Wpisy 116 223 – 116 322
4 czerwca 2010 13:01 → 5 czerwca 2010 09:52, 100 wpisów
Witam Wszystkich:) pogoda piękna słoneczna,tylko ten wiatr, wiatr....Życzę trafnych typowań, oby kasa wpadła na weekend:))) powodzenia:))
Stwierdzam że ten multi multi to takie gówno że w pale się nie mieści
mariuncio75 to zacznij grać w Irlandzkie Lotto 49's - ja dziś trafiłem 2 pewniaczki a wczoraj 2/5 i trochę kasy wpadło bez wychodzenia z domu - szczegóły można zobaczyć w moim temacie na forum
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Perkun------wiesz skorzystam napewno bo tutaj w multi trafić
to dramat jakiś jest żeby nie trafić nawet 4 liczb z 10 to coś nie tak więcej nie zagram i tyle a twój watek chętnie poczytam i zagram
pozdrawiam
to dramat jakiś jest żeby nie trafić nawet 4 liczb z 10 to coś nie tak więcej nie zagram i tyle a twój watek chętnie poczytam i zagram
pozdrawiam
Mój wątek nie jest jedynym na forum w tej tematyce - bardzo dobre wyniki mają również w tej grze koledzy z wątku http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2914&last=1
Pzdr.
Pzdr.
Witam.Pierwsze losowanie i trafiony tylko pewniak 69 (pierwsza liczba).Na zmianie "B" typuje następujące liczby do MM:27,71,29,39,52,45,64,22,32,31.Serdecznie pozdrawiam i życzę wysokich wygranych.
Witam wszystkich! Widzę, że bonus w M M zbliża się do 100000 zł. Jestem przekonany, że teraz przy bonusie 1 - 1,2 mln zł totalizator pozwoli komuś wreszcie trafić. Bo jakoś tak bywa, że dopiero jak bonus przekracza 1 mln zł, to ktoś trafia.
Francja przegrywa s Chinami Ludowymi 0-1, 5 min. doliczonego czasu.
No i chyba już jest pozamiatane. Francuzi rozpaczliwie atakują...
No i chyba już jest pozamiatane. Francuzi rozpaczliwie atakują...
Na ubibet kurs na Chiny był 22 :) za stówkę można było pensję wyciągnąć :)
Życzę wszystkim trafienia 10/10
Ogrodnikts,
Czy wiesz co by się stało, gdyby wszyscy jednocześnie trafili 10 w multi ?
Dużo by to wszystkich kosztowało. Drugie tyle, co wygrana.
Czy wiesz co by się stało, gdyby wszyscy jednocześnie trafili 10 w multi ?
Dużo by to wszystkich kosztowało. Drugie tyle, co wygrana.
Witam. Tak to tylko zabawa-symulacja. Każde losowanie, to możliwość obstawienia 6 zdarzeń (dokładnie te same co w rzeczywistości na betgun). Każde zdarzenie kosztuje wirtualne 100 zł. Później są przeliczane rzeczywiste wygrane jakie uzyskałoby się, gdyby faktycznie się zagrało w rzeczywistości. Na tej podstawie są liczone rankingi najlepiej zyskownych typujących, itd. Pozdrawiam
Pasko dlaczego na bet gun nie mogę jako kocio się zarejestrować?taka inf. mi wyskakuje:Nieprawidłowy format adresu email lub adres ten już istnieje w bazie danych multipasko !co robie nie tak?
KOCIO...nareszcie cisza,już dosyć tego podpuszczania do kłótni przez jedną użytkowniczkę tego czatu.Pozdrawiam:)
Witam.O 14-ej trafione w typowaniach:1/1,2/2,3/3.
Kto wysłał ten wygrał:)
Przez dwa dni mnie nie będzie na czacie( przymusowy remont po zalaniu-jak już wspominałem kilka dni temu.Życzę wszystkim wysokich wygranych:P
Kto wysłał ten wygrał:)
Przez dwa dni mnie nie będzie na czacie( przymusowy remont po zalaniu-jak już wspominałem kilka dni temu.Życzę wszystkim wysokich wygranych:P
sam9....Witam i wzajemnie:)Pozdrawiam
KOCIO...nie wiem co się dzieję :)
KOCIO...nie wiem co się dzieję :)
w mm parka 68 ,72 jako pewniak 68 ,przedział plusa 41-80,drugi przedział 61-80,joker 36
Siemaka Liluś :-)
Pogratulowałem Tobie dziś w Hyde Parku bo......masz charakter i tak trzymać!!!!!
mariuncio75....to nie chodzi o to,tu chodzi o zasady,jakieś obowiązują,nawet tu.Pozdrawiam:)
Ale o charakter też chodzi prawda?
