Wpisy 1 181 979 – 1 182 078
23 października 2012 01:21 → 23 października 2012 08:42, 100 wpisów
lotii..ty specjalny jesteś jak ty byłeś mały kupiłeś w sklepie w szcze..pełnoo gryba ksiązka xxx i oglodałeś pierwszy raz gapiłeś pip.a i na koncu ty sam mówisz zal ..
gonzaga...no dzieki dobrze ja mam zwroty głowy zbieram renta..ty zdrowy 100 procent i bierz do pracy
Jasza...ooo nie teraz kawy ..teraz ja zdejmie majtek i kopać w wanie i spać juz .. i juz ide
oby ..cały czas lubią wstać ranoo same facety ..ja tak cholery
ola... jesteś piekniucha
ola..noo papa ...mgła tak teraz jest ....
drapekk...dawaj na sucho twoje parki zamienie dziś nie ma mowy nie typuję w profiluu
bolek
u mnie na topie s7 - bo poluję na 77zł-ale bez sukcesów na razie
u mnie na topie s7 - bo poluję na 77zł-ale bez sukcesów na razie
drapek..ja 47 ..1/1 ..mówie jeste troche na suchoo prawie 50 procent
drapek...kto ja kotkuu..
wole wydac 2 zl na kaskade... wygrana czeka na mnie juz 3. tydzien... a to nieladnie kazac na siebie czekac
unhappyteż to zauważyłem i od czw. gram w kaskadera, czw-2, pt-0, so-0, a wczoraj 25zł wpadło
drapek ..no tak połowy jestem kotopieskuu..i dawaj jeszcze druga pewniaka
krzysio
taki mam zakłąd do wysłania 1,9,41,50,51,52,53,67,69
napisz mi , z jaką liczbą lubi się 9
taki mam zakłąd do wysłania 1,9,41,50,51,52,53,67,69
napisz mi , z jaką liczbą lubi się 9
drapek..ty grasz tylko 1 zakłady 9/9 ..nic niestety
ja chcę 4/4 + kombinacja szukaj 10 rózne liczby = razem 5/5 koszt do wysłania za 25 zł troche skuteczne 14 los pózniej trafia 1 raz 5/5 ..ja tak chce gram narazie nie gra ..
ja chcę 4/4 + kombinacja szukaj 10 rózne liczby = razem 5/5 koszt do wysłania za 25 zł troche skuteczne 14 los pózniej trafia 1 raz 5/5 ..ja tak chce gram narazie nie gra ..
nie... obserwuje sobie za to trafienia plusa i wychodzi mi na to, ze to sie nie oplaca ale to zalezy, jak sie kto pozycjonuje... ja chce trafic 10/10, a z plusem to najgorsza opcja ze wszystkich gier ts-a
krzysio
ja gram 5/5 lub 6/6 lub 9/9 lub 10/10 lub 8/8; dziś 6/6 i 9/9
a grasz na 4/4 z+?
ja gram 5/5 lub 6/6 lub 9/9 lub 10/10 lub 8/8; dziś 6/6 i 9/9
a grasz na 4/4 z+?
obserwuje sobie tez plusa w lotto... trojke mialbym w nim tylko w pierwszym losowaniu, kiedy go wyslalem, bo chcialem miec pamiatke pozniej nie wysylalem... i dobrze, bo bym nie mial nawet trojki...
unhappy
wiadomo, że + nie łatwo upolować, szczególnie gdy trafisz wiecej liczb, w sobotę miałem 6/10+, wczoraj 2/9+; co drugi dzień gram jeden zakłąd z+, więc dziś bez+
wiadomo, że + nie łatwo upolować, szczególnie gdy trafisz wiecej liczb, w sobotę miałem 6/10+, wczoraj 2/9+; co drugi dzień gram jeden zakłąd z+, więc dziś bez+
drape ..ty 9 ..a drugi gdzie jest
4/4 kombinacja inne liczby ..np takze
1,2,3,5..6...5/5-----
nastepnie druga zakłada
1,2,3,5...8..5/5---i dalej jeszcze
4/4 kombinacja inne liczby ..np takze
1,2,3,5..6...5/5-----
nastepnie druga zakłada
1,2,3,5...8..5/5---i dalej jeszcze
drapek ..nie gram z plusem skoro szkoda kasa
krzysio
jak wyślę w realu pukon,wtedy zatypuję i zobaczysz kompana do 9, sam jeszcze nie wiem co dołożę ...kotkuuuu
myślałem że grasz z+; raz miałem 3/4+ i 48zł z chtale chyba wtedy byłem pod wpływem, bo z + to ja 9/9 i 10/10
jak wyślę w realu pukon,wtedy zatypuję i zobaczysz kompana do 9, sam jeszcze nie wiem co dołożę ...kotkuuuu
myślałem że grasz z+; raz miałem 3/4+ i 48zł z chtale chyba wtedy byłem pod wpływem, bo z + to ja 9/9 i 10/10
drapek ..dobra wszystko jasne typuje w profilu tylko do 3/3 ..47,21,9 ..... i dobra tam ide
drapek ..ja nie spadnie 9 ty zostaniesz ..
i znikam..
i znikam..
