Wpisy 1 159 050 – 1 159 149
9 października 2012 21:16 → 9 października 2012 21:37, 100 wpisów
Lilcia z okazji Twojego przyjscia i jeszcze raz teraz grzecznie spojrz na mnie i zagraj mi na gitarze
lottomat..jak cię widzę to też bym skoczyła z 34km ale bez spadochronu
a jak ja Cie widze to tez bym skoczyl z 34 km ale przy okazji bym sobie jeszcze pedzla wyprostowal
sielaw....już tam niestety nie mieszkamale całą młodość tam prawie spędziłam.Teraz mieszkam w polsce.W pierwszej stolnicy
Lila
Jakby to wydłużało pędzle to na każdym wyższym obiekcie byłby policjant przy policjancie by wyłapywac desperatów
Jakby to wydłużało pędzle to na każdym wyższym obiekcie byłby policjant przy policjancie by wyłapywac desperatów
Lila co sie wyzywasz na mnie ! Ty wiecznie niewyzyta kobieto !!!
sielaw..ja nie nażekamale tam mi się bardziej podobało.nie wiem,mam jakiś sentyment
chyba lotto mi nerwicę serwujesz każdego dnia małpo nie ogolona z pakułami do kolan
Młoda kobieta miała poważny wypadek samochodowy. Lekarze uratowali jej życie, ale nie dali rady ocalić jej skóry uszkodzonej przez ogień. Jej twarz wyglądała paskudnie. Jedynym ratunkiem był przeszczep. Ponieważ żona była cala poparzona, skórę musiał ofiarować ktoś inny. Dawcą został jej mąż, który oddał jej skórę z własnej pupy.
Operacja się udała, kobieta wyglądała tak pięknie jak dawniej. Jednak świadoma poświęcenia własnego męża mówi pewnego dnia:
- Kochanie, jestem ci tak wdzięczna, czy jest coś, co mogłabym dla ciebie zrobić?
- Nie, już czuję się wynagrodzony.
- W jakim sensie?
- Wyobraź sobie dziką satysfakcję, jaką czuję za każdym razem, kiedy twoja matka całuje cię w policzek...
Operacja się udała, kobieta wyglądała tak pięknie jak dawniej. Jednak świadoma poświęcenia własnego męża mówi pewnego dnia:
- Kochanie, jestem ci tak wdzięczna, czy jest coś, co mogłabym dla ciebie zrobić?
- Nie, już czuję się wynagrodzony.
- W jakim sensie?
- Wyobraź sobie dziką satysfakcję, jaką czuję za każdym razem, kiedy twoja matka całuje cię w policzek...
lilcia,medea76
(browarek)lottomat,robal36,wędruś,sielaw,mrówka,unhappy,emeryt
na 22
mm 3/3 3,6,9
mini 7,8,9,37,38
(browarek)lottomat,robal36,wędruś,sielaw,mrówka,unhappy,emeryt
na 22
mm 3/3 3,6,9
mini 7,8,9,37,38
Pewien facet ożenił się z piękną kobietą. W noc poślubna ucieszony leży w łóżku i czeka na żonę.
- Kochanie, pośpiesz się i chodź do łózka...
Patrzy, a żona wyciąga szklane oko i sztuczną szczękę. Facet trochę zszokowany, ale trzyma fason i mówi:
- Kochanie, nie każ mi czekać tak długo...
Na to żona odkręca drewnianą rękę. Mąż, choć w szoku, ale wciąż napalony:
- Wejdziesz w końcu do tego łóżka?!
Żona odpina sztuczną nogę. Na to mąż, zrezygnowany:
- Wiesz co, kochanie? Może rzuć mi po prostu dupę....
- Kochanie, pośpiesz się i chodź do łózka...
Patrzy, a żona wyciąga szklane oko i sztuczną szczękę. Facet trochę zszokowany, ale trzyma fason i mówi:
- Kochanie, nie każ mi czekać tak długo...
Na to żona odkręca drewnianą rękę. Mąż, choć w szoku, ale wciąż napalony:
- Wejdziesz w końcu do tego łóżka?!
Żona odpina sztuczną nogę. Na to mąż, zrezygnowany:
- Wiesz co, kochanie? Może rzuć mi po prostu dupę....
Wraca mąż z delegacji trochę wcześniej niż zawsze. Wchodzi do sypialni a, tam w łóżku leży obcy nagi facet.
Pyta się go:
- Gdzie moja żona?
A on odpowiada przerażony:
- W łazience, bierze prysznic.
Mąż na to:
- Ja schowam się w szafie i zobaczę co żona zrobi, a ty bądź cicho!!!
Wraca żona w podomce i mówi do gościa w łóżku:
- Bierz mnie teraz, mocno, brutalnie aż się posikam...
A gość:
- Otwórz szafę, to się posr ;;;;;;...