Widzisz Lilka ja tak obserwuję tutaj sytuację ijest do dupy niestety ludzie skaczą sobie do klawiatury niesamowicie
grajcie sobie, typujcie, patrzcie w mapy, w rozkłady losowań, w parki itp. Dziś jest dzień, w którym ja zakończyłem grać w gry liczbowe TS. I mam ku temu powód. Każdy kiedyś (może) sam to dostrzeże i tak samo postąpi...
Mam pytanie czy ktoś z Was wypłacał pieniadze z bet365?
Robią takie problemy że SZOK!!!!
Robią takie problemy że SZOK!!!!
Witam.. .
chłopaki...przewaliłam dziś 5/5 w keno. niby nie dużo ale zła trochę jestem
to taka moja dobra rada , i nie korzystaj z ich żadnych osranych bonusów to nie bukmacher to oszust
kathy<<< to jak mamy to rozumieć "przewaliłam 5/5 w Kenno,czyli wydałaś wszystkie pieniądze z wygranej na np.ciuszki ;)))
mam u nich czyli w bet365 2500 do wypłaty wysłałem im skany dowodu osobistego i ciągle twierdza ze nie doszły jest jakiś sposób na nich?
Zadnych bonusów nie brałem to jest czysta kasa do wypłaty
Zadnych bonusów nie brałem to jest czysta kasa do wypłaty
kathy<<
bet365 to syf
jeśli grasz na zdarzenia sportowe i nasze lotto
graj na betgun rano zlecasz wypłatę, po 15 kasa na koncie
bez żadnych dowodów .
nie na darmo pasko ciągle ich poleca ;)
jeśli grasz na zdarzenia sportowe i nasze lotto
graj na betgun rano zlecasz wypłatę, po 15 kasa na koncie
bez żadnych dowodów .
nie na darmo pasko ciągle ich poleca ;)
vento...poluję, a jakże...
a z keno już kolejny raz mi się przytrafiło, że nie wysyłam mojego kuponu a liczby wpadają, jakby to policzyć to jakieś 1500 by było
a z keno już kolejny raz mi się przytrafiło, że nie wysyłam mojego kuponu a liczby wpadają, jakby to policzyć to jakieś 1500 by było
Mariuncio, zmień firmę.
Niezły jest Expekt. Zawsze wypłacalny i od razu nalicza wszystkie cząstkowe wygrane.
Żadnych problemów z wypłatami. Dobre kursy. Duży wybór. No i ogromna ilość grających.
Niezły jest Jetbull.
Co do skanów dowodu, to takie sprawy załatwia się zawczasu. Wtedy od razu piszą, że wszystko jest ok. i potem nie ma problemu.
Niezły jest Expekt. Zawsze wypłacalny i od razu nalicza wszystkie cząstkowe wygrane.
Żadnych problemów z wypłatami. Dobre kursy. Duży wybór. No i ogromna ilość grających.
Niezły jest Jetbull.
Co do skanów dowodu, to takie sprawy załatwia się zawczasu. Wtedy od razu piszą, że wszystko jest ok. i potem nie ma problemu.
To teraz co przegrać tą kasę ipowiedzieć im że są skórwysynami?
Bardzo często gram nie owiem grubo na gemy na sety tam wpada duża kasa i teraz mam im odpuścić?
Co zrobić aby kasę odzyskać za pomoc będę wdzięczny!!!!
Co zrobić aby kasę odzyskać za pomoc będę wdzięczny!!!!
Zwracam się z prośbą do Administracji tego portalu o usunięcie mojego profilu.
