Wpisy 1 171 132 – 1 171 231
16 października 2012 21:50 → 16 października 2012 22:13, 100 wpisów
bella34
To teraz gorąca kąpiel i coś gorącego do picia by na dodatek jakiegoś przeziębienia nie złapac
To teraz gorąca kąpiel i coś gorącego do picia by na dodatek jakiegoś przeziębienia nie złapac
kondziu nie narzekaj tylko zapitalaj,zrób coś dla piłki nożnej w łatke kopanej
idę pod prysznic i mam na tę okoliczność naleweczkę pigwowo-imbirową na spirytusiku walne kieliszeczek i do łóżeczka
paaaa
paaaa
senna, tylko chyba to nam pozostaje - też się zalać i zsolidaryzować ze stolica
lila
Ususzenie muchomorów to wcale nie jest taki głupi pomysł jakby ktoś chciał spróbowac szczęścia w nowej branży. Kiedyś przez przypadek trafiłam na stronę gdzie kretyni dzielili się wiedzą jak z tych grzybków zrobic kompocik co to nie zabije, ale porządnie sponiewiera i szukali materiałów do cwiczeń praktycznych
Ususzenie muchomorów to wcale nie jest taki głupi pomysł jakby ktoś chciał spróbowac szczęścia w nowej branży. Kiedyś przez przypadek trafiłam na stronę gdzie kretyni dzielili się wiedzą jak z tych grzybków zrobic kompocik co to nie zabije, ale porządnie sponiewiera i szukali materiałów do cwiczeń praktycznych
Senna.. .
------------------
------------------
kondi1
Jak solidarnośc to solidarnosc wkładam sztormiaczek i idę zalac stadion miejski
Jak solidarnośc to solidarnosc wkładam sztormiaczek i idę zalac stadion miejski
a tyle kasy poszło na reklamę, a wystarczyło że Angole przyjechali i zaczęło padać.
Mecz odbędzie się jutro o godzinie 17:00! Tak powiedziała właśnie rzeczniczka PZPN Agnieszka Olejkowska
Kolejna informacja potwierdzona!
Swoją drogą wcale nie jest pewne, czy murawa na Narodowym jutro będzie zdatna do użytku
W kuluarach mówi się o rozegraniu spotkania jutro o godzinie 17:00, ale to nic pewnego
Piłkarze Anglii już, zaskakująco uśmiechnięci udają się do swojego autokaru!
Nie ma jeszcze decyzji na jaki termin spotkanie zostanie przełożone, ale na pewno nie będzie go dziś
Mecz Polska - Anglia dziś nie odbędzie się!
Kolejna informacja potwierdzona!
Swoją drogą wcale nie jest pewne, czy murawa na Narodowym jutro będzie zdatna do użytku
W kuluarach mówi się o rozegraniu spotkania jutro o godzinie 17:00, ale to nic pewnego
Piłkarze Anglii już, zaskakująco uśmiechnięci udają się do swojego autokaru!
Nie ma jeszcze decyzji na jaki termin spotkanie zostanie przełożone, ale na pewno nie będzie go dziś
Mecz Polska - Anglia dziś nie odbędzie się!
lottomat
A ty uważasz, ze utrata świadomości i hamulców na prawie dobę to dobra zabawa i bardzo realne niebezpieczeństwo zatrucia, które uczyni z nich stałych utrzymanków ZUS czyt. nas płacących podatki
A ty uważasz, ze utrata świadomości i hamulców na prawie dobę to dobra zabawa i bardzo realne niebezpieczeństwo zatrucia, które uczyni z nich stałych utrzymanków ZUS czyt. nas płacących podatki
ah Ty tak podchodzisz do tego
wydaje mi sie ze takich grzybiarzy jest mniej niz alkoholikow ktorzy dostaja kase na chalnie i mieszkania
wydaje mi sie ze takich grzybiarzy jest mniej niz alkoholikow ktorzy dostaja kase na chalnie i mieszkania
rustu
Ciebie to trzeba do kadry narodowej na zawody w laniu na odległośc. Wrocek - Wawa kurczę masz osiągi
Ciebie to trzeba do kadry narodowej na zawody w laniu na odległośc. Wrocek - Wawa kurczę masz osiągi
ALE BEDA JAJA, ANEGDOTY, DOWCIPY...Z TEGO DACHU I STADIONU. Tak to jest jak sie ludzie pogoda nie interesuja. Niedlugo zima i niech wszystkich zasypie. O.
Takie wazne wydarzenie...jesli o tym nie wspomna w studio lotto to znaczy ze losowania nie sa na zywo!
Zelus
fachowcy z PZPN to powinni spadac na drzewo banany prostowac
fachowcy z PZPN to powinni spadac na drzewo banany prostowac
Mecz jutro, deszcz też...jutro.. .
----------------------
----------------------
Dachu nie zamkneli gdyz na dachu znajdowalo sie duzo wody i w kwestii bezpieczenstwa nie mozna tego uczynic.
UWAGA!! WAZNE! CZY WIDZIELISCIE JUZ STRONE ROSYJSKIEGO BLOGERA Z DRASTYCZNIMI ZDJECIAMI ZE SMOLENSKA O KTORYCH HUCZY INTERNET I TV?
parafrazujac:
dachu nie otwarli, bo zarządzający nim myślał, że ta chmura przejdzie obok.
Gustlik: koza też myślała i zdechła.....
dachu nie otwarli, bo zarządzający nim myślał, że ta chmura przejdzie obok.
Gustlik: koza też myślała i zdechła.....
Medea.. .
-------------------------
-------------------------
dotam
wędruś ty to jakiś prorok jesteś bo ja akurat kubek herbatki zaparzyłam
wędruś ty to jakiś prorok jesteś bo ja akurat kubek herbatki zaparzyłam
zelus..jakoś nie mamy czasu,pracuje sie do wieczora i na zczytanie gazet nie ma czasu
słyszeliście co fornalik mówił na dziś zespół był optymalnie przygotowany,więc jak jutro dostaniemy 0:10 to się nie dziwcie
Medea.. .
-------------
-------------