Wpisy 115 696 – 115 795
2 czerwca 2010 00:00 → 2 czerwca 2010 14:20, 100 wpisów
Dobranoc.
Mag.uś- dlaczego nie śpisz?
Coś z tym wysypem dziewiatek ( tzn .9,19,29,39,...... itd do 79) nie tak w końcu muszą wpaść !
Cierpliwości, wypadną. Mają na 2 600 lat. Powodzenia
Czy warto kłaść się spać? Chyba nie... .
" Jak dobrze wstać, skoro świt.
Jutrzenki blask duszkiem pić".
Pozdrawiam wszystkich Nocnych Marków w Polsce i na całym Świecie... .
" Jak dobrze wstać, skoro świt.
Jutrzenki blask duszkiem pić".
Pozdrawiam wszystkich Nocnych Marków w Polsce i na całym Świecie... .
W najbliższym czasie Totalizator Sportowy planuje umożliwienie zawierania zakładów na swoje gry losowe w zwykłych kasach sklepowych dużych obiektów handlowych.
W tym celu w ubiegłym roku pomajstrowano trochę przy przepisach i już jest to prawnie możliwe:
http://podatki.gazetaprawna.pl/artykuly/320309,sklep_sprzeda_kupon_ale_bedzie_musial_zalozyc_kolekture.html
Pzdr.
edi8
W tym celu w ubiegłym roku pomajstrowano trochę przy przepisach i już jest to prawnie możliwe:
http://podatki.gazetaprawna.pl/artykuly/320309,sklep_sprzeda_kupon_ale_bedzie_musial_zalozyc_kolekture.html
Pzdr.
edi8
witam.
znając polską rzeczywistość
nic dobrego z tego nie wyjdzie
pozdr.wysokich wygranych w grach T.S
oraz zdrapkach
ps.
warunki meteo niekorzystne
widzialność słaba. mżawka, mgła ???
znając polską rzeczywistość
nic dobrego z tego nie wyjdzie
pozdr.wysokich wygranych w grach T.S
oraz zdrapkach
ps.
warunki meteo niekorzystne
widzialność słaba. mżawka, mgła ???
Witam wszystkich
Ale ciężko mi dzisiaj było wstać :(
Ale ciężko mi dzisiaj było wstać :(
mysia-pysia >>> może nie zauważyłaś , że ślubny jest na górze i dlatego było Ci tak ciężko wstać :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Nic , zupełnie NIC!
hahaha ......on wstaje jeszcze wcześniej , wszystko przez tą paskudną pogodę - wczoraj mnie dzieciaki przegoniły w tym zimnie po różnych festynach , łącznie z żużlem i zmarzłam - musiałam się rozgrzewać grzanym piwem :) ale dzisiaj znowu jest zimno i pada deszcz :(
mysia-pysia >>> uważaj , bo przy takiej pogodzie to się możesz uzależnić :)
Od piwa to ja już dawno się uzależniłam :) a zwłaszcza latem jak jest gorąco i siedzę na działce :)
mm na dziś
01,07,09,12,13,14,22,26,30,42
43,47,48,51,60,63,71,72,76,77
alleluja i do przodu
01,07,09,12,13,14,22,26,30,42
43,47,48,51,60,63,71,72,76,77
alleluja i do przodu
Witam wszytskich. W taką pogodę to nawet sny są do bani.
pozdr. Szczery
pozdr. Szczery
szczery...witaj...mi się tam nic od jakiegoś czasu nie śni... czy to też coś oznacza?
Witam.Z mokrego już do przesady Krakowa pragnę podać swoje typy na pierwsze losowanie do MM.Oto one:69,14,43,62,9,49,27,42,74,24.Serdecznie wszystkich pozdrawiam i jedynym życzeniem na dziś to WIĘCEJ SŁOŃCA,jak już to sie spełni to wtedy jak zagramy to buk pójdzie nam z torbami.Miłego dnia.
W najbliższym czasie Totalizator Sportowy planuje umożliwienie zawierania zakładów na swoje gry losowe w zwykłych kasach sklepowych dużych obiektów handlowych.
http://biznes.onet.pl/ofensywa-totalizatora-sportowego,18490,3235442,1,prasa-detal
Pzdr.
edi8
http://biznes.onet.pl/ofensywa-totalizatora-sportowego,18490,3235442,1,prasa-detal
Pzdr.
edi8
Dotyczy wpiu z podanym linkiem przez edi8
tytuł "Fatalny stan krajowego monopoisty"
Onet biznes
Ofensywa Totalizatora Sportowego2 czerwca 2010
Fot. PAP/Grzegorz Michałowski Totalizator Sportowy chce sprzedawać swoje zakłady w sieciach handlowych - informuje "Puls Biznesu".
