Wpisy 1 157 554 – 1 157 653
9 października 2012 02:07 → 9 października 2012 09:21, 100 wpisów
lottomat? przeciez na obu fotach mialam rozpuszczone
ładnemu we wszystkim ladnie lottomat
ulexxa
Lotti..Ty tu sie nie smiejwsiaj..bo ja widzialam Twoja focie i jest supecho
lottomat
ulexxa prosze bardzo http://www.youtube.com/watch?v=Nd3zWKNmdS0&feature=related
Majciu..supcio miuz dzieki..
aa wiesz ja kocham tanczyc..co prawda leze juz w lozeczkowni..
ale i tak jak slysze fajna miuzke..to gne sie jak cholewcia
kurde tak jakos samoistnie..hmmm moze jakas chora jestem
aa wiesz ja kocham tanczyc..co prawda leze juz w lozeczkowni..
ale i tak jak slysze fajna miuzke..to gne sie jak cholewcia
kurde tak jakos samoistnie..hmmm moze jakas chora jestem
ulexxa
mam tak samo jak Ty i mysle, ze to normalne
znikam spac, bo padam juz 02:29...
dobranoc ulexxa lottomat
mam tak samo jak Ty i mysle, ze to normalne
znikam spac, bo padam juz 02:29...
dobranoc ulexxa lottomat
Majciu no to mnie pocieszylas zycze Tobie
przefajnej i sokojniastej nocuchy..fajnie bylo sie
strafic
przefajnej i sokojniastej nocuchy..fajnie bylo sie
strafic
Majciu na ta ponoc dobra dla mnie..mam nadzieje nocke zapodaj jeszcze cos sennenkowego
Lotti..dobracuszkiej nocuszkiej..aa wiesz ze dam Tobie jeszcze...cmoka..
ullexa http://www.youtube.com/watch?v=mkovOKef8Ms
dobranoc
ulexxa ostatnio na to natrafilam... niemieckie http://www.youtube.com/watch?v=6LHe9m9VtXI
ulexxa
ulexxa
ja lubie miuze z kazdej dziedziny...nie ma ograniczen..ale kurna daja nie..
i teraz nie usne..hmm co by tu posluchac na "zabudzenie a nie na rozbudzenie..
padlam, takie krecenie dupami ale co tam
lece, bo nie wstane dobranoc
lece, bo nie wstane dobranoc
dobra wieje boo jestem..ostatnia na czacie(ale wstyd)
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=gEkUq5IPzN4
ide w mysl tego utworu..tam..
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=gEkUq5IPzN4
ide w mysl tego utworu..tam..
Witajcie. Hej!
.
Kto zarobił na pogrzebach ofiar katastrofy smoleńskiej?
http://wiadomosci.onet.pl/katastrofa-smolenska,5271774,temat.html
.
Kto zarobił na pogrzebach ofiar katastrofy smoleńskiej?
http://wiadomosci.onet.pl/katastrofa-smolenska,5271774,temat.html
.
senna.
sławek.
edi8 >> dobre... na podniesienia ciśnienia rano.
Coraz więej tych "kwiatków" wychodzi
Coraz więej tych "kwiatków" wychodzi
Wpiszcie w google tak: Gazeta współczesna - zdjęcia lotnicze z katastrofy smoleńskiej
Na tej stronie jest zamieszczone zdjęcie o dużej rozdzielczośći, i widać na nim, że samolot zostawił slady kół w błocie, a nie spadł na grzbiet.Slady kół są na samym dole zdjęcia.
Na tej stronie jest zamieszczone zdjęcie o dużej rozdzielczośći, i widać na nim, że samolot zostawił slady kół w błocie, a nie spadł na grzbiet.Slady kół są na samym dole zdjęcia.
Cd. Samolot wpadł w błoto, co spowodowało, że oderwały sie skrzydła z kołami od samolotu.
Cd. a sam kadłub sunąć bezwładnie roztrzaskał się o drzewa.
Cd. Żeby podwozie nie było wysunięte, samolot by wylądował na brzuchu, scinając cienkie drzewka.
Witam wszystkich z słonecznego Dolnego Śląska
monet
janosik2009
senna
Jak widać dzisiaj panowienie na pierwszej warcie
monet
janosik2009
senna
Jak widać dzisiaj panowienie na pierwszej warcie
medea76.
Gdzie jest zimniej ???
Termometr za oknem pokazuje + 8 stopni.
Termometr za oknem pokazuje + 8 stopni.
janosik2009
Naprawdę uważasz, że w tym kraju nie ma większych problemów niż bawienie się w speców od katastrof lotniczych
Ja uważam, że powinno się te akta zamknąć zaplombować i poczekać aż wszyscy politycy z tego pokolenia wymrą lub pójdą na emeryturę a dopiero potem gdy mało kogo poza historykami będzie obchodzić to zdarzenie będzie szansa na rzetelne i bezstronne wyjaśnienie sprawy. Teraz tak naprawdę żadnej ze stron nie chodzi o prawdę tylko o władzę którą chcą albo utrzymać albo dostać. Dlatego od jakiegoś czasu jak widzę lub słyszę katastrofa smoleńska to przełączam program albo przerzucam stronę w gazecie.
