Wpisy 115 745 – 115 844
2 czerwca 2010 10:52 → 2 czerwca 2010 18:16, 100 wpisów
edi8 >>> z tej informacji niewiele wynika, bo szczegółów brak. W moim pojęciu Totalizator nie dostrzega chętnych do gry w małych miejscowościach. Duże sieci sklepowe istnieją tylko w dużych miastach, więc to rozwiązanie nie jest dla mieszkańców małych miejscowości.Poza tym wydaje mi się, że głównym powodem spadku zainteresowania grami liczbowymi Lotto jest cena zakładów w odniesieniu do szans na trafienie. Ostatnia podwyżka Dużego Lotka jest po prostu zaporowa, szczególnie w odniesieniu do wysokości wygranych niższego stopnia. Hałaśliwe zmiany nazwy gier niczego nie wniosły do samej gry. To tylko zadymianie sceny!
madzia77 >>> wyrażam tu tylko swoje zdanie , ale po tym bezprzykładnym w historii tego portalu Twoim popisie braku kultury , zobrazowanym ujawnieniem numeru telefonu , imienia i nazwy miejscowości - miejsca zamieszkania "danteV'a" , to wg mnie już NIGDY nie powinnaś mieć zdjętego bana na pisanie na forum.
Zaś Twoje dzisiejsze w moim kierunku "lujowanie" świadczy , że jesteś na prostej w kierunku bana także na pisanie na czacie , bo poziom agresji i nienawiści do innych użytkowników , który Ty sobą prezentujesz i paranoja wyrażana posiadaniem już chyba kilkunastu nicków - jest przykładem braku u Ciebie zdolności do wyciągania wniosków z poprzednich wydarzeń z Twoim udziałem , za które byłaś banowana.
Przykład: we wpisie 115737 zapewniasz Admina prosząc o odbanowanie:
"Adminie - moja wina,moja wina,moja bardzo wielka wina.....!
przepraszam,będę już grzeczna - obiecuję"
a kilka minut wcześniej piszesz o innym użytkowniku , który jest częścią historii tego portalu m.min. jako autor wpisu nr 100000 :
"psychiatra go w luja robi..." itd.
...........................
Tak więc wg mnie nie tylko nie zasługujesz na odbanowanie na forum , ale wręcz solidnie zapracowałaś na pożegnanie się z Tobą także i na czacie.
A teraz coś językiem , który będziesz mogła łatwiej zrozumieć:
Jesteś czystej wody zdrowo walniętą szajbą z przerzutką , czyli masz śrubę!
Zaś Twoje dzisiejsze w moim kierunku "lujowanie" świadczy , że jesteś na prostej w kierunku bana także na pisanie na czacie , bo poziom agresji i nienawiści do innych użytkowników , który Ty sobą prezentujesz i paranoja wyrażana posiadaniem już chyba kilkunastu nicków - jest przykładem braku u Ciebie zdolności do wyciągania wniosków z poprzednich wydarzeń z Twoim udziałem , za które byłaś banowana.
a kilka minut wcześniej piszesz o innym użytkowniku , który jest częścią historii tego portalu m.min. jako autor wpisu nr 100000 :
Tak więc wg mnie nie tylko nie zasługujesz na odbanowanie na forum , ale wręcz solidnie zapracowałaś na pożegnanie się z Tobą także i na czacie.
osiem
prawie wszystkim
Wy tu o hipermarketach, lottomatach samoobsługowych, ofensywie ts-a firmie przyjaźniejszej Nam - graczom ...
U mnie ostatni punkt się otworzył, w takim najzwyczajniejszym osiedlowym warzywniaku, takiej "zielonej budce"...
No i fundację otworzyli, żeby robić dobrze :]
I to to jest dopiero ekspansja przyznajcie ;)
A takie,choćby tylko skromne dwa marzenia gracza ?
- wybór możliwości gry w MM tylko na 2. los ?
- żeby informacja o tym, gdzie padła główna wygrana, nie była zależna tylko od kaprysu firmy ?
prawie wszystkim
Wy tu o hipermarketach, lottomatach samoobsługowych, ofensywie ts-a firmie przyjaźniejszej Nam - graczom ...
U mnie ostatni punkt się otworzył, w takim najzwyczajniejszym osiedlowym warzywniaku, takiej "zielonej budce"...
No i fundację otworzyli, żeby robić dobrze :]
I to to jest dopiero ekspansja przyznajcie ;)
A takie,choćby tylko skromne dwa marzenia gracza ?
