Wpisy 116 962 – 117 071
10 czerwca 2010 13:12 → 10 czerwca 2010 21:25, 100 wpisów
Psim obowiązkiem Admina jest usuwanie wpisów zawierających przekleństwa wprost kierowane do innych użytkowników - a nie publiczne dawanie temu poklasku i deklarowanie aprobaty dla tego typu zachowań!
Tu mamy jaskrawy przykład tego , jakim fałszywym palantem jest dupek PASKO , który deklaruje swoją zupełną bezstronność a w praktyce bije brawo s***ysynowi "kogucikowi19" za ubliżanie:
"116721. status kogucik19 2010-06-08 (22:32)
Jesteś największym ***em jakiego znam .Ja wiem że dla ciebie 3% od czegoś to majatek nawet jak by to był grosz,ale dupek to dupek,taka ***a przebrzydła tylko ryj obić ale w rękawiczkach żeby syfu nie złapać.PASKO jak mnie nie zbanujesz to następny wpis do tego c***a będzie ostrzejszy i gorszy.ZBANUJ MNIE DLA DOBRA GRACZY."
..........
"116723. status Pasko 2010-06-08 (22:40)home Rzeszów
kogucik19. Wyluzuj. Jestem przekonany, że ponad 90% użytkowników jest po Twojej stronie. Pozdrawiam "
...........
To jest uczciwość i bezstronność a la PASKO , ha,ha,ha...
To jest Admin?
To jest palant!
Tu mamy jaskrawy przykład tego , jakim fałszywym palantem jest dupek PASKO , który deklaruje swoją zupełną bezstronność a w praktyce bije brawo s***ysynowi "kogucikowi19" za ubliżanie:
"116721. status kogucik19 2010-06-08 (22:32)
Jesteś największym ***em jakiego znam .Ja wiem że dla ciebie 3% od czegoś to majatek nawet jak by to był grosz,ale dupek to dupek,taka ***a przebrzydła tylko ryj obić ale w rękawiczkach żeby syfu nie złapać.PASKO jak mnie nie zbanujesz to następny wpis do tego c***a będzie ostrzejszy i gorszy.ZBANUJ MNIE DLA DOBRA GRACZY."
..........
"116723. status Pasko 2010-06-08 (22:40)home Rzeszów
kogucik19. Wyluzuj. Jestem przekonany, że ponad 90% użytkowników jest po Twojej stronie. Pozdrawiam "
...........
To jest uczciwość i bezstronność a la PASKO , ha,ha,ha...
To jest Admin?
To jest palant!
kathy >>> witaj,nie będzie tak źle myślę sobie,może coś na ochłodę,za oknem gorąco i tutaj w sumie też
http://www.youtube.com/watch?v=ylQpxzAMg-c
Robal_36 >>> nie pytam czym,ale chyba powinnam być szczęśliwa :)
pozd
http://www.youtube.com/watch?v=ylQpxzAMg-c
Robal_36 >>> nie pytam czym,ale chyba powinnam być szczęśliwa :)
pozd
Robal 36 nie tak jest dobrze a co do kulki z nr 8 w lotto to i dziś wolne
No kolego edi8,teraz to przysłowiowy Kali domagasz sie prawa do wygłaszania swojej opini,mnie w tym samym wpisie, to prawo odbierasz.
Swoimi wpisami chciałem rozładować atmosferę wrogości i nienawiści którą tutaj wprowadziliście.
Ale,już mi to zwisa.
To misja typu "niemożliwe do realizacji".
Bo żaden z Was tego nie chce.
Miejcie świadomośc,że te durne polemiki dawno przestały być jakąkolwiek atrakcją tej strony.
Edi8-ja o trzymaniu języka za zębami mam dokładnie taką samą radę dla Ciebie.Bo czasmi ***olisz nie solisz,jakby mózg Ci odcięło.
I nie ustawija sie w pozycji uprzywilejowanego,że Ty możesz wszystko i każdemu napisać a do Ciebie,to tylko to co Twoja precepcja ocenzoruje i uzna,że godne Twojej osoby.
