Wpisy 117 073 – 117 182
10 czerwca 2010 21:26 → 11 czerwca 2010 10:18, 100 wpisów
a propos > maga czy mag bo nie wiem z kim rozmawiam tzn. piszę
nick męski czy damski bo znowu zalatuje trans X
nick męski czy damski bo znowu zalatuje trans X
maga/g > tzn. z jakiego języka to przetłumaczyłaś /eś ?
że simad=robal
że simad=robal
simad simad:)))) ubawiłeś mnie tym wpisem..
uuuuu!!! maga się wylała "
masz poczucie humoru, to dobrze:))))
uuuuu!!! maga się wylała "
masz poczucie humoru, to dobrze:))))
lila> nie wolno podawać danych osobowych.... przecież sama tak wyłaś na forum i czacie ....to jak chcesz się ze mną skonfrontować , swoim chłopem Mnie straszysz? Przecież on nie istnieje!!!!
Witam.Ponieważ padł mój nick uprzejmie informuje,że ja kurkę trzymam z daleka od czata,gdyż jak by wiedziała co tu się dzieje,i jak jej kochany kogucik pisze do drugiego,to kompa bym miał poza obszarem zabudowanym,a ja musiał bym sobie most oszklić,żeby nie wiało.Jestem tu sam o jednym nicku i sobie sterem,Żaglem i okrętem.Serdecznie pozdrawiam żony, mężów i kochanki.
wiem tak napisałam , zobacz jak zaraz wymiotło szpicbródka:))edi8 sorry na żartach troszeczkę chyba się znasz?
nieeeee!!! no jaja!!! pochlebiacie Mi na maxa jeśli Ja to edi8 to jest to dla mnie naprawdę wyróżnienie DZIĘKI !!!!
Wasza tępota jednak nie zna granic buhahahahahaha i sam jeszcze może piszę w swoim temacie buuuuuhahahahahahaha!!!
ale DŻEZ jak napisała lila
Wasza tępota jednak nie zna granic buhahahahahaha i sam jeszcze może piszę w swoim temacie buuuuuhahahahahahaha!!!
ale DŻEZ jak napisała lila
nic mnie nie wymiotło sam miałem napisać,
że mąż lili gada jak profesor
że mąż lili gada jak profesor
lila bym Ci przytoczył,ale wpisy już zniknęły
zdaje się,że pewien użytkownik mimo swojej "normalności" zaś nawiązuje do mojego "nicka".
Właściwie to już nie wiem, czy mam się śmiać (z głupoty) czy płakać,że coś takiego przykleiło się do mojej skromnej osoby?
A tu znalazłam coś fajnego na You Tube :
http://www.youtube.com/watch?v=p1sXE2quRqI
Właściwie to już nie wiem, czy mam się śmiać (z głupoty) czy płakać,że coś takiego przykleiło się do mojej skromnej osoby?
A tu znalazłam coś fajnego na You Tube :
http://www.youtube.com/watch?v=p1sXE2quRqI
na najbliższe trzy losowania pewna dyszka .Kto zdąży niech gra15,20,26,28,36,46,52,68,72,76
Siemka Lilka :-)
madzia77> daj spokój już z tymi linkami , napisz coś konkretnego a nie baw się w linki do youtube albo jakieś tam
zauważ że Ja ich nie podaję bo nie jestem tak płytki jak TY!!! w ogóle to nie wolno kopiować w naszym kraju bo to piractwo a ty ciągle swoje , a jak już tak chcesz to daj tu jakiś wiersz korwinna -mikke i bedzie po sprawie
ale ci to xero siedzi w głowie !!!
zauważ że Ja ich nie podaję bo nie jestem tak płytki jak TY!!! w ogóle to nie wolno kopiować w naszym kraju bo to piractwo a ty ciągle swoje , a jak już tak chcesz to daj tu jakiś wiersz korwinna -mikke i bedzie po sprawie
ale ci to xero siedzi w głowie !!!
simad >>> a to extra dla Ciebie :)
http://www.youtube.com/watch?v=HeyX1H3HTVQ
:PPP
http://www.youtube.com/watch?v=HeyX1H3HTVQ
:PPP
Sima Simad!!!!
Jedziem z tematem?
A ponoć prośby błagalne były od madzi o usunęcie i co PASKO PAN nie usunął?
Jedziem z tematem?
A ponoć prośby błagalne były od madzi o usunęcie i co PASKO PAN nie usunął?
Lilka z kim Ty się znów kłócisz?
Czy polemizujesz tylko?
