Wpisy 1 175 285 – 1 175 384
19 października 2012 10:17 → 19 października 2012 11:50, 100 wpisów
DareK...myślę że tak jak Twoje w Stolicy.
Cyferki-porażka.
U buka znacznie lepiej.
Cyferki-porażka.
U buka znacznie lepiej.
jutro szczesliwy dzien
3 miliony ojro moje
juz czuje ich zapach ahhahaha
3 miliony ojro moje
juz czuje ich zapach ahhahaha
o właśnie!
Jednak są jakieś pozytywy...
Jak mnie namawiała moja zacna koleżanka n..szklankę do połowy pełną a nie w połowie pustą trzeba widzieć
Jednak są jakieś pozytywy...
Jak mnie namawiała moja zacna koleżanka n..szklankę do połowy pełną a nie w połowie pustą trzeba widzieć
Ania70 chodz na kawkę zapraszam
Nasz Polski Totalizator Sportowy dba o Ciebie i Twoją kondycję, abyś na starość nie korzystała z usług terapełtów
sielaw
1.1 mln podatku dla państwa na dziurę budżetową, reszta moja
1.1 mln podatku dla państwa na dziurę budżetową, reszta moja
Na otwracie ORLIKA dostałem nawet piłkę z autgrafami prawdziwych Orłów Górskiego
Witam wszystkich
sielaw
senna
DariuszW
Ania70 i demos miło poznac
sielaw
senna
DariuszW
Ania70 i demos miło poznac
senna
Ja też popłynęłam aż miło bo też miałam 2/6 w lotto, w mini 0/5 x 5 no i w mm 4/9 normalnie myślałam, że zrobię laleczkę voodoo tego miłego pana i zafunduję mu zgagę stulecia.
Zatoki trochę odpuściły bo u mnie jest absuradalnie ciepło i słonecznie, ale trudno powiedzieć jak długo to potrwa. U mnie te problemy mają charakter przewlekły no i jesień i zima to dla mnie delikatnie mówiąc niejlepszy czas
Ja też popłynęłam aż miło bo też miałam 2/6 w lotto, w mini 0/5 x 5 no i w mm 4/9 normalnie myślałam, że zrobię laleczkę voodoo tego miłego pana i zafunduję mu zgagę stulecia.
Zatoki trochę odpuściły bo u mnie jest absuradalnie ciepło i słonecznie, ale trudno powiedzieć jak długo to potrwa. U mnie te problemy mają charakter przewlekły no i jesień i zima to dla mnie delikatnie mówiąc niejlepszy czas
do konca miesiąca te same liczby puściłem w lotto
w mini też do konca miesiąca liczby puściłem
w mini też do konca miesiąca liczby puściłem
medea76
senna
albin
senna
Ja jeszcze spróbuję w sobotę na swoje cyferki popolować na tę kumulację w lotto+, ale :
1) po pierwsze sprawdzę dokładnie czy to pomyślny dla mnie dzień w swoim horoskopie
2) ustalę kto będzie prowadził losowanie
Bo jak to mówią przezorny zawsze ubezpieczony
senna
Ja jeszcze spróbuję w sobotę na swoje cyferki popolować na tę kumulację w lotto+, ale :
1) po pierwsze sprawdzę dokładnie czy to pomyślny dla mnie dzień w swoim horoskopie
2) ustalę kto będzie prowadził losowanie
Bo jak to mówią przezorny zawsze ubezpieczony
medea
jak w Gwiazdach jest zapisane , to nieważne, kto prowadzi - c.o.ś w końcu ma nadrzędne znaczenie
jak w Gwiazdach jest zapisane , to nieważne, kto prowadzi - c.o.ś w końcu ma nadrzędne znaczenie
ja nie przywiązuję uwagi do prowadzącego losowanie, ale wole kobiety bo jest na co popatrzeć chociaż, a nie na łysego i jego czerwone spodnie
senna...a ja wolałabym na nikogo nie patrzeć,najlepiej jakby był sam narrator .Jak widzę wiecznie tego łysego albo torreadora o chodzącej reklamie głodu nie wspomnę to mnie jasny szlag trafia
Lila
U mnie też a niebo absurdalnie niebieskie jak niezapominajka bez jednej chmurki no i ta orgia czerwieni i żółci na drzewach aż się człowiekowi nie chce pracować tylko pójść w plener
U mnie też a niebo absurdalnie niebieskie jak niezapominajka bez jednej chmurki no i ta orgia czerwieni i żółci na drzewach aż się człowiekowi nie chce pracować tylko pójść w plener
lila!!!!
