Wpisy 1 185 505 – 1 185 604
24 października 2012 21:50 → 24 października 2012 22:09, 100 wpisów
- co ?
- dzem
- co ?
- buleczka szyneczka
- co ?
- aha
- no
- wiem
- ahaaaaaaaaaa
- ok
- to pa
- dzem
- co ?
- buleczka szyneczka
- co ?
- aha
- no
- wiem
- ahaaaaaaaaaa
- ok
- to pa
ulexxa bedzie dobrze jak bede to Cie bede wspieral a jak nie to bede trzymal kciuki za powodzenie
ulexxa...za bardzo bierzesz wszystko do siebie.Jak ktoś Cię atakuje to atakuj również
pojedz po nim
lottomat...a spróbuj ją zaatakować przy mnie to ja po tobie pojadę
ona jest grzeczna zawsze i wszędzie a ja prawie zawsze i nie wszędzie
Lilus..wiesz jaka jestem..rozmawiamy nieraz przez tel. nie lubie sie wyklocac..i nie potrafie..ale chyba pojde na jakas uczelnie..moze warto co niektorym..dopintolic..
a propos popisów poetyckich spod znaku muzy mocno podkasanej nikt chyba nie pobije klasyka czyli Morsztyna
oto próbka:
"Kiedy się lepiej zalecać - doktora pytała panna- z rana czy wieczora ?
Doktor powiada : Lepiej to osłodzi wieczór, lecz zdrowiu nie tak rano szkodzi.
Uczynię - mówi według twego zdania: wieczór dla smaku, dla zdrowia z zarania"
oto próbka:
"Kiedy się lepiej zalecać - doktora pytała panna- z rana czy wieczora ?
Doktor powiada : Lepiej to osłodzi wieczór, lecz zdrowiu nie tak rano szkodzi.
Uczynię - mówi według twego zdania: wieczór dla smaku, dla zdrowia z zarania"
ale kutawa skoroo ..nie przeskadza do mnie ..juz typowane w profiluu...
lila widzę ..ty tak pieskuu..ok
innaa obca cyca prawda jak kociakuu..
lila widzę ..ty tak pieskuu..ok
innaa obca cyca prawda jak kociakuu..
ulexxa..czasami niektórym by się przydał zjeb bo jak nie są o***oleni to jakoś się w pionie nie umieją utrzymać
Krzysioooooooooooo mam cos dla Ciebie dla Twojkej rury
http://www.youtube.com/watch?v=5JoglDWdKgs&feature=related
i gitara
http://www.youtube.com/watch?v=5JoglDWdKgs&feature=related
i gitara
Gdzie jest Hipcio ???
------
------
Lilu..ale przeciez ja tu tak rzadko bywam..czy ublizam komus?
czy sie wtracam tez? jedynie jak widze niesprawiedliwosc to wlaze w slowo(ale widac nie warto)..ale czy robie cos wiecej nie tak?...ehh
czy sie wtracam tez? jedynie jak widze niesprawiedliwosc to wlaze w slowo(ale widac nie warto)..ale czy robie cos wiecej nie tak?...ehh
lilaa..tak jest zycie ..kotkuu to jest zachowanie..mało mało cyca wiecej pochwali ..wiecej kobita yyy jak kociaku ..ja tak widzę tuuu na MP
ulexxa...za grzeczna jesteś,tu z niektórymi musisz z grubej rury walnąć a najlepiej z 45
ulaxxa nie dawaj sie musisz byc twarda i nie przejmuj sie jakimis klonami itp
Marek napisal dla zartu Ulexie zeby tu nie szukala facetow bo przegra zycie (dla zartu bo z to z hazardem zwiazane" a ta placze jak mops .... litosci
Lili ..czyli krzysio pisz do mnie ...nie pisz z lila jak kotkuuu to jestem grzeczny taki
lila..kto ma cyca ...ty zdejmij biustonosz ..widzisz juz masz i wiesz co to jest ...
Coscie dzisiaj brali ja tez chce bo macie odjechsne na calego
sielaw...nie zostawiaj mnie bo tu sie zaczyna dziać,każą mi brust halter ściągać
lila... kochanie to tylko dla mnie...
Nie wolno zadac takich rzeczy od mojej Lilusi
Nie wolno zadac takich rzeczy od mojej Lilusi
dobra moze za miekka jestem..i nie rozumiem wielu spraw..ale nie jest tak prosto zrozumiec pewne wypowiedzi..nie zastanawialam sie nad nimi..ale czy mozna porownac hazard z...moim zyciem?..kto chcialby sie na miesiac zamienic? heeee
OLa ..to Cię odpręży http://www.youtube.com/watch?v=13EifDb4GYs
nicolla
No ja zaliczyłam sosik z grzybków zbieranych przez mojego ojca a ostatnim razem po takim sosiku zużyliśmy kilka opakowań węgla więc kto wie tatusiowi coś się znowu nie pomyliło
No ja zaliczyłam sosik z grzybków zbieranych przez mojego ojca a ostatnim razem po takim sosiku zużyliśmy kilka opakowań węgla więc kto wie tatusiowi coś się znowu nie pomyliło
tadzia ..krzysio sie strasznie o Ciebie wypytuje ..on przy Tobie jest jak kotkuuuuuuuu
ulexxa wielu tu bylo ulicznych raperow a teraz stac ich tylko na zmiane niku he