Czy polemizujesz tylko?
Mój wpis tradycyjnie został skasowany. No cóż, wymieniłem tylko prawdę która o dziwo wcześniej w oryginalnych wpisach nie została skasowana. Rozumie, że jeden normalny wpis nie może się wyróżniać wśród tych idiotyzmów które dzisiaj tutaj są pisane.
No to dobra...
...noc
No to dobra...
...noc
madzia77> proszę nie trudź się bo naprawdę daję Ci słowo nie wchodzę na twoje linki ani nikogo innego a to co pisze kolega powyżej to prawda?
UPSS!! na linki ediego zdarzało mi się wejść
UPSS!! na linki ediego zdarzało mi się wejść
Siema danteV----- daj spokój z debilami!!!
właśnie Lilka czemu nie Ciebie na gg tylko jakiś opis o psach czy rasach :-)
wysokich
wszystkim
lotów poniektórym
-----------------
do adm, modów etc itp
a wpis 117045 z 2010-06-10 (20:57)
z jakiego został skasowany z powodu ?
wszystkim
lotów poniektórym
-----------------
do adm, modów etc itp
a wpis 117045 z 2010-06-10 (20:57)
z jakiego został skasowany z powodu ?
EEE tam Liluś nie zaćiemniaj jak zlikwidowane jak opis jest?
dobra!! Dobrej Nocy Życzę Paniom I Panom oraz Trans X
Ubaw był dzisiaj niezły ...Naprawdę!!
Jak admin pozwoli to zajrzę tu jeszcze do Was
poczytać te ***olety o pogodzie i innych farmazonach co z nudów tu wypisujecie
Nie zapominajcie że co prawda bezrobocie duże ale robota czeka!!! wnuki jak je macie też , albo córki lub synowie żeby im chociaż trochę pomóc w tym k.u.r.e.w.s.k.i.m życiu a nie ciągle przed kompem siedzieć i pytać się czy w Łomży leje czy nie
Nara!! lila/lilak pozdrów męża i nie myśl o aborcji
Ubaw był dzisiaj niezły ...Naprawdę!!
Jak admin pozwoli to zajrzę tu jeszcze do Was
poczytać te ***olety o pogodzie i innych farmazonach co z nudów tu wypisujecie
Nie zapominajcie że co prawda bezrobocie duże ale robota czeka!!! wnuki jak je macie też , albo córki lub synowie żeby im chociaż trochę pomóc w tym k.u.r.e.w.s.k.i.m życiu a nie ciągle przed kompem siedzieć i pytać się czy w Łomży leje czy nie
Nara!! lila/lilak pozdrów męża i nie myśl o aborcji
Lilka a dostanę nowe gg?
A kto to jest ten GG ?
simad...o tej porze takie dzieci jak ty,dawno już śpią,a pracą o której nie masz zielonego pojęcia się nie usprawiedliwiaj.Po porostu dałeś d.u.p.y. jak zwykle.
C*** w dupe połowie debili z tego chata!!!!
ponawiam pewną dziesiątkę na 11.10.2010 tylko dla tubylców 15,20,26,28,36,46,52,68,72,76.Przyznam się ,że nawet na nią zagram w realu . Trudno zaryzykuję za 5 zeta.(2*2,5)
Oczywiście chodzi o 11.06.2010 .W toto już kombinują abyśmy ich nie rozłożyli.(jestem pewny że pisałem prawidłowo)
BONUSA wcięło
Mag.. . Witaj. Jestem.. .
Dobranoc.. .
I mamy szczesliwca: 10/10 w MM w dzisiejszym losowaniu o 22:15
Co ciekawe na stronie lotto bonus Multi Multi wynosi teraz 10 000 zł :) Skąd się wzięły te pieniądze? :D
Witam.W ten następny upalny dzień lepiej sie myśli z samego rana.Takie oto liczby do MM sobie wyznaczyłem.Oto one: 27,66,55,8,39,61,46,62,12,28.To są typy na 2 losowania.Graczu SIMAD bardzo nadajesz na życie,wszystkich wysyłasz do pracy,do dzieci i Wnuków.A zastanowiłeś sie że niektórzy mają już to poza sobą i teraz używają pięknego życia bo byli kowalami swego losu i sobie taki szczęśliwy wykuli.Ty też jesteś kowalem swojej przyszłości i życzę ci aby każde uderzenie młota było trafne i na przyszłość owocowało szczęśliwie wykutym losem.Pozdrawiam i życze wysokich wygranych.
