Wpisy 1 158 950 – 1 159 049
9 października 2012 19:00 → 9 października 2012 21:16, 100 wpisów
Dzisiaj byłem w kolekturze i jakiś młody facet wysyłał wynalazki totalizatora za....1 500 pln.
-------------------------------
-------------------------------
Emeryt.. .
Tą ósemkę z 17 maja miałem w swoim typowaniu.. .
---------------------------
Tą ósemkę z 17 maja miałem w swoim typowaniu.. .
Dzisiaj w kolekturze widziałem osobę, która trafiła....5 w Mini.. .
-------------------------------------
-------------------------------------
Nikogo nie ma.. .Znikam.. .
-------------------------
dzis zagralem na "Trafil" i na 10 mam 3 trafione 5 obok co mnie potwierdza ze Lotto raczej jest ustawione bo to kolejny "Chybil" kiedy duzo obok.
Witam ponownie.. .
Kosmiczny skok >>> koszt tej misji to ...TYLKO ...20 O0O O0O Euro. /około 81 mln złotych/.
-----------------------------------------
Kosmiczny skok >>> koszt tej misji to ...TYLKO ...20 O0O O0O Euro. /około 81 mln złotych/.
-----------------------------------------
Lottomat.. .
--------------------------
--------------------------
Medea.. .
-----------------------------
-----------------------------
sielaw
Mam nie najlepszą passę, ale zaraz sprawdzę jaki znak jutro rządzi i podrzucę kilka typów może ci się przydadzą
Mam nie najlepszą passę, ale zaraz sprawdzę jaki znak jutro rządzi i podrzucę kilka typów może ci się przydadzą
Medea.. .
Ja piję tylko....
Ja piję tylko....
medea
wierze ze w koncu sie uda Juz nie ma zero na koncie tylko cale 14 ahhaahha
wierze ze w koncu sie uda Juz nie ma zero na koncie tylko cale 14 ahhaahha
+8. Zimno.. .
wędruś ze mnie też koneser trunków jak z koziej d..y Rozencwaj
sielaw
Powinno byc co jeszcze coś z tych 7,12,33,15,26,49 oraz ich wariacji typu 70,21,6,51,62,9,36 itd.
sielaw
Powinno byc co jeszcze coś z tych 7,12,33,15,26,49 oraz ich wariacji typu 70,21,6,51,62,9,36 itd.
Medea.. .
------------------------
------------------------
Facet wraca do domu, siada za stołem w oczekiwaniu na obiad, małżonka zaś podaje mu tylko wodnistą zupinkę. W tym samym momencie od sąsiada z góry dobiegają odgłosy stukania. Zrezygnowany mąż myśli sobie:
-Taki to ma dobrze, pewnie będzie schaboszczaka jadł, eech...
Następnego dnia sytuacja się powtarza, czyli wodnista zupa, stukanie z góry itd. Kiedy kolejnego dnia żona podaje lichą zupę, facet nie wytrzymuje, wstaje od stołu i woła do żony:
- Co ty z tym zupami, a gdzie drugie? Sąsiad od paru dni zajada schabowe, a ja mam głodować?
Widząc jednak zaskoczenie w oczach żony dorzuca:
- Idę do niego, może zrozumie biednego i się podzieli.
Wali więc piętro wyżej, a kiedy sąsiadka otwiera mu drzwi bez zastanowienia pakuje się do pokoju, gdzie, jak sądził sąsiad zajada obiad. Ten tymczasem siedzi za pustym stołem i waląc pięścią w stół mówi:
-Żeby k**wa chociaż zupa była !!!
-Taki to ma dobrze, pewnie będzie schaboszczaka jadł, eech...
Następnego dnia sytuacja się powtarza, czyli wodnista zupa, stukanie z góry itd. Kiedy kolejnego dnia żona podaje lichą zupę, facet nie wytrzymuje, wstaje od stołu i woła do żony:
- Co ty z tym zupami, a gdzie drugie? Sąsiad od paru dni zajada schabowe, a ja mam głodować?
Widząc jednak zaskoczenie w oczach żony dorzuca:
- Idę do niego, może zrozumie biednego i się podzieli.
