Wpisy 118 541 – 118 640
19 czerwca 2010 00:59 → 19 czerwca 2010 21:13, 100 wpisów
Kathy- śpisz?
Zaraz będzie lało w Gdańsku./tj. około godz 2 w nocy/.
Zaraz będzie lało w Gdańsku./tj. około godz 2 w nocy/.
jest ktoś komu chce się pogadać i kto nie śpi?
2 W NOCY POOOOBÓDKA
witam wszystkich
Wędrowco netowy z tego co widzę za oknem to nie padało w nocy
Wędrowco netowy z tego co widzę za oknem to nie padało w nocy
Dzieńdoberek kathy!
Co się stało z Twoim wątkiem na forum?
Nie przyjął się?
Pewnie wolą się tutaj okładać. :)
Miłego dnia.
Co się stało z Twoim wątkiem na forum?
Nie przyjął się?
Pewnie wolą się tutaj okładać. :)
Miłego dnia.
witaj Monet
mówiąc językiem telewizji oglądalność miał sporą...ale został zdjęty z przyczyn nie zależnych ode mnie
pozdrawiam
mówiąc językiem telewizji oglądalność miał sporą...ale został zdjęty z przyczyn nie zależnych ode mnie
pozdrawiam
Witam z pochmurnego i mokrego Krakowa.Znów MŚ zaskoczyły fachowców oraz laików do których ja sie zaliczam.Anglia remisuje z jakąś Algierią.Jak pamiętam z moich młodych lat to Anglia była potęgą i basta.Ale widać że inne zespoły zrobiły postęp a inni zaczęli sie cofać.To moja i tylko moja opinia jako powtarzam laika w tym temacie.Na dziś sobie wyznaczyłem takie liczby do gry w MM.Oto one:53,55,39,37,18,23,45,12,69,25.Wszystkich pozdrawiam i życze wygranych.Miłego dnia.
Tutaj takie miłe powitanie a na forum jazda. Prowokator z ciebie jest najlepszy.
Bo tutaj mam do czynienia z ludźmi kulturalnymi prezentującymi pewien poziom,styl i zasady dobrego wychowania.A na forum walczę na HYDE PARKU z oszołomami,chamidłami którzy nie przestrzegają żadnych zasad.I to tylko tyle.Kto czyta ten widzi i wie co w trawie piszczy.Jak masz jakieś typy to napisz,to będzie fajna jazda wtedy.
Wiem że będzie jazda. Zaraz się zacznie że tylko frajerzy grają za 2zł itp.
Witam
Wiem co to znaczy bieda, ponieważ sam przez to przeszedłem dlatego chcę pomóc w niewielkim stopniu tym którzy potrzebują teraz jakiejś gotówki. Pomogę wygrać w multi multi dzsiiaj w losowaniu o godz 14:00. Kto jest w potrzebie niech napisze do mnie na adres do godz 11:00 :
pomagamzduszy@o2.pl
Postaram się pomóc
Wiem co to znaczy bieda, ponieważ sam przez to przeszedłem dlatego chcę pomóc w niewielkim stopniu tym którzy potrzebują teraz jakiejś gotówki. Pomogę wygrać w multi multi dzsiiaj w losowaniu o godz 14:00. Kto jest w potrzebie niech napisze do mnie na adres do godz 11:00 :
pomagamzduszy@o2.pl
Postaram się pomóc
Kogut a tak uczciwie,to kto Ciebie dzisiaj zaczepił pierwszy?
Jeśli mi coś umknęło,to napisz kto i gdzie,dobrze?
Bo tak,po wstępnym rozeznaniu,to Ty już kogoś da dojarki z ranka podłączyłeś w swoim temacie.
Przed Twoim wpisem nikt się do Ciebie ani o Tobie nie wypowiadał.
Teraz zapewne Ci "pod dojarkę podłączeni" replikować będą i znowu się chamówa zacznie.
I teraz można zadać sobie pytanie w jakim celu to zostało napisane?
Pozadrawiam .
Jeśli mi coś umknęło,to napisz kto i gdzie,dobrze?
Bo tak,po wstępnym rozeznaniu,to Ty już kogoś da dojarki z ranka podłączyłeś w swoim temacie.
Przed Twoim wpisem nikt się do Ciebie ani o Tobie nie wypowiadał.