Dobra kończę bo się poważnie zrobiło. U mnie sympatycznie +12 i rośnie
Naprawdę uważasz, że w tym kraju nie ma większych problemów niż bawienie się w speców od katastrof lotniczych
Ja uważam, że powinno się te akta zamknąć zaplombować i poczekać aż wszyscy politycy z tego pokolenia wymrą lub pójdą na emeryturę a dopiero potem gdy mało kogo poza historykami będzie obchodzić to zdarzenie będzie szansa na rzetelne i bezstronne wyjaśnienie sprawy. Teraz tak naprawdę żadnej ze stron nie chodzi o prawdę tylko o władzę którą chcą albo utrzymać albo dostać. Dlatego od jakiegoś czasu jak widzę lub słyszę katastrofa smoleńska to przełączam program albo przerzucam stronę w gazecie.
Dobra kończę bo się poważnie zrobiło. U mnie sympatycznie +12 i rośnie
medea.
Ja nie zacząłem tego tematu, tylko edi8.
Ja nie zacząłem tego tematu, tylko edi8.
medea
racja, powinni już dać spokój z tą katastrofą smoleńska, za dużo o niej wszędzie jest
racja, powinni już dać spokój z tą katastrofą smoleńska, za dużo o niej wszędzie jest
Dziśiaj będzie ciekawy eksperyment lotniczy.
Jakiś skoczek wyskoczy z balonu na wysokości 36 km, i chce podczas spadania przekroczyć szybkość dzwięku. /> 1 200 km/h/.
Jakiś skoczek wyskoczy z balonu na wysokości 36 km, i chce podczas spadania przekroczyć szybkość dzwięku. /> 1 200 km/h/.
I podobno chłopaki będzie można ten eksperyment oglądać na żywo.Pytanie tylko czy w necie też i gdzie
Skok może sie udać, gorzej będzie z uzyskaniem szybkości .. .
Medea
Zaskoczyła mnie Twoja wypowiedź.
A jako że jesteś z wykształcenia prawnikiem -jest mi tym bardziej smutno.
Zaskoczyła mnie Twoja wypowiedź.
A jako że jesteś z wykształcenia prawnikiem -jest mi tym bardziej smutno.
Kto dzisiaj losuje o 14 ???
Monet
A co według Ciebie mógłby mieć innego do powiedzenia na ten temat prawnik skoro tak naprawdę prawda obiektywna już nikogo nie interesuje a stronom tego konfliktu chodzi wyłącznie udowodnienie swoich racji i wyciągnięcie z tego jak największych korzyści politycznych
janosik2009
Nieważne kto, ważne by moje cyferki
A co według Ciebie mógłby mieć innego do powiedzenia na ten temat prawnik skoro tak naprawdę prawda obiektywna już nikogo nie interesuje a stronom tego konfliktu chodzi wyłącznie udowodnienie swoich racji i wyciągnięcie z tego jak największych korzyści politycznych
janosik2009
Nieważne kto, ważne by moje cyferki
medea zerkalas do horoskopu mojego syna na swoim profilu???
witajcie wszyscy
medea a sprawdzałas tego jowisza i wenus w V domu???
senna cos te twoje zyczenia sie nie spełniaja...
medea ???
islandorka
Okazało się, że mogę sprawdzić takie sprawy tylko przy wykorzystaniu tranzytów planet, które pokazują jak planety są położone w stosunku do horoskopu urodzeniowego czyli muszę wprowadzić datę urodzenia miejsce i godzinę a potem dopiero ustalić jak sytuacja wygląda na dzisiaj Czyli jeszcze muszę tego wszystkiego pouczyć
Z twojej rozpiski w profilu wynika, że ani domy ani planety nie są w jakimś szczególnie korzystnym albo niekorzystnym położeniu. Przynajmniej według tego co w tej chwili wiem a przede wszysktim znalazłam w mojej uczonej książce.
Okazało się, że mogę sprawdzić takie sprawy tylko przy wykorzystaniu tranzytów planet, które pokazują jak planety są położone w stosunku do horoskopu urodzeniowego czyli muszę wprowadzić datę urodzenia miejsce i godzinę a potem dopiero ustalić jak sytuacja wygląda na dzisiaj Czyli jeszcze muszę tego wszystkiego pouczyć
Z twojej rozpiski w profilu wynika, że ani domy ani planety nie są w jakimś szczególnie korzystnym albo niekorzystnym położeniu. Przynajmniej według tego co w tej chwili wiem a przede wszysktim znalazłam w mojej uczonej książce.
islandorka
Jakbyś mogła mi podrzucić jeszcze raz swoją datę urodzenia i miejsce. Godzinę ustalimy na środek dnia bo z tego co pamiętam miałaś jakiś problem z jej ustaleniem i zobaczymy co mi wyjdzie dla Ciebie ?
Jakbyś mogła mi podrzucić jeszcze raz swoją datę urodzenia i miejsce. Godzinę ustalimy na środek dnia bo z tego co pamiętam miałaś jakiś problem z jej ustaleniem i zobaczymy co mi wyjdzie dla Ciebie ?
Rozpiski aspektów planet z horoskopu syna podrzucę ci dzisiaj popołudniu e-mailem
medea jedni mowia ze jak sie nie zna godziny ur. to sie wpisuje 00 czyli pólnoc albo 12.00 to chyba róznica nie?
ok ja ci podam moja date ur. i prosze wykasuj je jak poprzednio... dzieki
ok ja ci podam moja date ur. i prosze wykasuj je jak poprzednio... dzieki
ok masz w profilu...