Wali więc piętro wyżej, a kiedy sąsiadka otwiera mu drzwi bez zastanowienia pakuje się do pokoju, gdzie, jak sądził sąsiad zajada obiad. Ten tymczasem siedzi za pustym stołem i waląc pięścią w stół mówi:
-Żeby k**wa chociaż zupa była !!!
medea
to chyba jutro zagram w lotto.de czuje ze to beda te liczby
to chyba jutro zagram w lotto.de czuje ze to beda te liczby
Przychodzi facet do lekarza i mówi:
- Panie doktorze, moja żona pojechała tydzień temu do sanatorium, a ja opiekuję się naszym synkiem. Ubieram go, kąpię, codziennie chodzę z nim na spacer, a mimo to schudł już 6 kilo. Dlaczego?
- A czym pan go karmi?
- O Jezu! Wiedziałem, że o czymś zapomniałem!
- Panie doktorze, moja żona pojechała tydzień temu do sanatorium, a ja opiekuję się naszym synkiem. Ubieram go, kąpię, codziennie chodzę z nim na spacer, a mimo to schudł już 6 kilo. Dlaczego?
- A czym pan go karmi?
- O Jezu! Wiedziałem, że o czymś zapomniałem!
Przed chwilą znalazłam ciekawostkę. W filmie "Kronika opętania" scenarzysta karze mówic dybukowi po polsku, bo podobno nasz język przypomina ludziom z kręgu anglojęzycznego starożytne magiczne dialekty akurat do czarnej magii. Normalnie nie wytrzymam i sobie ten film obejrzę
medea ja zamiast grac dzien w dzien robie uderzenie raz na miesiac
sielaw
Horror, który niedawno się pojawił. Najśmieszniejsze jest to, że dybuk to przecież żydowski demon czytaj powinien mówic w jidisz a czego jak czego, ale osób znających ten język w USA i okolicach nie brakuje
Horror, który niedawno się pojawił. Najśmieszniejsze jest to, że dybuk to przecież żydowski demon czytaj powinien mówic w jidisz a czego jak czego, ale osób znających ten język w USA i okolicach nie brakuje
lottomat
Nieważne jak i jak często ważne by skutecznie, więc trzymam
Nieważne jak i jak często ważne by skutecznie, więc trzymam
medea
dlatego chca postraszyc naszym jezykiem teraz masakra jakas
dlatego chca postraszyc naszym jezykiem teraz masakra jakas
sielaw
Mnie bardziej jakie teksty uznano za tak straszne w brzmieniu
Mnie bardziej jakie teksty uznano za tak straszne w brzmieniu
zawsze sobie pod nosem mowie no zobaczymy czy mnie dzis ts wydyma czy ja ts ;]
Taka na przykład szczeżuja morze spowodowac, że sie taki Amerykaniec normalnie posika ze strachu
sielaw
Nie wiem, ale jak sobie wyobrażę ciemną salę kinową i głos pana Dorocińskiego taki męski niski zachrypnięty jak przy czadowej muzyczce odprawia rytuał satanistyczny tekstem "Król Karol kupił królowej Karolinie korale koloru koralowego" to po prostu wysiadam
Nie wiem, ale jak sobie wyobrażę ciemną salę kinową i głos pana Dorocińskiego taki męski niski zachrypnięty jak przy czadowej muzyczce odprawia rytuał satanistyczny tekstem "Król Karol kupił królowej Karolinie korale koloru koralowego" to po prostu wysiadam
sielaw
Znajoma Czeszka kiedyś przy piwie opowiadała, ze to co mówiłam brzmiało dla niej momentami jakbym szorowała po garnku druciakiem
Znajoma Czeszka kiedyś przy piwie opowiadała, ze to co mówiłam brzmiało dla niej momentami jakbym szorowała po garnku druciakiem
medea
ja pracuje z roznymi nacjami i kazdy jezyk jest inny i dziwny na swoj sposob aczkolwiek ciekawy i zaskakujacy
ja pracuje z roznymi nacjami i kazdy jezyk jest inny i dziwny na swoj sposob aczkolwiek ciekawy i zaskakujacy