Teraz zapewne Ci "pod dojarkę podłączeni" replikować będą i znowu się chamówa zacznie.
I teraz można zadać sobie pytanie w jakim celu to zostało napisane?
Pozadrawiam .
Monet>>>tak to właśnie wygląda i może Ciebie
pzdr
pzdr
Monet>>>tak to właśnie wygląda i może Ciebie wysłucha
Tak miał wyglądać ten wpis
pzdr
Tak miał wyglądać ten wpis
pzdr
Dobry człowieku,tutaj każdy chętnie 'przygarnie parę złotych,więc wal śmiało na czacie z tą swoją pomocą.Kto zechce i Ci uwierzy-skorzysta.Albo straci.
OSIEM
wszystkim
nie pierwszy raz
słabe wyniki w losowaniach
może mało spostrzegawczy jestem
powtarzają się
jakieś kombinacje
pogodnego dnia
wszystkim
nie pierwszy raz
słabe wyniki w losowaniach
może mało spostrzegawczy jestem
powtarzają się
jakieś kombinacje
pogodnego dnia
ok podaje szczęśliwe liczby, ktore prawdopodobnie wypadną dzisiaj w losowaniu o 14:00
22, 27, 31, 43, 61, 64, 76, 79
Kto nie chce niech nie korzysta, a kto chce sobie dorobić niech wyśle. Mam nadzieje, że pomogłem.
22, 27, 31, 43, 61, 64, 76, 79
Kto nie chce niech nie korzysta, a kto chce sobie dorobić niech wyśle. Mam nadzieje, że pomogłem.
Witam wszystkich :)
kogucik19 >>> ja odpuszczam nie chce mi się już uskuteczniać jakiś gierek,bo nie widzę sensu,nie moim kosztem szkoda czasu na takie coś - ale innym życzę dobrej zabawy.
Na forum padło pytanie,a odpowiedź jest tak prosta,że aż banalna.
Właśnie dlaczego nie między sobą?
Poklask,sława - tylko jaka?
Byle jaka? Jeżeli ktoś tak właśnie lubi.
kogucik19 >>> ja odpuszczam nie chce mi się już uskuteczniać jakiś gierek,bo nie widzę sensu,nie moim kosztem szkoda czasu na takie coś - ale innym życzę dobrej zabawy.
Na forum padło pytanie,a odpowiedź jest tak prosta,że aż banalna.
Właśnie dlaczego nie między sobą?
Poklask,sława - tylko jaka?
Byle jaka? Jeżeli ktoś tak właśnie lubi.
Dzień dobry Wszystkim z rana.
Mam takie zasadnicze pytanie. Ponieważ prace są na dosyć zaawansowanym etapie i jestem zaciekawiony jak duża jest grupa docelowa na tej stronie.
Czy są tu osoby posiadające iPhone lub iPod touch, którzy używaliby program Multipasko z aktualnymi wynikami i statystykami gier oraz ewentualnie dostępem do Chatu gdziekolwiek tylko się jest...?
Mam takie zasadnicze pytanie. Ponieważ prace są na dosyć zaawansowanym etapie i jestem zaciekawiony jak duża jest grupa docelowa na tej stronie.
Czy są tu osoby posiadające iPhone lub iPod touch, którzy używaliby program Multipasko z aktualnymi wynikami i statystykami gier oraz ewentualnie dostępem do Chatu gdziekolwiek tylko się jest...?
madzia77>>> odchodzisz stąd tylko jako "madzia77" , czy ze wszystkimi swoimi kilkunastoma nickami?
edi8 >>> mogłabym Ci zadać to samo pytanie i skąd pomysł,że odchodzę?
Typować sobie mogę.
Typować sobie mogę.
lestek>>
między 204 - ilość osób (?) na forum, a 14000 (ilość osób (?) zarejestrowanych)
Zapewne bliżej tej niższej wartości niezależnie od
pogody
pozdrawiam
między 204 - ilość osób (?) na forum, a 14000 (ilość osób (?) zarejestrowanych)
Zapewne bliżej tej niższej wartości niezależnie od
pogody
pozdrawiam
Robal_36, pytałem raczej z ciekawości. Program będzie przecież darmowy i ogólnodostępny dla wszystkich z poziomu App Store, ale interesuje mnie ile osób tu na stronie z niego skorzysta.