Dzień Dobry :) kolejny upalny dzień
powodzenia
ja trochę później pójdę zainwestować moje wczorajsze 5/8 i 5/9
ja trochę później pójdę zainwestować moje wczorajsze 5/8 i 5/9
kogucik19> zastanowiłem się ...tylko pozazdrościć , ale niestety nie mam czasu żeby z toba prowadzić konwersację , może innym razem , to tak przy porannej kawie w pracy szybko ci odpowiadam ,3/5 nawet się udało trafić , zawsze coś
lila> pozdrów męża tzn. twoje drugie ja / pułkownika pół na pół półmózga /
lila> pozdrów męża tzn. twoje drugie ja / pułkownika pół na pół półmózga /
Witam! wczoraj po 22 kuleczki też ze mną poleciały w kulki:-)ale kupon mam na 2 losowanka to dziś o 14 powalcze z nimi.Powodzenia wszystkim,wreszcie zaczną się meczyki.Ooo trzeba coś zatypować i kawke zrobić.
Gała >>> to dla mnie też - proszę o czarną,sypaną i dwie łyżeczki cukru :)
Witam wszystkich w ten gorący dzień :)
Witam wszystkich w ten gorący dzień :)
kathy >>> kochanego ciała nigdy nie za dużo,trzeba sobie jakoś życie osłodzić - zwłaszcza po wczorajszej mojej porażce :(
Już tak dawno nic nie trafiłam,że zapomniałam co to za uczucie być "wygranym" :)
Już tak dawno nic nie trafiłam,że zapomniałam co to za uczucie być "wygranym" :)
Witajcie dziewczyny!Kathy gratuluję i jak ty to robisz?a madzie77 zapraszam na kawę, a ja słodze 3 łyzeczki bo słodki facet jestem:-).mam czuje że pewniak na 14 to 55.
madzia77>głowa do góry bo przed tobą dopiero małe i duże wygrane tak jak i przed kathy i innymi.
Dzień Dobry
Wszystkim
Kathy>>
Nie mam pojęcia - skąd i dokąd
Madzia77>>
Spróbuj kiedyś bez cukru
tak na zafartowanie - tu nie będzie słodyczy, to...
Wszystkim
Kathy>>
Nie mam pojęcia - skąd i dokąd
Madzia77>>
Spróbuj kiedyś bez cukru
tak na zafartowanie - tu nie będzie słodyczy, to...
kathy >>> no tak przy trzech łyżeczkach cukru :)
Gała >>> masz rację trzeba optymistycznie,poczekam może ktoś coś podpowie.
pozdrawiam
Gała >>> masz rację trzeba optymistycznie,poczekam może ktoś coś podpowie.
pozdrawiam
ooo Robal_36 Ciebie też witam serdecznie,próbowałam bez cukru,ale nijak nie chciało mi wejść :)
madzia77>taka młoda zgrabna dziewczyna i nie chciało wejść to troche dziwne, ale jak tak mówisz,piszesz-polecam coś z tego:8,9,27,30,39,46,55,66,74,78
Robal 36.... mniemam, że przez przez wzgląd na swoją inteligencję postanowiłeś się podroczyć "Nie mam pojęcia - skąd i dokąd"
ale ja nie będę ciągnąć dalej tematu
bo znów chmury, grady, trąby........
ale ja nie będę ciągnąć dalej tematu
bo znów chmury, grady, trąby........
kathy>może to głupio zabrzmi ale jak wchodze wciebie i patrze na twoje liczby to skąd pomysł na liczby do 27?
Siema simad.
Twoja wczorajsza wypowiedź na temat chatu trafiona w 100%
pzdr
Twoja wczorajsza wypowiedź na temat chatu trafiona w 100%
pzdr
kathy>>
Przeceniasz mnie
To miłe
dziękuję
PS
zabezpieczyłaś się jakoś przed tymi
anomaliami atmosferycznymi
- samochód wyżej zaparkowany, okna zamknięte ?
Przeceniasz mnie
To miłe
dziękuję
PS
zabezpieczyłaś się jakoś przed tymi
anomaliami atmosferycznymi
- samochód wyżej zaparkowany, okna zamknięte ?
Kathy>aha to takie buty,a jak dotąd ci idzie w realu z tymi liczbami do 27?