Narodowy monopolista w zakresie gier liczbowych i loterii pieniężnych odczuwa ostatnio spadek zainteresowania amatorów wysokich wygranych. Przychody przedsiębiorstwa obniżyły się w I kw. 2010 r. o prawie 20 proc. w porównaniu do I kw. 2009 r.
Jednym ze sposobów na poprawienie sytuacji finansowej ma być współpraca z sieciami handlowymi, polegająca na sprzedaży zakładów w kasach.
Zainteresowanie jest duże i Totalizator prowadzi już negocjacje z kilkoma dużymi partnerami - dowiaduje się "Puls Biznesu".
Miłego dnia.
tytuł "Fatalny stan krajowego monopoisty"
Onet biznes
Ofensywa Totalizatora Sportowego2 czerwca 2010
Fot. PAP/Grzegorz Michałowski Totalizator Sportowy chce sprzedawać swoje zakłady w sieciach handlowych - informuje "Puls Biznesu".
Narodowy monopolista w zakresie gier liczbowych i loterii pieniężnych odczuwa ostatnio spadek zainteresowania amatorów wysokich wygranych. Przychody przedsiębiorstwa obniżyły się w I kw. 2010 r. o prawie 20 proc. w porównaniu do I kw. 2009 r.
Jednym ze sposobów na poprawienie sytuacji finansowej ma być współpraca z sieciami handlowymi, polegająca na sprzedaży zakładów w kasach.
Zainteresowanie jest duże i Totalizator prowadzi już negocjacje z kilkoma dużymi partnerami - dowiaduje się "Puls Biznesu".
Miłego dnia.
Witam.MONET serdecznie dziękuje za podanie konkretnego źródła tej informacji.Znając źródło można sobie resztę doczytać.Pozdrawiam i miłego dnia.
Lotto z kasy w hipermarkecie? Monopolista szuka wsparcia
http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Ofensywa-Totalizatora-Sportowego,wid,12329371,wiadomosc.html
http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Ofensywa-Totalizatora-Sportowego,wid,12329371,wiadomosc.html
witaj monet
u mnie w hipermarkecie
są 2 punkty lotto oddalone od siebie
w odległosci ok 10 m
1-szy .punkt obsługi klienta pewnej sieci handlowej
2-gi . kiosk z prasą
nic tylko wybierać ????
u mnie w hipermarkecie
są 2 punkty lotto oddalone od siebie
w odległosci ok 10 m
1-szy .punkt obsługi klienta pewnej sieci handlowej
2-gi . kiosk z prasą
nic tylko wybierać ????
kogucik19>>> zgłoś się do okulisty , bo to ja w swoim wpisie podałem źródło tej informacji - a Monet się na ten mój wpis jedynie powołał.
Ale aby to zrozumieć , to trzeba mieć over 54 i to nie lat a IQ ....
Ale aby to zrozumieć , to trzeba mieć over 54 i to nie lat a IQ ....
Witam.Masz jakiś problem że piszesz z użyciem mego nicka,mało ci innych.A do okulisty chodzę systematycznie tak jak ty do psychiatry.Polemiki nie będzie.
Mniej od innych użytkowników tego portalu kumatemu , ale dużo po próżnicy gdakającemu ptakowi-głuptakowi przypominam zatem :
"W najbliższym czasie Totalizator Sportowy planuje umożliwienie zawierania zakładów na swoje gry losowe w zwykłych kasach sklepowych dużych obiektów handlowych.
Pzdr.
edi8
"W najbliższym czasie Totalizator Sportowy planuje umożliwienie zawierania zakładów na swoje gry losowe w zwykłych kasach sklepowych dużych obiektów handlowych.
Pzdr.
edi8
1,5,16,18,25,27,42,44,50,58
2,7,11,19,33,36,46,47,61,62,
4,8,13,24,38,39,48,49,64,65
67,68,73,75,77,78,80
na 14:00
2,7,11,19,33,36,46,47,61,62,
4,8,13,24,38,39,48,49,64,65
67,68,73,75,77,78,80
na 14:00
Witam.Napisz to jeszcze 19 razy i wtedy zrozumie,a tak twój wysiłek spalił na panewce.
kogucik19 >>> tyle,że psychiatra go w luja robi,bo efektów nie widać!
madzia77 >>> a ty ciągniesz psychiatrze luja i to z połykiem , a potem idziesz do laryngologa z podrażnionym przełykiem!