Zachowujesz się jak despota awanturnik,tak jesteś postrzegany i tak będziesz traktowany.Ale,Tobie to rybka...prawda?
Swoimi wpisami chciałem rozładować atmosferę wrogości i nienawiści którą tutaj wprowadziliście.
Ale,już mi to zwisa.
To misja typu "niemożliwe do realizacji".
Bo żaden z Was tego nie chce.
Miejcie świadomośc,że te durne polemiki dawno przestały być jakąkolwiek atrakcją tej strony.
Edi8-ja o trzymaniu języka za zębami mam dokładnie taką samą radę dla Ciebie.Bo czasmi ***olisz nie solisz,jakby mózg Ci odcięło.
I nie ustawija sie w pozycji uprzywilejowanego,że Ty możesz wszystko i każdemu napisać a do Ciebie,to tylko to co Twoja precepcja ocenzoruje i uzna,że godne Twojej osoby.
Zachowujesz się jak despota awanturnik,tak jesteś postrzegany i tak będziesz traktowany.Ale,Tobie to rybka...prawda?
Madzia77>>
Szczęśliwa, bo mi imponujesz ? Nie, no dlaczego ? Przecież mogę pisać to z ironią, sarkastycznie, odnosząc się do jakiegoś pojedynczego zdania z Twoich wypowiedzi :)
Ty, także możesz się ze mnie podśmiewać, bo np. masz mnie za żałosnego bubka i nieporozumienia i wojna - gotowe...
Kilka spokojnych, celnych uwag i przede wszystkim
dystans do siebie (116959) okazałaś , a to rzadkość
Takie mam zdanie i będę się przy nim upierał
Szczęśliwa, bo mi imponujesz ? Nie, no dlaczego ? Przecież mogę pisać to z ironią, sarkastycznie, odnosząc się do jakiegoś pojedynczego zdania z Twoich wypowiedzi :)
Ty, także możesz się ze mnie podśmiewać, bo np. masz mnie za żałosnego bubka i nieporozumienia i wojna - gotowe...
Kilka spokojnych, celnych uwag i przede wszystkim
dystans do siebie (116959) okazałaś , a to rzadkość
Takie mam zdanie i będę się przy nim upierał
UWAGA.WSZYSCY TRZYMAJCIE JĘZYK ZA ZAGRODĄ ZĘBÓW bo eduś misiaczek nosem w żyć pisze i nikomu więcej nie wolno wyrażać żadnych poglądów nie zgodnych z poglądem wszechpanujący nam edusia misiunia.Wszyscy mu bijcie brawo za jego wiedzę i dziękujcie że nie zostawił nas na pastwę losu,bo my nieudacznicy zginęli byśmy bez niego.O chwała ci wielki edusiu i życzymy ci wsadź nosek w piasek sobie włóż,i zatkaj te swoje przegrody nosowe kocim gównem.Bijący w pokłonach dla pana i władcy kogucik.Oj profesore,profesoe.Może napisz co skończyłeś i jaki temat pracy którą napisałeś.Wpływ chamstwa na wyniki gier losowych,to ja już bez kozery przyznaje ci honoriskauza multipasko.
Witam :) madziu>>"Myślę jedynie,że Admina przerosła ta sytuacja"Nie prawda madziu,NIC PASKO NIE PRZEROSŁO!! Pasko pisał kiedyś ,że ten portal to tylko jego hobby, i chyba wiesz ,że hobby się może zmienić, bo taki "Typ z pod ciemniej gwiazdy",wykładowca(kafelków na uczelni jak był remont hihih, nawet tam robotę sknocił, studenci klną go w żywe kamienie bo nierówności zostawił hihih)Szarogęsi się wszędzie i miota jak"robal na haczyku". Wszystkich by chciał ustawiać, tylko niech nie zapomina, że znajda się tacy co jego ustawia i to nie w pierwszym szeregu tylko w ostatnim i tam będzie śpiewał i cieniutko Cieniutkoooooooo!! Udaje i zgrywa "Warszawskiego cwaniaka" TY, nawet koło takiego nie stałeś. "Podróbo" to już ostatnie zdanie w tym temacie i mowa krótka "wy***alaj z tego ogródka"RYĆ TO DO SIEBIE NA FORUM!!!!