Dodatkowo chętnie dowiedzielibyśmy się jakich funkcji oczekujecie w Paskowym programie ;)
Dodatkowo chętnie dowiedzielibyśmy się jakich funkcji oczekujecie w Paskowym programie ;)
madzia77>>> po pierwsze , to ja - w przeciwieństwie do Ciebie - nie mam kilkunastu nicków , a po drugie: moja pamięć zarejestrowała podpisaną nickiem "madzia77" prośbę do PASKO o usunięcie stąd tego profilu "madzia77" - stąd moje pytanie czy odchodzisz stąd jedynie jako "madzia77" , czy też odchodzisz stąd wraz z tymi wszystkimi posiadanymi tu kilkunastoma nickami i nareszcie zapanuje tu spokój , wobec złożonych tu przez Ciebie 2 deklaracji:
a/ prośby o skasowanie profilu "madzia77"
b/ postanowienia przeniesienia się na inne forum , w celu jego "rozkręcenia"...
a/ prośby o skasowanie profilu "madzia77"
b/ postanowienia przeniesienia się na inne forum , w celu jego "rozkręcenia"...
Jeśli nic się nie zmieni, to jeszcze dzisiaj utracą możliwość pisania na chacie: madzia77,danteV,kogucik19,edi8,herbie1976. Powód: ponad 90% wpisów oddanych przez nich ma charakter prywaty i dotyczy waśni, która nie ma szans na rozwiązanie. Pozdrawiam
PASKO >>> wypraszam sobie wrzucanie do mnie wspólnego worka z "madzią77" czy" kogucikiem19" - ponieważ od kilkunastu dni nic tu na czacie nie pisałem!!!
Mój wczorajszy po tej dłuuugiej przerwie wpis do RafSaw30 był odpowiedzią spowodowaną jego fałszywym wpisem wyrzucającym mi RZEKOMY błąd , który to jednak on popełnił.
A mam prawo do repliki.
Mój wczorajszy po tej dłuuugiej przerwie wpis do RafSaw30 był odpowiedzią spowodowaną jego fałszywym wpisem wyrzucającym mi RZEKOMY błąd , który to jednak on popełnił.
A mam prawo do repliki.
errata wobec braku edycji:
PASKO >>> wypraszam sobie wrzucanie mnie do wspólnego worka z "madzią77" czy ,"kogucikiem19" - ponieważ od kilkunastu dni nic tu na czacie nie pisałem!!!
A mam prawo do repliki.
PASKO >>> wypraszam sobie wrzucanie mnie do wspólnego worka z "madzią77" czy ,"kogucikiem19" - ponieważ od kilkunastu dni nic tu na czacie nie pisałem!!!
A mam prawo do repliki.
edi8. Dzisiaj zacząłeś od wpisów 118561, 11565.
Wczoraj wpisem 118322 powinieneś dostać bana od razu.
Wczoraj wpisem 118322 powinieneś dostać bana od razu.
Dla zainteresowanych wstępny zarys tablicy wyników:
http://img52.imageshack.us/i/zrzutekranu20100619godz.png/
http://img52.imageshack.us/i/zrzutekranu20100619godz.png/
Z braku okładek na kupony dostałam dziś w kolekturze taką składaną z czasów gdy zakład na multi kosztował jeszcze 1,25
i na tej oto okładce ktoś miał zaznaczone takie cyferki
4,8,12,14,18,21,24,28,30,34,36,37,40,42,46,48
i teraz proponuję zabawę na 14
typujemy które z nich dziś wylosują
i na tej oto okładce ktoś miał zaznaczone takie cyferki
4,8,12,14,18,21,24,28,30,34,36,37,40,42,46,48
i teraz proponuję zabawę na 14
typujemy które z nich dziś wylosują
Śmigam puścić
14,34,40
pzdr
Prośba
Jakby się pojawił
Kocio>>
Co sądzisz o ...
za odpowiedź
z góry dziękuję
14,34,40
pzdr
Prośba
Jakby się pojawił
Kocio>>
Co sądzisz o ...
za odpowiedź
z góry dziękuję
ja mam w domu 3 porzadne szare okladki z mocnego plastiku ze złotym napisem lotto.tzw.etui.chetnie bym ci sprezentowal jedna jesli nie masz.;-];-]
14, 37, 48
Hej yo, no w warszawie to będzie dzisiaj tak samo nieźle lało. na szczęście najważniejsze czyli wysłanie kuponów mam już za sobą:)
Ósmy cud świata
Osiem plag egipskich
Osiem grzechów
Ośmiu wspaniałych
Osiem razy po osiem razy
Osiem dziewcząt w Albatrosie
"Kiedy będę miał OSIEMdziesiątOSIEM lat",
coś się Wam jeszcze kojarzy ?
