Wpisy 1 182 779 – 1 182 878
23 października 2012 15:20 → 23 października 2012 18:32, 100 wpisów
ulcia czekam
ulcia
ulcia jak masz wiecej to mozesz podrzucic...
ulalcia cos pisałas o 23 ???
torsan
ulalcia
ulalcia
ulala już ja jeszcze nie moge...
ulalcia ja juz po
rano podałam 5/9 ze snu... a sama trafic nie moge...
ulala a ja lubie jak jest okazja cos słodkiego...tak fajnie sie rozchodzi w brzuchu ciepełko...mmmmm
troche mało tych cyferek...
ulala niby tak ale mi potrzeba duzoooo wiecej...nie tylko na chleb...
a o czekoladkach nie mówiłam...
a o czekoladkach nie mówiłam...
ok zagram jeszcze w mini...i styka zawsze mam 2/5 i 3 obok...
nawet 12mln w lotto jeszcze nie zebrali, a obiecują złote góry
polowałem na 77zł w s7, a wpadło tylko 14zł
drapek ciesz sie a nie sie krzywisz...
drapciu a jak mm???
mm, wczoraj miałem 2/9+ i 25zł w kaskaderze; dziś nie zagrałem z +, a był na pukonie
u jolki od 14.00 drapacz drapie k/k- na razie wydrapał tylko 1x20 i 2x10zł na ok. 200drapek, ciekawe ile jeszcze wydrapie
torsan, ale ja nic nie wygrałem dziśiaj, ale mam już kaskadera i mini z cht. i swoje; 14- pewniakiem w mini -jest i na cht i na kreślonym
torsan, ula
bierzcie dziś kaskadera, dawno 250tyś nie było no i do tej pory tylko 1x250tyś. na podkarpaciu
bierzcie dziś kaskadera, dawno 250tyś nie było no i do tej pory tylko 1x250tyś. na podkarpaciu
drapek-nie dorzucam się poczekam jak będzie 2mln a kaskadera może jutro wezme jak dziś nie padnie głowna
ja też poczekam na 2mln; a w tym roku jeszcze ani razu nawet 3/6- może z 20zakładów w sumie wysłałem
drapek-ja raz pamiętam w sobote było 2mln miałem 3/6 i za tydzień też było 2mln i znowuś 3/6 miałem
jak było po 2zł to grałem na kumulacje, a teraz okazyjnie , a se przypomniałem ,że 3/6 w l+ miałem
jak było za 2zl to nawet grałem po 5 zakładów jak był 1mln do wygrania
prawie codziennie gram na jeden zakład mm 5/5 lub 6/6 i od tygodnia nawet 2zł nie trafiam, wczoraj 2/6 dziś 2/6-- wszystko przez te ciulęta i wajchlowniki z ts jak to pafty mówi
co jest
przecież przedstawiciele teesa, badania, agencja - mówią że wszyscy chcą więcej - nie narzekać
przecież przedstawiciele teesa, badania, agencja - mówią że wszyscy chcą więcej - nie narzekać
torsan
jak byś grał tym samym zakładem miesiąc, to nie wierzę aby na 60 los. nie trafić 2zł - daj przykład takiego zakładu
a na razie mykam
jak byś grał tym samym zakładem miesiąc, to nie wierzę aby na 60 los. nie trafić 2zł - daj przykład takiego zakładu
a na razie mykam
drapek
a Ty wiesz ? - to nawet niezły patent
- odwrotny ranking - pocieszenia dla zdolnej/go w miesiacu mającej/go najmniej trafnych typów
no, zostać wiecznym misZCZem zera w dziesięciu - bezcenne
a Ty wiesz ? - to nawet niezły patent
- odwrotny ranking - pocieszenia dla zdolnej/go w miesiacu mającej/go najmniej trafnych typów
no, zostać wiecznym misZCZem zera w dziesięciu - bezcenne
robal, ja tez o czyms takim myslalem... nagroda dla wytrwalych, ktorzy sukcesow nie odnosza
Dzień dobry wszystkim.Nie mogę zalogować się na allegro.Może ktoś spróbować i powiedzieć czy też tak ma?
tczewiankoa chcesz może kupić na allegro ten kupon z bolimowa za 100zł
nie mam konta na allegro więc nie wiem czy hula
nie mam konta na allegro więc nie wiem czy hula
Dzięki multuś 80.Drapek to Ty go jeszcze nie kupiłeś
no i weż tu coś licytuj
allegro kaput, pula w lotto też prawie kaput
r36
no to się o kilkadziesiąt tyś. podniosło
r36
no to się o kilkadziesiąt tyś. podniosło
hej
ale tu cisza
Krzysio pintolu daj pewniakana pewno już obliczyłeś
ale tu cisza
Krzysio pintolu daj pewniakana pewno już obliczyłeś
mam nadzieję, że już wszyscy otrzymali zdrapki za ligę typujących. inka się pochwaliła, że wydrapała 26 zł no ale zdrapki były za 50 zł
dziś drapacz kupił 400szt./400zł k/k i wydrapał ok. 190zł; miał 1x 20zł i 5x 10zł--- czyli kiepściutka ta drapka