Wpisy 1 177 039 – 1 177 138
20 października 2012 00:07 → 20 października 2012 01:39, 100 wpisów
lottomat zastanów się jeszcze... ja oczywiście wolałbym żebyś tu został. Natomiast lista pajaców z profilu musi zniknąć
no i mam po spaniu..dzieki Lotti...to juz nie jest smieszne.. w dzisiejszym dniu..bez problemu mozna zlokalizowac osobe bardzo dokladnie..wrecz z wejsciem do domu..oj i po co to..
po co straszenia..po co wywody..codziennie tyle ludzi ginie w tak nieprzewidywalnych sytuacjach(sam podales link o motocykliscie-szok)..aa tu na Mp.zamiast wesolo rozmawiac..jest czasami smutniasto..czy warto?..zycie jest tak krotkie..trzeba brac z niego co sie da najlepszego..
"kazdy ma taka sama d..e do s....a i zoladek....i zaden pieniadz tego nie zmieni"
po co straszenia..po co wywody..codziennie tyle ludzi ginie w tak nieprzewidywalnych sytuacjach(sam podales link o motocykliscie-szok)..aa tu na Mp.zamiast wesolo rozmawiac..jest czasami smutniasto..czy warto?..zycie jest tak krotkie..trzeba brac z niego co sie da najlepszego..
"kazdy ma taka sama d..e do s....a i zoladek....i zaden pieniadz tego nie zmieni"
Lottom.odezwij się!Nie należysz chyba do ludzi bez poczucia chumoru(vide Twoja lista{) jak 90% tut.Forumowiczów.
Gonzi..i dlaczego znow popelnilam ten sam blad..
witac i nie miec odzewu..to byl moj ostatni raz..
bede witala tylko te Osoby..co sa dla mnie mile i odpowiadaja na przywitanie....
witac i nie miec odzewu..to byl moj ostatni raz..
bede witala tylko te Osoby..co sa dla mnie mile i odpowiadaja na przywitanie....
ahh nie zalezy mi tez na tym zbytnio..odpowie Ktos czy nie..jego sprawa..mam inne problemy niz zamartwianie sie tu jakimis..blachostkami...
Ulex.błąd ort.
A teraz pytanie do Wszystkichroszę podać datę początkową XXI wieku.
A teraz pytanie do Wszystkichroszę podać datę początkową XXI wieku.
oo..poslucham to na uspokojenie..
http://www.youtube.com/watch?v=j-fWDrZSiZs
http://www.youtube.com/watch?v=j-fWDrZSiZs
Hej Ulexxa.Masz rscję-życie jest zbyt krótkie i trzeba sie cieszyć tym co mamy
Cześć gonzaga
ahh...Gonzi..pokaz mi kogokolwiek..kto nie popelnia bledow?
robimy je wszyscy i powtarzamy wciaz i wciaz..bez konca..
robimy je wszyscy i powtarzamy wciaz i wciaz..bez konca..
T$czewianka Witaj serdecznie!
Co z odp.Na moje pytanie oXXI wiek?
Co z odp.Na moje pytanie oXXI wiek?
Gonzi..a co dokladnie chcesz wiedziec..o XXI..jaka dziedzina hmm
1 stycznia 2001 roku...chyba
jest tyle spraw na Globie ze nie sposob ich dojsc..
jeden dzien daje nowe sprawy..
jeden dzien daje nowe sprawy..
Tcczewianka-BRAWO!
A teraz wyjśnienie(i dowód na to że ok.90%Ludzkości to durnie:
Viasat History podaje,że Cała LUDZKOŚć witała Nowe Tyśiąclecie 1 stycznia 2000r.!!!
A teraz wyjśnienie(i dowód na to że ok.90%Ludzkości to durnie:
Viasat History podaje,że Cała LUDZKOŚć witała Nowe Tyśiąclecie 1 stycznia 2000r.!!!
