Wpisy 1 176 987 – 1 177 086
19 października 2012 23:18 → 20 października 2012 01:17, 100 wpisów
mała1438 choć jeżeli twój sposób gry jest dobry to czemu nie grać swoimi liczbami jestem jak najbardziej za ja niestety nie gram swoimi liczbami bo 8/10 to bym mógł tylko po marzyć a tak proszę jest i nawet już dwa razy trafiłem 8/10
13maxa...ja juz dzidek jestem juz nie uprawiam sexe ..ty tak chcesz pchać tyłka..
dobra znikam..
krzysio744 oryginalnego avatara masz w swoim profilu bardzo mi się podoba
krzyio ...Ty nie dzidek jesteś w formie ...i zostaw te lesne ssaki juz
Krzycho..na sporcik troszke wyrusz i biegi..hmm rowerkiem przejazdzka..pomoze zobaczysz..aa w domu to mozesz i przed tv..cwiczycnie len sie..tylko za aktywny zywot sie wez..
ulexxa...nie mam rowera boję siedzieć moze pęknie jaj...nic nie jezdziłem..mam autoo ciepło
multi...ładnie foto nie moje zbierałem w necie
multi...ładnie foto nie moje zbierałem w necie
i juz tam...
nie Panowie..moge Was wycmoktac do bolu..ale spadam..bo o 7 rano mam wyjazd..loo jery jak ja to szafne..250 km.
a pozniej powrot..
a pozniej powrot..
krzysio744 rozumiem ale fotka tak jak mówię mi się podoba
Ola ..krzysio prowadzi wypożyczalnie rowarów dla Pań ..ale bez siodełek
Ola ...kiedy mnie zabierzesz do siebie no ..nie mogę się doczekac
Nie chce wiecej brac udzialu w tym cyrku na MP Pasko mnie uswiadomil ze jednak tutaj jest chora atmosfera i z tego miejsca nalezy sie ewakuowac i to jak najszybciej bo pozniej bedzie za pozno ...
To wiec bywajcie a Ty maxik z zakonem jesli bedziecie mieli sie kiedys ochote faktycznie ustawic i pokazac kto jest mocny w ryju to niech Janusz wam przekaze kontakt do mnie bo nie omieszkam sprawdzic
narka i bez odbioru jakiegokolwiek i kiedykolwiek
To wiec bywajcie a Ty maxik z zakonem jesli bedziecie mieli sie kiedys ochote faktycznie ustawic i pokazac kto jest mocny w ryju to niech Janusz wam przekaze kontakt do mnie bo nie omieszkam sprawdzic
narka i bez odbioru jakiegokolwiek i kiedykolwiek
ulexxa życzę miłej podróży a także wysokich wygranych jutro i spokojnej nocy dobranoc
13maxa..dobranoc śpij ładnie ..pamietooj nie grzeb rur
13max33 życzę wysokich wygranych i spokojnej nocy dobranoc
ulexxaa...
dobra na mnie już też czas jeszcze tylko zatypuję i ny ny
kubus ..nie omieszkam to sprawdzic ...szybciej jak myslisz ..a ty nie zapmnij jutro sie zalogowac na nowym nicku lamusie ...za psa przyjajaciela nie masz a wsród ludzi szukasz
13maxa..jutroo na wieczór jak pójdziesz tam do prisznica wez mydłoo i myj rur i ogól sie jak skóra i pokaz laska...
życzę wszystkim grającym wysokich wygranych jutro o 14:00 oraz o 22:15 oraz spokojnej nocy i kolorowych snów dobranoc wszystkim życzliwym do poklikania.
Lotti..zachowujesz sie jak mlody niedoswiadczony facet..
przeciez my wszyscy tu duzo zartujemy..nie mozna sie tak zaraz obrazac..tez miales tu niezdrowe zarty i co..heee?
Tobie wszystko wolno a innym nic..czy jak to widzisz?
oj przemysl to wszystko..fajna strona fajni ludzie..
przeciez my wszyscy tu duzo zartujemy..nie mozna sie tak zaraz obrazac..tez miales tu niezdrowe zarty i co..heee?
Tobie wszystko wolno a innym nic..czy jak to widzisz?
oj przemysl to wszystko..fajna strona fajni ludzie..