"115729. status kogucik19 2010-06-02 (09:34)
Witam.Napisz to jeszcze 19 razy i wtedy zrozumie"
Ale przecież nikt tu cię o to nie podejrzewa , że jesteś inteligentny!
Witam.Napisz to jeszcze 19 razy i wtedy zrozumie"
Ale przecież nikt tu cię o to nie podejrzewa , że jesteś inteligentny!
Witam.Medycyna po mimo wielkiego postępu w niektórych przypadkach jeszcze jest bezsilna.Od takiego pobiera sie opłate za kontakt z takim osobnikiem,ale już nie leczy.To taki specyficzny przypadek.Ale olejmy to życie jest piekne więc szkoda czasu na całodniowe siedzenie przed kompem.Pozdrawiam i miłego dnia.Zmykam do przyjemniejszych spraw.Przestało padać i należy to wykorzystać.
kogucik19 napisał:
"Przestało padać i należy to wykorzystać."
Tak , tak...Spod miotły ci się nie będzie kurzyć...
"Przestało padać i należy to wykorzystać."
Tak , tak...Spod miotły ci się nie będzie kurzyć...
Czy jest jakiś temat,który na tym czacie wojny nie sprowokuje?
Ja tylko chcialbym poznać Wasze zdanie na okolicznośc tego posunięcia Totalizatora.
Ja osobiście uważam,że może im się to nawet udać.
Robić coś muszą,bo po ostatnich spektakularnych (zupełnie nieudanych) ruchach sytuacja firmy jest tak zła,jak dawno już nie była.
A "góra" dusi i kasy się domaga.
Pozdrawiam i apeluję o więcej wzajemniej życzliwości.
Ja tylko chcialbym poznać Wasze zdanie na okolicznośc tego posunięcia Totalizatora.
Ja osobiście uważam,że może im się to nawet udać.
Robić coś muszą,bo po ostatnich spektakularnych (zupełnie nieudanych) ruchach sytuacja firmy jest tak zła,jak dawno już nie była.
A "góra" dusi i kasy się domaga.
Pozdrawiam i apeluję o więcej wzajemniej życzliwości.
kogucik19 >>> no bo tylko tyle mu zostało pomarzyć,a tak na marginesie nie wiedziałam,że nasz doktorek prócz innych namiętności potrafi rymowanki klecić.
Człowiek całe życie się czegoś dowiaduje :PPP
ps. nie mogę typować koguciku na forum,bo blokadę mam w dalszym ciągu :(
Może tak:
Adminie - moja wina,moja wina,moja bardzo wielka wina.....!
przepraszam,będę już grzeczna - obiecuję.
Człowiek całe życie się czegoś dowiaduje :PPP
ps. nie mogę typować koguciku na forum,bo blokadę mam w dalszym ciągu :(
Może tak:
Adminie - moja wina,moja wina,moja bardzo wielka wina.....!
przepraszam,będę już grzeczna - obiecuję.
Monet na tej stronie nie przewidziano tematu w którym pojawienie się granatu zaczepnego typu „Madzia77” wywołał by jakieś minimalne zniszczenia:-)
a mnie by zadowoliło jakby wymyślili samoobsługowe Lottomaty, które by działały jak bankomaty-wpłatomaty
kathy >>> witam Cię - ciekawą perspektywą było by też zawieranie zakładów przez internet,ze względu chociażby na osoby ograniczone fizycznie.
pozd
Ciekawa jestem,czy TS wpadnie kiedyś na taki pomysł?
pozd
Ciekawa jestem,czy TS wpadnie kiedyś na taki pomysł?