- wybór możliwości gry w MM tylko na 2. los ?
- żeby informacja o tym, gdzie padła główna wygrana, nie była zależna tylko od kaprysu firmy ?
eduś >>> zweryfikuj pierw swoje zachowanie.
Jeżeli masz ochotę to i ja Ci przytoczę rzeczy,którymi i Ty się tutaj popisywałeś,nawet nie mając świadomości,że robisz źle.
Robiłeś i robisz wszystko o czym pisałeś w odniesieniu do mojej osoby.
Więc nie jesteś lepszy jak ja,w takim układzie odbij koleś,bo już nudny jesteś.
Jeżeli masz ochotę to i ja Ci przytoczę rzeczy,którymi i Ty się tutaj popisywałeś,nawet nie mając świadomości,że robisz źle.
Robiłeś i robisz wszystko o czym pisałeś w odniesieniu do mojej osoby.
Więc nie jesteś lepszy jak ja,w takim układzie odbij koleś,bo już nudny jesteś.
madzia77 >>> wyrażam tu tylko swoje zdanie , ale po tym bezprzykładnym w historii tego portalu Twoim popisie braku kultury , zobrazowanym ujawnieniem numeru telefonu , imienia i nazwy miejscowości - miejsca zamieszkania "danteV'a" , to wg mnie już NIGDY nie powinnaś mieć zdjętego bana na pisanie na forum.
madzia77>>>ty tego nie zrozumiesz gamoniu ale jesteś tu jedyna z którą są takie kłopoty. Inni też mają starcia ale są to solówki a ty wkurzasz 99% odwiedzających.
Nic dodać nic ująć.
Witam
Widzę, że nasz TS działa.
Jak patrzę, to w moim otoczeniu jest 5 punktów, w niedzielę czynne 3, a jak jakieś święto to tylko 2.
Z tym, że te 2 są w dość dużej odległości od siebie.
Jeśli jest hipermarket, to w nim najczęściej w tzw galeriach jest jakiś punkt, powiedzmy, że nazywa się Media, a np w samym Carrefourze, ale tych z dopiskiem Market też są w kasach już terminale TS.
Osobiście uważam, że zamiast bawić się w podpisywanie umów z "marketami" powinni skupić się na ofercie i internecie.
Moim zdaniem taniej im wyjdzie, a i grono osób niepełnosprawnych będzie szczęśliwsze. "Nie będą mieli co zrobić, to sobie w lotto pograją" - bez obrazy osób ułomnych.
Rozumiem, ze wymyślili sobie ustawę, ale minęło już ponad 6 miesięcy, a oni ciągle myślą. To może niech przestaną, a wreszcie coś zrobią?
Pzdr
SirMavins
Widzę, że nasz TS działa.
Jak patrzę, to w moim otoczeniu jest 5 punktów, w niedzielę czynne 3, a jak jakieś święto to tylko 2.
Z tym, że te 2 są w dość dużej odległości od siebie.
Jeśli jest hipermarket, to w nim najczęściej w tzw galeriach jest jakiś punkt, powiedzmy, że nazywa się Media, a np w samym Carrefourze, ale tych z dopiskiem Market też są w kasach już terminale TS.
Osobiście uważam, że zamiast bawić się w podpisywanie umów z "marketami" powinni skupić się na ofercie i internecie.
Moim zdaniem taniej im wyjdzie, a i grono osób niepełnosprawnych będzie szczęśliwsze. "Nie będą mieli co zrobić, to sobie w lotto pograją" - bez obrazy osób ułomnych.
Rozumiem, ze wymyślili sobie ustawę, ale minęło już ponad 6 miesięcy, a oni ciągle myślą. To może niech przestaną, a wreszcie coś zrobią?
Pzdr
SirMavins
I teraz będziesz powielał swoje wpisy?
Spam robisz Adminowi na stronce.
Sam się bez przerwy do kogoś przyklejasz to kogut,to emeryt,ibiza,ja,finansista,bratiszka,teraz i klarak i tak mogłabym bez liku wymieniać.
Raz Ci jeszcze powtarzam przestań bredzić i tyle.
No chyba,że swoimi sugestiami chcesz wpłynąć na Admina - to już inna bajka,ale weź sobie pod uwagę,że on Cie eduś zna.
I nie politykuj tu,bo nikogo to nie interesuje co myślimy o sobie nawzajem.
Spam robisz Adminowi na stronce.