Osiem plag egipskich
Osiem grzechów
Ośmiu wspaniałych
Osiem razy po osiem razy
Osiem dziewcząt w Albatrosie
"Kiedy będę miał OSIEMdziesiątOSIEM lat",
coś się Wam jeszcze kojarzy ?
co ja mam robić żeby zwiękrzał mi się poziom vip? na razie mam początkujący
o! akurat po tym wpisie się zmienił
dzięki i wzajemnie:)
co tak nagle jakoś cicho się zrobiło wszyscy do kolektury śmigają czy co?
Helo...
Zabawnie to zabrzmi, ale cóż - szukam sponsora na dzisiejsze losowanie lotto, który pożyczyłby mi na 48 pierwotnych kombinacji dla wszystkich 49 liczb (48*49), czyli na 2352 kombinacje - po 3 złote za jedną, czyli 7 tysięcy 56 złotych. Kupony mam już wypełnione!
Zabawnie to zabrzmi, ale cóż - szukam sponsora na dzisiejsze losowanie lotto, który pożyczyłby mi na 48 pierwotnych kombinacji dla wszystkich 49 liczb (48*49), czyli na 2352 kombinacje - po 3 złote za jedną, czyli 7 tysięcy 56 złotych. Kupony mam już wypełnione!
Witam. Na stronie www.xlotto.pl zupełnie nowa funkcjonalność. Losowanie na żywo bez formy wideo. Po prostu wylosowywane kulki będą pojawiać się na żywo równo z losowaniem. Warto wejść na stronę www.xlotto.pl o godzinie 14:00 i 22:15 i zobaczyć czy wszystko działa jak należy. Będę czekał na opinie. Pozdrawiam
Potrzebna porada, która kolorystyka lepsza, zaprezentowana poprzednio:
http://img52.imageshack.us/img52/2529/zrzutekranu20100619godz.png
czy może typowa dla strony lotto.pl:
http://img267.imageshack.us/img267/2529/zrzutekranu20100619godz.png
http://img52.imageshack.us/img52/2529/zrzutekranu20100619godz.png
czy może typowa dla strony lotto.pl:
http://img267.imageshack.us/img267/2529/zrzutekranu20100619godz.png
Jeśli ktoś skorzystał z zabawy i skreślił cyferki podane przez Jason`a Bourne to ma 3/3 i 54 zeta
brawo Jason Bourne
brawo Jason Bourne
Lestek. Obawiam się, że temat iPhone i AppStore raczkuje wśród użytkowników. Ja sam jestem IT, a temat poznałem niedawno. Pozdrawiam
Nie no jasne. Wydawało mi się jednak, że stosunkowo łatwo określić, który kolor na zdjęciu lepszy :D
Pasko na www.xlotto.pl losowanie ok. Szybko i sprawnie pojawiają się wylosowane kulki.
Witam.Tylko 2/10 fatalna skuteczność.Na popołudniu te same liczby co na zmianę ranną.Jak czytam to ADMIN postraszył,i się uspokoiło zarówno tu jak i na forum.Widać że jednak mamy respekt.Tylko może należało wcześniej.Ale dobre i to.Pozdrawiam.
Zmieniłem jeszcze na xlotto.pl, że losowanie posortuje się dopiero po podaniu ostatniej kuli. Tak, aby nie biegać oczami jaka kula została kolejno wylosowana. KOCIO: oczywiście że możesz.
Witam.Zrobiłem już kupony na wieczór i znów mam na nich przewagę parzystych liczb.
Niedawno zagrałem w keno i trafiłem tylko jedną liczbę z siedmiu.To tylko świadczy o tym,że nie warto w to grać.
Hmm...
