Wpisy 119 275 – 119 377
21 czerwca 2010 14:19 → 21 czerwca 2010 23:57, 100 wpisów
no widzisz, jak ci niewiele do szczęścia brakuje....
Nie załamuj się chłopie, bo są na świecie większe zmartwienia.
Pozdr.
Nie załamuj się chłopie, bo są na świecie większe zmartwienia.
Pozdr.
przegrałem pechowo kolejne 2,50 puściłem 10,11,17,42,44,60 mam powody do smartwienia wpadły mi dwa ostatnie numeru a ja głupi nie walnąłem plusa ahuahuahu będe płakał XD
Nie wiem jakie liczby postawić na wieczór,czy ktoś ma dobre pewniaki.
JA JA JA MAM 53 OD 18 NIEWPADŁO TO NIEMOŻLIWE ŻEBY PORAZ 19 NIEBYŁO. posłuchaj fisha walnij 53 i wygrasz
do tego 22,79,44,11 ja sam puszcze z tobą się chce podzielić zwycięskimi dzisiaj numerami:)
Czy ktoś mógłby mi doradzić,gdzie lepiej obstawiać?
STS czy Fortuna?kursy na mecze MŚ
z góry dziękuję:)
STS czy Fortuna?kursy na mecze MŚ
z góry dziękuję:)
hipcio...ja ostatnio kilka trójek tak przepuściłam. nie martw się...wieczorem będzie lepiej
na pocieszenie mam 6/10 (podane w typowaniach 18.06) i 2/3
na pocieszenie mam 6/10 (podane w typowaniach 18.06) i 2/3
Fish jak to się stało,że zrobili Ci liczby o jeden obok,myślałem,że tylko ja mam takiego pecha.
zależy czy się znasz ja ci podam: a więc hiszpania-hondarus1, portugalia-koreapłn 1... kto tam jeszcze gra napisz to ci powiem bardzo chętnie pomagam każdemu typować
no to już wiesz że nie tylko też nie mogłem uwierzyć myślałem że się powiesze przez to losowanieXD
Dziękuję Kathy za dobre słowa,bo to straszny pech kiedy liczby pójdą z opóznieniem.
dzisiaj też jest losowanie... a jakie liczby podałeś na 14.00
podałem opracowanom przez siebie strategię w puszczaniu liczb tylko do 40 przeczytał ją ktoś czy wszyscy mnie olali?
można by też puszczać same liczby tylko do 20 od czasu do czasu w przedziale od 1 do 20 10 liczb wpadnie a jeżeli akurat wytypowane przez nas? powiedzcie mi czy mówie dobrze czy chrzanie głupoty bo napewno wiecie lepiej niż ja.
Znów mam przewagę liczb parzystych na kuponie.To powoduje chyba mózg.
noi tak już zostaw pierwsza myśl jest najważniejsza nie sugeruj się niczym jak skreślasz to puść co będzie to będzie:)
Grając w przedziale 1 do 20 moim zdaniem niczym nie różni się od grania do 80-ciu. Takie same prawdopodobieństwo na wypadnięcie 10 sztuk
fish poker
wejdź najpierw w mapy, posprawdzaj jak liczby chodzą
i nie oczekuj, że od razu dostaniesz odpowiedź bo nie każdy siedzi non stop z nosem przy kompie
hipcio
zapomniałam podziękować za pozdrowienia i życzenia. dziękuję i nawzajem
wejdź najpierw w mapy, posprawdzaj jak liczby chodzą
i nie oczekuj, że od razu dostaniesz odpowiedź bo nie każdy siedzi non stop z nosem przy kompie
hipcio
zapomniałam podziękować za pozdrowienia i życzenia. dziękuję i nawzajem
co innego na typowanie pięciu z pierwszej dwudziestki. Okresowo zdarza się, że jest więcej liczb niż pięć i wtedy prawdopodobieństwo trafienia rośnie
o nie,nie,nie raczej nie grając w przedziale od 1 do 20 musisz ominąć tylko 10 liczb a grając od 1 do 80 musisz ominąć ich aż 70 ale grając w przedziale do 20 nie zawsze jest pewność że akurat aż 10 liczb z tego przedziału wejdzie ale puszczając jakieś liczby z tego przedziału na 14 załużmy losowań to właśnie wtedy wypadnie więcej niż 5 liczb co nie?
przynajmniej prawdopodobieństwo jest dość duże
no faktycznie lepiej typować do 40 bo patrząc na mapę wyników to w czerwcu miejscami było w przedziale od 1 do 20 9 liczb a do 40 dość często zdarza się że jest 10
Cztery czwórki na brudno ułożone przez Bałwana:4,27,20---5,27,20---4,28,20---5,28,20.
podam ci teraz sposób na regularne wygrywanie dzięki któremu nie raz trafiłem 5/5 uwaga: 11,13,17,15,80 POZDRO
hipcio... czy ja źle widzę?, ale wydaje mi się, że to trójki
chyba, że jakieś cyferki niewidoczne zrobiłeś :)))
chyba, że jakieś cyferki niewidoczne zrobiłeś :)))
W przypadku gdy z przedziału 1 do 20 wpadnie 10 liczb i my również skreślimy 10 to prawdopodobieństwo trafienia 10-tki
wynosi 1/184756, a zdarza się to nie często i gdy zdarzenie to następuje co około 50 losowań otrzymujemy 1/9000000
wynosi 1/184756, a zdarza się to nie często i gdy zdarzenie to następuje co około 50 losowań otrzymujemy 1/9000000
Kathy? jak grasz to na ile skreśleń?