Sam się bez przerwy do kogoś przyklejasz to kogut,to emeryt,ibiza,ja,finansista,bratiszka,teraz i klarak i tak mogłabym bez liku wymieniać.
Raz Ci jeszcze powtarzam przestań bredzić i tyle.
No chyba,że swoimi sugestiami chcesz wpłynąć na Admina - to już inna bajka,ale weź sobie pod uwagę,że on Cie eduś zna.
I nie politykuj tu,bo nikogo to nie interesuje co myślimy o sobie nawzajem.
Witam.
A gdzie tu walka z hazardem ??. TS likwiduje kolejne kolektury ,,przenosi wszystko do podziemia ,o profesjonalizmie strach wspominać.pzdr
A gdzie tu walka z hazardem ??. TS likwiduje kolejne kolektury ,,przenosi wszystko do podziemia ,o profesjonalizmie strach wspominać.pzdr
"115754. status herbie1976 2010-06-02 (11:09)home Wrocław Gdański
madzia77>>>ty tego nie zrozumiesz gamoniu ale jesteś tu jedyna z którą są takie kłopoty. Inni też mają starcia ale są to solówki a ty wkurzasz 99% odwiedzających."
Masz rację...
madzia77>>>ty tego nie zrozumiesz gamoniu ale jesteś tu jedyna z którą są takie kłopoty. Inni też mają starcia ale są to solówki a ty wkurzasz 99% odwiedzających."
Masz rację...
Włączcie sobie ludziska RMF FM i od razu humor wam sie poprawi :)
Robal_36.
Dziewięć...
Brak możliwości gry przez net oraz to, że nie mogę na drugie a muszę od razu na dwa lasowania grac jest wstecznym posunięciem.
W TM była taka opcja, która słusznie uświadomił mi edi8, że po prostu zaznaczam inne numery ( o 100 większe) i po sprawie.
Nie ma żadnych przeszkód, aby TS umożliwił grę przez net, to tylko są ich wymysły.
Była TM, już jest nie nasza, ale umowę można podpisać, nałożyć podatek, zyskami się podzielić...
Dziewięć...
Brak możliwości gry przez net oraz to, że nie mogę na drugie a muszę od razu na dwa lasowania grac jest wstecznym posunięciem.
W TM była taka opcja, która słusznie uświadomił mi edi8, że po prostu zaznaczam inne numery ( o 100 większe) i po sprawie.
Nie ma żadnych przeszkód, aby TS umożliwił grę przez net, to tylko są ich wymysły.
Była TM, już jest nie nasza, ale umowę można podpisać, nałożyć podatek, zyskami się podzielić...
Wymysły nie wymysły - ale pytanie w dalszym ciągu pozostaje,dlaczego TS nie chce umożliwić zawierania zakładów przez neta?
pozdrawiam
pozdrawiam
Madzia77 Admin też zbiera dane użytkowników? Ten portal jak IPN, pewne osoby zbierają dane i teczki na innych. Madzia77 codziennie odkrywasz „kuchnie" tego portalu. Myślałem, że tylko Ty masz "czarną listę" do opublikowania w przypadku jak ktoś Ci napisze „kawę na ławę" czyli zwykłą prawdę.
tczew1958>>
Jaka walka z hazardem ? - Naprawdę by chcieli, to by zamknęli i po ptokach...W trzy kubeczki można by zagrać, albo u cioci ewentualnie w pokerka :}
SirMavins>>
zgadza się
Nie czarujmy się, możliwości technologiczne są spore :]
Jaka walka z hazardem ? - Naprawdę by chcieli, to by zamknęli i po ptokach...W trzy kubeczki można by zagrać, albo u cioci ewentualnie w pokerka :}
SirMavins>>
zgadza się
Nie czarujmy się, możliwości technologiczne są spore :]
mysia-pysia >>> skoro tak radzisz z tym RMF FM:
http://www.megawypas.pl/readarticle.php?article_id=17
Pzdr.
edi8
http://www.megawypas.pl/readarticle.php?article_id=17
Pzdr.
edi8
"dlaczego TS nie chce umożliwić zawierania zakładów przez neta?"
No właśnie, pomyślmy.
Bo broni interesów swoich pracowników, którzy stracą, gdyż ludzie zamiast chodzić do kolektur w domu sobie zatypują.
...a może osłowie nie wiedzą co to jest dzisiaj internet?
A tak miało być dobrze, a taki miał być cud.
No i w sumie jest Polska-Druga Japonia, a jak za króla Ćwieczka...
