Wpisy 1 192 745 – 1 192 844
28 października 2012 14:31 → 28 października 2012 15:18, 100 wpisów
wojtas198721002 to wielka szkoda
papier nie jest błyszczący, bocznych paskow nie ma, na druku zakladu zestaw z numerem 1, a na kuponie z numerem 8... cienka prowokacja, alefart...
Ten kupon co wygrał będzie z tego co wiem wystawiony na allegro...
Lila
profesor1980
multi multi plus 1984
michellex
majwoj23
13max33
profesor1980
multi multi plus 1984
michellex
majwoj23
13max33
mam pytanie w tej lidze typujących ktokolwiek jest w skali dajmy miesiąca na plus z $ ?
albinlotto...
wojtas198721002 900 złotych poszło...
poza tym w takiej sytuacji ts nie ma prawa nic uniewaznic, tylko wstrzymuje wyplate na 30 dni i wyplaca kase posiadaczowi oryginalnego zakladu... spadaj, prosze cie, na drzewo
od listopada będzie nowy serwis związany typuj w lotto za darmo... wystarczy że obejrzysz 10 reklam ttelewizyjnych i 1 kupon możesz wypełnić za free.... max reklam 30 co daje 3 kupony darmowe na każde losowanie
miszell...ok przepraszam więcej juz bez pozwolenia sie nie oddalę ..wybaczysz
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 770 000 zł
albinlotto
unhappy
unhappy
trza może by było pogadać z adminem zeby jakąś spłodzielnie lotto na stronce założyć
Lila...zabojadek nie miałem czasu rwać
lila
13max33
13max33
Lila...narkaja też uciekamdo wieczorka
liluś
Lila...nieeeeeeeee!!!!powaga
Lila
Zarobić i spadać jak najszybciej z tej zabolandji
dobra ja już uciekam na obiad życzę wszystkim grającym wysokich wygranych cześć do poklikania.
Lila...pewnie aaaaaaaa jak zostane we francji to kto ci pranie powiesi
dobra narka do wieczora
greq...ja słodowa
słodowa 1
greq...bardzo
Niektórzy wypisują tu głupoty - ponieważ przez 8 lat prowadziłem kolekturę - wiem, że nie da się podrobić kuponu. Po pierwsze , system kreskowy na filmie ani przez moment nie jest widziany w całości więc kopiowanie go nic nie da, po drugie: dodatkowo istnieje kodowy system cyfrowy - musi być zgodność jednego i drugiego. Gdyby ktoś skopiował kupon z systemem kreskowym - to nie zna kodu cyfrowego. Skłaniam się ku poglądowi że to był czyjś żart !
po jednym
Monsiu przeciez to jest oczywiste
dobra spadam
Monsiu wolales jak klienci przychodza wysylac kupony czy odbierac kase ???
hejka
gra ktoś na stronie lotplay.pl? (coś podobnego do 3gry.pl)
właśnie otworzyłem konto i jestem mile zaskoczony
gra ktoś na stronie lotplay.pl? (coś podobnego do 3gry.pl)
właśnie otworzyłem konto i jestem mile zaskoczony
dotychczas grałem na 3gry.pl i tam były o wiele wyższe prowizje i nie było możliwości grania w grupie za gotówkę...
na lotplay.pl jest wszystko to, czego mi brakowało na 3gry.pl
na lotplay.pl jest wszystko to, czego mi brakowało na 3gry.pl
majklasz jak sadzisz wygrasz np. w euro milions 79000000ÂŁ i dostaniesz kase
no łaski nie robią, na 3gry.pl ludzie wygrali już ponad 620 000zł... niezła kase na tym koszą z prowizji...
to nie firmy zarejestrowane na Wyspie Man czy Malcie
to nie firmy zarejestrowane na Wyspie Man czy Malcie
jak sadzisz jak prawnie dostaniesz wygrana. Prawnie gry przez internet sa zakazane.
majkalsz: Grać w grupie można tez na www.clublotto.pl na losy systemowe od 1 zeta.
to nie jest granie przez internet
była już o tym dyskusja z prawnikiem, TS-em i takimi portalami.
Oni nie oferują zakładów przez internet, tylko oferują możliwość złożenia kuponu w kolekturze w Twoim imieniu.
zakład zawierany jest w kolekturze naziemnej
była już o tym dyskusja z prawnikiem, TS-em i takimi portalami.
Oni nie oferują zakładów przez internet, tylko oferują możliwość złożenia kuponu w kolekturze w Twoim imieniu.
zakład zawierany jest w kolekturze naziemnej
Pawcio: najtaniej jednak jest na lotplay.pl
można zagrać w lotto zakładem prostym za 60 groszy i masz 10% udziału.
Na clublotto za 1zł masz 1/2772 udziału w zakładzie systemowym, dodatkowo płacisz tak na prawdę 1,23zł
można zagrać w lotto zakładem prostym za 60 groszy i masz 10% udziału.
Na clublotto za 1zł masz 1/2772 udziału w zakładzie systemowym, dodatkowo płacisz tak na prawdę 1,23zł
jak dla mnie wygrane w lotto sa astronomiczne...
wolę za 6zł zagrać 10 kuponów i mieć 10% udziału w każdym, niż 2 zakłady i 100% udziału
wolę za 6zł zagrać 10 kuponów i mieć 10% udziału w każdym, niż 2 zakłady i 100% udziału