Witam wszystkich! kuponik na 14 puszczony i liczby zatypowane-powodzenia.
edi8 >>> z tej informacji niewiele wynika, bo szczegółów brak. W moim pojęciu Totalizator nie dostrzega chętnych do gry w małych miejscowościach. Duże sieci sklepowe istnieją tylko w dużych miastach, więc to rozwiązanie nie jest dla mieszkańców małych miejscowości.Poza tym wydaje mi się, że głównym powodem spadku zainteresowania grami liczbowymi Lotto jest cena zakładów w odniesieniu do szans na trafienie. Ostatnia podwyżka Dużego Lotka jest po prostu zaporowa, szczególnie w odniesieniu do wysokości wygranych niższego stopnia. Hałaśliwe zmiany nazwy gier niczego nie wniosły do samej gry. To tylko zadymianie sceny!
madzia77 >>> wyrażam tu tylko swoje zdanie , ale po tym bezprzykładnym w historii tego portalu Twoim popisie braku kultury , zobrazowanym ujawnieniem numeru telefonu , imienia i nazwy miejscowości - miejsca zamieszkania "danteV'a" , to wg mnie już NIGDY nie powinnaś mieć zdjętego bana na pisanie na forum.
Zaś Twoje dzisiejsze w moim kierunku "lujowanie" świadczy , że jesteś na prostej w kierunku bana także na pisanie na czacie , bo poziom agresji i nienawiści do innych użytkowników , który Ty sobą prezentujesz i paranoja wyrażana posiadaniem już chyba kilkunastu nicków - jest przykładem braku u Ciebie zdolności do wyciągania wniosków z poprzednich wydarzeń z Twoim udziałem , za które byłaś banowana.
Przykład: we wpisie 115737 zapewniasz Admina prosząc o odbanowanie:
"Adminie - moja wina,moja wina,moja bardzo wielka wina.....!
przepraszam,będę już grzeczna - obiecuję"
a kilka minut wcześniej piszesz o innym użytkowniku , który jest częścią historii tego portalu m.min. jako autor wpisu nr 100000 :
"psychiatra go w luja robi..." itd.
...........................
Tak więc wg mnie nie tylko nie zasługujesz na odbanowanie na forum , ale wręcz solidnie zapracowałaś na pożegnanie się z Tobą także i na czacie.
A teraz coś językiem , który będziesz mogła łatwiej zrozumieć:
Jesteś czystej wody zdrowo walniętą szajbą z przerzutką , czyli masz śrubę!
Zaś Twoje dzisiejsze w moim kierunku "lujowanie" świadczy , że jesteś na prostej w kierunku bana także na pisanie na czacie , bo poziom agresji i nienawiści do innych użytkowników , który Ty sobą prezentujesz i paranoja wyrażana posiadaniem już chyba kilkunastu nicków - jest przykładem braku u Ciebie zdolności do wyciągania wniosków z poprzednich wydarzeń z Twoim udziałem , za które byłaś banowana.
a kilka minut wcześniej piszesz o innym użytkowniku , który jest częścią historii tego portalu m.min. jako autor wpisu nr 100000 :
Tak więc wg mnie nie tylko nie zasługujesz na odbanowanie na forum , ale wręcz solidnie zapracowałaś na pożegnanie się z Tobą także i na czacie.
osiem
prawie wszystkim
Wy tu o hipermarketach, lottomatach samoobsługowych, ofensywie ts-a firmie przyjaźniejszej Nam - graczom ...
U mnie ostatni punkt się otworzył, w takim najzwyczajniejszym osiedlowym warzywniaku, takiej "zielonej budce"...
No i fundację otworzyli, żeby robić dobrze :]
I to to jest dopiero ekspansja przyznajcie ;)
A takie,choćby tylko skromne dwa marzenia gracza ?
- wybór możliwości gry w MM tylko na 2. los ?
- żeby informacja o tym, gdzie padła główna wygrana, nie była zależna tylko od kaprysu firmy ?
prawie wszystkim
Wy tu o hipermarketach, lottomatach samoobsługowych, ofensywie ts-a firmie przyjaźniejszej Nam - graczom ...
U mnie ostatni punkt się otworzył, w takim najzwyczajniejszym osiedlowym warzywniaku, takiej "zielonej budce"...
No i fundację otworzyli, żeby robić dobrze :]
I to to jest dopiero ekspansja przyznajcie ;)
A takie,choćby tylko skromne dwa marzenia gracza ?
- wybór możliwości gry w MM tylko na 2. los ?
- żeby informacja o tym, gdzie padła główna wygrana, nie była zależna tylko od kaprysu firmy ?
eduś >>> zweryfikuj pierw swoje zachowanie.
Jeżeli masz ochotę to i ja Ci przytoczę rzeczy,którymi i Ty się tutaj popisywałeś,nawet nie mając świadomości,że robisz źle.
Robiłeś i robisz wszystko o czym pisałeś w odniesieniu do mojej osoby.