No właśnie, pomyślmy.
Bo broni interesów swoich pracowników, którzy stracą, gdyż ludzie zamiast chodzić do kolektur w domu sobie zatypują.
...a może osłowie nie wiedzą co to jest dzisiaj internet?
A tak miało być dobrze, a taki miał być cud.
No i w sumie jest Polska-Druga Japonia, a jak za króla Ćwieczka...
Napisałem "pracowników" - a to chyba nie do końca prawda.
Podobno z samego Toto się nie utrzyma, więc najlepiej w sklepie, cokolwiek to oznacza.
"Technologia" - jest internet, a wystarczy tak niewiele, aby to zmienić. Pytanie zasadnicze:" dlaczego jeszcze nie ma w tej sprawie petycji?". "I dlaczego nikt z tym nic nie robi?".
Wszak było spotkanie z premierem, i nic nie dało?
Podobno z samego Toto się nie utrzyma, więc najlepiej w sklepie, cokolwiek to oznacza.
"Technologia" - jest internet, a wystarczy tak niewiele, aby to zmienić. Pytanie zasadnicze:" dlaczego jeszcze nie ma w tej sprawie petycji?". "I dlaczego nikt z tym nic nie robi?".
Wszak było spotkanie z premierem, i nic nie dało?
Nie chcę w tej sprawie snuć domysłów - dlaczego nie?
Postawiłam pytanie,a niech każdy z graczy,obserwatorów sam wyciągnie wnioski i już.
Postawiłam pytanie,a niech każdy z graczy,obserwatorów sam wyciągnie wnioski i już.
Nie, no dlaczego?
To bardzo ciekawe pytanie, bo musi coś za tym stać?
Czy jest jakiś racjonalny powód dla którego nie ma takich nowoczesnych rozwiązań?
To bardzo ciekawe pytanie, bo musi coś za tym stać?
Czy jest jakiś racjonalny powód dla którego nie ma takich nowoczesnych rozwiązań?
Chociaż gdybym była ja prezesem tak wielkiej firmy,która przynosi taaakie dochody i widziałabym,że zmniejsza się zainteresowanie moimi propozycjami to dawno bym już zorganizowała coś co przyciągnie hazardzistów.
A TS jak do tej pory jedyne co zrobiło to zwiększyło stawki (przy śmiesznych wygranych niższego stopnia)za zakład,wprowadziło JOKERA grę tak bez sensu,że szkoda gadać.
No i ładne prezenterki w fajnych ciuszkach,miał być show z udziałem publiki a jak jest każdy wie.
I myślę sobie że dobrze tak TS bo chytry dwa razy traci !
A TS jak do tej pory jedyne co zrobiło to zwiększyło stawki (przy śmiesznych wygranych niższego stopnia)za zakład,wprowadziło JOKERA grę tak bez sensu,że szkoda gadać.
No i ładne prezenterki w fajnych ciuszkach,miał być show z udziałem publiki a jak jest każdy wie.
I myślę sobie że dobrze tak TS bo chytry dwa razy traci !
Broni "pracowników" ?
Obniżając marżę w kolekturach ?
Nakazując samemu dostarczać utarg ?
Kolektur firmowych (ze wszystkich 12 tys.) jest ułamek, prowadzący pozostałe NIE są pracownikami ts-a
Wiesz, czym będą tłumaczyć brak tej (netowej) możliwości?
Bezpieczeństwem... Papier na którym drukują dowód zawarcia zakładu, jest drukiem "ścisłego zarachowania", ma nadruk serii i numeru i właśnie to /podobno/ jest sprawdzane w momencie weryfikacji wygranych
Obniżając marżę w kolekturach ?
Nakazując samemu dostarczać utarg ?
Kolektur firmowych (ze wszystkich 12 tys.) jest ułamek, prowadzący pozostałe NIE są pracownikami ts-a
Wiesz, czym będą tłumaczyć brak tej (netowej) możliwości?
Bezpieczeństwem... Papier na którym drukują dowód zawarcia zakładu, jest drukiem "ścisłego zarachowania", ma nadruk serii i numeru i właśnie to /podobno/ jest sprawdzane w momencie weryfikacji wygranych
madzia77>>
"ładne prezenterki w fajnych ciuszkach"
o gustach się nie dyskutuje, ale...
Wieleba i Laskowski w bokserkach ?
OMG
"ładne prezenterki w fajnych ciuszkach"
o gustach się nie dyskutuje, ale...
