Wpisy 1 179 494 – 1 179 593
21 października 2012 16:33 → 21 października 2012 17:48, 100 wpisów
Drapek teraz pytanie techniczne co jest gwarancja w krzyz za 3 zeta jak jest 10 zeta?
Sławek.. .
Z tych liczb dziśiaj nie korzystaj.. .
-------------------------------
Z tych liczb dziśiaj nie korzystaj.. .
slawek
w krzyż. wygrane gwarantowane ok. 140zł na 100szt/300zł
tzn. prawdopodobny skład paczki 2x20,1x10 reszta po 3 i 6zł - w sumie 24-25 pełnych zdrapek na 100, możliwe jest jeszcze 2x 20, 2x10 i reszta drobne lub 1x20, 2x10 i wtedy jest więcej wygranych po 6zł
w krzyż. wygrane gwarantowane ok. 140zł na 100szt/300zł
tzn. prawdopodobny skład paczki 2x20,1x10 reszta po 3 i 6zł - w sumie 24-25 pełnych zdrapek na 100, możliwe jest jeszcze 2x 20, 2x10 i reszta drobne lub 1x20, 2x10 i wtedy jest więcej wygranych po 6zł
Sławek.. .
Nie przygladaj się tym liczbom. . Jutro będę...nowe.. .
----------------------------------
Nie przygladaj się tym liczbom. . Jutro będę...nowe.. .
----------------------------------
Sławek.. .
Nie gram w żadne wynalazki TS, ale gdy podświadomość podpowie że warto jest wysłać, to....... .
------------------------------------
Nie gram w żadne wynalazki TS, ale gdy podświadomość podpowie że warto jest wysłać, to....... .
------------------------------------
wn
mnie podświadomość wczoraj podpowiedziała żeby zagrać z + i jakieś drobne wpadły
mnie podświadomość wczoraj podpowiedziała żeby zagrać z + i jakieś drobne wpadły
Drapek to ty w pierniczSkolowales mnie rano sie tak nie oplaca grac i w sumie mam 5/10 i 4/9
Sławek.. .
Typuje 20 liczb, by je w odpowiedniej chwili wysłać, gdy będzie ...12/20.
-----------------------------------
Typuje 20 liczb, by je w odpowiedniej chwili wysłać, gdy będzie ...12/20.
sławekna 6/6 opłaca się bardziej grać niż na 4/4, no chyba że chcesz wygrać 2zł to tylko 4/4
Sławek.. .
Rozpoczyna się gra o...10/10, a nie o marne 3/3.
Rozpoczyna się gra o...10/10, a nie o marne 3/3.
drapek te cztery polaczylem jeszcze z innymi i mam 5/10 geniuszu,a tak mialby84 zeta ,a nie 4
WN ciesz sie z kazdej wygnej bo jak przyslowie mowi bez 1 grosza nie ma miliona
We wtorek podam Lotto Test do Lotto.. .
-------------------
-------------------
sławek
ale ja Ci nie odradzałem niewysłąnia 4/4 tylko wskazałem prawdopodobieństwo trafienia 4/4 i 5/6 jest prawie takie same, a jeszcze jest szansa na 6/6
wnosek pokontrolny - nie słuchaj drapka
ale ja Ci nie odradzałem niewysłąnia 4/4 tylko wskazałem prawdopodobieństwo trafienia 4/4 i 5/6 jest prawie takie same, a jeszcze jest szansa na 6/6
wnosek pokontrolny - nie słuchaj drapka
Moje liczby na Tak:2,5,7,9,15,16,18,19,21,22,24,33,36,37,38,42,47,49,51,54
ogólnie pierwsza dwudziestka to nacisk na nią jest ogromny i 70 ki ale czy to coś daję ? jak pada po 2-3 liczby
podwyżka dała tylko większy zysk im a kumulacje zbytnio się nie zmieniły można to zauważyc cofając się wstecz w latach
kiedyś częściej padały główne wygrane ale i więcej było zawieranych zakładów
24.05.2006
0 6/6
211 5/6 po 4089,6
9681 4/6 po 133,3
187287 3/6 po 10
0 6/6
211 5/6 po 4089,6
9681 4/6 po 133,3
187287 3/6 po 10
a ile państwo polskie doi z jednego zakładu lotto za 3zł - 0,6zł- na stadiony, ok. 0,5zł podatek od gier, no i dywidenda z zysku TS
dlatego w lotto prawie nie gram; a ile klientów i kasy stracili tą podwyzką to jeden pan bóg wie
Drapek nawet jak stracili to i tak odbiją to z nawiązkach przy takich kumulacjach jakie rosną
kumulacje to jest bardzo dobry biznes dla TS duze obroty w kolektorach
W roku ...1997 za 3 zakłady Dużego lotka zapłaciłem....0,74 złotego. Mam wydruk tego zakładu.. .
To znaczy, że wtedy 1 zakład kosztował około 20 groszy.. .
Łobuzy podnieśli..... 15 krotnie cenę za 1 zakład.. .
-------------------------------------------
To znaczy, że wtedy 1 zakład kosztował około 20 groszy.. .
Łobuzy podnieśli..... 15 krotnie cenę za 1 zakład.. .
-------------------------------------------
hartge
ale pamietaj że przynajmniej statystycznie płace tez rosną, i może trochę odrobią, szczególnie teraz na l+, ale klientów w mm stracili moim zdaniem w ciągu kilku lat ok. 20-25% i pomnóż ich zarobek razy 365 dni i nie pomagają nawet 2 los. dziennie
ale pamietaj że przynajmniej statystycznie płace tez rosną, i może trochę odrobią, szczególnie teraz na l+, ale klientów w mm stracili moim zdaniem w ciągu kilku lat ok. 20-25% i pomnóż ich zarobek razy 365 dni i nie pomagają nawet 2 los. dziennie
drapek
przyrostu grających na plusa już nie ma
był
ale się zmył
przyrostu grających na plusa już nie ma
był
ale się zmył
Drapek zastanawia mnie kiedy padnie główna w plusie oczywiście lotto
podwyzka mini byla by pewnie duza trałmą dla Robal_36
r36
nie ma, ale kasę łykają przynajmniej z niekumulującej się puli 6/6
nie ma, ale kasę łykają przynajmniej z niekumulującej się puli 6/6
a ten koles co nieodebral tych 30 bananow juz odebral czy jeszcze nie ?
fabik , nie odebral , nie wiadomo czy to ktos wogole trafil , moze to ts trafil i teraz szukaja glupiego
W Lotto Plus ts na jedno losowanie przeznacza na wypłaty średnio około....200 000 pln.. .
Kto dzisiaj losuje ???
-----------------
-----------------
Wśród koni, podobnie jak wśród ludzi bywały jednostki wybitne, o których pamięć przetrwała wieki.
Najsławniejsze konie starożytności, to Incinatus cesarza rzymskiego Kaliguli i Bucefał
Najsławniejsze konie starożytności, to Incinatus cesarza rzymskiego Kaliguli i Bucefał
Kiedy Janusz wprowadzi "zablokuj uzytkownika na czacie" ... ??
mniej zawartych zakładów mniejsza szansa jakiejkolwiek wygranej bo prawdopodobieństwo nie pozwala
Hartge.. .
----------------------
----------------------
akurat harthe strzeliles babola bo jest roznica miedzy mm a dl
Żelka.. .
----------------
----------------