Wpisy 118 441 – 118 540
18 czerwca 2010 21:23 → 18 czerwca 2010 23:57, 100 wpisów
Ta kolektura przynosi mi pecha,nigdy jeszce nie wygrałem w niej żadnej zdrapki.
Kathy a jak mnie ostatnio pogięło w kregosłupie to nie chce odpuścić.A jak boli to myślenie nad liczbami jest utrudnione.
cześć kathy,cześć hipo.jak nastawienia przed losowaniem?ja to bojowo jak zawsze.dziś o 14 lipa ale zdrapka domino dała mi 10zeta.pierwsza z nowej paczki.
hipcio...w gdańsku jest super lekarz od kręgosłupa ale Ty chyba masz daleko co?
cześć sąsiad
nastawienie więcej niż bojowe...
cześć sąsiad
nastawienie więcej niż bojowe...
Witaj Ricardos,u mnie pech w zdrapkach,i teraz muszę liczyć na multi.A powiem Ci,ze maskotki w hipermarketach są jak automaty bo mówią dzień dobry,ale jak powiedziałem po zakupach do widzenia to zamilkly.
Kathy,zeby się dobrze leczyć,to najpierw trzeba mieć worek pieniędzy,inaczej lekarze olewają pacjenta.
hipcio,nie myśl nad liczbami,myśl nad dupami niech będą z nami
Kiedyś byłem w kolejce gdzie czekało 30 osób na lekarza,a lekarz straszny złośliewiec.
w dalszym ciągu czekam na odp. do kogo pisałam obraźliwe epitety na innych użytkowników w prywatnej korespondencji i komu podobno opowiadałam o "miłości" :PPPP
no nie posadzę cię danteV że szukasz tylko taniej sensacji i chęci ośmieszenia mnie?
no nie posadzę cię danteV że szukasz tylko taniej sensacji i chęci ośmieszenia mnie?
hipo w moim hipersuper to pracownicy mówią dzień dobry i do widzenia
Panie Szpic,przywołuje Pana do porządku.Proszę udać się na lekcje z języka polskiego.
hipcio...ten lekarz bierze za wizytę 80 zł...ale warto to zapłacić, uwierz mi bo widziałam co potrafi zdziałać
Ricardos mi by się przydało,żebym mógł powiedzieć:teraz mi lotto.Ale to będzie trudne do realizacji.
Ja kreśląc liczby cały czas to powtarzam ;) czasami wiesz jak się kończy
Białe fartuchy to są wampiry,bo jak coś sknocą to nie ponoszą żadnych konsekwencji.
cześć kathy,też się leczę ;)
Panie Szpicbródka,proszę zrobić test i wpisać się pod nickiem Dzikus.Bo inaczej uznam Pana za klona.
hipopotan,też mam wiatry po grochówce
Czyli uważasz synu .......... że jestem złym człowiekiem??
test kopnięcia piłki kto trafi może ten pan ze szpicem
Piłka dlaczego Szpicbródka,twierdzi,ze jesteś jego synem,co pisze.
piłka co
ten pan mi sie podoba tobie nie ?
ten pan mi sie podoba tobie nie ?
Spojrzałem na wynik meczu:0-0.Dlaczego Anglicy nie zdobywają bramki,to na pewno wina Simada,bo on pochodzi z RPA i mąci.
simad to wogole dziwny stwor bo to cos mi napisalo ze jest mezatka :)))))))
hipopotanie to cos samo nie wie czym jest raz to raz to.a to znaczy ze specjalista konieczny najlepiej na wczoraj
dziś jest 18-ty
i MUSI .URVA[tu odgłos uderzenia
pięścią w stół}
PAŚĆ OSIEMNASTKA
druga liczba to 6 :)
i MUSI .URVA[tu odgłos uderzenia
pięścią w stół}
PAŚĆ OSIEMNASTKA
druga liczba to 6 :)
no i nie doczekam się odpowiedzi do kogo pisałam o "wielkiej miłości" używając przy tym epitetów rodem z rynsztoka,a już myślałam że wyjaśnimy sobie tutaj wszystko na stronce.
Tchórz !!!!!!!
pilka >>> sama dziwna jesteś i mocno przy tym w łeb stuknięta,piłkę się kopie co?
zarobiłaś już dzisiaj kopa?
Tchórz !!!!!!!
pilka >>> sama dziwna jesteś i mocno przy tym w łeb stuknięta,piłkę się kopie co?
zarobiłaś już dzisiaj kopa?
77 straszyc mozesz dzieci na halloween.o jaka ty nieszczesliwa odpowiedzi nie dostalas.masz ode mnie za to
Hej yo, kiedy ktoś wytypuje tak że trafi 10/10? no dobra 9/10 przynajmniej? Ja! dzisiaj o 22 15 muahahahaha hehe:)
Widzę,ze u Hosi dziwna fotka,więc mam do niej pytanie:co to oznacza.
Jeszcze podpowiem Hosi,by chroniła maskotkę przed komarami,bo bestie ostro tną.Pozdrawiam.
oj oj oj ktoś tu będzie w błędzie:) 10 mam na 100%
10...do oddania na 200%.trafisz dopiero 08.07.2010 o 14stej 6/10 i to wszystko w temacie.
skąd to wiesz? nie no i tak tylko jaja se robiłem ale dzisiaj z 5 to trafie
Księżniczko jest coraz ciężej.Upały mogą mnie roztopić.Zgodnie ze zwyczajem błędnych rycerzy,padam u Twoich stóp.Całuję rączki.Bałwan.
