Wpisy 1 177 087 – 1 177 186
20 października 2012 01:18 → 20 października 2012 02:09, 100 wpisów
5,19 mi wychodzi
torsan..jak zaczął chrapać to aż pies podniósł głowę jakby to coś dziwnego było
i 71
Lila załóż mu klamerkę na nos
albo przewróc na bok...albo lepiej nie dżwigaj
tczewianka..jak gwizdam to przestaje aale wtedy pies zaczyna wyć i takie mam zycie karwa,jak nie jeden to drugi
Chyba koniec tygodnika(?)''DIE Welt"niewiem czy nadal wychodzi?)
tczewianka..lepiej żebym go nie przewracała bo będzie musiał iść na chorobowe
zrób z dziadami porządek bo dziecko musi mieć spokój
przepraszam nie chciałam Cie urazic,tak głupio napisałam
samotny..zagubiony..czujacy potrzebe bliskiej osoby-ktorej nie ma..szuka wyjsc zewnetrznych..nawet kobiet..kluby,party,wszystko co kojarzy sie z lacznoscia z ludzmi..net jest swietnym tego dokompowaniem..niestety nie potrafi dostosowac sie do spolecznosci..wybucha agresywnie gdy cos nie jest po mysli..ale jest przyjacielsko nastawiony na swiat i otwarty..
torsan..jak jutro zapomnisz zatypować to pejcz jak to bellcia pisze,mam jużprzyszykowany
tczewianka...nie uraziłaś no coś Ty,nie jestem obrażalska ale z dziadygą zrobię dzisiaj porządek
No to fajnie.Dobrej nocki wszystkim
Jestem tylko na chwile bo Pasko mi odpisal zebym to przemyslal i przy okazji Ci Ulexa odpisze tylko nie obraz sie na to co napisze i to bedzie ostatni raz kiedy cokolwiek do Ciebie napisalem bo niestety nie jest z Toba dobrze.
Lotti..hmm mozliwe no coz..powiedzialam tylko swoje zdanie..nic wiecej...
dobra bede pisal skrotem bo nie chce mi sie ksiazki pisac ....
Lotti..zachowujesz sie jak mlody niedoswiadczony facet..
przeciez my wszyscy tu duzo zartujemy..nie mozna sie tak zaraz obrazac..tez miales tu niezdrowe zarty i co..heee? Tobie wszystko wolno a innym nic..czy jak to widzisz?
oj przemysl to wszystko..fajna strona fajni ludzie..
Co ma wspolnego ***a zarty kiedy wszyscy zartowalismy z tym co za szopka sie odjebala po 20 ? Co mi wszystko wolno ? Napisalem tylko lista pajacow, no ja ***ole ogarnij sie
przeciez my wszyscy tu duzo zartujemy..nie mozna sie tak zaraz obrazac..tez miales tu niezdrowe zarty i co..heee? Tobie wszystko wolno a innym nic..czy jak to widzisz?
oj przemysl to wszystko..fajna strona fajni ludzie..
Co ma wspolnego ***a zarty kiedy wszyscy zartowalismy z tym co za szopka sie odjebala po 20 ? Co mi wszystko wolno ? Napisalem tylko lista pajacow, no ja ***ole ogarnij sie
dobrze to nie jest ze mna..masz racje..grypa mnie dopadla i to jest wielki problem..reszta to dodatek..do zycia..
tylko tyle napisalem a Ty mi przez caly czas jakies liryczne monogli piszesz ktore nie trzymaja sie kupy ni dupy
Jak jestes chora masz grype goraczke jest zle to nie pisz bzdur z kosmosu ze ja caly czas cos robie bo kiedy zartowalismy to wszyscy zartowali i to jest oczywiste
Lotti..ja nawet nie zajrzalam na Twoj profil..dopiero pozniej gdy Pasko o tym wspomnial...
Ta lista pajacow sie bez powodu nie wziela a Ty mi sapiesz tak jakbym tutaj kazdego tyral do dna i drwil
przeciez ja wogole do Ciebie zadnych lirycznych pisadel nie robilam..
trzy jak bronisz kogos to nie rob sobie lipy kiedy ktos publicznie mnie ***a nazywa ok ? ja tylko pajac napisalem HALO PAJACCCCCCCCCCCC
samotny..zagubiony..czujacy potrzebe bliskiej osoby-ktorej nie ma..szuka wyjsc zewnetrznych..nawet kobiet..kluby,party,wszystko co kojarzy sie z lacznoscia z ludzmi..net jest swietnym tego dokompowaniem..niestety nie potrafi dostosowac sie do spolecznosci..wybucha agresywnie gdy cos nie jest po mysli..ale jest przyjacielsko nastawiony na swiat i otwarty..
co to jest ? monolog ? jasnowidzenie ?
co to jest ? monolog ? jasnowidzenie ?
bo sa Osoby ktore znam tu dlugo..sa suuuper..i nie pozwole gdy akurat tu bede ich obrazac..tak jest punkt kropka
ja akurat duzo czasu musze dzielic miedzy robote, obowiazki a dom i siostre ktora ktos sie musi zajmowac i pomagac i tak od 10 lat musialem sobie zycie ukladac zeby w koncu sobie ulozyc
a Ty mi kazesz na imprezki latac na disco ? kobiety szukac na stale ? Ty sie lepiej soba zajmij
za duzo mam na glowie zeby tak dumac bo albo do przodu albo jak to majoreczka powiedziala rzucic sie pod pociag
byc moze jest jakis powod mocny dla ktorego nie szukam kobiety na stale poki co ?
widzisz ja akurat mialem takiego farta ze mnie pewna choroba nie dotknela ale na dzieci moze przejsc
wiec uspokoj sie..nie daj newom rzadzic..bedzie ok..zobaczysz
myslisz ze ja mam lepiej...
myslisz ze ja mam lepiej...
Lotti..widzisz Twoj portret jest tak wyrazny ze nie trzeba nic wiecej dodac..
nie..u mnie nic nie jest ok. lub prawie nic..jezeli codziennie przebywasz z Osoba ktora powoli umiera..to nic nie jest OK.
nie Jestes zlym facetem..nie..masz pewne klopoty ze soba..ze swoim JA..to tyle..
Bo z tego co napisalas to tylko jedno zdanie jest prawdziwe ... owszem wybucham ale gdy ktos takie epitety w moja strone rzuca
naprawde?..tak bardzo zaklocilam Twoj spokoj..czy jest cos innego?
Tak Twoje ocenianie jest tak w***iajace ze az trzeba ignorowac
ale ale znowu jeszcze gadania ..bez spaniuu
loottii ..ludzie mają taki kłopot ..lepiej spotkaj oboje człowiek np takze wiekszy wiek...
uleexxa..rozwój tuu ...koniec lodyxxx
Krzysio ja nie mam klopotow poza tymi co musze miec i tymi co wiele osob ma
lottii..pózniej bedziesz miał twoje problemy ..jak kto zrobił krzywdy ..bedziesz wiedział nie teraz... tak jak kto młody głupoty gadania np bedzie miał auto i dom tak mówił nie ma kłopoty a pózniej i co ...