Pyta się go:
- Gdzie moja żona?
A on odpowiada przerażony:
- W łazience, bierze prysznic.
Mąż na to:
- Ja schowam się w szafie i zobaczę co żona zrobi, a ty bądź cicho!!!
Wraca żona w podomce i mówi do gościa w łóżku:
- Bierz mnie teraz, mocno, brutalnie aż się posikam...
A gość:
- Otwórz szafę, to się posr ;;;;;;...
sielaw, a ja z kolei planuje wyjechac na dluzej... do niemiec, uk lub wloch, ale ten ostatni kierunek rozwazam tylko w jednym konkretnym celu w niemczech frankfurt albo monachium wlasnie
gdyby mogla to po cichu by mi w nocy jadra zwiazala i w nie kopnela
lottomat
A po co tyle fatygi jak dobry dziadek do orzechów załatwiłby sprawę w kilka sekund
A po co tyle fatygi jak dobry dziadek do orzechów załatwiłby sprawę w kilka sekund
unhappy
wyjazdy sa fajne na pocztku bawisz sie tym ale z czasem staje sie to zyciem i zaczynasz sie tracic bo jedank jest wiekszy pieniadz i nie wiesz kiedy powiedziec dosc
wyjazdy sa fajne na pocztku bawisz sie tym ale z czasem staje sie to zyciem i zaczynasz sie tracic bo jedank jest wiekszy pieniadz i nie wiesz kiedy powiedziec dosc
Mąż do żony w czasie kłótni:
- Co ty sobie myślisz, ja też chcę mieć jakieś kieszonkowe! W związku z tym od dzisiaj za seks w pościeli płacisz mi 100 zł, a na dywanie 30 zł.
Na to żona:
- A żeby cię szlag jasny strzelił... - po czym wyszła z domu.
W celibacie wytrzymała tydzień, po tym czasie przychodzi w milczeniu do męża, kładzie stówkę na stół i patrzy na niego. Mąż bez słowa zaczyna się rozbierać i kieruje się w stronę pościeli. Żona widząc to odpowiada szybko:
- Nie, nie, nie, kochany, nie myśl sobie... trzy razy na dywanie i dycha z powrotem!
- Co ty sobie myślisz, ja też chcę mieć jakieś kieszonkowe! W związku z tym od dzisiaj za seks w pościeli płacisz mi 100 zł, a na dywanie 30 zł.
Na to żona:
- A żeby cię szlag jasny strzelił... - po czym wyszła z domu.
W celibacie wytrzymała tydzień, po tym czasie przychodzi w milczeniu do męża, kładzie stówkę na stół i patrzy na niego. Mąż bez słowa zaczyna się rozbierać i kieruje się w stronę pościeli. Żona widząc to odpowiada szybko:
- Nie, nie, nie, kochany, nie myśl sobie... trzy razy na dywanie i dycha z powrotem!
lottomat, chyba trzeba cie przesmarowac... bo tryby ci sie zatarly
wy tu naprawde jak jedna internetowa rodzina jestescie przeciez!!!!
sielaw i unhappy
Ja zostaję w kraju chocby po to by zgasic światło
Ja zostaję w kraju chocby po to by zgasic światło
sielaw, ja wiem o tym... chce wyjechac z nastawieniem na co najmniej kilkunastoletni tam pobyt
medea
masz racje lepiej sie nie ruszac bo jak sie ra sprobuje to potem jest.....
masz racje lepiej sie nie ruszac bo jak sie ra sprobuje to potem jest.....
unhappy
jak wybierzesz Muenchen to musimy sie spotkac na browarka
jak wybierzesz Muenchen to musimy sie spotkac na browarka
Dres po raz pierwszy wyjechał ze swoja Jagna nad morze.
Wchodzi na plażę i mówi do żony:
- Kur..., Jagna, patrz ile tej wody !
- Kur..., Jagna, patrz jakie piękne drzewa !
- O kur... patrz ile tu ludzisków !
Podchodzi jakis kmiotek:
- Pan to chyba ze wsi ?
- Tak, a skad żes poznał ?
- No po tej kur....
- Widzisz, kur..., Jagna, na tobie to się każdy pozna, nawet
taki, kur..., kmiotek.
Wchodzi na plażę i mówi do żony:
- Kur..., Jagna, patrz ile tej wody !
- Kur..., Jagna, patrz jakie piękne drzewa !
- O kur... patrz ile tu ludzisków !
Podchodzi jakis kmiotek:
- Pan to chyba ze wsi ?
- Tak, a skad żes poznał ?
- No po tej kur....
- Widzisz, kur..., Jagna, na tobie to się każdy pozna, nawet
taki, kur..., kmiotek.
Dzwoni telefon, odbiera kobieta...
-Halo. Tu Bank Dominet...
-Do czego ?
-Halo. Tu Bank Dominet...
-Do czego ?