pS. CWANIAK>>> TO SALCESON( taki flakkk, w niego pakują same ochłapy )
pS. CWANIAK>>> TO SALCESON( taki flakkk, w niego pakują same ochłapy )
stare przysłowie pszczół mówi:
" nie ma cwaniaka nad warszawiaka, a krakusy to raptusy "
" nie ma cwaniaka nad warszawiaka, a krakusy to raptusy "
,,WSZYSCY JESTEŚCIE POJEBANI...''cytat z pewnego filmu.Zamiast szukać sposobu na lotto to wy się opluwacie,a lotto się tylko cieszy i liczy kaskę frajerów...zastanówcie się nad sobą!
Robal_36 >>> ogółem lubię się śmiać, z innych tutaj już nie będę bo wojna gotowa....
Przynajmniej mogę z siebie - przylazłam do domu i słońce wyszło coś musi w tym być.
Spróbuję jutro może się uda :):)
Przynajmniej mogę z siebie - przylazłam do domu i słońce wyszło coś musi w tym być.
Spróbuję jutro może się uda :):)
Monet>>> każdy Twój kolejny wpis jest coraz głupszy , ale kładę to na karb pogody...
Czy doprawdy nie rozumiesz tej różnicy pomiędzy moim przedstawieniem swojego stanowiska wobec zachowania Admina tego portalu - a tym , że Ty obecnie kierujesz swój ocenny wpis do mnie i ośmielasz się ten mój wpis komentować???
Nie prosiłem Ciebie o komentarz - wiec nie bądź taki ADHD i się nadmiernie nie produkuj , przynajmniej w odniesieniu do mojej korespondencji mającej swojego adresata!
....................
Wczoraj też ujawniło się tu grono ADHD , gdy pouczyłem "mag.." że swoim postępkiem złamała regułę HYDE PARKU...
Czyżbyś Monet czuł ideologiczno-intelektualny związek z owym gronem i usilnie chcesz się w jego łaski wpisać?
Czy doprawdy nie rozumiesz tej różnicy pomiędzy moim przedstawieniem swojego stanowiska wobec zachowania Admina tego portalu - a tym , że Ty obecnie kierujesz swój ocenny wpis do mnie i ośmielasz się ten mój wpis komentować???
Nie prosiłem Ciebie o komentarz - wiec nie bądź taki ADHD i się nadmiernie nie produkuj , przynajmniej w odniesieniu do mojej korespondencji mającej swojego adresata!
....................
Wczoraj też ujawniło się tu grono ADHD , gdy pouczyłem "mag.." że swoim postępkiem złamała regułę HYDE PARKU...
Czyżbyś Monet czuł ideologiczno-intelektualny związek z owym gronem i usilnie chcesz się w jego łaski wpisać?
Dobra jedziemy z tymi liczbami,albo liczby z nami.Trafnych liczb i wysokich wygranych życzę wszyskim.
kathy >>> nie mam kapelusza,ale jak w końcu uda mi się coś ustrzelić to pójdę za Twoją radą i kupię :)
mag.. >>> fajnie się zdefiniowałaś:
"mag.. TO SALCESON taki flakkk, w niego pakują same ochłapy "
Życzę Ci więc SALCESONIE , aby w Ciebie kiedyś zaczęli pakować grube kiełbasy...bo jak dotąd pakują w Ciebie ochłapy...
"mag.. TO SALCESON taki flakkk, w niego pakują same ochłapy "
Życzę Ci więc SALCESONIE , aby w Ciebie kiedyś zaczęli pakować grube kiełbasy...bo jak dotąd pakują w Ciebie ochłapy...
Gała.... z nami poleciały, z nami.... nie ma tak dobrze, że z Tobą tylko
Kathy>masz rację,ale już swoją 8 na wieczorne losowanie mam i teraz to ja z nimi polece w kulki
hosia....ciiiii, nic o drobiu, jajach itp. :-)))
Gała....powodzenia
Gała....powodzenia
hosina po pracy widzę Cie na gg około 22giej.Pozdrawiam z upalnej Gdyni gdzie jak widać namiętnie pracuje.
