Wpisy 1 171 032 – 1 171 131
16 października 2012 21:03 → 16 października 2012 21:49, 100 wpisów
Ja tam bym na za dużo nie liczyła mimo mokrych spodenek stres robi swoje
kuźwa będą sie teraz doktoryzować na deszczu i trawie, hja ***ole
lila....teraz nie pisz do mnie ...teraz szukam wiele linkii wwww
ty tuu baw się inne chłopakii...
ty tuu baw się inne chłopakii...
na Ojro jak było 40 stopni dach zasłonili a tu jak ulewa jest to nie zasłonili
Lila
angielski skrót na takich pieszczochów co to bez wiązania w baleron, porządnego przetrzepania tyłka, obróżek, masek gazowych, kapania woskiem po różnych rejonach ani rusz
angielski skrót na takich pieszczochów co to bez wiązania w baleron, porządnego przetrzepania tyłka, obróżek, masek gazowych, kapania woskiem po różnych rejonach ani rusz
krzysio...ale ja wolę Ciebie chłopaku i nie szukaj tyle xxx bo z rurki będzie nic
kondi
Zwariowałeś Anglik na bosaka w naszej wschodnioeuropejskiej trawie jeszcze by biedaczek grzybicę albo co innego złapał bo u nas taka dzicz
Zwariowałeś Anglik na bosaka w naszej wschodnioeuropejskiej trawie jeszcze by biedaczek grzybicę albo co innego złapał bo u nas taka dzicz
------
-----------------------
Dobry wieczór.. .
Centrum ulewy jest nad ....Warszawą. Przestanie padać dopiero za ... 2 godziny.. .
------------------------
-----------------------
Dobry wieczór.. .
Centrum ulewy jest nad ....Warszawą. Przestanie padać dopiero za ... 2 godziny.. .
------------------------
lottomat
Jeśli to ja mam byc dominą i sprawic lanie niegrzecznemu lottusiowi to nie ma sprawy, ale w innym przypadku to ręka, noga, mózg na ścianie
Jeśli to ja mam byc dominą i sprawic lanie niegrzecznemu lottusiowi to nie ma sprawy, ale w innym przypadku to ręka, noga, mózg na ścianie
a co tam bede sobie zalowac , wqrw w robocie dzisiaj i jeszcze mnie dobili brakiem meczu do konca
Lila.. .
------------------
------------------
lila...ja nie szukam xxx www ...najwazniejsze skąd to wzieło co dzieje tu w ziemie ludzie wariaty są
matti i lila
Ja mam propozycję by PZPN powtórzył wyczyn Felixa tylko bez spadochronów
Ja mam propozycję by PZPN powtórzył wyczyn Felixa tylko bez spadochronów
tak wy***ilem noga w to cos co niosla baba drewnaionego ze sie jej rozjebalo a ja kuleje do teraz ;P
gdybym zlamal to raczej bym nie mogl skakac na niej ... tak mi sie wydaje
proponuje wpuścić wszystkich kibiców na murawe i może wdepczą
tą wodę
tą wodę
Normalnie obciach...
Te ćwoki od murawy i Ci co powinni ich dopilnować gorącym łańcuchem po jajach powinni zebrać.
Te ćwoki od murawy i Ci co powinni ich dopilnować gorącym łańcuchem po jajach powinni zebrać.
Dobra wiadomość.. .
Za kilka minut deszcz bedzie padał coraz mniejszy.. .
--------------------------------
Za kilka minut deszcz bedzie padał coraz mniejszy.. .
--------------------------------
w płetwach też mozna kopać piłkę - niech przestaną gwiazdorzyć i pokażą za co biorą kasę!!!!!!!!!!
informacja dla lottomaniakow, niestety z przyczyn technicznych losowania dzisiejszego dnia nie odbeda sie powodem jest zalanie maszyn losujacych
Sluchajcie tak sobie myślę nad pomysłem kondi i
Niech napuszczą wody z hydrantu i będziemy mieli waterball
Niech napuszczą wody z hydrantu i będziemy mieli waterball
medusia jutro wieczorem chcialam /ale nie na forum/ Ciebie
o cos zapytac tylko nie wiem jak
o cos zapytac tylko nie wiem jak
Słuchajcie my tu sobie robimy podśmiec***ki a tam w Wawie dramat narodowy się rozgrywa. Jako prawdziwi patrioci zróbmy zrzutę na kilka tirów ręczników Foxy lub transport mopów Wileda z dobrym wiadrem
kondi1
Jeśli dobrze pamiętam z Karate Kid to prace domowe moga byc świetnym treningiem więc może nasza kadra potrenuje przy okazji
Jeśli dobrze pamiętam z Karate Kid to prace domowe moga byc świetnym treningiem więc może nasza kadra potrenuje przy okazji
juz widzę jutro przeróbki, Balotelli na narodowym z wiadrem i mopem
najważniejsze, że druga tura grzybków zamarynowana i cała suszarka na pełych obrotach
Witam na chwilunię
nie dawno wróciłam do domu słuchajcie jest takie oberwanie chmury że płynie
rzeka po chodniku i ulicy
przemokłam do samych gaci,bo zalane tory i tramwaj nie jechał
porażka.... i jeszcze ten mecz
jak można być tak głupim i nie przewidzieć pogody
no coments.....będzie się śmiał z nas cały świat mieć stadion z dachem i nie wykorzystać go PZPN-kończ waść wstydu oszczędźall
nie dawno wróciłam do domu słuchajcie jest takie oberwanie chmury że płynie
rzeka po chodniku i ulicy
przemokłam do samych gaci,bo zalane tory i tramwaj nie jechał
porażka.... i jeszcze ten mecz
jak można być tak głupim i nie przewidzieć pogody
no coments.....będzie się śmiał z nas cały świat mieć stadion z dachem i nie wykorzystać go PZPN-kończ waść wstydu oszczędźall
kondi1
No i jeszcze powinni ściągnąc tę babeczkę co to program o sprzataniu prowadzi by dała im fachowy instruktaż
No i jeszcze powinni ściągnąc tę babeczkę co to program o sprzataniu prowadzi by dała im fachowy instruktaż
Z map pogodowych wynika, że deszcz właśnie .... PRZESTAJE PADAĆ.. .
ok}}
.................................
ok}}
.................................