Więc nie jesteś lepszy jak ja,w takim układzie odbij koleś,bo już nudny jesteś.
Jeżeli masz ochotę to i ja Ci przytoczę rzeczy,którymi i Ty się tutaj popisywałeś,nawet nie mając świadomości,że robisz źle.
Robiłeś i robisz wszystko o czym pisałeś w odniesieniu do mojej osoby.
Więc nie jesteś lepszy jak ja,w takim układzie odbij koleś,bo już nudny jesteś.
madzia77 >>> wyrażam tu tylko swoje zdanie , ale po tym bezprzykładnym w historii tego portalu Twoim popisie braku kultury , zobrazowanym ujawnieniem numeru telefonu , imienia i nazwy miejscowości - miejsca zamieszkania "danteV'a" , to wg mnie już NIGDY nie powinnaś mieć zdjętego bana na pisanie na forum.
madzia77>>>ty tego nie zrozumiesz gamoniu ale jesteś tu jedyna z którą są takie kłopoty. Inni też mają starcia ale są to solówki a ty wkurzasz 99% odwiedzających.
Nic dodać nic ująć.
Witam
Widzę, że nasz TS działa.
Jak patrzę, to w moim otoczeniu jest 5 punktów, w niedzielę czynne 3, a jak jakieś święto to tylko 2.
Z tym, że te 2 są w dość dużej odległości od siebie.
Jeśli jest hipermarket, to w nim najczęściej w tzw galeriach jest jakiś punkt, powiedzmy, że nazywa się Media, a np w samym Carrefourze, ale tych z dopiskiem Market też są w kasach już terminale TS.
Osobiście uważam, że zamiast bawić się w podpisywanie umów z "marketami" powinni skupić się na ofercie i internecie.
Moim zdaniem taniej im wyjdzie, a i grono osób niepełnosprawnych będzie szczęśliwsze. "Nie będą mieli co zrobić, to sobie w lotto pograją" - bez obrazy osób ułomnych.
Rozumiem, ze wymyślili sobie ustawę, ale minęło już ponad 6 miesięcy, a oni ciągle myślą. To może niech przestaną, a wreszcie coś zrobią?
Pzdr
SirMavins
Widzę, że nasz TS działa.
Jak patrzę, to w moim otoczeniu jest 5 punktów, w niedzielę czynne 3, a jak jakieś święto to tylko 2.
Z tym, że te 2 są w dość dużej odległości od siebie.
Jeśli jest hipermarket, to w nim najczęściej w tzw galeriach jest jakiś punkt, powiedzmy, że nazywa się Media, a np w samym Carrefourze, ale tych z dopiskiem Market też są w kasach już terminale TS.
Osobiście uważam, że zamiast bawić się w podpisywanie umów z "marketami" powinni skupić się na ofercie i internecie.
Moim zdaniem taniej im wyjdzie, a i grono osób niepełnosprawnych będzie szczęśliwsze. "Nie będą mieli co zrobić, to sobie w lotto pograją" - bez obrazy osób ułomnych.
Rozumiem, ze wymyślili sobie ustawę, ale minęło już ponad 6 miesięcy, a oni ciągle myślą. To może niech przestaną, a wreszcie coś zrobią?
Pzdr
SirMavins
I teraz będziesz powielał swoje wpisy?
Spam robisz Adminowi na stronce.
Sam się bez przerwy do kogoś przyklejasz to kogut,to emeryt,ibiza,ja,finansista,bratiszka,teraz i klarak i tak mogłabym bez liku wymieniać.
Raz Ci jeszcze powtarzam przestań bredzić i tyle.
No chyba,że swoimi sugestiami chcesz wpłynąć na Admina - to już inna bajka,ale weź sobie pod uwagę,że on Cie eduś zna.
I nie politykuj tu,bo nikogo to nie interesuje co myślimy o sobie nawzajem.
Spam robisz Adminowi na stronce.
Sam się bez przerwy do kogoś przyklejasz to kogut,to emeryt,ibiza,ja,finansista,bratiszka,teraz i klarak i tak mogłabym bez liku wymieniać.
Raz Ci jeszcze powtarzam przestań bredzić i tyle.
No chyba,że swoimi sugestiami chcesz wpłynąć na Admina - to już inna bajka,ale weź sobie pod uwagę,że on Cie eduś zna.
I nie politykuj tu,bo nikogo to nie interesuje co myślimy o sobie nawzajem.
