Wpisy 1 179 594 – 1 179 693
21 października 2012 17:48 → 21 października 2012 18:17, 100 wpisów
hattge
gdyby każdy pracujący zarabiał min.4-5tyś netto zł, to ceny byłyby do przyjęcia
gdyby każdy pracujący zarabiał min.4-5tyś netto zł, to ceny byłyby do przyjęcia
hehe
drapek nic bo niepuscilem kupĂśna
taka ze w DL jest jedna szostka wiec ilosc zakladow na poziomie 5 mln czy 10 mln robi duza roznice
a w mm z kazdej 20 podanych jest 180 tys mozliwych dziesiatek ale przy takiej ilosci zakladow to znikoma roznica czy pojdzie 300 tys zakladow a 30 mln
a w mm z kazdej 20 podanych jest 180 tys mozliwych dziesiatek ale przy takiej ilosci zakladow to znikoma roznica czy pojdzie 300 tys zakladow a 30 mln
żela
co tam słychać, dawno tu nie zaglądałaś
- już podaję herbatkę
co tam słychać, dawno tu nie zaglądałaś
- już podaję herbatkę
zofincia
Żelka
zofincia w ktore najbardziej lubisz grac gry TS?
i w mm pisza ze szansa na trafienie 10/10 jest 1 do 9 mln ale ale ... to jest ta szansa na trafienie jedej z tych 180 tys dziesiatek wiec ...
1:8 911 711 (10/10)
jakie typy na wieczor ?
no ale co tym chciales albin osiagnac ze tak dokladnie podales ?
czesc zelka
torsam
ja miałem wczoraj taki chybik w mini 1,3,4,6,37 - w l+ byłoby 3/6
ja miałem wczoraj taki chybik w mini 1,3,4,6,37 - w l+ byłoby 3/6
Hartge
moim zdaniem - różnica jest w opłacalności, jakoś tam gwarantowanej kasie i - jednak - pewnemu wrażeniu...
moim zdaniem - różnica jest w opłacalności, jakoś tam gwarantowanej kasie i - jednak - pewnemu wrażeniu...
po podniesieniu ceny - oczywiście dla zwiększenia opłacalności i wprowadzeniu dwóch losowań jest, jak jest
HARTGE jak by byl bilion kombincaji to bysmy czekali na ta 6 do nastepnej epoki zlodowacenia
lottomat ten kto trafi 6/6 w lotto czy ta 10/10 i to jescze na chybil to ma to gdzies ile tych kombincaji jest
hehe
4 , 5 , 9 , 13 , 15
drapek
tesa
HARTGE ja tego nie nazywam szczesciem albo masz te liczby albo ich nie masz
tesa witaj
Biedrony?
Spyliły w popłochu jak wystartowałem do nich niebezpieczny i uzbrojony w odkurzacz.
Spyliły w popłochu jak wystartowałem do nich niebezpieczny i uzbrojony w odkurzacz.
Tesa.. .
---------------------
---------------------
albinlotto
nie "szczęście", tudzież fart ?
no dobra, to masz te liczby, ale
albo pikawa nie dała rady, albo zajumali Ci kupon ?
i co ? gra i buczy ?
nie "szczęście", tudzież fart ?
no dobra, to masz te liczby, ale
albo pikawa nie dała rady, albo zajumali Ci kupon ?
i co ? gra i buczy ?
Albin mogliby pokazac kupony z wygranymi głównymi nie było by wątpliwości czy te wygrane padają chociaż
Tesa.. .
------------
------------
HARTGE jak trafie to pokaze zdjecie
Robal_36 wszystko zalezy od natury czlowieka jak zaragowal by na wiele milionowa wygrana czy mu palma odbije czy pozostanie tym samym czlowiekiem
tesa w mm
tesa tylko w to obecie gram
tesa najlepsze ze wiek nie wchodzi w gre bo 18latek moze lepiej to przyjac do widaomosci niz 60 latek i na odwrot