13maxa..zapytaj ulexxa bardzo podoba łysa rur na lodzi i dobra juz nie pisze
ulexxa
mała1438 na tydzień bo najbardziej mi się to opłaca mówię tu o wygranych
mała1438 na tydzień bo najbardziej mi się to opłaca mówię tu o wygranych
a teraz już na prawdę uciekam dobranoc do poklikania.
uleexaa... o niee
lottomat zastanów się jeszcze... ja oczywiście wolałbym żebyś tu został. Natomiast lista pajaców z profilu musi zniknąć
no i mam po spaniu..dzieki Lotti...to juz nie jest smieszne.. w dzisiejszym dniu..bez problemu mozna zlokalizowac osobe bardzo dokladnie..wrecz z wejsciem do domu..oj i po co to..
po co straszenia..po co wywody..codziennie tyle ludzi ginie w tak nieprzewidywalnych sytuacjach(sam podales link o motocykliscie-szok)..aa tu na Mp.zamiast wesolo rozmawiac..jest czasami smutniasto..czy warto?..zycie jest tak krotkie..trzeba brac z niego co sie da najlepszego..
"kazdy ma taka sama d..e do s....a i zoladek....i zaden pieniadz tego nie zmieni"
po co straszenia..po co wywody..codziennie tyle ludzi ginie w tak nieprzewidywalnych sytuacjach(sam podales link o motocykliscie-szok)..aa tu na Mp.zamiast wesolo rozmawiac..jest czasami smutniasto..czy warto?..zycie jest tak krotkie..trzeba brac z niego co sie da najlepszego..
"kazdy ma taka sama d..e do s....a i zoladek....i zaden pieniadz tego nie zmieni"
Lottom.odezwij się!Nie należysz chyba do ludzi bez poczucia chumoru(vide Twoja lista{) jak 90% tut.Forumowiczów.
Gonzi..i dlaczego znow popelnilam ten sam blad..
witac i nie miec odzewu..to byl moj ostatni raz..
bede witala tylko te Osoby..co sa dla mnie mile i odpowiadaja na przywitanie....
witac i nie miec odzewu..to byl moj ostatni raz..
bede witala tylko te Osoby..co sa dla mnie mile i odpowiadaja na przywitanie....
ahh nie zalezy mi tez na tym zbytnio..odpowie Ktos czy nie..jego sprawa..mam inne problemy niz zamartwianie sie tu jakimis..blachostkami...
Ulex.błąd ort.
A teraz pytanie do Wszystkichroszę podać datę początkową XXI wieku.
A teraz pytanie do Wszystkichroszę podać datę początkową XXI wieku.
oo..poslucham to na uspokojenie..
http://www.youtube.com/watch?v=j-fWDrZSiZs
http://www.youtube.com/watch?v=j-fWDrZSiZs
Hej Ulexxa.Masz rscję-życie jest zbyt krótkie i trzeba sie cieszyć tym co mamy
Cześć gonzaga
ahh...Gonzi..pokaz mi kogokolwiek..kto nie popelnia bledow?
robimy je wszyscy i powtarzamy wciaz i wciaz..bez konca..
robimy je wszyscy i powtarzamy wciaz i wciaz..bez konca..
T$czewianka Witaj serdecznie!
Co z odp.Na moje pytanie oXXI wiek?
Co z odp.Na moje pytanie oXXI wiek?
Gonzi..a co dokladnie chcesz wiedziec..o XXI..jaka dziedzina hmm
1 stycznia 2001 roku...chyba
jest tyle spraw na Globie ze nie sposob ich dojsc..
jeden dzien daje nowe sprawy..
jeden dzien daje nowe sprawy..
Tcczewianka-BRAWO!
A teraz wyjśnienie(i dowód na to że ok.90%Ludzkości to durnie:
Viasat History podaje,że Cała LUDZKOŚć witała Nowe Tyśiąclecie 1 stycznia 2000r.!!!
A teraz wyjśnienie(i dowód na to że ok.90%Ludzkości to durnie:
Viasat History podaje,że Cała LUDZKOŚć witała Nowe Tyśiąclecie 1 stycznia 2000r.!!!
Wiedza z podstawówki
Usiłowałem już ich "wyprostować",ale mam trudności z połączeniem
gonzaga...i cała będzie żegnać 21 grudnia 2012 ale nie rok tylko świat
Lila
Nie muszę rano wstawać to korzystam.Lubię posiedzieć w nocy.Wszyscy śpią,spokój i nikt nie wygania mnie od komputera
zresztą jak spać jak mąż chrapie jak smokchyba mu kopa zasadze albo się walnę w innym pokoju
lotomat dla wszystkich.