Witam.
A gdzie tu walka z hazardem ??. TS likwiduje kolejne kolektury ,,przenosi wszystko do podziemia ,o profesjonalizmie strach wspominać.pzdr
A gdzie tu walka z hazardem ??. TS likwiduje kolejne kolektury ,,przenosi wszystko do podziemia ,o profesjonalizmie strach wspominać.pzdr
"115754. status herbie1976 2010-06-02 (11:09)home Wrocław Gdański
madzia77>>>ty tego nie zrozumiesz gamoniu ale jesteś tu jedyna z którą są takie kłopoty. Inni też mają starcia ale są to solówki a ty wkurzasz 99% odwiedzających."
Masz rację...
madzia77>>>ty tego nie zrozumiesz gamoniu ale jesteś tu jedyna z którą są takie kłopoty. Inni też mają starcia ale są to solówki a ty wkurzasz 99% odwiedzających."
Masz rację...
Włączcie sobie ludziska RMF FM i od razu humor wam sie poprawi :)
Robal_36.
Dziewięć...
Brak możliwości gry przez net oraz to, że nie mogę na drugie a muszę od razu na dwa lasowania grac jest wstecznym posunięciem.
W TM była taka opcja, która słusznie uświadomił mi edi8, że po prostu zaznaczam inne numery ( o 100 większe) i po sprawie.
Nie ma żadnych przeszkód, aby TS umożliwił grę przez net, to tylko są ich wymysły.
Była TM, już jest nie nasza, ale umowę można podpisać, nałożyć podatek, zyskami się podzielić...
Dziewięć...
Brak możliwości gry przez net oraz to, że nie mogę na drugie a muszę od razu na dwa lasowania grac jest wstecznym posunięciem.
W TM była taka opcja, która słusznie uświadomił mi edi8, że po prostu zaznaczam inne numery ( o 100 większe) i po sprawie.
Nie ma żadnych przeszkód, aby TS umożliwił grę przez net, to tylko są ich wymysły.
Była TM, już jest nie nasza, ale umowę można podpisać, nałożyć podatek, zyskami się podzielić...
Wymysły nie wymysły - ale pytanie w dalszym ciągu pozostaje,dlaczego TS nie chce umożliwić zawierania zakładów przez neta?
pozdrawiam
pozdrawiam
Madzia77 Admin też zbiera dane użytkowników? Ten portal jak IPN, pewne osoby zbierają dane i teczki na innych. Madzia77 codziennie odkrywasz „kuchnie" tego portalu. Myślałem, że tylko Ty masz "czarną listę" do opublikowania w przypadku jak ktoś Ci napisze „kawę na ławę" czyli zwykłą prawdę.
tczew1958>>
Jaka walka z hazardem ? - Naprawdę by chcieli, to by zamknęli i po ptokach...W trzy kubeczki można by zagrać, albo u cioci ewentualnie w pokerka :}
SirMavins>>
zgadza się
Nie czarujmy się, możliwości technologiczne są spore :]
Jaka walka z hazardem ? - Naprawdę by chcieli, to by zamknęli i po ptokach...W trzy kubeczki można by zagrać, albo u cioci ewentualnie w pokerka :}
SirMavins>>
zgadza się
Nie czarujmy się, możliwości technologiczne są spore :]
mysia-pysia >>> skoro tak radzisz z tym RMF FM:
http://www.megawypas.pl/readarticle.php?article_id=17
Pzdr.
edi8
http://www.megawypas.pl/readarticle.php?article_id=17
Pzdr.
edi8
"dlaczego TS nie chce umożliwić zawierania zakładów przez neta?"
No właśnie, pomyślmy.
Bo broni interesów swoich pracowników, którzy stracą, gdyż ludzie zamiast chodzić do kolektur w domu sobie zatypują.
...a może osłowie nie wiedzą co to jest dzisiaj internet?
A tak miało być dobrze, a taki miał być cud.
No i w sumie jest Polska-Druga Japonia, a jak za króla Ćwieczka...
No właśnie, pomyślmy.
Bo broni interesów swoich pracowników, którzy stracą, gdyż ludzie zamiast chodzić do kolektur w domu sobie zatypują.
...a może osłowie nie wiedzą co to jest dzisiaj internet?
A tak miało być dobrze, a taki miał być cud.
No i w sumie jest Polska-Druga Japonia, a jak za króla Ćwieczka...