Gała...wczoraj z tych liczb skreślone 8 - 5/8, 3/5
przedwczoraj 4/5
jest jeszcze inny zestaw. z niego wczoraj 5/9
i tak się kręci...
przedwczoraj 4/5
jest jeszcze inny zestaw. z niego wczoraj 5/9
i tak się kręci...
thx!!> herbi1976 , podałem już swoje typy na pierwszy mecz w naszym temacie , dołóż swoje 3 grosze
pozdrawiam
po pierwszym meczu podam swoje typy na drugi , żabojady dzisiaj będą kwiczeć !!!
pozdrawiam
po pierwszym meczu podam swoje typy na drugi , żabojady dzisiaj będą kwiczeć !!!
simad już wrzuciłem swój typ i czekam jeszcze na jakieś podpowiedzi.
pzdr
pzdr
taki news:tytuł :Wielka obniżka w Lotto a juz myslałem hehe:)
Ponad 500 mln zł zaoszczędziłby Totalizator Sportowy (TS), gdyby od 2001 roku płacił operatorowi tyle, ile ten chce obecnie - akcentuje "Puls Biznesu".
Kilka dni temu TS zaczął negocjacje z trzema spółkami, które chcą obsługiwać jego system w latach 2011 - 2021, a już wiadomo, że będzie za to płacił nie więcej niż 0,8 proc. swoich obrotów. Taką właśnie ofertę złożył państwowej spółce amerykański GTech, jeden z najbardziej znanych bohaterów obrad hazardowej komisji śledczej.
Z informacji gazety wynika, że dziś zaproponowana prowizja jest aż cztery razy mniejsza niż ta, którą GTech (jako operator gier online TS) inkasuje na podstawie kontraktu z 2001 r. - czytamy w piątkowej publikacji "Pulsu Biznesu".
Ponad 500 mln zł zaoszczędziłby Totalizator Sportowy (TS), gdyby od 2001 roku płacił operatorowi tyle, ile ten chce obecnie - akcentuje "Puls Biznesu".
Kilka dni temu TS zaczął negocjacje z trzema spółkami, które chcą obsługiwać jego system w latach 2011 - 2021, a już wiadomo, że będzie za to płacił nie więcej niż 0,8 proc. swoich obrotów. Taką właśnie ofertę złożył państwowej spółce amerykański GTech, jeden z najbardziej znanych bohaterów obrad hazardowej komisji śledczej.
Z informacji gazety wynika, że dziś zaproponowana prowizja jest aż cztery razy mniejsza niż ta, którą GTech (jako operator gier online TS) inkasuje na podstawie kontraktu z 2001 r. - czytamy w piątkowej publikacji "Pulsu Biznesu".
spit>>
W moim odczuciu - dobre, ciekawe są komentarze do tego zapodanego przez Ciebie art. np
w wątku ~Mariusz - dzisiaj, 07:10...
Odkąd zdrożały zakłady, grałem w lotto 3 razy za 20 zł...
i dalej...
Podwyżka była bardzo dobrym posunięciem totalizatora - zaoszczędziłem kupę kasy. Dzięki!
---------------------------------
54 pozytywnych ocen
-------------------
a orkiestra grała
W moim odczuciu - dobre, ciekawe są komentarze do tego zapodanego przez Ciebie art. np
w wątku ~Mariusz - dzisiaj, 07:10...
Odkąd zdrożały zakłady, grałem w lotto 3 razy za 20 zł...
i dalej...
Podwyżka była bardzo dobrym posunięciem totalizatora - zaoszczędziłem kupę kasy. Dzięki!
---------------------------------
54 pozytywnych ocen
-------------------
a orkiestra grała
Kurka wodna, ktos mi zgarnął kumulację.
Teraz wracam do trwonienia kasy na mniejsze skreślenia a jak się wqu... to przestanę grać
Teraz wracam do trwonienia kasy na mniejsze skreślenia a jak się wqu... to przestanę grać
zgoda buduje......
niezgoda rujnuje!!!!!
bonus poszedł, ale nic to typuj dalej, może za sto lat ktoś tu trafi 10/10 hhehehehhehehhehhe??
niezgoda rujnuje!!!!!
bonus poszedł, ale nic to typuj dalej, może za sto lat ktoś tu trafi 10/10 hhehehehhehehhehhe??
Witam Wszystkich! Tekst z dzisiejszej "interia.pl"
- tym razem typy w Totku Wyborczym:
Przemówił dawny LPR-owski koalicjant PiS, Wojciech Wierzejski. I wspominał kandydatów, których zna.
Co dość dziwne, jako politykowi związanemu z katolicko-narodową prawicą, jego sympatie powinny leżeć po stronie Jurka i Kaczyńskiego. Nic bardziej błędnego.