Wieleba i Laskowski w bokserkach ?
OMG
Jasne, tylko że w TM jak wygrało się, to "wydruk" - dostawało się numer, z którym szło się do oddziału i tam dostawało kasę.
Boże, jakie to trudne!!!
A bezpieczeństwo?
Hmm, mam na swoim koncie potwierdzenie wygranej, więc jakbym "zgubił druczek", to poproszę o kolejny kod.
A jak zgubię kupon, to papa...
Boże, jakie to trudne!!!
A bezpieczeństwo?
Hmm, mam na swoim koncie potwierdzenie wygranej, więc jakbym "zgubił druczek", to poproszę o kolejny kod.
A jak zgubię kupon, to papa...
Po długiej przerwie od MM zagrałem dziś na dwie dziesiątki
bonus ładny się uzbierał i kusi :)
bonus ładny się uzbierał i kusi :)
Ale bzdury tu wypisujecie o TS ojjoj aż głowa boli......
Artykuł o gościu , któremu wygrana szczęścia nie dała - bo dziś jest śmieciarzem:
http://adam.cas.sk/clanky/7197/z-miliardara-ktory-vyhral-v-lotte-je-dnes-opat-smetiar.html
( tekst w języku słowackim , chętni mogą zrobić tłumaczenie na j. polski w google ) .
Pzdr.
edi8
http://adam.cas.sk/clanky/7197/z-miliardara-ktory-vyhral-v-lotte-je-dnes-opat-smetiar.html
( tekst w języku słowackim , chętni mogą zrobić tłumaczenie na j. polski w google ) .
Pzdr.
edi8
Z lokalnego dowcipu
Madzia77:„gdybym była ja prezesem tak wielkiej firmy” :-)
Puenta autora: w naszym kraju wszystko jest możliwe jeśli elektryk był prezydentem to.............
Madzia77:„gdybym była ja prezesem tak wielkiej firmy” :-)
Puenta autora: w naszym kraju wszystko jest możliwe jeśli elektryk był prezydentem to.............
Podniesienie cen na MM spowodowało spadek grających,
teraz to samo z DL, pewnie jeszcze wkrótce podobnie wykończą ML.
Tym TS jacyś pazerni dorobkiewicze żądzą, którym sie marzy w rok wypchać kieszenie, jak to jest w innych spółkach pnstwowych.
Dobijają TS jeszcze te wszechobecne sms-owe złodziejstwa, które może właśnie wykorzystują fakt zdrożenia kuponów TS .
A lud ci u nas bidny i musi wybierać: flacha, chleb i teraz los, kupon czy sms.
teraz to samo z DL, pewnie jeszcze wkrótce podobnie wykończą ML.
Tym TS jacyś pazerni dorobkiewicze żądzą, którym sie marzy w rok wypchać kieszenie, jak to jest w innych spółkach pnstwowych.
Dobijają TS jeszcze te wszechobecne sms-owe złodziejstwa, które może właśnie wykorzystują fakt zdrożenia kuponów TS .
A lud ci u nas bidny i musi wybierać: flacha, chleb i teraz los, kupon czy sms.
Cześć Edi8-zupełnie nie rozumiem jak można tyle pieniędzy"zmarnotrawić" Czytałem właśnie ten słowacki artykuł...
chippi>>> widać można... :) a kokaina i prostytutki są drogie!
A tu o tym gościu ale po angielsku:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1249209/Lotto-lout-Michael-Carroll-dole-squandering-millions.html
Pzdr.
edi8
A tu o tym gościu ale po angielsku:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1249209/Lotto-lout-Michael-Carroll-dole-squandering-millions.html
Pzdr.
edi8
Witaj chippi ;) Jak chowa się synuś? Jak dasz gwarancję na takiego samego fajnego klonika to ja się piszę! ;) Gratulki za obronę pracy :))
Edi8-no tak...Wiesz...ja uważam, że "większe" pieniądze są dla ludzi ale MĄDRYCH.Cóż jak wynika z tego artykułu człowieka one zepsuły.
hosia-jak narazie dobrze. gwarancji niestety nie mogę dać ;)pozdrawiam i dziekuje
KOMBINAT,ROZMARYN,IKRA,SER - zdecydowanie odradzam
Wczorajszy system wyboru liczb do MM /oboki/ nie zdał egzaminu :( Wybór na dziś - jadący z naprzeciwka...
