Wpisy 1 185 405 – 1 185 504
24 października 2012 21:27 → 24 października 2012 21:49, 100 wpisów
Medea.. .
Może ja wyprobuję, skoro mówisz że jest dobra.. .
----------
Może ja wyprobuję, skoro mówisz że jest dobra.. .
----------
zakon..ja codziennie mięcho jem,aż czasami mi się wydaje że,za dużo
"Kto cie dzisiaj posunie?
tak dokładnie jak ja...
kto wypieści cycunie?
i wyrucha za dnia
może wolisz minetke?
ja potrafie to też
ty masz cipke jak rozetke
a ja ***a mam jak zwierz"
tak dokładnie jak ja...
kto wypieści cycunie?
i wyrucha za dnia
może wolisz minetke?
ja potrafie to też
ty masz cipke jak rozetke
a ja ***a mam jak zwierz"
lila mi ostantnio brat wedzonego lososia przywiozl z nad morza i dorsza smazylem
zakon..nie lubię łososia nie wiem dlaczego,coś mi nie podchodzi a dorsza bym zjadła
dzis jest moj dzien ze jestem niesmiertelny na oslep moge bic i ***a nikt nie ma szans
helouu jestem juz po pracy mogemy popisac
13max....będziesz w domu w piatek czy mam iść do knapy na obiad i nie babrać się z rybkami?
no co tam lila
a witam wszystkich
tak
max
Lepiej, choć o tej porze roku moje gardło i zatoki razem i osobno uprzykrzają mi życie regularnie
Lepiej, choć o tej porze roku moje gardło i zatoki razem i osobno uprzykrzają mi życie regularnie
cmok medea
medea ostatnio dla brata wypisywalem antybiotyk na zatoki mowi ze pomaga
medusia ..solarka na zatoki idealna ..i nie chodzi o opalanie ale o wygrzanie przerabiałem to i jest
no na zatoki to garnek z rumiankiem i recznik i wdychac napar
medea....a daj spokój,ostatnie 3 dni miałam sajgon z zatokami,300 sztuk chusteczek poszło latać i o dziwo samo mi przeszło bez żadnych tabletek
zakon
Na mnie fajnie działa jak na razie sinupret. Do antybiotyków mam mieszane uczucia bo od dziecka nabrałam się tego mnóstwo i bardzo wiele z nich po prostu na mnie nie działa
Na mnie fajnie działa jak na razie sinupret. Do antybiotyków mam mieszane uczucia bo od dziecka nabrałam się tego mnóstwo i bardzo wiele z nich po prostu na mnie nie działa
lili pusciłem a weszło to 1 i 40
Sam i Zakoni..jutro raniutko jade do Berlina..na przeglad auta..mam tam teraz tez mieszkanie..z Bremen sie juz wymeldowalam..spraw od groma i zalatwiania
Lili ...lustro to inna sprawa ..wtedy sam siebie nie poznałem chyba
to samo
a co
no ja mam smaki na wygraną
sam 9 a na jakiej ulicy
sam9
na jakiej ulicy robiłes
na jakiej ulicy robiłes
Zakciu..trzymaj kciuki ..oj wysiadam juz nerwowo od tych spraw..naprawde..
wpadne tu w wolnej chwili myslac ze sie odpreze i troszke posmieje..to jeszcze dostane "jak koza za obierki"..ehhh
wpadne tu w wolnej chwili myslac ze sie odpreze i troszke posmieje..to jeszcze dostane "jak koza za obierki"..ehhh