* sory za błędy ort
nie rób se ze mnie jaj nie jestem jakimś 10 latkiem to czemu nie wywróżyłeś/aś sobie 10?
Witam Wszystkich cieplutko ;)
To jest hipciu Anioł od pieniędzy ;))Tak był podpisany :)
Kathy czy mogłabyś dać jakieś namiary na tego lekarza specjalistę od kręgosłupa .Znam kogos komu mogłoby się to bardzo przydać - plizzz.
A tak przy okazji : czym Twój Smurf wabi hipcia ? ;D
To jest hipciu Anioł od pieniędzy ;))Tak był podpisany :)
Kathy czy mogłabyś dać jakieś namiary na tego lekarza specjalistę od kręgosłupa .Znam kogos komu mogłoby się to bardzo przydać - plizzz.
A tak przy okazji : czym Twój Smurf wabi hipcia ? ;D
ok ja tą 10 puszcze 8 ale jak to nie prawda to taka z ciebie wróżka jak perfumy z mysiej dupy ( to tylko żart żeby cie nie obrazić)
Poległem na polu bitwy.Na 14 liczb trafiłem tylko dwie.Podejrzewam,że ktoś uprawia afrykańskie czary przeciwko hipciowi.Może to Simad,bo on pochodzi z RPA,albo jakiś klon.
zwykły fuks a teraz lepiej powiedz czy ósmego lipca będe miał to 10 z 10?
:)
powiesz?
hosia...wpisz w google dr Andrzej Suchanowski
Smurf łowi rybki :-)))
Smurf łowi rybki :-)))
ok jak podasz na jutro 6 w lotto to masz ŚWIĘĘĘĘĘTY spokój:) i się przekonamy czy cyganka dobra czy taka sobie:)
no podaj co ci szkodzi:)
hosia to odpalaj bo ja zaraz idę spać.Rano wyjeżdżam na urlaub :)
Piękne dzięki Kathy.Niech Ci Bozia w wielu tłuściutkich dzieciach wynagrodzi. ;)
Pozdrawiam ;)
Pozdrawiam ;)
pilka no dawaj nie czekam do rana
rozumiem nabijasz się nie źle ze mnie
dobranoc wszystkim kolorowych snów pilka niech karty tarota przepowiedzą ci 6z6 w lotto muahahahaha
panie fish poker.mi pilka podała 23.04.2010 ze widzi 7/10 i było.podałem jej datę urodzenia i imię.następna taka wygrana to przewidziała mi na 25.07.2010
pamietajcie jak nie chcecie wladzy 1 partii glosujcie na jarka ktory bedzie patrzył na rece rzadowi donka
Magda77<<< Tobie o co chodzi?? ,czy o mnie ??, jestem i przyjmuje wyzwanie !! ,stawaj !!
hosia... źle sformułowałaś te życzenia... zauważyłam, że tu na Multipasko posiadanie dzieci (więcej niż jedno) jest czymś nagannym ;)
jakbyś miała pytania odnośnie doktora to gg
jakbyś miała pytania odnośnie doktora to gg
vento...ona jak ze starym chce uprawiać nie tylko pole to też krzyczy stawaj!!!
W piekle panują nieprzyjemne warunki,tak,że demony błagały Jezusa kiedy uwalniał opętanego żeby mogły wejść w stado świń.
tej seven seven nie ma.pracuje ze starym na nocnej zmianie celem powiekszenia grupy przedszkolnej
Ojciec Pio kiedy miał do czynienia z opętaną osobą,nakazywał zdecydowanym głosem rozkaz demonowi,który musiał ustąpić.Kiedyś powiedział:demony się mnie boją.
Po przegranej zwątpiłem w wygraną i nie wiem na jakie liczby jutro zagram.
Witam. Pilka moze mi tez powiesz kiedy cos wiekszego jak 4z10 u mnie wpadnie, bo ostatnio cieniutko mi idzie. Jesli oczywiscie mozesz i chcesz? Pozdrawiam i dobrej nocy wszystkim zycze:)
Tragiczna godzina nadania kuponow:20.27.Miejsce:kolektura.Na dodatek pechowa.Osoba przyjmująca :kobieta.Warunki:poniżej średniej.Koszmar.
Witam.Tarot podpowiada, aby postawić na liczby pierwsze.Wszystkim życzę powodzenia i 10 z 10.Dobrej nocy.
Przypominam co powiedział ojciec Pio:Pana Boga,można spotkać podczas modlitwy.Kto się nie modli nie odczuje Jego obecności.
Hej yo, witam pilka faktycznie cię trochę nie doceniałem i zachowałem się chamsko sorry
pani wando.jutro ma pani widze urodziny życzę więc samych pomyslnych losowań.narazie karty pokazują kwoty drobne.jesli chodzi o wyzsze wygrane to widze w pani imieniny czyli 23.06.jesli chodzi o liczby to podam w przeddzien imienin jesli pani zechce.
pilka powróżysz mi troszkę?
pieknaja dziekuje serdecznie, oj przydalalaby sie, przydala no i wzajemnie.
Pilka serdecznie dziekuje i bardzo prosze o te liczby w przeddzien moich imienin. Jesli pozwolisz to sie przypomne:)
Pozdrawiam jeszcze raz serdecznie i dziekuje.
Pilka serdecznie dziekuje i bardzo prosze o te liczby w przeddzien moich imienin. Jesli pozwolisz to sie przypomne:)
Pozdrawiam jeszcze raz serdecznie i dziekuje.
zatypowalem liczby 72,74,76,78,9,21,43,45,11,2 trafie coś o 14 jutro?