Wpisy 1 182 079 – 1 182 178
23 października 2012 08:43 → 23 października 2012 11:29, 100 wpisów
kondziu moze i masz racje ale budzet nie przewiduje...puszcze te ktore mam...ale daj ci Boziu zebys se wygrał...
kawa marago kobiety nago szynki konserwy bez przerwy -oto TS są-potrzeby
jedyna szansa w ukochanej Lili, że dzisiaj też gdzieś upcha tę moją parkę
Lila wstawaj zapodaj na nie...
no ja dzis na Lile nie poczekam ide na spotkanie na 11 a Lilcia mniej wiecej o tej porze sie pojawia...chyba...
na wczoraj miałem 3-kę - weszła a ja puściłem jakieś ***oły! Tak jest, jak sie nie jest konsekwentym
kondziu ale masz długą noge...
Jeszcze,na 14-ą mam takie liczby na Tak:2,4,6,8,10,12,15,20,22,26,29,30,32,35,37,41,43,45,47,74
monet, jesli pominac roznice w wygranej, to lepiej wybrac bez plusa... szanse na 10/10 masz ok. 1 do 900 tys., a z plusem ok. 1 do 3,4 mln... nizsze wygrane zwroca sie w mniej wiecej takim samym stosunku... wartosc oczekiwana wygranej z plusem znaczaco obniza 9/10 i 10/10 (5-10x wiecej niz w opcji bez plusa, a szanse duzo mniejsze), ale troche ratuje fakt, ze placa tez za 1/10-3/10...
unhappy
tak -dla dowolnego gracza, w dowolnym punkcie - tak
jednak - podobnie w lotto+ w końcu... gdzieś komuś przy_padnie
hmmm
>>.. szanse na 10/10 masz ok. 1 do 900 tys., a z plusem ok. 1 do 3,4 mln. << ???
Monet
chrzanić /ekskuzemła/ mm 10/10 i z + i bez - bez urazy ... zdecydowanie
są lepsze roz Gry wki
tak -dla dowolnego gracza, w dowolnym punkcie - tak
jednak - podobnie w lotto+ w końcu... gdzieś komuś przy_padnie
hmmm
>>.. szanse na 10/10 masz ok. 1 do 900 tys., a z plusem ok. 1 do 3,4 mln. << ???
Monet
chrzanić /ekskuzemła/ mm 10/10 i z + i bez - bez urazy ... zdecydowanie
są lepsze roz Gry wki
robal, pytanie moneta brzmialo, czy 10 bez plusa, czy 5 z plusem... stad takie a nie inne szanse...
no tak ok
pytanie - a czy nie jest lepiej zamiast na 10/10 gwarantowane nie pojechać tańszymi z większą szansą w grze z kwotą nie gwarantowaną ?
gorzej, bo szansa tylko trzy razy w tygodniu ?
pytanie - a czy nie jest lepiej zamiast na 10/10 gwarantowane nie pojechać tańszymi z większą szansą w grze z kwotą nie gwarantowaną ?
gorzej, bo szansa tylko trzy razy w tygodniu ?
unhapy>>>
brzmiało tak "jak myślisz lepiej wysłać 10 zakładow b/p czy 5 z/p ?"
z naciskiem na "akładów".
I jak wynika z wcześniejszego fragmentu chodzi o 10 skreśleń.
Jasne?
brzmiało tak "jak myślisz lepiej wysłać 10 zakładow b/p czy 5 z/p ?"
z naciskiem na "akładów".
I jak wynika z wcześniejszego fragmentu chodzi o 10 skreśleń.
Jasne?
Hmm
nie siedzę w głowie, ale - wiedział, jasne -
9mln / 10 zakładów 1:900 tys
18mln / 5 -> 1: 3,5 mln
nie warto
ani tego ani tego
nie siedzę w głowie, ale - wiedział, jasne -
9mln / 10 zakładów 1:900 tys
18mln / 5 -> 1: 3,5 mln
nie warto
ani tego ani tego
Co najciekawsze jednocześnie - kiedy było taniej i rzadziej, ale i mniej do wygrania za zeta 100 tysia i raz dziennie /moim osobistym zdaniem/ dla wszystkich grających, jako takich - nie dla poszczególnego gracza - BYŁO WARTO
monet, przeciez o tym pisalem... o 10/10 w dwu wariantach za 25 zl
milego dnia zycze tygryski
monet, scisle rzecz biorac na dzis dla kazdego zakladu mm 10+ masz oczekiwana wygrana (przed odjeciem 5 zl kosztu zakladu) rowna 2,19 zl, ale gdy pominie sie wygrana 10/10+, ktora ma bardzo nikle prawdopodobienstwo (ale zostawi 10/10 z nietrafionym +), wyplata ta zmniejsza sie do 2,03 zl, czyli 40,6% wlozonej kwoty... dla porownania oczekiwana wygrana dla dziesiatek w grze bez plusa wynosi 1,06, czyli 42,4% wplaconej stawki (2,5 zl)
Witam wszystkich w paskudny późnojesienny dzień powodujący chandrę i melancholię
medeus
medea cos tak wykombinowała na 14???
medee klient porwał...
gdzie ta Lila...
multus nie ale niedaleko...
pytam , bo jest prom samochodowy mikoszewo czy sobieszewo i chcialem sie dowiedziec czy on jest czynny caly rok
Wedrowca tez mógłby podac swoje na nie...do konsultacji...
multus wejdz w google i sprawdz ja nie wiem płynełam tylko na elbląg...
multus
wiesiu daj to po slubie jak cie polubie...
Lila, Lila...bo sie nie doczekam...
jakie macie typy na mini
franio jakie macie to macie ciekawe czy dacie...
wiesiu walnij go w czape to zaraz ci da...
senna...
trudno nie ma nikogo na Nie to se ide...co ma byc...nie utonie...
czesc senna wiesiek islandorka i reszta
MINI , 2 , 7 , 9 , 29 , 37
Witaj lila
kondziu..łysy rudzielec losował i tak losował całymi dniam że,wylosował c***a z jajami
Dzień dobry wszystkim Lila, Senna, Kondi1, Monet i tym których nie widać.
llka, ale to 33 musi dzisiaj wypaść z bębna, bo jak nie to jej pomogę!
lila>> to jest wkładanie kija w szprychy.Zachwianie wiary w cudowną koncepcję.Ot co.