Wpisy 1 182 879 – 1 182 978
23 października 2012 18:33 → 23 października 2012 19:18, 100 wpisów
żela
no cóż nie udało się, zobaczymy może jutro trafimy pewniaki
no cóż nie udało się, zobaczymy może jutro trafimy pewniaki
sa zdrapki, jest zabawa no i 50 zl mozna paroma ruchami zrobic nawet 196000
unhappy
jeszcze są tylko 2 po 196tyś.jedna dla tuska, druga dla rydzyka
jeszcze są tylko 2 po 196tyś.jedna dla tuska, druga dla rydzyka
Żela serio jakies 5 minut temu pomyslalem ze trzeba wejsc na MP bo pewnie ktos sie stesknil no i wchodze patrze a tu Żelka pisze
Witam. Pan Maciek na pewno tu zagląda. Piszcie do niego w profilu multipasko.pl/ts jeśli macie jakieś pytania
Ja nie miałbym nic przeciwko gdyby czasami ot tak wpadał niezapowiedzianie i coś napisał na chacie
rustu2009
Żelka no to sie bardzo cieszemax za bardzo nie rozrabia
Żelka no to sie bardzo cieszemax za bardzo nie rozrabia
scolls
I może odwrotnie - może Ty masz jakieś pewniaki, żeby ktoś Ci tu wysłał ?
Dawaj, śmielutko jakiś skromny zestawik - po cichutku ...
nikt nie będzie paCZył
I może odwrotnie - może Ty masz jakieś pewniaki, żeby ktoś Ci tu wysłał ?
Dawaj, śmielutko jakiś skromny zestawik - po cichutku ...
nikt nie będzie paCZył
Robal
dwie osoby z MP juz wysylaja moje stale od 18 lat cyferki jak narazie kiepsko
Żela 1-50 5 cyfr i 1-11 2 cyfry
dwie osoby z MP juz wysylaja moje stale od 18 lat cyferki jak narazie kiepsko
Żela 1-50 5 cyfr i 1-11 2 cyfry
scolls
A co tam u Ciebie w lotto tak cienko ? tylko 2,2 mln funciaków ? nie dokładałeś do puli ?
A co tam u Ciebie w lotto tak cienko ? tylko 2,2 mln funciaków ? nie dokładałeś do puli ?
Żela jak cos to wiedz ze dzis jest do zgarniecia ponad 60 mln funtow
Robal no bo w sobote ktos skasowal prawie 5 baniek i przez to na jutro jest tylko 2,2 mln
scolls
nie chcę Cię , ale dziś podobno w DE ...
tak słyszałem, i mam chyba gdzieś nawet wyniki
nie chcę Cię , ale dziś podobno w DE ...
tak słyszałem, i mam chyba gdzieś nawet wyniki
Żela jak myslisz pintolowi warto by bylo zalatwic abonament na lesne ssaki oczywiscie po wygranej
jutra ma być śnieg więcej czasu w chacie na wymyslanie kombincji cyfrowych
Scolls pintolowi kupimy taki czerwony dom i kupimy szlafroczek jak Playboy
Żela i codziennie nowa dostawa kroliczkow zeby nie musial co chwila tapetowac pokoju nowymi fotkami dziewczyn z MP
ostatnio ukradl fotke nowej dziewczyni i mi przeslal tapete zeby sie pochwalic musze troche pokabukowac na niego bo cos go nie widac ostatnio
Scolls z 3 centymetrową rureczką za wiele nie zdziała ssaki chyba wydłużą co?
scolls
moment
czy dobrze ogarniam - Wy macie tam taką możliwość, że - zapodajecie pewniaka i do niego jest dolosowywane "z trafiła", "lakidipa", czy jak tam zwał ? taka opcja jest możliwa i w necie i na blankiecie ?
moment
czy dobrze ogarniam - Wy macie tam taką możliwość, że - zapodajecie pewniaka i do niego jest dolosowywane "z trafiła", "lakidipa", czy jak tam zwał ? taka opcja jest możliwa i w necie i na blankiecie ?
no im wiecej ssakow tym dluzsza rurka ostatnio spal miedzy 4 cyc tak sie chwalil
Robal36 nie ma takiej opcji albo kreslisz albo wysylasz "lucky dip" i to w kazdej grze
Żela ja tez nie lubie brrrrrr u mnie jak pada snieg to jest wydarzenie i lezy najwyzej pare dni
A ktoś tu gra w szachy?
heh
widocznie - miałem sen
i poważnie powiem - s.z.k.o.d.a - chciałbym, tak żeby było :
mówię :
- pewniak (przykładowo) - siedem i /do tego/ sześć skreśleń do systemu pełnego w lotto / oczywista sprawa / z plusem ...
i
i poważnie powiem - s.z.k.o.d.a - chciałbym, tak żeby było :
mówię :
- pewniak (przykładowo) - siedem i /do tego/ sześć skreśleń do systemu pełnego w lotto / oczywista sprawa / z plusem ...
i
http://www.youtube.com/watch?v=OghbxgFkeiY&feature=related
Żela wskoczyla byś
Żela wskoczyla byś
No właśnie poszukuje partnera lub partnerkę lecz w mojej miejscowości słabo!!!!!!!!!!!!!