Wpisy 1 164 253 – 1 164 352
12 października 2012 12:15 → 12 października 2012 12:44, 100 wpisów
kondi1
Dziękuję za wyjaśnienie bo mam za dużo danych i pomysłów a za mało czasu by wybrać jeden z nich no mi się czasami coś zapomina lub miesza.
Wczoraj wschód i zachód księżyca to 1:43 (suma 8) - 15:42 (suma 20)
Dziękuję za wyjaśnienie bo mam za dużo danych i pomysłów a za mało czasu by wybrać jeden z nich no mi się czasami coś zapomina lub miesza.
Wczoraj wschód i zachód księżyca to 1:43 (suma 8) - 15:42 (suma 20)
lilka, wczoraj wreszcie weszła, wiec liczę na to, że się rozpędzi
widać nie miała sie na kim rozgrzać, bo pi..i znaczy zimno jak cholera
lotto, cóż z tego słońca, jak zimno - w robocie bez ogrzewania (bo remontuja) chyba zaczne pajacyki zaraz fikać
a co to za robota bo sezon skrobania szyb u nas sie juz wczoraj rozpoczal
lila nawet mi nie mow, bo w domu w bokserkach hasam, a tu zimnica jak biabli
lottomat
Ja weszłam to zobaczyłam bo musiałam na chwilę odejść by telefon odebrać
Witam
Ja weszłam to zobaczyłam bo musiałam na chwilę odejść by telefon odebrać
Witam
ide po jakąś wykręcającą kichę zupkę chińską bo zamarznę za 5 min
Lila inni pija alkohol i sa alkoholikami, ja pije fante i jestem fantastyczny nie doceniasz tego ?
kondi
A może przytargać skądś wielki koksownik ( no w ostateczności metalowy kosz na śmieci) i na oczach szefa bałaganu zacząć znosić w jego okolice segregatory z najważniejszymi dokumentami bezczelnie pytając kto ma zapalniczkę. Może wtedy jakiś grzejniczek się znajdzie
A może przytargać skądś wielki koksownik ( no w ostateczności metalowy kosz na śmieci) i na oczach szefa bałaganu zacząć znosić w jego okolice segregatory z najważniejszymi dokumentami bezczelnie pytając kto ma zapalniczkę. Może wtedy jakiś grzejniczek się znajdzie
medea, grzejniczek na prąd mamy, ale niestety dzisiaj miałem zbyt słabe argumenty i grzeje czyjąś inną pupę
Lila nie przekomarzaj sie ze mna, pakoj walizki i zmien swoje zycie na lepsze, sruuuuuuuuuuuuuuuuuuuu prosto do mnie i bedzie ogien
kuzwa, lotto, jakbys w taka rozmowe z moja babą poszedł, to w mgnieniu oka zmieniłbyś słownik
kondziu..taaaa wychowana ,ja też jestem wychowana do czasu.Jak się w***ię to znam takie slowa że sama jestem w szoku że je znamChyba nie widziałeś jeszcze prawdziwej twarzy swojej żony
kondziu....jak następuje eksplozyja to trzeba s***alać w trzy dupy jak najdalejnawet najspokojniejszy człowiek ma prawo się uruchomić
lotto, przestań - przecież ty w zyciu wałka w ręce nie miałeś, tylko od razu pierożki
kondziu..trzeba było się przed slubem zastanawiać a nie teraz wyłączać
wiesz co lila, ja ponoc nie mam donośnego głowu, ale jak w domu krzyknę, to baby mają ciary na plecach
kondi1 i lila
Dokładnie, należy się ewakuować na z góry przewidziane pozycje szczególnie daleko oddalone od sprzętów kuchennych i zastawy
Dokładnie, należy się ewakuować na z góry przewidziane pozycje szczególnie daleko oddalone od sprzętów kuchennych i zastawy
medea, ja się ewakuuję do piwnicy, a żona zawsze się pyta, co ja tam tyle przesiaduję
kondziu...no ja spokojna jestem i szczupla ale jak jebnę w stół to stół pęka i cisssza następuje i wszyscy sięrobia grzeczni
jak moja sie denerwuje, to ja jestem coraz spokojniejszy i spokojnieszy, co jeszcze bardziej ją wpienia
Mój tato strzela w takich sytuacjach focha najbliższymi drzwiami co w mojej mamie wbudza jej praktyczną naturę sknerusa no i obawa przed kosztami napraw rozdupconych drzwi wyłącza tryb ja go zaraz zabiję
a rozmowa o seksie przypomina konwersację pary dinozaurów:
-on : hmmm?
- ona: yy yyy
Jak skonczyły - wiadomo
-on : hmmm?
- ona: yy yyy
Jak skonczyły - wiadomo
Ale moja mama to typowy flegmatyk więc pewnie dlatego tak łatwo jej się wyłącza program "wściekła żona 2.0"
kondi
A propos problemów z ogrzewaniem może elektryczne kalesony byłyby dobrym wyjściem
A propos problemów z ogrzewaniem może elektryczne kalesony byłyby dobrym wyjściem
kurna wczoraj kupiłam chrześniakowi netbooka i chyba mu gonie dampodoba mi się to gówienko
kondi
Ja jestem po tatusiu taki pół choleryk, ale mam takie cuś, że im bardziej jestem wściekła tym jestem spokojniejsza na zewnątrz i uprzedzająco wręcz sympatyczna i grzeczna. Taka zimna furia. A w duchu się tylko modlę by ktoś nie przekroczył granicy i nie uwolnił mojego wewnętrznego tygrysa z klatki bo ręka noga mózg na ścianie a ja mam dożywocie za zbrodnię z premedytacją jak w banku
Ja jestem po tatusiu taki pół choleryk, ale mam takie cuś, że im bardziej jestem wściekła tym jestem spokojniejsza na zewnątrz i uprzedzająco wręcz sympatyczna i grzeczna. Taka zimna furia. A w duchu się tylko modlę by ktoś nie przekroczył granicy i nie uwolnił mojego wewnętrznego tygrysa z klatki bo ręka noga mózg na ścianie a ja mam dożywocie za zbrodnię z premedytacją jak w banku
lila, jak będziesz chuchać, to obejdzie mi mgielką i jezcze bardziej wymarzną
kondi
Wspominałeś o grzaniu dolnej części pleców kolegi więc myślałam, że Tobie też potrzebny grzejnik w tym celu.
A na poważnie ja mam w biurku rozgrzewające kompresy
Wspominałeś o grzaniu dolnej części pleców kolegi więc myślałam, że Tobie też potrzebny grzejnik w tym celu.
A na poważnie ja mam w biurku rozgrzewające kompresy
medea, no nistety po statystykach widać, że kobiet zabijają rzadziej, ale wolałbym 3 razy z ręki faceta zginąć niż od "kobiecego uderzenia"