No i co. Nikt nie chce wejść do gry za 7 tysięcy? Ouu... =D
No i co. Nikt nie chce wejść do gry za 7 tysięcy? Ouu... =D
Bo zawsze w keno przestawiano mi liczby o jedno pole,a ostatnio na klika gier,liczby bez styku.Czyli mniej osób gra i wybierają inaczej.
A zdrapki,jak widzę drapią też kolektorzy i mają większe szanse niż osoba która przychodzi do kolektury.
HIPCIO ja też mam takie zezowate szczęście że mam 50% liczb obok.A może zaczeliby za takie liczby, ale tylko obok płacić,np zrobić na taką opcje kurs 1,22.I jak by tak było min 4 liczby na 10 liczb obok to AKO byłoby np.2,0 .Warunek to gra na 10 liczb i min 4 liczby obok wylosowanych.Nie ważne czy po lewej czy po prawej stronie chyba że byłaby to liczba 80 lub 1 to wtedy mamy tylko 2 możliwości.Nie byłoby to fajne.Pozdrawiam
Trzymajcie dzisiaj wieczorem kciuki za Jarka Hampela i Tomka Golloba. Po raz pierwszy od 1973roku polski żużlowiec może zostać indywidualnym mistrzem świata więc trzeba im pomóc.
te co miały padnąć,to już padły, ponieważ losowania są nagrywane z wyprzedzeniem,więc niema się co podniecać i łamać sobie główkę, bo można padnąć!!
Witam Wszystkich.
Kathy witaj... . :)
Nikt nie chce zgarnąć tych 13 baniek w lotto dzisiaj??
Gwarantuję, że z zakładów w sumie na 7 tysięcy złotych padnie szóstka! Ino nikt mi nie chce pożyczyć, shit...
Gwarantuję, że z zakładów w sumie na 7 tysięcy złotych padnie szóstka! Ino nikt mi nie chce pożyczyć, shit...
Jeśli ta "inwestycja" jest "pewna" na 100% to na co CZEKASZ??? Zwróć się do jakieś firmy. Tylko uważaj- żebyś nie wziął pożyczki na 50% na tydzień... .
Wędrowca netowy>>
co to 50% w wypadku taaakiej wygranej ?
Pan Pikuś ;)
co to 50% w wypadku taaakiej wygranej ?
Pan Pikuś ;)
a jak blesser pójdzie oddać do firmy pożyczkę to powie:
a teraz to mi to lotto
a teraz to mi to lotto
Koszmar.Przegrałem cztery zdrapki.A teraz podam co mi wybił chybik na wieczór:13,32,41,49,51,60,63,64,66,74.
Przy mnie dwóch cymbałow odbierało dwie wygrane:jeden trójke w lotto i mini,drugi trojkę w lotto.
a za co Pani Madzia postanowila odejzc?
w takim razie ja tez odhodze
w takim razie ja tez odhodze
co z tego że 13,32,41,49,51,60,63,64,66,74 nie takie złe te liczby to tylko maszyna i może wylosować kiedyś wypadło 71,72,73,74,75,76,77,78,79,80 w jednym losowaniu i co? zdarza się powiec lepiej co ci się w tych liczbach twoich nie podoba.
*powieDZ
Panie Fish,na razie te liczby nic nie znaczą,dopiero okaze się wieczorem.Ale chodzi o odwagę,że podałem liczby,bo wiele osób nie chce tego zrobić.
jej super ale to trzeeeeba mieć jaja XD a ja dzisiaj puściłem 14,21,55,68,32 w multi multi a w lotto 22,43,16,11,29,34. A maskotki chyba ty trzymasz:)
dziendobry Panie hipopotamie Pan byl przyjacielem Pani Madzi dlaczego ona postanowila odejzc
i dzisiaj będe miał 13 mln złotych:)
od kiedy hipopotaM pisze się przez N
to znaczy ze nie odhodzi to super wczoraj bylam na kongresie kobiet i uwazam ze my kobiety nie mozemy sie poddawac i byc ublizanymi byle hamom pozdrawiam Pani Madziu
ej a gdzie jest pilka?
o kuuuurde shit Kamerun Dania 1-1 Dania strzeliła FAAAAK ja liczę na Kamerun
nie będzie żadnej kumulacji bo dzisiaj zgarniam swoje czyli 13 milionów i cześć:) hehehe
kto ci to powiedział że 17 milionów kumulacja karty tarota czy zgadujesz?
słupek!!! kur..NIEEEEE