Samemu podejmując decyzję "co kreślić", takich bym nie wybrał
Wczorajszy system wyboru liczb do MM /oboki/ nie zdał egzaminu :( Wybór na dziś - jadący z naprzeciwka...
Samemu podejmując decyzję "co kreślić", takich bym nie wybrał
Może nie w tą stronę do pracy jeżdżę ?
minispódniczka - mini trafienia
minispódniczka - mini trafienia
Witam.Mam takie pytanko. Mam na przykład 14 różnych liczb i z tego chce wylosować 6 liczb z wszystkimi kombinacjami.Czy istnieje taki program jeśli tak to proszę o nazwe lub jaką kolwiek pomoc jak ro obliczyc. Z GÓRY DZIĘKUJE
TO oznacza typowanie ;)) oczywiście - od dzisiaj jestem grzeczna :))
hose Edi Ci pomoże jak się zjawi ;) Tegi z niego łeb i podobno główka ;)
pozdrawiam
pozdrawiam
hosia>>
coś mi mówi, że czasami
wynik
jest większy niż można przypuszczać
coś mi mówi, że czasami
wynik
jest większy niż można przypuszczać
faktycznie ;)zwracam honor ;)
horche Tobie oczywiście tez gratulki ;)
kathy ...:)))nawet nie śmiem zapytać ;))
horche Tobie oczywiście tez gratulki ;)
kathy ...:)))nawet nie śmiem zapytać ;))
2010-06-02 (10:50)
statuslila
Data rejestracji: 2009-10-05
Ilość postów: 2811
49
24,49
24,49,62
8,24,49,62,66
Typowania Lili 100% celności.
Gratki Lila,,,cudownie ,,,,brawo
statuslila
Data rejestracji: 2009-10-05
Ilość postów: 2811
49
24,49
24,49,62
8,24,49,62,66
Typowania Lili 100% celności.
Gratki Lila,,,cudownie ,,,,brawo
SirMavins >>> nie odpowiadaj na zaczepki tego kogoś bo ten ktoś to:
http://antyburactwo.blog.onet.pl/Trollowanie-trolling,2,ID380031350,n
http://antyburactwo.blog.onet.pl/Trollowanie-trolling,2,ID380031350,n
Dzięki wszystkim-życzę wygranych!
na 18:00
2,15,19,23,27,28,37,38,59,60
5,17,20,24,29,31,40,48,64,65
10,18,22,26,33,34,53,58,67,68
71,72,73,77,79,80
na 18:00
2,15,19,23,27,28,37,38,59,60
5,17,20,24,29,31,40,48,64,65
10,18,22,26,33,34,53,58,67,68
71,72,73,77,79,80
Dobrze Adminie że nie dałeś się nabrać na kolejne kłamstwa i obiecywania Madzi77
Z lokalnego dowcipu:
115737. madzia77 2010-06-02 (09:54) Miasto Zielonego Dębu
Adminie - moja wina,moja wina,moja bardzo wielka wina.....!
przepraszam,będę już grzeczna - obiecuję.
Z lokalnego dowcipu:
115737. madzia77 2010-06-02 (09:54) Miasto Zielonego Dębu
Adminie - moja wina,moja wina,moja bardzo wielka wina.....!
przepraszam,będę już grzeczna - obiecuję.
hose186 >>> z 14 liczb można ułożyć 3003 "szóstki" .
Tu na stronie ( na dole po prawej ) masz "Najdłużej oczekiwane zestawy MM" a tam kliknij sobie w nazwę programu "MultiPairs 2004" lub wyszukaj w necie inny bezpłatny program "Lotek 2002" bo te w/w programy mają generatory systemów pełnych.
Pzdr.
edi8
Tu na stronie ( na dole po prawej ) masz "Najdłużej oczekiwane zestawy MM" a tam kliknij sobie w nazwę programu "MultiPairs 2004" lub wyszukaj w necie inny bezpłatny program "Lotek 2002" bo te w/w programy mają generatory systemów pełnych.
Pzdr.
edi8
730. milioner Lotto
7 500 000 złotych w Karczewie! To najwyższa wygrana w tym mieście.
Wtorkowe losowanie Lotto okazało się być niebywale szczęśliwe dla osoby, która zagrała w Karczewie. Nasz Gracz sam wytypował „szóstkę” wartą dokładnie 7.511.814,50 zł. To największa wygrana w historii Karczewa i jedna z najwyższych w województwie mazowieckim.