Ich dwóch lubi najmniej. A właściwie nie lubi. Oto, co na swoim blogu Wierzejski pisze o swoich kolegach-politykach
O Pawlaku:
Pawlak to strateg, bardzo doświadczony, rzekłbym – mąż stanu, o dużej inteligencji i znajomości spraw publicznych
w wielu dziedzinach; do tego otwarty, koleżeński i ułożony.
O Lepperze:
Lepper to chłop szczery, naprawdę zatroskany losami Polaków i Polski, odważny, bezkompromisowy (kiedy trzeba), do bólu szczery i lojalny, potrafi walczyć o interesy wykluczonych społecznie.
O Komorowskim
Komorowski prywatnie to sympatyczny, otwarty i dowcipny kompan, taki sienkiewiczowski Sarmata, bardzo inteligentny
i raczej życzliwy. Przez prawie dwa lata tydzień w tydzień
w każdą sobotę jadaliśmy razem śniadania (przy mikrofonie)
w Radiowej Trójce, więc myślę, że poznałem go dość dobrze.
O Korwinie-Mikkem:
Korwin – Mikke to prawdziwy dynamit. Szczery, entuzjastyczny, trochę naiwny, ale bojowy.
Na pewno nie zakłamany i nie wyrachowany; bardzo ideowy.
O Kaczyńskim i Jurku:
Natomiast ostatnia dwójka: Kaczyński i Jurek zrobiła na
mnie jak najgorsze wrażenie. Określenie: „dziwni” jest
tu chyba najodpowiedniejsze. Skryci, knujący, nie dotrzymujący zobowiązań, prezentujący inne opinie prywatnie, a inne publicznie, generalnie nie lubiący nikogo wokół siebie, kto nie jest ich admiratorem. Pamiętam jedną rozmowę z Jurkiem, gdy był on jeszcze Marszałkiem, podczas której apelowałem do jego światopoglądu katolickiego, by poprał inicjatywę konstytucyjną za życiem. Nawrzeszczał (dosłownie!)na mnie wówczas, że jakim prawem go pouczam
i dodał (a byli świadkowie), że jeśli nie wycofamy się
z tej inicjatywy jako LPR, to on ma do dyspozycji media katolickie i wszędzie ogłosi, że my to robimy z wyrachowania, z kalkulacji partyjnej i nasze działania obrócą się przeciw nam. Więc lepiej zrezygnujmy. Byłem
w szoku. Od tamtej pory wielokrotnie udowodnił, że jest wyrachowanym, bezwzględnym i aroganckim politykiem. Owszem, ma swoje przekonania, ale ja po prostu nie wierzę w jego szczerość.
Z Kaczyńskim wielokrotnie spotykaliśmy się na wielogodzinnych rozmowach (zazwyczaj przy kolacji) w 4-5 osób i nie zdarzało się, by dotrzymywał on danego słowa
na drugi dzień. To było doświadczenie jakiejś totalnie zafałszowanej rzeczywistości, brutalnych intryg, pomówień
i ciągłych szantaży przedterminowymi wyborami.
Jurka i Kaczyńskiego - konkluduje Wierzejski – wspominam
jak nocne koszmary. Nigdy nie powierzyłbym im roweru do przypilnowania na parkingu, a co mówić o głosie w wyborach.
Pozdrawiam.
- tym razem typy w Totku Wyborczym:
Przemówił dawny LPR-owski koalicjant PiS, Wojciech Wierzejski. I wspominał kandydatów, których zna.
Co dość dziwne, jako politykowi związanemu z katolicko-narodową prawicą, jego sympatie powinny leżeć po stronie Jurka i Kaczyńskiego. Nic bardziej błędnego.
Ich dwóch lubi najmniej. A właściwie nie lubi. Oto, co na swoim blogu Wierzejski pisze o swoich kolegach-politykach
O Pawlaku:
Pawlak to strateg, bardzo doświadczony, rzekłbym – mąż stanu, o dużej inteligencji i znajomości spraw publicznych
w wielu dziedzinach; do tego otwarty, koleżeński i ułożony.
O Lepperze:
Lepper to chłop szczery, naprawdę zatroskany losami Polaków i Polski, odważny, bezkompromisowy (kiedy trzeba), do bólu szczery i lojalny, potrafi walczyć o interesy wykluczonych społecznie.