Za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby, z góry serdecznie dziękuję
Za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby, z góry serdecznie dziękuję
maniekg > co do betgun to lotto OK, wypłata pieniędzy OK, ale z ofertą na zdarzenia sportowe są daleko za innymi bukmacherami. No i jak ich "skubniesz" na kilka tys. to będziesz mógł wysyłać kupony za 100zł :) Jeśli chodzi o dowody osobiste to wprowadza taki wymóg większość bukmacherów w celu weryfikacji adresu no i oczywiście wieku gracza.
mariuncio75 > jeśli chodzi o bet365, to napisz do polskiego biura obsługi klienta, że wyślesz skargę pisemną w języku angielskim do ich centrali, oraz ich nieuczciwe działanie będziesz opisywał na forach bukmacherskich. Z doświadczenia wiem, że pomaga :)
mariuncio75 > jeśli chodzi o bet365, to napisz do polskiego biura obsługi klienta, że wyślesz skargę pisemną w języku angielskim do ich centrali, oraz ich nieuczciwe działanie będziesz opisywał na forach bukmacherskich. Z doświadczenia wiem, że pomaga :)
danteV------ dzieki za pomoc kazałem zlikwidować konto a kase przelać na konto graja bardzo nieuczciwie a ja z taka firmą nie chcę mieć nic wspólnego
A najśmieszniejsze jest to co napisali do mnie przed chwilą że korzystałem z bonusu i 2500 muszę obrócic 20 razy żeby wypłacic kasę to co przegrac wszystko i odegrac się gdzie indziej bo z nimi to nic wspólnego nie chce mieć!!!
Banda oszustów i tyle!!!!
Banda oszustów i tyle!!!!
cześć
chyba edi był kiedyś w takiej sytuacji i załatwił sprawę profesjonalnie
zapytaj go jak sie pojawi.
chyba edi był kiedyś w takiej sytuacji i załatwił sprawę profesjonalnie
zapytaj go jak sie pojawi.
Witam Wszystkich.
W tym tygodniu liczba " 8 " zamierza wrócić z "urlopu". Uwaga, może wysłać " 9", żeby ją zastąpiła.
mariuncio75 > no jak chłopie skorzystałeś z bonusu, to masz problem i nie wygrasz. Już się martwiłem że być może przyznali Ci status "zawodowego gracza", co oczywiście nie byłoby na Twoją korzyść w perspektywie dalszej gry u tego bukmachera. Nie chcę się wymądrzać, ale u bukmacherów internetowych trzeba wygrywać i przegrywać :)
Oczywiście jest kilka sposobów jak przegrywać, żeby w sumie być wygranym. Szeroko było to opisywane w temacie "SPOSÓB NA BUKIEGO -TYPY-SUGESTIE-PORADY" kolegi simada i herbiego1976 przez ediego8 i mnie. Metoda Hutching, Dutching, Cover pozwala grać na zdarzenie u dwóch, trzech, czterech bukmacherów i wtedy u jednego, dwóch czy więcej bukmacherów się przegrywa, żeby wygrać u jednego tyle, że pokrywa koszt i daje też niezły zysk.
Pozdrawiam
Oczywiście jest kilka sposobów jak przegrywać, żeby w sumie być wygranym. Szeroko było to opisywane w temacie "SPOSÓB NA BUKIEGO -TYPY-SUGESTIE-PORADY" kolegi simada i herbiego1976 przez ediego8 i mnie. Metoda Hutching, Dutching, Cover pozwala grać na zdarzenie u dwóch, trzech, czterech bukmacherów i wtedy u jednego, dwóch czy więcej bukmacherów się przegrywa, żeby wygrać u jednego tyle, że pokrywa koszt i daje też niezły zysk.
Pozdrawiam
dodam tylko że jeśli ktos gra w bet365 to radzę jak najszybciej spieprzać stamtąd bo to naprawdę nieuczciwa firma
danteV----tylko że ja z bonusu nie korzystałem na co oni mi odpisali że za obroty na moim koncie są tak duże ze zasługuje na special offerts możesz mi wyjaśnic cóz to znaczy?
mariuncio75 > trzymaj się swojego, że na żaden bonus oraz specjalną ofertę nie wyrażałeś zgody.
danteV----- zrobię tak przegram w 5 minut kasę i każę zamknąć konto strasznie mnie wnerwili a wypłata graniczy naprawdę z cudem
mariuncio75 > jeśli uważasz, że na żadne cuda i bonusy się nie godziłeś, to ja bym nie odpuścił.
danteV-----jaka firma twoim zdaniem jest godna polecenia przez ciebie oczywiście taka która nie robi problemów z wypłatami ma gre live bogatą itp.?