Kathy>dzięki i dla ciebie ta moja szczęśliwa ósemka 8,27,34,39,46,55,64,66 powodzenia.
edi8 >>>
*Czyżbyś Monet czuł ideologiczno-intelektualny związek z owym gronem i usilnie chcesz się w jego łaski wpisać?
------------------------------------------------------------
Nawet jeżeli by tak było to nie jest to nic nienormalnego,no chyba że większość naszego społeczeństwa jest nienormalna zapisując się np. do NK.
Przecież Ty sam przynależysz do tego "grona" i lubisz tu przebywać przy okazji służąc swoją pomocą.
Większość ludzi ma potrzebę wspólnoty i jest to normalne.
*Czyżbyś Monet czuł ideologiczno-intelektualny związek z owym gronem i usilnie chcesz się w jego łaski wpisać?
------------------------------------------------------------
Nawet jeżeli by tak było to nie jest to nic nienormalnego,no chyba że większość naszego społeczeństwa jest nienormalna zapisując się np. do NK.
Przecież Ty sam przynależysz do tego "grona" i lubisz tu przebywać przy okazji służąc swoją pomocą.
Większość ludzi ma potrzebę wspólnoty i jest to normalne.
:)
edi8>
Ty obecnie kierujesz swój ocenny wpis do mnie i ośmielasz się ten mój wpis komentować???
>>>>>>>>>>>>>
Tak,ośmielam się.Bo z każdym wpisem kompromitujesz się coraz bardziej.Szacunek,który zdobyłeś wykazując się wiedzą niweczysz swoim zachowaniem.
Niedawno wkleiłeś na czacie "Dezyderatę",szkoda,że fragment 2,3i 4 jest dla Ciebie tak trudny do zastosowania.Ty już masz antagonistów więcej niż włosów na głowie,ale problemem Twoim jest to,że sam dla siebie najbardziej okrutnym jesteś wrogiem.
A co,do ADHD to zdecydowanie Ty masz problem z równoważeniem emocji a właściwie to z brakiem panowania nad nimi.
Dlatego usuwam się z Twojej drogi i pokornie przyjmę kolejną połajankę.
U mnie masz "bana" Twoje wpisy ,już dla mnie nie istnieją.Możesz się wyżyć-do woli.
Ty obecnie kierujesz swój ocenny wpis do mnie i ośmielasz się ten mój wpis komentować???
>>>>>>>>>>>>>
Tak,ośmielam się.Bo z każdym wpisem kompromitujesz się coraz bardziej.Szacunek,który zdobyłeś wykazując się wiedzą niweczysz swoim zachowaniem.
Niedawno wkleiłeś na czacie "Dezyderatę",szkoda,że fragment 2,3i 4 jest dla Ciebie tak trudny do zastosowania.Ty już masz antagonistów więcej niż włosów na głowie,ale problemem Twoim jest to,że sam dla siebie najbardziej okrutnym jesteś wrogiem.
A co,do ADHD to zdecydowanie Ty masz problem z równoważeniem emocji a właściwie to z brakiem panowania nad nimi.
Dlatego usuwam się z Twojej drogi i pokornie przyjmę kolejną połajankę.
U mnie masz "bana" Twoje wpisy ,już dla mnie nie istnieją.Możesz się wyżyć-do woli.
Witam Wszystkich graczy,życzę dobrych typowań
i wysokich wygranych.Przypominam,że stanowisko
Fiu#a NR1 jest już zajęte,więc proszę stosować
od NR2.Pozdrawiam.
i wysokich wygranych.Przypominam,że stanowisko
Fiu#a NR1 jest już zajęte,więc proszę stosować
od NR2.Pozdrawiam.
Lila> tak jakoś samo wyszło,pozdrawiam i życzę trafnych typowań oraz wysokich wygranych.