Jak tyś to panie wyliczył? ogrodnikts
Kathy>>> no i bardzo dobrze bo na więcej nie masz co liczyć a jakie liczby typujesz najczęściej jeśli wolno spytać:)
Żeczywiście Kathy to cztery trójki.Błąd zrobił bałwan,a ja mu bezmyślnie uległem.
Określanie szansy wygranej w grach liczbowych sprowadza się do obliczenia âkombinacji bez powtórzeńâ ilości liczb skreślanych z ilości liczb, z których się wybiera.
Ilość kombinacji bez powtórzeń określona jest wzorem:
n! / (k! * (n-k)!)
gdzie:
! â jest oznaczeniem silni (wyrażenie arytmetyczne oznaczające iloczyn liczb od 1 do liczby oznaczonej znakiem !, np.: 3! = 1*2*3 = 6)
n â ilość liczb z których się wybiera
k â ilość liczb wybieranych
Ilość kombinacji bez powtórzeń określona jest wzorem:
n! / (k! * (n-k)!)
gdzie:
! â jest oznaczeniem silni (wyrażenie arytmetyczne oznaczające iloczyn liczb od 1 do liczby oznaczonej znakiem !, np.: 3! = 1*2*3 = 6)
n â ilość liczb z których się wybiera
k â ilość liczb wybieranych
fish poker...sprawdź w typowaniach
moja największa wygrana kiedyś to było 9/10
moja największa wygrana kiedyś to było 9/10
Tracę kontrolę nad bałwanem więc mogą pojawić się błędy ortograficzne i pomyłki.
Pozdrowienia z urlopowego Opola gdzie jak narazie bez trafnych MM,ale za to zdrapki rozwijają interes :).Przy zakupie 3szt Domino za 9zeta efekt końcowy to 45zeta wydrapane :).
hipopotan>>
Nic nie martw :)
Obyś kreśląc na kuponie nie pobłądził
pzdr
Nic nie martw :)
Obyś kreśląc na kuponie nie pobłądził
pzdr
hejka sąsiad !
mam do Was pytanie chłopaki
czy sądzicie, że możliwe jest, że się znów powtórzą 0 22.15
cyferki
17,37,48?
proszę o szybką odpowiedź bo niedługo wychodzę inwestować
mam do Was pytanie chłopaki
czy sądzicie, że możliwe jest, że się znów powtórzą 0 22.15
cyferki
17,37,48?
proszę o szybką odpowiedź bo niedługo wychodzę inwestować
kathy...nie napisze ci na 100% ale widzimy jak one lecą.tu jest wszystko mozliwe.zaryzykuj.ja bym to puścił
dzięki ricardos...chciałam ja puścić na 14 no i wstawiłam 24 zamiast 37
włącz komputer i zarabiaj to proste http://pl.20dollars2surf.com/?ref=90758
Witam
Mam takie pytanie , u jakiego bukmachera można grać na zasadzie lotto , multimulti.
Dzięki za podpowiedź
Pozdrawiam
Mam takie pytanie , u jakiego bukmachera można grać na zasadzie lotto , multimulti.
Dzięki za podpowiedź
Pozdrawiam
Pasko----czy mógłbyś mi odpowiedzieć na pytanie zawarte w dziale poważnych pytań do Ciebie?
pozdrawiam
pozdrawiam
rustu2009
Podając jakakolwiek stronę, NAJPIERW podawaj stan swojego konta.
A tu masz wyciąg:
"Każda osoba próbująca oszukiwać będzie miała usunięte konto jak i wszystkie zarobki.
Każda osoba która będzie próbowała oszukać system przez tworzenie oszukanych linków straci konto."
Czy wiesz jak łatwo zrobić,żeby uczciwy ciułacz stracił wszystko, zwłaszcza gdy było tak blisko?
To poszukaj sobie w necie jak firmy to robią.
Banalnie proste.
Podając jakakolwiek stronę, NAJPIERW podawaj stan swojego konta.
A tu masz wyciąg:
"Każda osoba próbująca oszukiwać będzie miała usunięte konto jak i wszystkie zarobki.
Każda osoba która będzie próbowała oszukać system przez tworzenie oszukanych linków straci konto."
Czy wiesz jak łatwo zrobić,żeby uczciwy ciułacz stracił wszystko, zwłaszcza gdy było tak blisko?
