Wpisy 1 160 294 – 1 160 393
10 października 2012 11:09 → 10 października 2012 11:45, 100 wpisów
lila
to masz http://www.youtube.com/watch?v=2kxyyN-te-U
a horrora masz koło 55 minuty
i poowwwwoooooooooo
to masz http://www.youtube.com/watch?v=2kxyyN-te-U
a horrora masz koło 55 minuty
i poowwwwoooooooooo
Gdybym policzyła te razy gdy zamiana jednej lub dwóch liczb dawałaby całkiem przyjemną wygraną i za każdy z nich dostała dychę bogata moze bym się nie stała, ale wakacje w tropikach full wypas miałabym za friko
o
1 160 244. jocia 2012-10-10 (10:55) Polska
lottomat TAK ..gram juz pare ładnych lat i wiem wiecej jak Ty
1 160 244. jocia 2012-10-10 (10:55) Polska
lottomat TAK ..gram juz pare ładnych lat i wiem wiecej jak Ty
po flaczkach ? po wątróbce ? eeee, no co Ty
ale, jak peniasz, to przewiń początek
ale, jak peniasz, to przewiń początek
Lila
Syberii to może nie ma, ale jest dość zimno i co najgorsze wilgotno
Syberii to może nie ma, ale jest dość zimno i co najgorsze wilgotno
no patrzcie ta gluptaske Lile robisz szpagat stojac na glowie i jeszcze brekdensa uprawia
Lila
Są takie chwilę, że się cieszę z faktu osiedlenia się moich przodków zza Buga na Ziemiach Odzyskanych a nie w okolicach Suwałkach stanowiących zazwyczaj polski biegun zimna
Są takie chwilę, że się cieszę z faktu osiedlenia się moich przodków zza Buga na Ziemiach Odzyskanych a nie w okolicach Suwałkach stanowiących zazwyczaj polski biegun zimna
emeryt
Mokro nie jest bo jeszcze nie pada. Tylko niebo stalowe jak mundur galowy polskich sił powietrznych, bo się od rana na ów deszcz zbiera
Mokro nie jest bo jeszcze nie pada. Tylko niebo stalowe jak mundur galowy polskich sił powietrznych, bo się od rana na ów deszcz zbiera
http://oognet.pl/content/details/1153
a "grzybek" ma stale mokro
a "grzybek" ma stale mokro
Lila
I tak nic nie pobije tej części Ukrainy blizej granicy z Rumunią pod koniec sierpnia, gdzie w dzień było ponad 32 stopnie na plus i śmialiśmy się na kempingu z miejscowych targających ze sobą ciepłe ubrania. Nocą nam miny zrzedły jak nagle spadła temperatura do +8 w nocy a nad ranem było +5
I tak nic nie pobije tej części Ukrainy blizej granicy z Rumunią pod koniec sierpnia, gdzie w dzień było ponad 32 stopnie na plus i śmialiśmy się na kempingu z miejscowych targających ze sobą ciepłe ubrania. Nocą nam miny zrzedły jak nagle spadła temperatura do +8 w nocy a nad ranem było +5
lottomat
Jak zapraszasz to ja też wpadnę tylko podaj adres bo muszę sobie transport zamówić, żeby zabrać lodówkę w celu zabezpieczenia salami na czas podróży na Dolny Śląsk
Jak zapraszasz to ja też wpadnę tylko podaj adres bo muszę sobie transport zamówić, żeby zabrać lodówkę w celu zabezpieczenia salami na czas podróży na Dolny Śląsk
w koncu zobaczycie prawdziwego faceta ktory nie boi sie podrywac mezatki
anegdotka z życia wzięta - nie żart/
swego czasu byłem w Dolomitach, w Misurinie na campingu, na wysokości 1760 m, przy pięknym jeziorze, w którym odbija się przepiękne pasmo Sorapis
http://www.flickr.com/photos/14302165@N08/2985310592/
temperatura w nocy na tej wysokości 2-7 stopni
rano zbieramy się z Marianem, wykładowcą w Uniwersytecie Medycznym a bedącym tam ze studentami tej uczelni w Poznaniu
planując wyjście daję mum kubek metalowy /w którym nic nie widać/ a w nim czerwone wino, oczywiście zimne, temperatura jak wyżej
a on - nie ma jak to rano rosołku się napić
hi,hi,hi
swego czasu byłem w Dolomitach, w Misurinie na campingu, na wysokości 1760 m, przy pięknym jeziorze, w którym odbija się przepiękne pasmo Sorapis
http://www.flickr.com/photos/14302165@N08/2985310592/
temperatura w nocy na tej wysokości 2-7 stopni
rano zbieramy się z Marianem, wykładowcą w Uniwersytecie Medycznym a bedącym tam ze studentami tej uczelni w Poznaniu
planując wyjście daję mum kubek metalowy /w którym nic nie widać/ a w nim czerwone wino, oczywiście zimne, temperatura jak wyżej
a on - nie ma jak to rano rosołku się napić
hi,hi,hi
wróżko jesteś???
hej Lilcia
kondi1 zawsze można sprawdzić czy na owym salami nie wyjdzie nasza kalafiorówka
islandorka
Jestem
islandorka
Jestem
medea, wczoraj juz nei bylo prowizorki i zgodnie z przepisem jest jeszcze lepsza
medea
coz tam w gwiazdach na dzis??? kto ma szczescie???
coz tam w gwiazdach na dzis??? kto ma szczescie???
bo skoro u mnie masakra...to nie wiem...
kondi mądralinski to podaj te dobre liczby...
kondi1
tak , piękne zdjęcie, ponieważ to pasmo od jeziora oddalone jest o jakieś 30-40 km, zależy jak liczyć
bo pomiędzy jeziorem a tym pasmem jest jeszcze dolina z przepięknym miasteczkiem, kurortem zimowym Cortina d'Ampezzo i trasy zjazdowe alpejskie, po których szusują alpejczycy pucharu Świata
tak , piękne zdjęcie, ponieważ to pasmo od jeziora oddalone jest o jakieś 30-40 km, zależy jak liczyć
bo pomiędzy jeziorem a tym pasmem jest jeszcze dolina z przepięknym miasteczkiem, kurortem zimowym Cortina d'Ampezzo i trasy zjazdowe alpejskie, po których szusują alpejczycy pucharu Świata
islandorka, lubię dzielic się szczęściem, bo człowiek do tego został stworzony, więc zerknij na moje konta: kondi, kondi1,kondki44 i wybierz sobie całą 10-kę
kondi a ile dajesz % ze padna???
1,38,55, któras z tych powinna wpaść
a z tych o 14:
32,3,50,5,37,13
a z tych o 14:
32,3,50,5,37,13
kondziu coś taki chojny, a co dla ciebie zostanie???
kondziu
własnie wcinam na deserek moje ciasto...mmm jakie dobre...
własnie wcinam na deserek moje ciasto...mmm jakie dobre...
kondziu podejdz no bliżej to cie ucałuje...
lila, co ty z tym zboczuchem?
Normalny chłop jestem
islandorka już bieeegneęę!!!
Normalny chłop jestem
islandorka już bieeegneęę!!!
kondziu jakas brzydka ta 40...