Siemka Lila :)
Witam. Widzę, że znowu sztachety dziś poszły w ruch rano. Zastanawiam się nad zmianą formy chatu. Pozdrawiam
Pasko w związku ze zbliżającymi się Mistrzostwami Świata proponuję taką formę;
http://fun-shotgun.com/Pics/FootballGirls/FootballGirls002.jpg
Przyjemne dla oka i pasuje do zielonego :)A ilu nowych użytkowników przyciągnie. ;)
Pzdr.
http://fun-shotgun.com/Pics/FootballGirls/FootballGirls002.jpg
Przyjemne dla oka i pasuje do zielonego :)A ilu nowych użytkowników przyciągnie. ;)
Pzdr.
Kathy>>
Klimat taki, zawsze bywały... Podobno, nawet większe...Orkany na ten przykład... Słyszałaś ostatnio o orkanach ? Pewno nie,
tylko trąby mówią
w mediach ostatnio
Klimat taki, zawsze bywały... Podobno, nawet większe...Orkany na ten przykład... Słyszałaś ostatnio o orkanach ? Pewno nie,
tylko trąby mówią
w mediach ostatnio
ojejejej!
Ile ?
I skąd zmierzają ?
A nad wielką wodą, od Szczecina po Gdańsk - spokój, czy martwa cisza ?
Wiem, że cisza u licha, dlaczego ta cisza ?
Ile ?
I skąd zmierzają ?
A nad wielką wodą, od Szczecina po Gdańsk - spokój, czy martwa cisza ?
Wiem, że cisza u licha, dlaczego ta cisza ?
ale wam się sra na tym czacie... widać że nie macie już o czym pisać i dyskutować to ***oły takie już piszecie że głowa mała , burza , grad ,trąby.... siedzicie w domach i ***y tu swoje wypisujecie .. od razu widać jakie mamy tu towarzystwo , podstarzałych ***ziochów!!!
może wnuki macie to się nimi zajmijcie , a jak nie macie to pech jak skur...n, to może jakaś robótka?? bo JK wam na pewno nie da , salomon i z próżnego nie naleje , chyba że własny mocz lub pot
może wnuki macie to się nimi zajmijcie , a jak nie macie to pech jak skur...n, to może jakaś robótka?? bo JK wam na pewno nie da , salomon i z próżnego nie naleje , chyba że własny mocz lub pot
A skąd będę wiedział że z nim rozmawiam ?? skoro używa twój nick ??
simad...Witam,już jestem.Słyszałem,że odczuwasz potrzebę porozmawiania ze mną .
mag....piszę na zmianę ze swoim mężem więc będę odzywać się rzadziej:) Pozdrawiam.
chciałbym za nim zacznę.... wiedzieć z kim rozmawiam?? nick lila świadczy o tym że to albo dziewczyna, albo kobieta ,albo baba, albo babcia dalej nie ma co pisać bo szkoda czasu
to jeżeli jesteś tak uprzejmy/a to powiedz znaczy się napisz, dlaczego nie możesz mieć własnego nicka skoro lubisz zabierać głos na tym forum?????????
to jeżeli jesteś tak uprzejmy/a to powiedz znaczy się napisz, dlaczego nie możesz mieć własnego nicka skoro lubisz zabierać głos na tym forum?????????
simad>>>wyobraź sobie,że bacznie obserwuję ten czat również pod innym nikiem (własnym).Jeśli jesteś uważnym obserwatorem na pewno w niedługim czasie odkryjesz mój kamuflaż.
Pozdrawiam i proponuję zapodanie tematu do dyskusji.
Pozdrawiam i proponuję zapodanie tematu do dyskusji.
BINGO!!!...jakby to napisała madzia77 alias bond 07 zgłoś się ....to może nam ujawnisz swój nick i będzie po problemie? Co ty na to?? I nie będziemy zaśmiecać czata domysłami z kim mamy do czynienia alias z kim rozmawiamy , śledzenie pasywne danego forum jest dla Mnie małostkowe a pisanie z pod innego nicka jest rzec by można denne
simad....uaktywnij swoje szare komórki i potraktuj zabawę w rozszyfrowanie mojego nika jako grę liczbową,wtedy przekonasz się jakie masz szanse na trafienie głównej wygranej w lotto.