Można zatem powiedzieć, że na mapie najszczęśliwszych miejsc w Polsce Karczew w powiecie otwockim stanowi jeden z najjaśniejszych punktów. Na przestrzeni minionych dwóch lat z trzech karczewskich kolektur wyszło aż trzech Lottomilionerów. To dużo jak na jedenastotysięczne miasto.
Nasz Gracz sam wytypował osiem zakładów płacąc w kolekturze przy Rynku Zygmunta Starego 24 złote. Oto liczby warte ponad 7 500 000 złotych: 1, 14, 25, 28, 34, 41.
Lista Lottomilionerów liczy już obecnie 730 osób.
7 500 000 złotych w Karczewie! To najwyższa wygrana w tym mieście.
Wtorkowe losowanie Lotto okazało się być niebywale szczęśliwe dla osoby, która zagrała w Karczewie. Nasz Gracz sam wytypował „szóstkę” wartą dokładnie 7.511.814,50 zł. To największa wygrana w historii Karczewa i jedna z najwyższych w województwie mazowieckim.
Można zatem powiedzieć, że na mapie najszczęśliwszych miejsc w Polsce Karczew w powiecie otwockim stanowi jeden z najjaśniejszych punktów. Na przestrzeni minionych dwóch lat z trzech karczewskich kolektur wyszło aż trzech Lottomilionerów. To dużo jak na jedenastotysięczne miasto.
Nasz Gracz sam wytypował osiem zakładów płacąc w kolekturze przy Rynku Zygmunta Starego 24 złote. Oto liczby warte ponad 7 500 000 złotych: 1, 14, 25, 28, 34, 41.
Lista Lottomilionerów liczy już obecnie 730 osób.
Witam Was serdecznie!
Po raz pierwszy tutaj piszę, ale jestem na tej stronie już od ponad roku. W lotto gram od ładnych kilku lat z kilkoma sukcesami mniejszymi i jednym większym (5 w lotto kilka lat temu). Na razie o sobie tylko tyle, ale przede wszystkim chciałem opowiedzieć o dzisiejszej przygodzie w MM. Otóż od wczoraj zacząłem grać w w/wym tzw. systemem Blanki, (większość wie o którym temacie forum mówię) i dziś w trzeciej próbie z pow. systemem od razu max, 5/5 i tylko trzy trójki. Wczoraj na 14-tą 7x 3/5, wieczorem tylko 2x 3/5, a dziś taka niespodzianka!!!
Powiecie ot, udało się, ale cała niezwykłość tego zdarzenia polega na tym, że z 24 typowanych liczb do systemu trafiłem dziś tylko 7!!! Wczoraj w pierwszej grze było ich 9, a w drugiej chyba z 8.
Niesamowity fart, cieszę się i zobaczymy, co wyjdzie wieczorkiem.
Pozdrawiam wszystkich raz jeszcze i gratuluję dzisiejszym zwycięzcom. Piotr.
Po raz pierwszy tutaj piszę, ale jestem na tej stronie już od ponad roku. W lotto gram od ładnych kilku lat z kilkoma sukcesami mniejszymi i jednym większym (5 w lotto kilka lat temu). Na razie o sobie tylko tyle, ale przede wszystkim chciałem opowiedzieć o dzisiejszej przygodzie w MM. Otóż od wczoraj zacząłem grać w w/wym tzw. systemem Blanki, (większość wie o którym temacie forum mówię) i dziś w trzeciej próbie z pow. systemem od razu max, 5/5 i tylko trzy trójki. Wczoraj na 14-tą 7x 3/5, wieczorem tylko 2x 3/5, a dziś taka niespodzianka!!!
Powiecie ot, udało się, ale cała niezwykłość tego zdarzenia polega na tym, że z 24 typowanych liczb do systemu trafiłem dziś tylko 7!!! Wczoraj w pierwszej grze było ich 9, a w drugiej chyba z 8.
Niesamowity fart, cieszę się i zobaczymy, co wyjdzie wieczorkiem.
Pozdrawiam wszystkich raz jeszcze i gratuluję dzisiejszym zwycięzcom. Piotr.
http://www.carrefour.pl/page/pl/tanie-promocje/uslugi/lotto-w-carrefour/
Piotruch to szepnij jak dobierasz z tych 24 liczb. Jakie tworzysz zestawy?
Patrzę tylko na mapę i trochę intuicyjnie, na tzw czuja...
Właśnie dobieram do wieczornego losowania. Pozdr.
