Wpisy 1 176 939 – 1 177 038
19 października 2012 22:58 → 19 października 2012 23:53, 100 wpisów
13max33 ja ostatnio mam szczęście do 6/10 oraz 6/10 z plusem nawet dziś wieczorem trafiłem 6/10 bez plusa
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=9O72RLP5fF4&NR=1
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 630 000 zł
mała1438 po prostu gram ale uwierz mi są lepsi tu na tej stronie ja mam jeszcze za małe wyniki
13max33 to prawda
13maxa...moze nie wyskoczy parki ..ja tak czuję
Ola ...a posłuchaj tego bum bum http://www.youtube.com/watch?v=aZglqkCRNt8
mała1438 to prawda
Dopisano wygrane kaskada
13maxa...jeden raz ukradłem twoje 33 ..a ty dlaczego wypluwałeś too nie pieknie
Dopisano wygrane jokera
krzysio ...zapomniałem no zagrać a tak pieknie weszło cały max i robal
juz nie witam tych Osob co nie odpowiadaja..
Krzycho..Ciebie juz tez nie..
Krzycho..Ciebie juz tez nie..
mała1438 tylko i wyłącznie maszyna teraz w ogóle nie gram na swoje liczby ostatni raz grałem swoimi liczbami chyba 2010 roku
uleexaa...
krzysio ...nagrabiłes sobie u Oli i cyca nie bedzie sie odzywać
tez mi się tak jakoś wydawało ze maszyna... i chyba na kilka losowań grasz tak?
mała1438 tak
dobra teraz ja tam ...
13maxa...cyc uleexxaa.. nie ma zkim bawi zbokole ..ty jak chcesz dotykaj cyc albo tyłka albo innee
i znikam..
13maxa...cyc uleexxaa.. nie ma zkim bawi zbokole ..ty jak chcesz dotykaj cyc albo tyłka albo innee
i znikam..
13maxa...
oola..
oola..
Maxiu..zostaw on zajety na xxx pewnie..i za duzo tam robic rurka..
http://www.youtube.com/watch?v=xBcMKwbMEcQ
Ola ..zobacz wywalczyłem buziaka dla Ciebie od krzysia ..takie słodkiego jeszcze Ci nie dał nigdy
mała1438 rozumiem ale coś w tym moim sposobie gry jak na razie jest tak myślę
Ola ..on krzysio nic bez maxa na xxx nie zrobi ..my razem zawsze buszujemy w nocy
ide na "jutube cos sciagnac sluchawowego"
aaa to Wy takie jestescie..Smoki..
aaa to Wy takie jestescie..Smoki..
mała1438 choć jeżeli twój sposób gry jest dobry to czemu nie grać swoimi liczbami jestem jak najbardziej za ja niestety nie gram swoimi liczbami bo 8/10 to bym mógł tylko po marzyć a tak proszę jest i nawet już dwa razy trafiłem 8/10
13maxa...ja juz dzidek jestem juz nie uprawiam sexe ..ty tak chcesz pchać tyłka..
dobra znikam..
krzysio744 oryginalnego avatara masz w swoim profilu bardzo mi się podoba
krzyio ...Ty nie dzidek jesteś w formie ...i zostaw te lesne ssaki juz
Krzycho..na sporcik troszke wyrusz i biegi..hmm rowerkiem przejazdzka..pomoze zobaczysz..aa w domu to mozesz i przed tv..cwiczycnie len sie..tylko za aktywny zywot sie wez..
ulexxa...nie mam rowera boję siedzieć moze pęknie jaj...nic nie jezdziłem..mam autoo ciepło
multi...ładnie foto nie moje zbierałem w necie
multi...ładnie foto nie moje zbierałem w necie
i juz tam...
nie Panowie..moge Was wycmoktac do bolu..ale spadam..bo o 7 rano mam wyjazd..loo jery jak ja to szafne..250 km.
a pozniej powrot..
a pozniej powrot..
krzysio744 rozumiem ale fotka tak jak mówię mi się podoba
Ola ..krzysio prowadzi wypożyczalnie rowarów dla Pań ..ale bez siodełek
Ola ...kiedy mnie zabierzesz do siebie no ..nie mogę się doczekac
Nie chce wiecej brac udzialu w tym cyrku na MP Pasko mnie uswiadomil ze jednak tutaj jest chora atmosfera i z tego miejsca nalezy sie ewakuowac i to jak najszybciej bo pozniej bedzie za pozno ...
To wiec bywajcie a Ty maxik z zakonem jesli bedziecie mieli sie kiedys ochote faktycznie ustawic i pokazac kto jest mocny w ryju to niech Janusz wam przekaze kontakt do mnie bo nie omieszkam sprawdzic
narka i bez odbioru jakiegokolwiek i kiedykolwiek
To wiec bywajcie a Ty maxik z zakonem jesli bedziecie mieli sie kiedys ochote faktycznie ustawic i pokazac kto jest mocny w ryju to niech Janusz wam przekaze kontakt do mnie bo nie omieszkam sprawdzic
narka i bez odbioru jakiegokolwiek i kiedykolwiek
ulexxa życzę miłej podróży a także wysokich wygranych jutro i spokojnej nocy dobranoc
13maxa..dobranoc śpij ładnie ..pamietooj nie grzeb rur
13max33 życzę wysokich wygranych i spokojnej nocy dobranoc
ulexxaa...
dobra na mnie już też czas jeszcze tylko zatypuję i ny ny
kubus ..nie omieszkam to sprawdzic ...szybciej jak myslisz ..a ty nie zapmnij jutro sie zalogowac na nowym nicku lamusie ...za psa przyjajaciela nie masz a wsród ludzi szukasz
13maxa..jutroo na wieczór jak pójdziesz tam do prisznica wez mydłoo i myj rur i ogól sie jak skóra i pokaz laska...
życzę wszystkim grającym wysokich wygranych jutro o 14:00 oraz o 22:15 oraz spokojnej nocy i kolorowych snów dobranoc wszystkim życzliwym do poklikania.
Lotti..zachowujesz sie jak mlody niedoswiadczony facet..
przeciez my wszyscy tu duzo zartujemy..nie mozna sie tak zaraz obrazac..tez miales tu niezdrowe zarty i co..heee?
Tobie wszystko wolno a innym nic..czy jak to widzisz?
oj przemysl to wszystko..fajna strona fajni ludzie..
przeciez my wszyscy tu duzo zartujemy..nie mozna sie tak zaraz obrazac..tez miales tu niezdrowe zarty i co..heee?
Tobie wszystko wolno a innym nic..czy jak to widzisz?
oj przemysl to wszystko..fajna strona fajni ludzie..
13maxa..zapytaj ulexxa bardzo podoba łysa rur na lodzi i dobra juz nie pisze
ulexxa
mała1438 na tydzień bo najbardziej mi się to opłaca mówię tu o wygranych
mała1438 na tydzień bo najbardziej mi się to opłaca mówię tu o wygranych
a teraz już na prawdę uciekam dobranoc do poklikania.
uleexaa... o niee