To poszukaj sobie w necie jak firmy to robią.
Banalnie proste.
Witam ponownie... .
Witam. Osoby kłótliwe zostały zablokowane na chacie i mam nadzieję, że poskutkuje to poprawą atmosfery i co najważniejsze, że do głosu dojdą właściwe osoby. Pozdrawiam
Mag.uś. Witaj. :)
Witam Wszystkich graczy.Ja też w ostatnich wyborach głosowałem
na Jarusia i Leszunia bo tak babcia Weronka kazała,
a w tych wyborach ochuujałem i głosuję na Marie Komorowskiego.
na Jarusia i Leszunia bo tak babcia Weronka kazała,
a w tych wyborach ochuujałem i głosuję na Marie Komorowskiego.
Witam
Inwestujemy w zdarzenia związane z lotto min multi multi plus
49,s
zapraszamy www.multimultiplus.dbv.pl
wejdź a będziesz zarabiać
Inwestujemy w zdarzenia związane z lotto min multi multi plus
49,s
zapraszamy www.multimultiplus.dbv.pl
wejdź a będziesz zarabiać
Witam hodowców rybek akawariowych.Pierwsza inwestycja to kupno szklanego akwarium.Pytanie jest tylko jedno:jakie rybki włożyć do środka.Tradycyjnie więc przypominam,aby zacząć hodowlę od pospolitych gupików.
Pierwszą wygraną w multi należy przeznaczyć właśnie na zakup rybek,co może przynieść duże efekty w grze.
Przeczytałem wpis Sunmen i doszedłm do wniosku,że to hodowca rybek.
Witaj Rafał,mam już wysłane kupony.I powiem,że spotkał mnie koszmar.W pięciu kolekturach kupowałem zdrapki i zero wygranej.
W zdrapkach zamiast słonia pokazywał mi się po zdrapaniu hipopotam.
Proszę spojrzeć na trójki balwana,jak złośliwie na dwóch z nich liczby przestawione o jedno pole.(4,28,20---4,27,20)Wpis był po południu.
Już od dawna zniknęły mi od choroby łaskotki na piętach.I dlaczego nie chcą wrócić.Teraz muszę się zapytać Hosi,czy ma łaskotki.
Bronku Tobie już podziękujemy- KASZALOT
Proszę o kilka słów pocieszenia po przegranej w zdrapkach i klęsce w multi.
Mag.uś. Jestem. :)
Pasko!
Czy jest taka możliwość aby w testuj liczby po najechaniu myszką na datę losowania i pokazaniu ilości liczb z naszego zestawu liczby w chmurce te które się powtarzają były zaznaczone innym kolorem? Bardzo ułatwiło by to analizę.Czy są jeszcze mapy zaawansowane?
Czy jest taka możliwość aby w testuj liczby po najechaniu myszką na datę losowania i pokazaniu ilości liczb z naszego zestawu liczby w chmurce te które się powtarzają były zaznaczone innym kolorem? Bardzo ułatwiło by to analizę.Czy są jeszcze mapy zaawansowane?
Oczywiście mapy zaawansowane są. W Multi Multi należy kliknąć na link 01-80, aby je zobaczyć.
W zakładzie 4z7 poszła mi jedna liczba o jeden obok,dałem 24 a oni25.Więc pech nadszedł.A Mag..jak masz słodycze do rozdania to jeszcze poproszę o wirtualny masaż pleców.
Nie pamiętam dokładnie ile kupiłem dzisiaj zdrapek,ale conajmniej pięć słoni i nawet nie miałem zwrotu i jeszce gorączkę i kosci szóstki.I kompletnie nic na zdrapkach nie było.
Jak niedawno pisałem miałem dużą poprawę w kręgoslupie aż do momentu że mnie znów pogięło.I znów skazany na męki.
Podaję tragiczną godzinę nadania kuponów:16.21.29.Mijesce:kiosk.Osoba przyjmująca zakłady:kobieta.Trafione liczby to 2,22,36,74(4z7),19,51,68(3z7)i 28(1z7)
trochę mnie przygnebiło,że ostatnio jak bywam na mszach o uzdrowienie,nikt się nie zgłasza uzdrowiony.Musi być jakaś blokada wśród ludzi.Bo Jezus jest,a jak napisał Tardif przepowiadaniu ewangelii muszą towarzyszyć znaki i cuda.
prawdopodobnie to przywiązanie do pieniedzy,bo nikt nie otrzyma darów od Boga kto kocha pieniądze.Dlatego np.Pio lub święty Gerard otrzymali dar uzdrawiania od Boga bo byli od tego przywiązania wolni.
dziwi mnie mój ciągły pech w grze,bo przecież mniejsze wygrane ciągle padają,a mi jakoś nie wychodzi gra.
Np,dzisiaj widziałem wystawiony za szybką kupon,ktoś grał za 15 zeta i trafił 7z10 z plusem.