Z narratorem -popieram.
Ja od początku uważam że celebryty -do dupy pomysł.
Z narratorem -popieram.
Ja od początku uważam że celebryty -do dupy pomysł.
taaa - a w książce jakiejś wyczytałem /może się skojarzyć /
-> >> cienka, jak deska klozetowa << - dacie wiarę ?
ale przyznajmy - sympatyczna, jak się wydaje
-> >> cienka, jak deska klozetowa << - dacie wiarę ?
ale przyznajmy - sympatyczna, jak się wydaje
Lila
Zdaje się coś około 500 zł
Torsan też swoje w kolejce do szczęścia odczekał czyli dla nas też nadzieja jest
Zdaje się coś około 500 zł
Torsan też swoje w kolejce do szczęścia odczekał czyli dla nas też nadzieja jest
Monet
celebryty, to są goście bardzo specjalni
a Ony i Oni, to zwykłe prowadzące są
celebryty, to są goście bardzo specjalni
a Ony i Oni, to zwykłe prowadzące są
Monet...ale zauważyłam że,jak ostatnio pampers prowadził losowanie to,narrator czytał liczby a nie pampersiskoto już jakiś krok na przód
senna...no to skapnęło torsanowi trochę.Ciekawe czy wysłał tek kupon w mini
znaczy - może chcą się ich pozbyć ?
lila
z radości "w głosie" wyglądało na to, że wysłał
lila
z radości "w głosie" wyglądało na to, że wysłał
Robal>>>
jak ruszało nowe studio w TVP INFO to sztandarową zapowiedzią było że losowania PROWADZONE będą przez celebrytów.
jak ruszało nowe studio w TVP INFO to sztandarową zapowiedzią było że losowania PROWADZONE będą przez celebrytów.
wiec nie szukaj kolego dziury w moście,co?
Bo chyba jeszcze jednej nie zasypali....
Bo chyba jeszcze jednej nie zasypali....
Monet
tak, ale zwykli prowadzący, jak się zdaje, wynegocjowali przedłużenia umów i celebryty są od święta
tak, ale zwykli prowadzący, jak się zdaje, wynegocjowali przedłużenia umów i celebryty są od święta
Słuchajcie, ale jak zwolnią prowadzących to skąd do licha będę wiedziała kiedy nie grac a tak mam przynajmniej na kogo zwalić winę
Celebrytaąjak dla mnie mogą nazwać Brada Pitta a nie jakiegoś śmiesznego Zelta który odpintalał głupka w posterunku 13a teraz ma jakieś role jedną na 10 lat.Dupa z niego a nie celebryta
medea
słyszałem, że mają zapraszać takich zwykłych, z portali ...
limuzyna podjadą z i : "no gościu dawaj dawaj" ...
a potem też poczytasz...
słyszałem, że mają zapraszać takich zwykłych, z portali ...
limuzyna podjadą z i : "no gościu dawaj dawaj" ...
a potem też poczytasz...
to się kurde zdecydujcie .bo ja już im obiegówki kazałem szykować.
Robalku...taaaa jakby limuzyna musiała np do Wrocka jechać to ciekawe o której by wyjechała żeby zdążyć na losowanko
kuźwa pies wczoraj pokąsał sąsiada i dzisiaj grzeczni i pies i sąsiad