CO TU SIĘ DZIEJE ??
Jak ostatnio jedna z użytkowniczek zawołała męża,
to najpierw doszło do pobicia,a skończyło się
na duszeniu chyba kilku użytkowników na raz tego czatu.
Ja jestem przeciwny żeby Panie wołały mężów.
Jak ostatnio jedna z użytkowniczek zawołała męża,
to najpierw doszło do pobicia,a skończyło się
na duszeniu chyba kilku użytkowników na raz tego czatu.
Ja jestem przeciwny żeby Panie wołały mężów.
szpicbródka.....ja nie wywołałam swojego męża,on sam został wywołany:)) Pozdro.
ale w koło jest wesoło :)
Siemka Lila :)
Witaj simad
Od jutra dajemy czadu na mundialu :)
Od jutra dajemy czadu na mundialu :)
No i sfrajerowałeś/aś się nie potrzebnie buhahahahahaha!!!
rozdwojona jaźń ??/ ciężki przypadek , trans X... był kiedyś taki zespół muzyczny , uuuuuuu!!! big problem
Myślisz że nie mam nic do roboty tylko zastanawiać się jakiego nicka używasz ...bez jaj!!! człowieku są naprawdę ciekawsze rzeczy do roboty , np. pooglądać sobie ATAK KLONÓW choć to bajecza dla dzieci ale może być , a co mi tam
rozdwojona jaźń ??/ ciężki przypadek , trans X... był kiedyś taki zespół muzyczny , uuuuuuu!!! big problem
Myślisz że nie mam nic do roboty tylko zastanawiać się jakiego nicka używasz ...bez jaj!!! człowieku są naprawdę ciekawsze rzeczy do roboty , np. pooglądać sobie ATAK KLONÓW choć to bajecza dla dzieci ale może być , a co mi tam
Będzie się działo a buki zapłaczą :)
Komu auto, komu chatę
Komu awansować tatę
Komu nie podawać ręki
Komu słowa do piosenki
Oooooo
Ale wkoło jest wesoło
Człowiek w pracy, małpa w zoo
Puste pole za stodołą
Chłop zaprawia - ale dżez
Jak naprawdę jest - nikt nie wie
Kornik ryje dziurę w drzewie
Elektronik kradnie w Tewie
A chłop pije - ale dżez
Z kim nie wolno pić, z kim gadać
Co we środy wolno jadać
O kim milczeć, o kim pisać
Kogo skarcić za Hołdysa
Oooooo
Ale wkoło jest wesoło
Puste pole za stodołą
A chłop pije - ale dżez
Kto jest winien, kto nie winien
Kto na serce paść powinien
Kto za utwór zaś niniejszy
Zespół nasz uczyni mniejszym
Oooooo
Ale wkoło jest wesoło
Puste pole za stodołą
A chłop pije - ale dżez!
Komu awansować tatę
Komu nie podawać ręki
Komu słowa do piosenki
Oooooo
Ale wkoło jest wesoło
Puste pole za stodołą
A chłop pije - ale dżez
Z kim nie wolno pić, z kim gadać
Co we środy wolno jadać
O kim milczeć, o kim pisać
Kogo skarcić za Hołdysa
Oooooo
Ale wkoło jest wesoło
Puste pole za stodołą
A chłop pije - ale dżez
Kto jest winien, kto nie winien
Kto na serce paść powinien
Kto za utwór zaś niniejszy
Zespół nasz uczyni mniejszym
Oooooo
Ale wkoło jest wesoło
Puste pole za stodołą
A chłop pije - ale dżez!
Pozdro dla wszystkich. Spadam na "mały" browar :)
No i pogadaliśmy z lilą i jej mężem ....lila nie prościej było dać linka z youtube?? buuuuhahahahahaha!!!
simad... gówniarzu na cholerę zawracasz mi dupę.
