Wpisy 1 164 353 – 1 164 452
12 października 2012 12:45 → 12 października 2012 13:12, 100 wpisów
lila, wtedy rozłożę współpracowników śmiechem i będę miał ich na sumieniu
Medeo..a te elektryczne kalesony to naprawde rewelacja dla Panow na zime....
lottomat...nie wiem czy cienki.Ma wi-fi,blothooth,kamerkę nie znam się,jemu starczy
lottomat..dalam za niego 1299 zeta i jemu starczy bo ona ma dopiero 10 lat więc raczej pracować na nim nie będzie
kiedys hp bylo czyms, super nagrywarki robilo, super lapki ale sie skiepscilo ...
Lilu..tu w polsce teraz..kursuje tam i tu..klopoty z 2"wohnungiem"tylko..zrobic"szajse"
każda duża marka kiedyś się skiepści, jak pójdzie w złym kierunku
ulexxxa
Sorry, ale mam dzień przyjęć i jak to zwykle w piątki wpadam tu i wypadam
Sorry, ale mam dzień przyjęć i jak to zwykle w piątki wpadam tu i wypadam
kondziu..taaa jasne może na ultrabooka za 5 kawałków.Za młody jest na drogie kompy.Podrośnie to się zobaczy poza tym nie ma cco dzieciaka tak uczyć bo za chwilkę przyjdzie i powie mi że chce BMW na urodziny
fabik
W dużym uproszczeniu robią ściepę i puszczają masakrycznie dużo zakładów dzięki czemu jest większa szansa trafienia
W dużym uproszczeniu robią ściepę i puszczają masakrycznie dużo zakładów dzięki czemu jest większa szansa trafienia
medea, jak mój staruszek w szpitalu leżał to tez wieeelką sciepę zrobili i ....mieli 0, zero, nul,
czemu akurat testowalem swifta ale l5 i powiem ze bylo naprawde ok ...
tez sie naczytalem keidys ze lg ssie ale te modele naprawde zrobily na mnie wrazenie
Lilu ja mam go jeszcze..jest niezly(lakierka czarna,tv i masa wsiego)..nawalilo cos tam i Pan dal do naprawy..wiesz co..
niedosc ze klawiature zamienili to jeszcze porysowany zwrocili..byl szok..dzwonienie wiecej kosztowalo niz naprawa itp. najpierw chcieli oddac 1000euro..a potem olali"szwajny"
niedosc ze klawiature zamienili to jeszcze porysowany zwrocili..byl szok..dzwonienie wiecej kosztowalo niz naprawa itp. najpierw chcieli oddac 1000euro..a potem olali"szwajny"
Lilu no nie ma..zwodza i tylko dzwonienia i jezdzenia..mam dosc juz oj mowie Ci..
.
Mąż wchodzi po ciemku do łóżka i szepcze przymilnie żonie do ucha:
- Nie mam slipek...
- Daj mi teraz spokój! Jutro ci wypiorę....
.
Mąż wchodzi po ciemku do łóżka i szepcze przymilnie żonie do ucha:
- Nie mam slipek...
- Daj mi teraz spokój! Jutro ci wypiorę....
.
i z domu sie nie ruszam ... monitory maja fajne i niektore lapki
lottomat...w ogole to śmieszne,jak bierzesz na fakturę to rok gwarancji a jak prywatnie to 2 lata
obok stoi komputer ktory zlozylem sam pare lat temu i pracuje prawie non stop, nie sklamie jesli powiem ze ma 10 lat
Lilu..tak mowilam i chcialam..ale ten(chorowitek)..nein i nein..no to teraz ma..
uparl sie jak szczerbaty na suchary..ze maja mu oddac metalowa klawiature..aa i tak nie oddali bo wsadzili plastik..dupek jeden
uparl sie jak szczerbaty na suchary..ze maja mu oddac metalowa klawiature..aa i tak nie oddali bo wsadzili plastik..dupek jeden
fabik
Wydaje mi się, że kiedyś ulala coś o tym wspominała, więc jak sie pojawi to może ją zapytaj
Wydaje mi się, że kiedyś ulala coś o tym wspominała, więc jak sie pojawi to może ją zapytaj
lila
tak sobie myśle jak nasze wpisy wyjaśnić i wykorzystać na masz jakiś pomysł
tak sobie myśle jak nasze wpisy wyjaśnić i wykorzystać na masz jakiś pomysł
.
Czterech kumpli spotyka się, na piwie by opić narodziny syna jednego z nich.
Wszyscy się cieszą I świętują tylko świeżo upieczony ojciec siedzi nijaki.
- Co jest stary? Urodził ci się syn, to przecież wspaniale - mówi jeden z kolegów.
- No wiem, ale jeszcze muszę o tym żonie powiedzieć.
.
Czterech kumpli spotyka się, na piwie by opić narodziny syna jednego z nich.
Wszyscy się cieszą I świętują tylko świeżo upieczony ojciec siedzi nijaki.
- Co jest stary? Urodził ci się syn, to przecież wspaniale - mówi jeden z kolegów.
- No wiem, ale jeszcze muszę o tym żonie powiedzieć.
.
a teraz lezy i tak nieuzywany..bo sie przegzewa i sam wylacza..a on kupil se acera..tak by byl 1000 e..a tak nie ma nic..siermiega
najlepsze jest jeszcze to ze na zlomie programy mi chodza lepiej niz na tych nowych zagraconych gownianym niepotrzebnym oprogramowaniem ...
Lilu..sam hp. nie jest zly..tylko nie daj boziu z naprawami i tymi ichnymi zalatwieniami..
.
Przychodzi facet do seksuologa.
Ten go pyta:
- Kiedy miał pan ostatnio stosunek ?
- Oj panie doktorze tak dawno, że nie pamiętam.
Zadzwonię do żony, może ona wie.
Wykręca numer i mówi:
- Zosiu , kiedy ostatni raz uprawialiśmy seks?
- A kto mówi?
.
Przychodzi facet do seksuologa.
Ten go pyta:
- Kiedy miał pan ostatnio stosunek ?
- Oj panie doktorze tak dawno, że nie pamiętam.
Zadzwonię do żony, może ona wie.
Wykręca numer i mówi:
- Zosiu , kiedy ostatni raz uprawialiśmy seks?
- A kto mówi?
.
Ona tez sama wybiera sprzet elektorniczny a pozniej placze czemu tak spierodlila
ulexxa..uparł się kiedyś na coś i to był jego ostatni raz że się uparł bo lilcia ma prawie zawsze rację
senna....może.Ogólnie to było dziwne bo takie czary to mi sie tu tylko z andruśką zdarzały a teraz z Tobą