Wpisy 1 157 654 – 1 157 753
9 października 2012 09:23 → 9 października 2012 11:22, 100 wpisów
Medea>>
OK.
Jeszcze tylko kilka słów.
Każda nie wyjaśniona do końca sprawa,każde zdarzenie lub ich suma pozostawione w wątpliwościach czy niejasnościach będzie generowało rożnego rodzaju spekulacje,wersje odmienne,czy wręcz teorie spiskowe.
I zanim nastąpi "naturalne przedawnienie" dużo złej krwi , złych słów i nieporozumień będzie.Bo jak pewnie zauważyłaś wątpliwości nie ubywa ..a wręcz przeciwnie.
W Polsce już raz zaniechano.I czkawką to się do dzisiaj odbija i jeszcze długo będzie.DEKOMUNIZACJA.
A już jakby osobnym tematem jest to czy TYM których to dotyczy w w w/w sprawie coś się od NAS wszystkich jednak należy?
Przepraszam i na tym kończę temat.
OK.
Jeszcze tylko kilka słów.
Każda nie wyjaśniona do końca sprawa,każde zdarzenie lub ich suma pozostawione w wątpliwościach czy niejasnościach będzie generowało rożnego rodzaju spekulacje,wersje odmienne,czy wręcz teorie spiskowe.
I zanim nastąpi "naturalne przedawnienie" dużo złej krwi , złych słów i nieporozumień będzie.Bo jak pewnie zauważyłaś wątpliwości nie ubywa ..a wręcz przeciwnie.
W Polsce już raz zaniechano.I czkawką to się do dzisiaj odbija i jeszcze długo będzie.DEKOMUNIZACJA.
A już jakby osobnym tematem jest to czy TYM których to dotyczy w w w/w sprawie coś się od NAS wszystkich jednak należy?
Przepraszam i na tym kończę temat.
atak na zdrapmana się powiódł, na 12 drapek 2x1zł, 1x2zł i 1x50zł
kolega spotyka studenta i się go pyta :
-jak tam na uczelni ?
-wywalili mnie
-za co ?
-skąd mam wiedziec pół roku mnie tam nie było
-jak tam na uczelni ?
-wywalili mnie
-za co ?
-skąd mam wiedziec pół roku mnie tam nie było
medea
jest to ze strony horoskopfree moze by cos takiego wyliczyc..tylko jak sie do tego zabrac bo mozna by wyliczyc np na pazdziernik...ty bardziej kumasz o co tu chodzi...
"aby mieć prawdziwą liczbę sympatyczną miesiąca, przede wszystkim musimy wiedzieć ile dni ma Księżyc w tym pierwszym dniu miesiąca, dla którego chce się liczbę określić".
jest to ze strony horoskopfree moze by cos takiego wyliczyc..tylko jak sie do tego zabrac bo mozna by wyliczyc np na pazdziernik...ty bardziej kumasz o co tu chodzi...
"aby mieć prawdziwą liczbę sympatyczną miesiąca, przede wszystkim musimy wiedzieć ile dni ma Księżyc w tym pierwszym dniu miesiąca, dla którego chce się liczbę określić".
senna, monet
rozpracowywanie zdrapek to moja specjalność
agatka, medea, isl.
rozpracowywanie zdrapek to moja specjalność
agatka, medea, isl.
agatkaa
islandorka zaraz spiszę i wykasuję
drapek no i
Nie wiem jak ty to robisz ja tylko dzisiaj w s7 4 złote a potem pustkaki
islandorka zaraz spiszę i wykasuję
drapek no i
Nie wiem jak ty to robisz ja tylko dzisiaj w s7 4 złote a potem pustkaki
na dzis jeden zakladzik na 7 skreslen
9,14,16,46,55,61,63 nie typuje bo ni ma opcji zeby siódemke typowac na multipasko ...dozobaczyska o 14.00
9,14,16,46,55,61,63 nie typuje bo ni ma opcji zeby siódemke typowac na multipasko ...dozobaczyska o 14.00
islandorka
Spróbuję rozgryźć. Jesień idzie więc trochę czasu będzie gdy się nie ma ochoty nosa za próg wystawić
Spróbuję rozgryźć. Jesień idzie więc trochę czasu będzie gdy się nie ma ochoty nosa za próg wystawić
w s7 całe 3zł
medea,w poprzedniej edycji s7 ani razu nie trafiłem 4zł, ale to też nie zdrapka z mojego portfolio
medea,w poprzedniej edycji s7 ani razu nie trafiłem 4zł, ale to też nie zdrapka z mojego portfolio
agatko
To pytanie raczej do islandorki bo ona szczęściara ma sennik w pełnej wersji papierowej, ale zaraz sprawdzę w tym elektronicznym
To pytanie raczej do islandorki bo ona szczęściara ma sennik w pełnej wersji papierowej, ale zaraz sprawdzę w tym elektronicznym
agatko
jesli moge banknoty to 20 i 26 no i rozbij 1.10, 5,10 moze tez byc wg mnie 15...