Przecież to ty chciałeś ze mną rozmawiać w momencie gdy się pojawiłem snujesz jakieś herezje na etapie szkoły podstawowej.
Żegnam,wracaj do szkoły.
Przecież to ty chciałeś ze mną rozmawiać w momencie gdy się pojawiłem snujesz jakieś herezje na etapie szkoły podstawowej.
Żegnam,wracaj do szkoły.
uuuuuuuuuu!!! a skąd wiesz ile mam lat?? OK OK , zapytaj męża czy bardzo go to podnieca jak inni że tak powiem smolą do ciebie cholewki , i co robi w tym czasie obserwując to forum spod drugiego niewiadomego nikomu nicka i dam ci już spokój
jak wy to robicie że na jednym krześle mieścicie się oboje??
bo albo męża bolą jaja albo ciebie uda
bo albo męża bolą jaja albo ciebie uda
simad....ja będąc w twoim wieku nad tak skomplikowanymi sprawami jak życie małżeńskie w ogóle się nie zastanawiałem.
Tak więc dobra rada: klikaj sobie tak jak do tej pory klikałeś i nie wnikaj w osobiste sprawy uczestników tego czatu.Śmiem twierdzić ,że na to jesteś jeszcze za młody i zbyt mało doświadczony.
A to twoje BUAHAHAHAHAHA zachowaj do jutrzejszego śniadania,do momentu jak będziesz spożywał biały serek(twarożek).
Tak więc dobra rada: klikaj sobie tak jak do tej pory klikałeś i nie wnikaj w osobiste sprawy uczestników tego czatu.Śmiem twierdzić ,że na to jesteś jeszcze za młody i zbyt mało doświadczony.
A to twoje BUAHAHAHAHAHA zachowaj do jutrzejszego śniadania,do momentu jak będziesz spożywał biały serek(twarożek).
czołem danteV ...ale ubaw jest tu po pachy , nickomania , klony, mężowie i żony
lila>>
chyba, z tego co star ***och pamięta -
"komu słowa TEJ piosenki" ?
pzdr
chyba, z tego co star ***och pamięta -
"komu słowa TEJ piosenki" ?
pzdr
Tak jak pisałem wcześniej, jestem dumny że znajduje się w tych 10% normalnych o których pisał Administrator.
DanteV> 11-tu procentach , luzik , buuuhahahaha!!! alez gówniarz ze mnie znowu się zaśmiałem
danteV>>
poczekaj poczekaj
spokojnie spokojnie
nic nie jest tylko białe albo tylko czarne
kyrk - piszesz ?
spójrz na to wszystko chłodnym, spokojnym okiem
pozdrawiam
poczekaj poczekaj
spokojnie spokojnie
nic nie jest tylko białe albo tylko czarne
kyrk - piszesz ?
spójrz na to wszystko chłodnym, spokojnym okiem
pozdrawiam
lila,ja zgadnę w trzech podejściach,który nick ma Twój mąż
117006. status Robal_36 2010-06-10 (19:14)
ojejejej!
Ile ?
I skąd zmierzają ?
już wiesz???
pzdr
ojejejej!
Ile ?
I skąd zmierzają ?
już wiesz???
pzdr
myślę,że Twoim mężem na 99% jest emeryt bo mieszkacie w tym samym mieście i w dodatku mówicie do siebie "sąsiedzie"
sorry kogucika19 > ze śmiechu przycisnęła mi się dwójka buhahahahahhahaaaa!!!
Po wpisie:
117046. madzia77 2010-06-10 (20:57)
simad >>> nie wywołuj mnie tak często do tablicy.
mam pewność,że to madzia77 jest Twoim mężem.
117046. madzia77 2010-06-10 (20:57)
simad >>> nie wywołuj mnie tak często do tablicy.
mam pewność,że to madzia77 jest Twoim mężem.
W takim razie to na pewno hipopotan
to Twój mąż,bo on tu często pisał,
że ma dużo żon.
to Twój mąż,bo on tu często pisał,
że ma dużo żon.
szkoda,właściwie to już znudziła mi się ta zgadywanka,
pozdrawiam ;)
pozdrawiam ;)