Wpisy 1 160 194 – 1 160 293
10 października 2012 10:28 → 10 października 2012 11:08, 100 wpisów
lottomat..Darek wie co pisze i " ździebko" niestosownie napisałes
senna
Ja też sie nie poddaję, ale niestety z przyczyn praktycznych będę musiała co nieco swoje hobby przystopować bo coraz częściej nawet w dłuższej perspektywie włożona kasa mi się nie zwraca tak jak to było wcześniej
Ja też sie nie poddaję, ale niestety z przyczyn praktycznych będę musiała co nieco swoje hobby przystopować bo coraz częściej nawet w dłuższej perspektywie włożona kasa mi się nie zwraca tak jak to było wcześniej
DariuszW
z tą trafiłeś w dziesiątkę właśnie sobie zaparzyłam więc chętnie wspólnie z Tobą wypiję
z tą trafiłeś w dziesiątkę właśnie sobie zaparzyłam więc chętnie wspólnie z Tobą wypiję
jedni ida na emeryture w wieku 35 lat inni w wieku 45 lat inni w wieku 65 lat a ja mysle ze emerytura nie ma nic wspolnego z wiekiem bo to taki okres kiedy sie juz wypracowalo swoje doszlo do czegos ma sie np pieniadze i nie trzeba pracowac i to juz jest emerytura
jedni podchodza do tego prawnie ja podchodze troche inaczej wiec co jest nie tak ?
DariuszW
loooozik - tam emerytura - będzie więcej czasu na kuleczki, jakieś Jamajki, czy może poprowadzenie jakieś strony
loooozik - tam emerytura - będzie więcej czasu na kuleczki, jakieś Jamajki, czy może poprowadzenie jakieś strony
Robaku 36 zalotny skarbie nic z tego nie będzie emeryturki nie ten rocznik u mnie zreszta co tam emeryturka ważne jest co innego nie prdaz
jocia, medea
DariuszW "zalotny skarbie" ?
to do mnie, to o mnie ? jesteś pewien ? Oj, czy coś Ci się źle nie skopiowało ?
cieszę się, że jesteś z powrotem - bo ,jak widać, to nie robaka wina, no ale bez przesady
DariuszW "zalotny skarbie" ?
to do mnie, to o mnie ? jesteś pewien ? Oj, czy coś Ci się źle nie skopiowało ?
cieszę się, że jesteś z powrotem - bo ,jak widać, to nie robaka wina, no ale bez przesady
Robal 36 miło mi. Ja nie mam urazy i to nie przez Ciebie na pewno. A jestem tu bo zostałem poproszony i przeproszony dlatego też jest dobrze i git
DariuszW
to dobrze - nie lubię niejasnych sytuacji, a niestety - widziałem taki zarzut do siebie
niby mądry wie, głupi nie zrozumie, cóż - szkoda
powodzenia
to dobrze - nie lubię niejasnych sytuacji, a niestety - widziałem taki zarzut do siebie
niby mądry wie, głupi nie zrozumie, cóż - szkoda
powodzenia
lottomat..ucz sie od Darka , sledx pilnie..a wyjdzie to Tobie na dobre
ale Darek mi nic nie pisze i jak ktos za niego sie wypowiada to jest bez sensu
mam pieć liczb.
potrzebna jeszcze jedna a dobra.
jakieś sugestie?
potrzebna jeszcze jedna a dobra.
jakieś sugestie?
ja to jestem typowym lottomatem jak nick wskazuje nic nie wybieram maszyna za mnie klepie a ja wpisuje
lottomat.. daj spokój..to bez sensu co piszesz..
Darek jest dobry w tym co robi
Jak jestes lottomatem..jak piszesz..to generuj liczby Darka
Darek jest dobry w tym co robi
Jak jestes lottomatem..jak piszesz..to generuj liczby Darka
lottomat..zobacz na typujacych , tych najlepszych.. typuja..i wiedza co typuja
i uwazasz ze jak tam jestem albo ktos jest to jest zajebisty i sie na tym zna ?
jak chcesz sprawdzic kto wiecej wie o lotto i o grach losowych to zapraszam sprawdzimy sie na pieniadze
madea76 wspieram jak potrafię najlepiej chciałaby więcej wiesz co robić
lottomat
A to ja nawet nie chcę wiedzieć co zrobisz z nienawiści
A to ja nawet nie chcę wiedzieć co zrobisz z nienawiści
lottomat.. trzykrotnie miałam 5/6 w duzym.. 7/8 w mm... WYTYPOWANE i pomniejsze..i wiem,ze ide słuszna drogą
Lottomat ..doprawdy szkoda czasu
Lottomat ..doprawdy szkoda czasu
mam innego nicka do typowania na wlasne liczby i idzie doskonale
DariuszW
No jak w końcu połączę wyniki swoich badań nad poprawą skuteczności metodami nieracjonalnymi z racjonalnym doświadczeniem czytania mapek to drżyj TS
No jak w końcu połączę wyniki swoich badań nad poprawą skuteczności metodami nieracjonalnymi z racjonalnym doświadczeniem czytania mapek to drżyj TS
duzo osob mialo 5/6 i na tym zakonczylo i glownej nie siepnelo
lila
mam film, a w środku kawałek powalającego horrora chcesz ?
mam film, a w środku kawałek powalającego horrora chcesz ?
o jaaaaaaaaaaaaaaaaa o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa widzialas Lila ?
slyszalas o takim argumencie ze ktos jest ekspertem od lotto bo trafil 7/8 w mm ?
lila
początek niekoniecznie - prosektorium, wątróbka, flaczki, ale dalej
początek niekoniecznie - prosektorium, wątróbka, flaczki, ale dalej
5/6 w Dl to zadna wygrana ... to ochlapy ktore ogarniety czlowiek w miesiac zarabia bez wysilku
Lila
lottomat nie napisałam,ze jestem ekspertem, bo trafiłam 7/8..tylko,ze da sie wytypować
lottomat nie napisałam,ze jestem ekspertem, bo trafiłam 7/8..tylko,ze da sie wytypować
no napisalas ze wiecej wiesz o lotto bo trafilas 7/8 w mm wiec co mi tu teraz sciemniasz ?
ja gdybym zmienil ostatnio 3 liczby mialbym 10/10 bo byly obok i co
lila
coś o filmie wczoraj pisałaś - chciałaś horror, czy coś, a akurat w takiej komedii - kawałek leci
coś o filmie wczoraj pisałaś - chciałaś horror, czy coś, a akurat w takiej komedii - kawałek leci
1 160 251. jocia 2012-10-10 (10:58) Polska
lottomat.. trzykrotnie miałam 5/6 w duzym.. 7/8 w mm... WYTYPOWANE i pomniejsze..i wiem,ze ide słuszna drogą
tyle napisałam
tyle napisałam