Wpisy 1 176 238 – 1 176 337
19 października 2012 20:16 → 19 października 2012 20:44, 100 wpisów
ulala wszystko dobrze losują 20 kuleczek z 80 tylko ostatnio nie te co gramy
Slawku..nmm te anti-bio..dawno leza i nie biore..aj moze oszukuje sama siebie..ale unikam tych"dobrych medykamentow" dlatego tak dlugo "menczem siem"..
ulexxa
1 176 234. DariuszW 2012-10-19 (20:15) Warszawa - Włochy
uluś Witam Cię
1 176 234. DariuszW 2012-10-19 (20:15) Warszawa - Włochy
uluś Witam Cię
Jestem zła na siebie
wytypowałam sobie dobrze hokej
a żle wpisałam wynik
wytypowałam sobie dobrze hokej
a żle wpisałam wynik
ulala nie wiem jak ma na imie skojarzyłem błędnie nie znam wszystkich z czata jak co poniektórzy
jestem wolnym czlowiekiem moge wyglaszac takie hasla jakie mi sie podoba 

Robal no powiedz bom ciekaw kogo stac tak obstawic i byc pewnym wygranej
lottomat przybij piatke jaka pajac pajacowi ja jestem pajac w twoim rankingu ale ty jestes pajacem na tym forum i w swoim marnym zyciu przepraszam ze pisze do ciebie chociaz nie mialem ale okolicznosci zmusily..
Ty zakon13 zwin dupke i wracaj do swojego zycia, musisz miec smutne zycie skoro takie hasla Cie ruszaja i musisz sie jak zwykle pozalic i po***olic smuty smutny czlowieku
powiedzialem ze jak cos Ci nie pasi to masz okazje i przyjedz pogadamy na zywo a teraz won
a i dziekuje za 1 miejsce to mnie utwierdzilo w przekonaniu ze jestes wysyskiwaczem dajesz najnizsza i lizesz dupe zusowi i skarbuwce
slawek
to raczej pewna grupa ...
i, to raczej nieważne, naprawdę
to raczej pewna grupa ...
i, to raczej nieważne, naprawdę
No i po co piszesz cos co nie jest prawda ? na kim chcesz zrobic wrazenie pajacu ?
Widze ze dzis duzo przezywacie ponad 1000 x 3z3. Powod tak duzej liczby jest jeden ludzie poprostu kresla takie liczby jak np 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 wiec pewnie duzo gra trojka 1 2 3. Moze pamietacie jak padlo 8 cyferek z pierwszej 10 ile bylo wygranych 7 i 8 na 10 wiec ludzie roznie kresla maja swoje sposoby.
krzys225 Ty ile mozna posylac 1,2,3 i po 2 miesiacach wygrac 54 zlote
moge Mojemu fajnemu..Towarzyskiemu..Mpuskowi..cos wrzucic z miuzy..
http://www.youtube.com/watch?v=IO1evhvjJZs
Darku..wszystko jest OK.
http://www.youtube.com/watch?v=IO1evhvjJZs
Darku..wszystko jest OK.
slawek
no, jak na literę "B", to nie będę ściemniał...
zakon i <machnijręką>
no, jak na literę "B", to nie będę ściemniał...
zakon i <machnijręką>
slawek pewnie trzeba miec szczescie trafienia kiedys tez mialem wizje 20-stek no i bylo 7z8 ale po fuks
dobra nie strasz tylko dzialaj a teraz sajonara i obij pileczke
krzys225 musisz byc naprawde pewny bo tyle zakladow to troche kasy jest chyba ze jakas spoldzielnia zagrala
za teksty jakie wali kiedy Cie nie ma i takie jak dzis to bombe na ryj powinien przyjac
pokaze Ci cwaniaku co to jest krav maga zobaczymy jak bedziesz kwikal jak swinia
13maxa..oo co chodzi opowiadasz pająk ty jesteś pający polujesz cyc jak mucha