Napisałem "pracowników" - a to chyba nie do końca prawda.
Podobno z samego Toto się nie utrzyma, więc najlepiej w sklepie, cokolwiek to oznacza.
"Technologia" - jest internet, a wystarczy tak niewiele, aby to zmienić. Pytanie zasadnicze:" dlaczego jeszcze nie ma w tej sprawie petycji?". "I dlaczego nikt z tym nic nie robi?".
Wszak było spotkanie z premierem, i nic nie dało?
Podobno z samego Toto się nie utrzyma, więc najlepiej w sklepie, cokolwiek to oznacza.
"Technologia" - jest internet, a wystarczy tak niewiele, aby to zmienić. Pytanie zasadnicze:" dlaczego jeszcze nie ma w tej sprawie petycji?". "I dlaczego nikt z tym nic nie robi?".
Wszak było spotkanie z premierem, i nic nie dało?
Nie chcę w tej sprawie snuć domysłów - dlaczego nie?
Postawiłam pytanie,a niech każdy z graczy,obserwatorów sam wyciągnie wnioski i już.
Postawiłam pytanie,a niech każdy z graczy,obserwatorów sam wyciągnie wnioski i już.
Nie, no dlaczego?
To bardzo ciekawe pytanie, bo musi coś za tym stać?
Czy jest jakiś racjonalny powód dla którego nie ma takich nowoczesnych rozwiązań?
To bardzo ciekawe pytanie, bo musi coś za tym stać?
Czy jest jakiś racjonalny powód dla którego nie ma takich nowoczesnych rozwiązań?
Chociaż gdybym była ja prezesem tak wielkiej firmy,która przynosi taaakie dochody i widziałabym,że zmniejsza się zainteresowanie moimi propozycjami to dawno bym już zorganizowała coś co przyciągnie hazardzistów.
A TS jak do tej pory jedyne co zrobiło to zwiększyło stawki (przy śmiesznych wygranych niższego stopnia)za zakład,wprowadziło JOKERA grę tak bez sensu,że szkoda gadać.
No i ładne prezenterki w fajnych ciuszkach,miał być show z udziałem publiki a jak jest każdy wie.
I myślę sobie że dobrze tak TS bo chytry dwa razy traci !
A TS jak do tej pory jedyne co zrobiło to zwiększyło stawki (przy śmiesznych wygranych niższego stopnia)za zakład,wprowadziło JOKERA grę tak bez sensu,że szkoda gadać.
No i ładne prezenterki w fajnych ciuszkach,miał być show z udziałem publiki a jak jest każdy wie.
I myślę sobie że dobrze tak TS bo chytry dwa razy traci !
Broni "pracowników" ?
Obniżając marżę w kolekturach ?
Nakazując samemu dostarczać utarg ?
Kolektur firmowych (ze wszystkich 12 tys.) jest ułamek, prowadzący pozostałe NIE są pracownikami ts-a
Wiesz, czym będą tłumaczyć brak tej (netowej) możliwości?
Bezpieczeństwem... Papier na którym drukują dowód zawarcia zakładu, jest drukiem "ścisłego zarachowania", ma nadruk serii i numeru i właśnie to /podobno/ jest sprawdzane w momencie weryfikacji wygranych
Obniżając marżę w kolekturach ?
Nakazując samemu dostarczać utarg ?
Kolektur firmowych (ze wszystkich 12 tys.) jest ułamek, prowadzący pozostałe NIE są pracownikami ts-a
Wiesz, czym będą tłumaczyć brak tej (netowej) możliwości?
Bezpieczeństwem... Papier na którym drukują dowód zawarcia zakładu, jest drukiem "ścisłego zarachowania", ma nadruk serii i numeru i właśnie to /podobno/ jest sprawdzane w momencie weryfikacji wygranych
madzia77>>
"ładne prezenterki w fajnych ciuszkach"
o gustach się nie dyskutuje, ale...
Wieleba i Laskowski w bokserkach ?
OMG
"ładne prezenterki w fajnych ciuszkach"
o gustach się nie dyskutuje, ale...
Wieleba i Laskowski w bokserkach ?
OMG
Jasne, tylko że w TM jak wygrało się, to "wydruk" - dostawało się numer, z którym szło się do oddziału i tam dostawało kasę.
Boże, jakie to trudne!!!
A bezpieczeństwo?
Hmm, mam na swoim koncie potwierdzenie wygranej, więc jakbym "zgubił druczek", to poproszę o kolejny kod.