O Komorowskim
Komorowski prywatnie to sympatyczny, otwarty i dowcipny kompan, taki sienkiewiczowski Sarmata, bardzo inteligentny
i raczej życzliwy. Przez prawie dwa lata tydzień w tydzień
w każdą sobotę jadaliśmy razem śniadania (przy mikrofonie)
w Radiowej Trójce, więc myślę, że poznałem go dość dobrze.
O Korwinie-Mikkem:
Korwin – Mikke to prawdziwy dynamit. Szczery, entuzjastyczny, trochę naiwny, ale bojowy.
Na pewno nie zakłamany i nie wyrachowany; bardzo ideowy.
O Kaczyńskim i Jurku:
Natomiast ostatnia dwójka: Kaczyński i Jurek zrobiła na
mnie jak najgorsze wrażenie. Określenie: „dziwni” jest
tu chyba najodpowiedniejsze. Skryci, knujący, nie dotrzymujący zobowiązań, prezentujący inne opinie prywatnie, a inne publicznie, generalnie nie lubiący nikogo wokół siebie, kto nie jest ich admiratorem. Pamiętam jedną rozmowę z Jurkiem, gdy był on jeszcze Marszałkiem, podczas której apelowałem do jego światopoglądu katolickiego, by poprał inicjatywę konstytucyjną za życiem. Nawrzeszczał (dosłownie!)na mnie wówczas, że jakim prawem go pouczam
i dodał (a byli świadkowie), że jeśli nie wycofamy się
z tej inicjatywy jako LPR, to on ma do dyspozycji media katolickie i wszędzie ogłosi, że my to robimy z wyrachowania, z kalkulacji partyjnej i nasze działania obrócą się przeciw nam. Więc lepiej zrezygnujmy. Byłem
w szoku. Od tamtej pory wielokrotnie udowodnił, że jest wyrachowanym, bezwzględnym i aroganckim politykiem. Owszem, ma swoje przekonania, ale ja po prostu nie wierzę w jego szczerość.
Z Kaczyńskim wielokrotnie spotykaliśmy się na wielogodzinnych rozmowach (zazwyczaj przy kolacji) w 4-5 osób i nie zdarzało się, by dotrzymywał on danego słowa
na drugi dzień. To było doświadczenie jakiejś totalnie zafałszowanej rzeczywistości, brutalnych intryg, pomówień
i ciągłych szantaży przedterminowymi wyborami.
Jurka i Kaczyńskiego - konkluduje Wierzejski – wspominam
jak nocne koszmary. Nigdy nie powierzyłbym im roweru do przypilnowania na parkingu, a co mówić o głosie w wyborach.
Pozdrawiam.
ciekawy temat:
http://biznes.onet.pl/wielka-obnizka-w-lotto,18572,3240732,1,prasa-detal
http://biznes.onet.pl/wielka-obnizka-w-lotto,18572,3240732,1,prasa-detal
boczas<<<<<< marzycielu o czym ty piszesz/?
Jeśli chcesz dalej przegrywać to masz to pewne jak w banku!!!
Dla twojej i innych wiadomości napiszę, ze przy okazji trafienia bonusa: w tym losowaniu padło po jednej wygranej 5/10 i 3/7 statystycznie na 1 punkt T.S buuuuuuuhhaahhahahha
ale żeby was nie pognębiać to dodam, ze padły ..aż 3 trafne 4/10 na punkt!!( o ile takie wygrane można nazwać wygranymi!
Tak więc kto myśli, ten zna już kto jest prawdziwym wygranym w tej grze!
P.S Nie dziwię się, że Pasko nie typuje, bo od dawna on wie, że ta gra to wielka ściema, a jedynie jako stronaka przynosi mu profity!! (chyba nawet nie tak małe!!)
Pozdrowienia: nie tylko dla naiwnych!
Jeśli chcesz dalej przegrywać to masz to pewne jak w banku!!!
Dla twojej i innych wiadomości napiszę, ze przy okazji trafienia bonusa: w tym losowaniu padło po jednej wygranej 5/10 i 3/7 statystycznie na 1 punkt T.S buuuuuuuhhaahhahahha
ale żeby was nie pognębiać to dodam, ze padły ..aż 3 trafne 4/10 na punkt!!( o ile takie wygrane można nazwać wygranymi!
Tak więc kto myśli, ten zna już kto jest prawdziwym wygranym w tej grze!
P.S Nie dziwię się, że Pasko nie typuje, bo od dawna on wie, że ta gra to wielka ściema, a jedynie jako stronaka przynosi mu profity!! (chyba nawet nie tak małe!!)
Pozdrowienia: nie tylko dla naiwnych!