1 181 911. emeryt 2012-10-22 (23:30)
na jutro
Pilka nozna - Liga Mistrzow - Barcelona-Celtic
mecz
Pilka nozna - Liga Mistrzow - Manch.Utd.-Braga
mecz
Pilka nozna - Liga Mistrzow - Nordsjael.-Juventus
mecz
Pilka nozna - Liga Mistrzow - Galatasaray-CFR Cluj
mecz
Pilka nozna - 2.Anglia - Cardiff-Watford
mecz
Pilka nozna - 3.Anglia - Shef.Utd.-Walsall
mecz
Pilka nozna - CONCACAF-Champions League - Real Salt Lake-Herediano
mecz
stawka 200
EWK 406.56 zet
A AKO z czego wzioł?
I teraz zaczekać na FT wstawić prawidłowy wynik. wkleić na czat i ...
rym cym cym i tra la la
witam
drapek
unhappy - podzielam w pełni Twoją opinię o opcji "plus"
drapek
unhappy - podzielam w pełni Twoją opinię o opcji "plus"
no, nie wiem - przecież, to prawie jeden wuj -
czy mieć kłopot trafić w podstawowym, bo pokrycie
czy jeszcze większy problem, bo:
"Panie czy grają z plusem ? A owszem pytali, ale nie grają, noooo może, co dziesiąty ", czyli - jeszcze słabsze pokrycie
ale /przynajmniej/ uśredniasz sobie cenę
ale różnice właśnie - ja miałem przynajmniej kilka zwrotów
Jeśli można pozwolić sobie na szczerość, to już bardziej nie ogarniam kupowania elektronicznej loterii - "bo trzy tygodnie nie padło " ? to zwiększa szanse ? dla poszczególnego gracza ?
czy mieć kłopot trafić w podstawowym, bo pokrycie
czy jeszcze większy problem, bo:
"Panie czy grają z plusem ? A owszem pytali, ale nie grają, noooo może, co dziesiąty ", czyli - jeszcze słabsze pokrycie
ale /przynajmniej/ uśredniasz sobie cenę
ale różnice właśnie - ja miałem przynajmniej kilka zwrotów
Jeśli można pozwolić sobie na szczerość, to już bardziej nie ogarniam kupowania elektronicznej loterii - "bo trzy tygodnie nie padło " ? to zwiększa szanse ? dla poszczególnego gracza ?
give bytem um-tu mi-e night ,give bitem um tu ju-panie maniek dzisiaj zgarniam 15 baniek 

kondi skarbelku co za cyferki mi podałes??? na zgube... na szczescie nie pusciłam...
kondziu grabisz sobie...
islandorka nie mów do mnie, jakbym byl prorokiem i specjalnie dał ci złe liczby
------
Dzień dobry.. .
-------------
Dzień dobry.. .
-------------
kondziu dzis ja ci podam 3 cyferki...zobaczymy kto bedzie lepszy...11,35,49...skorzystasz???
na parkę [33,43] czekam juz zbyt długo i może wreszcie sie dzisiaj pojawi
kondziu...
ja mam dzis swoje i podkradzione moze sie skusze na 14...wczoraj przerypałam 5 zeta...
robal, odpowiadam w sprawie 'elektronicznej loterii': prawdopodobienstwa bezwarunkowego nie zwieksza, ale warunkowe jak najbardziej... bayesowcy powiedzieliby, ze wykorzystujesz wiedze a priori... ma to i druga strone: minimalizujesz wydatki...
ja na 3 czekam 2 miechy ,losują same oboki,by ich kruk ch..ujem tłukł
Robal >> gdyby Twoim zamierzeniem było trafić 10/10 bo tyle ile z tego jest to dla Ciebie jest OK i tyle Ci styka to jak myślisz lepiej wysłać 10 zakładow b/p czy 5 z/p ?
Obliczył ktoś o ile wzrasta stopień trudności przy 10/10 z opcją trafienie ostatniej losowaniej?
Ponadto lepiej
Obliczył ktoś o ile wzrasta stopień trudności przy 10/10 z opcją trafienie ostatniej losowaniej?
Ponadto lepiej
islandorka skuś się dzisiaj na którąś z liczb tych parek [33,66][43,37]