A jak zgubię kupon, to papa...
Boże, jakie to trudne!!!
A bezpieczeństwo?
Hmm, mam na swoim koncie potwierdzenie wygranej, więc jakbym "zgubił druczek", to poproszę o kolejny kod.
A jak zgubię kupon, to papa...
Po długiej przerwie od MM zagrałem dziś na dwie dziesiątki
bonus ładny się uzbierał i kusi :)
bonus ładny się uzbierał i kusi :)
Ale bzdury tu wypisujecie o TS ojjoj aż głowa boli......
Artykuł o gościu , któremu wygrana szczęścia nie dała - bo dziś jest śmieciarzem:
http://adam.cas.sk/clanky/7197/z-miliardara-ktory-vyhral-v-lotte-je-dnes-opat-smetiar.html
( tekst w języku słowackim , chętni mogą zrobić tłumaczenie na j. polski w google ) .
Pzdr.
edi8
http://adam.cas.sk/clanky/7197/z-miliardara-ktory-vyhral-v-lotte-je-dnes-opat-smetiar.html
( tekst w języku słowackim , chętni mogą zrobić tłumaczenie na j. polski w google ) .
Pzdr.
edi8
Z lokalnego dowcipu
Madzia77:„gdybym była ja prezesem tak wielkiej firmy” :-)
Puenta autora: w naszym kraju wszystko jest możliwe jeśli elektryk był prezydentem to.............
Madzia77:„gdybym była ja prezesem tak wielkiej firmy” :-)
Puenta autora: w naszym kraju wszystko jest możliwe jeśli elektryk był prezydentem to.............
Podniesienie cen na MM spowodowało spadek grających,
teraz to samo z DL, pewnie jeszcze wkrótce podobnie wykończą ML.
Tym TS jacyś pazerni dorobkiewicze żądzą, którym sie marzy w rok wypchać kieszenie, jak to jest w innych spółkach pnstwowych.
Dobijają TS jeszcze te wszechobecne sms-owe złodziejstwa, które może właśnie wykorzystują fakt zdrożenia kuponów TS .
A lud ci u nas bidny i musi wybierać: flacha, chleb i teraz los, kupon czy sms.
teraz to samo z DL, pewnie jeszcze wkrótce podobnie wykończą ML.
Tym TS jacyś pazerni dorobkiewicze żądzą, którym sie marzy w rok wypchać kieszenie, jak to jest w innych spółkach pnstwowych.
Dobijają TS jeszcze te wszechobecne sms-owe złodziejstwa, które może właśnie wykorzystują fakt zdrożenia kuponów TS .
A lud ci u nas bidny i musi wybierać: flacha, chleb i teraz los, kupon czy sms.
Cześć Edi8-zupełnie nie rozumiem jak można tyle pieniędzy"zmarnotrawić" Czytałem właśnie ten słowacki artykuł...
chippi>>> widać można... :) a kokaina i prostytutki są drogie!
A tu o tym gościu ale po angielsku:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1249209/Lotto-lout-Michael-Carroll-dole-squandering-millions.html
Pzdr.
edi8
A tu o tym gościu ale po angielsku:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1249209/Lotto-lout-Michael-Carroll-dole-squandering-millions.html
Pzdr.
edi8
Witaj chippi ;) Jak chowa się synuś? Jak dasz gwarancję na takiego samego fajnego klonika to ja się piszę! ;) Gratulki za obronę pracy :))
Edi8-no tak...Wiesz...ja uważam, że "większe" pieniądze są dla ludzi ale MĄDRYCH.Cóż jak wynika z tego artykułu człowieka one zepsuły.
hosia-jak narazie dobrze. gwarancji niestety nie mogę dać ;)pozdrawiam i dziekuje
KOMBINAT,ROZMARYN,IKRA,SER - zdecydowanie odradzam
Wczorajszy system wyboru liczb do MM /oboki/ nie zdał egzaminu :( Wybór na dziś - jadący z naprzeciwka...
Samemu podejmując decyzję "co kreślić", takich bym nie wybrał
Wczorajszy system wyboru liczb do MM /oboki/ nie zdał egzaminu :( Wybór na dziś - jadący z naprzeciwka...
Samemu podejmując decyzję "co kreślić", takich bym nie wybrał
Może nie w tą stronę do pracy jeżdżę ?
minispódniczka - mini trafienia
minispódniczka - mini trafienia