jesli moge banknoty to 20 i 26 no i rozbij 1.10, 5,10 moze tez byc wg mnie 15...
agatka
To oznaczać ma szansę na niespodziewany wzrost zarobków liczba 72.
To oznaczać ma szansę na niespodziewany wzrost zarobków liczba 72.
miałoby 50 zamiast drugiego 10...
wyliczajac z sumy cyfr banknoty wychodzi 11...
no i agatka ma komplecik do wysłania...
za skarby swiata nie wiem jak medea wyliczyła 72...ala ma nosa...
Wędrus zawsze mówi ze powinno sie grac na pierwsze losowanie po snie..wiec na 14...mi zwykle wchodza na wieczór..wiec warto
agatko
na 2 losowanka...
agatko
na 2 losowanka...
6- ode mnie
7- suma cyfr zdrapmana nr.zdrapki 151
12- koszty zakupu zdrapmana
15- część nr. zdrapmana
42- czysty zysk na zdrapmanie
51- część nr. zdrapmana
54- mój przychód na zdrapmanie
72- od medey czy islandorki
75- na tym nr. było 3zł w s7
wyślę z+
7- suma cyfr zdrapmana nr.zdrapki 151
12- koszty zakupu zdrapmana
15- część nr. zdrapmana
42- czysty zysk na zdrapmanie
51- część nr. zdrapmana
54- mój przychód na zdrapmanie
72- od medey czy islandorki
75- na tym nr. było 3zł w s7
wyślę z+
islandorka
Mam link do okrojonego sennika dla graczy na wp z którego korzystam w aktach desperacji i braku czasu na wyliczenia. Dużo pieniędzy to według niego 72
Mam link do okrojonego sennika dla graczy na wp z którego korzystam w aktach desperacji i braku czasu na wyliczenia. Dużo pieniędzy to według niego 72
Zobaczymy jak mi pójdzie o 14-stej. Podobnież mam jakiś korzystny trygon Wenus do Słońca w horoskopie czyli może a nóż widelec się uda
Postawiłam na szczęśliwe liczby Barana 14,30,31 oraz Strzelca 8,17,31, którzy powinni rządzić od 13.56 plus pożyczone od toja 5,10,59, ponieważ koleżanka to Baranek w ostatnim fartownym okresie dla tego znaku z bardzo szczęśliwą łapką do skreślania
drapek ...w godzinach xxx jest wesoło a lizaki znowu kaszanke odwalaja tym razem nie dam się wciagnąć w tą zagrywkę ...wyczekam je
Witam Was po długiej nieobecności .Pozdrawiam Wszystkich Miło i Serdecznie.
medusia ..jestem jestem ...ale wiem że jestes zajęta ... i tak grzecznie czekam zawsze na
max
jak dam radę to będę o 14, jak nie, to odśpiewaj za mnie
koko koko koko koko lecą kulki w c*** wysoko
jak dam radę to będę o 14, jak nie, to odśpiewaj za mnie
koko koko koko koko lecą kulki w c*** wysoko
Witam Pana serdecznie. Oczywiście jezeli czas pozwoli będę stałym bywalcem stronki.
Skok z Kosmosu >>>> wp.pl
najlepiej typująca ika86 w lotto za każdym razem te same liczby typuje
Pasko
DariuszW miło mi poznać, bo zostałam bywalcem w czasie Twojej nieobecności na chacie
DariuszW miło mi poznać, bo zostałam bywalcem w czasie Twojej nieobecności na chacie
Dariusz mam na dziś trochę liczb muszę wybrać bo i ze snu i z moich nowych odkryć i się nazbierało tego.
medea
i to skuteczna, ja też mam stałą szóstkę, która puszczam w lotto od początku roku, na razie tylko 2 x 3/6
i to skuteczna, ja też mam stałą szóstkę, która puszczam w lotto od początku roku, na razie tylko 2 x 3/6
senna to proponuję Ci typować lotto z mojej tabelki .Jest mniej liczb a skuteczność musisz ocenić sam/a