Właśnie dobieram do wieczornego losowania. Pozdr.
piotruch >>> pozwoliłem sobie wrzucić Twój wpis na forum , do starego wątku BLANKI ( zawieszonego wobec wyjazdu Autorki do USA ) bo zapewne nowi użytkownicy nie znają jej wpisów , dotyczących tego systemu łańcuchowego , który nam tu w ubiegłym roku zaprezentowała...
P.s: gratulacje za 5/5 !
Pzdr.
edi8
P.s: gratulacje za 5/5 !
Pzdr.
edi8
Jaka musi być celność w tym systemie, żeby coś z tego wyszło? Tzn w tych 24 liczbach ile musi być przeciętnie trafień?
Witam.Na zmiane "A" trafiono tylko 3 liczby więc nic w rankingu typowań się nie posunąłem niestety.Oto moje propozycje na zmianę "B".69,14,43,9,27,42,74,12,36,71.Chyba udało mi się uprosić niebosa bo w Krakowie Ciepło,słonecznie i sucho,więc spacerek sie udał.Chciałem również podziękować samozwańczemu profesorkowi za rade żeby zamiatać jak jest mokro bo się nie kurzy.Potwierdzam jego wiedza w tym temacie jest porażająca i w tym zakresie bo naprawdę na mokro sie nie kurzy.Mam tylko jeszcze pare pytań do tego fachowca od sprzątania powierzchni płaskich.Oto te pytania:jaki jest najkorzystniejszy stosunek szerokości miotły do długości drążka sterującego (kijka).Jaka jest najkorzystniejsza siła docisku miotły do po wierzchni zamiatanej.Oraz jaką siła należy ściskać drążek sterujący,aby nie narobić sobie odcisków.Jak już to mi wszystko napisze i obliczy to Kraków będzie czystszym miastem.Teraz tylko wiem że w trakcie ulewy należy zamiatać bo sie nie kurzy,ale to mało.Z Góry dziękuje temu psorowi habilitowanemu.To taka krótka odpowiedź na jego wpisy o które go nikt nie prosił,gdyż jak zwykle wpieprza się miedzy wódkę a zakąskę,psując i jedno i drugie.Pozdrawiam
Chciałbym nabyć SYSTEM,
czy ktoś mi może podać
dobry
numer
kąta
zobowionzany wielce bendem
czy ktoś mi może podać
dobry
numer
kąta
zobowionzany wielce bendem
kathy dla ciebie mm-7,9,14,36,42,69,71,74 bo ja nie wiem czy uda mi się puścić( wypłaty nie ma,będe musiał .ebnąc szefa:-) ) a miałem sobie te liczby na 10 losowań wysłać,miało być tak pięknie.Powodzenia i pozdrowionka.
kogucik19 >>> więcej takich "obliczeń" dla profesorka to będziemy mieli spokój - będzie siedział i liczył :PPP
Odnośnie jego wpisów na forum w wątku
"Albert Sosnowski kontra Witalij Kliczko"
To mogę stwierdzić tylko jedno: jest osobą o zawężonym polu widzenia,która nie ma pojęcia o kontaktach ogólnoludzkich i pewne rzeczy kojarzą mu się tylko z jednym.
pozdrawiam
Odnośnie jego wpisów na forum w wątku
"Albert Sosnowski kontra Witalij Kliczko"
To mogę stwierdzić tylko jedno: jest osobą o zawężonym polu widzenia,która nie ma pojęcia o kontaktach ogólnoludzkich i pewne rzeczy kojarzą mu się tylko z jednym.
pozdrawiam
Lestek, poczytaj temat na forum, bodajże na trzeciej chyba stronie. Dość długa i ciężka lektura... Powodzenia.
Kathy> jednak puszcze ta 8 ale na 3 losowania.Korzystaj bo są podane jak na tacy.3maj się ciepło,do jutra.
Piotruch, wydaje mi się że wiem jak rozpisać te liczby. Napisałem sobie program, który mi rozpisuje to na 14 zestawów.
Tylko pytanie, jaka musi być celność wśród tych 24 liczb, żeby coś z tego wyszło. Ile przeciętnie musi być trafionych? 5/24, 8/24, 10/24, 12/24?
Tylko pytanie, jaka musi być celność wśród tych 24 liczb, żeby coś z tego wyszło. Ile przeciętnie musi być trafionych? 5/24, 8/24, 10/24, 12/24?
Gała...właśnie się powoli zbieram na popołudniowy spacer do kolekturki po moje 140 zł z godz. 14... to akurat zdążyłam wypełnić kupon