Wpisy 1 160 394 – 1 160 493
10 października 2012 11:46 → 10 października 2012 12:28, 100 wpisów
kondziu tylko kapci nie pogób...
lilka, jak o 14 wejdzei 12 to na tę 40- wieczorem będę liczył: chyba ze pojawi się juz o 14
leze ***a o 5 rano nagle telefon patrze kolo i mysle co on chce podnosze fona a on mowi mi
mysle ze mozecie debatowac co wejdzie a co nie i tak na to wpływu nie macie nie ma silnych...
emeryt moze i tak...
teraz jak buduja tu trase jedna to odcinek 2 km sie jedzie prawie 1.5 h
lottomat, dwa ronda i światła bezkolizyjen----nie przesadzajmy...
kondziu
kondziu...a to dlaczego? Dlatego że,lottomat musi jechać do centrum?
telefon do mamy z przedszkola był i nie wiem co sie dzieje, bo nie odebrała i jedze!!
Kużwa, po co jej komórka, skoro jej nie odbiera!!!!!!
Kużwa, po co jej komórka, skoro jej nie odbiera!!!!!!
nam sie tez zdarzyło zatankowac za darmo mimo ze czekalismy po zatankowaniu to nikt nie wyszedł wiec pojechalismy...
wjechalem na stacje paliw shella mowie zwykla 98 50 litrow a ten do mnie a moze ta power cos tam c*** wie co mowie nie ... zwykla prosze ide placic a ten ***a nalal najdrozsze paliwo i kaze mi placic
kondziu taka pogoda trzeba dobrze wyleczyc zanim pójdzie do przedszkola tym bardziej ze inne dzieci tez zarazaja...
Lottomat>> ty na pewno o Szczecinie piszesz?
Tak jak się jeszcze u nas jeździ to mogą nam tylko pozazdrościć.
Tak jak się jeszcze u nas jeździ to mogą nam tylko pozazdrościć.
Monet no a jechales moze w godzinach szczytu z basenu gorniczego na zdroje a pozniej zdroje np do Ploni ? albo poznanska przez podjuchy ?
na majowym teraz zrobili outlet parka ***a jedziesz i z 3 km widzisz ze bedzie tam reserved nike reebok adidas levis big star na c*** komu takie smieci
Miasto do kupowania a ludzi pracy nie maja ...a jak chcesz cos dobrego kupic to masz dzien zmarnowany
Mnie się to wcale nie podoba,ale mam w tym temacie mało do gadania.
albo brama portowa ...
dwa wielkie molochy i co ? i stoja puste
dwa wielkie molochy i co ? i stoja puste
ktos mi keidys sypnal info ze chcial wynajac to za 60 metrow chcieli cos kolo 10 k
A pomyślałeś gdzie ewentualni interesanci i pracownicy auta będą zostawiać?
centrum zjebią na amen.
centrum zjebią na amen.
tak parkingi sa super ... na pare miejsc reszta dookola ma parkowac
islandorka
Sorry za ciszę w eterze, ale musiałam pewną sprawę wykłócić przez telefon z pewnym zleceniobiorcą
Dzisiaj według gwiazd szczęście powinny mieć Byki i Koziorożce. Liczby z horoskopfree dla nich podpierniczyłam dla siebie zobaczymy co będzie. Zrobiłam też miks z pozycji szczęśliwych liczb w moim horoskopie czyli 17,56,8,52,24,34,35,19,22,15 no ale po info od Lili co jej wyszło na nie nie jestem pewna tego wyboru
Sorry za ciszę w eterze, ale musiałam pewną sprawę wykłócić przez telefon z pewnym zleceniobiorcą
Dzisiaj według gwiazd szczęście powinny mieć Byki i Koziorożce. Liczby z horoskopfree dla nich podpierniczyłam dla siebie zobaczymy co będzie. Zrobiłam też miks z pozycji szczęśliwych liczb w moim horoskopie czyli 17,56,8,52,24,34,35,19,22,15 no ale po info od Lili co jej wyszło na nie nie jestem pewna tego wyboru
Nie wiem czy jest inne duże miast gdzie w ścisłym centrum tyle molochow wielkopowierzchniowych na tak małym obszarze postawili
majowe to jako jedno male osiedle funkcjonuje samo jak duze miasto
medea
dzieki ale nigdy nie bedziemy pewne do losowania...
dzieki ale nigdy nie bedziemy pewne do losowania...
medea
ok, ale po 14 wolne i %%%
Monet jakoś zazdrosny kwiatuszek ?
ok, ale po 14 wolne i %%%
Monet jakoś zazdrosny kwiatuszek ?
spadam robic obiad bo musze pozniej smignac se...
medea na 14 nie dam rady sie puscic..a ty zernik horoskop mojej pociechy... zajrze pod wieczór...
medea na 14 nie dam rady sie puscic..a ty zernik horoskop mojej pociechy... zajrze pod wieczór...
Monet - oglądałeś ?
- skąd ja się tu wziąłem, czy jak się tu znalazłem ?
Robal>>> obejrzę niebawem w spokoju.Teraz w firmie jestem wiec nie bardzo wypada,bo się szwędają.
Nie lubię Pomorzan.
Nie jadę
Nie lubię Pomorzan.
Nie jadę
hejka
medea....