Wiedza z podstawówki
Usiłowałem już ich "wyprostować",ale mam trudności z połączeniem
gonzaga...i cała będzie żegnać 21 grudnia 2012 ale nie rok tylko świat
Lila
Nie muszę rano wstawać to korzystam.Lubię posiedzieć w nocy.Wszyscy śpią,spokój i nikt nie wygania mnie od komputera
zresztą jak spać jak mąż chrapie jak smokchyba mu kopa zasadze albo się walnę w innym pokoju
Lila..no coz..wkierwil mnie..dlatego ze sam moze robic wszystko..a inni nie..ale tak wogole moge Tobie zaraz okreslic Jego profil osobowy(pracowalo sie troche w sluzbie zdrowia)
5,19 mi wychodzi
torsan..jak zaczął chrapać to aż pies podniósł głowę jakby to coś dziwnego było
i 71
Lila załóż mu klamerkę na nos
albo przewróc na bok...albo lepiej nie dżwigaj
tczewianka..jak gwizdam to przestaje aale wtedy pies zaczyna wyć i takie mam zycie karwa,jak nie jeden to drugi
Chyba koniec tygodnika(?)''DIE Welt"niewiem czy nadal wychodzi?)
tczewianka..lepiej żebym go nie przewracała bo będzie musiał iść na chorobowe
zrób z dziadami porządek bo dziecko musi mieć spokój
przepraszam nie chciałam Cie urazic,tak głupio napisałam
samotny..zagubiony..czujacy potrzebe bliskiej osoby-ktorej nie ma..szuka wyjsc zewnetrznych..nawet kobiet..kluby,party,wszystko co kojarzy sie z lacznoscia z ludzmi..net jest swietnym tego dokompowaniem..niestety nie potrafi dostosowac sie do spolecznosci..wybucha agresywnie gdy cos nie jest po mysli..ale jest przyjacielsko nastawiony na swiat i otwarty..
torsan..jak jutro zapomnisz zatypować to pejcz jak to bellcia pisze,mam jużprzyszykowany
tczewianka...nie uraziłaś no coś Ty,nie jestem obrażalska ale z dziadygą zrobię dzisiaj porządek
No to fajnie.Dobrej nocki wszystkim
Jestem tylko na chwile bo Pasko mi odpisal zebym to przemyslal i przy okazji Ci Ulexa odpisze tylko nie obraz sie na to co napisze i to bedzie ostatni raz kiedy cokolwiek do Ciebie napisalem bo niestety nie jest z Toba dobrze.
Lotti..hmm mozliwe no coz..powiedzialam tylko swoje zdanie..nic wiecej...
dobra bede pisal skrotem bo nie chce mi sie ksiazki pisac ....
Lotti..zachowujesz sie jak mlody niedoswiadczony facet..
przeciez my wszyscy tu duzo zartujemy..nie mozna sie tak zaraz obrazac..tez miales tu niezdrowe zarty i co..heee? Tobie wszystko wolno a innym nic..czy jak to widzisz?
oj przemysl to wszystko..fajna strona fajni ludzie..
Co ma wspolnego ***a zarty kiedy wszyscy zartowalismy z tym co za szopka sie odjebala po 20 ? Co mi wszystko wolno ? Napisalem tylko lista pajacow, no ja ***ole ogarnij sie
przeciez my wszyscy tu duzo zartujemy..nie mozna sie tak zaraz obrazac..tez miales tu niezdrowe zarty i co..heee? Tobie wszystko wolno a innym nic..czy jak to widzisz?
oj przemysl to wszystko..fajna strona fajni ludzie..
Co ma wspolnego ***a zarty kiedy wszyscy zartowalismy z tym co za szopka sie odjebala po 20 ? Co mi wszystko wolno ? Napisalem tylko lista pajacow, no ja ***ole ogarnij sie
dobrze to nie jest ze mna..masz racje..grypa mnie dopadla i to jest wielki problem..reszta to dodatek..do zycia..
tylko tyle napisalem a Ty mi przez caly czas jakies liryczne monogli piszesz ktore nie trzymaja sie kupy ni dupy
Jak jestes chora masz grype goraczke jest zle to nie pisz bzdur z kosmosu ze ja caly czas cos robie bo kiedy zartowalismy to wszyscy zartowali i to jest oczywiste
Lotti..ja nawet nie zajrzalam na Twoj profil..dopiero pozniej gdy Pasko o tym wspomnial...
Ta lista pajacow sie bez powodu nie wziela a Ty mi sapiesz tak jakbym tutaj kazdego tyral do dna i drwil
przeciez ja wogole do Ciebie zadnych lirycznych pisadel nie robilam..
lotomat dla wszystkich.