Wpisy 1 155 526 – 1 155 625
8 października 2012 11:59 → 8 października 2012 12:34, 100 wpisów
no lila ty msz chyba mniejze dłonie to i szczypta była mnijesza, bo ja sypnąłem od serca, licząc na zwielokrotniony efekt
medea na profilu dałam ci robótkę w wolnej chwili...nie wiem czy widziałas wpis wczesniejszy...
lila, w przepisie podałaś mi szczypte, więc rozumiem, że swoją szczyptę
medea
własnie wyczytałam ze najlepiej grac gdzy jowisz jest w strzelcu lub rybach a wenus w byku i wadze..najlepiej w V domu... jakbys mogła zerknąć kiedy taki czas nadejdzie???
własnie wyczytałam ze najlepiej grac gdzy jowisz jest w strzelcu lub rybach a wenus w byku i wadze..najlepiej w V domu... jakbys mogła zerknąć kiedy taki czas nadejdzie???
islandorka
W pracy nie mam tego programu od kondi1 czyli w domu sprawdzę bo też chcę sprawdzić czy to prawda
W pracy nie mam tego programu od kondi1 czyli w domu sprawdzę bo też chcę sprawdzić czy to prawda
Dzisiaj wytypowałem ósemkę która bym wysłał dzisiaj i której bym dzisiaj nie wysłał . I wysłałem obie , zobaczymy która będzie lepsza
kondi1
A ja sobie poczytałam tekst tego autora co islandorka, że jak Saturn w V,VII lub XI domu to po ptokoch jeśli chodzi o powiedzenie światu lotto zaglądam do swojego horoskopu .... a tam Saturn w XI domu jak ta lala. Ale nie będzie astrologia pluła nam w twarz i nadziei pozbawiała
A ja sobie poczytałam tekst tego autora co islandorka, że jak Saturn w V,VII lub XI domu to po ptokoch jeśli chodzi o powiedzenie światu lotto zaglądam do swojego horoskopu .... a tam Saturn w XI domu jak ta lala. Ale nie będzie astrologia pluła nam w twarz i nadziei pozbawiała
medea,ja dokładam liczby w zależności od tego, między którymi planetami jest Księżyc i dzisiaj może zostać wylosowane 1,9,10,33,71,72
ciekawe czy ktos trafil 10 multi na chybil trafil kiedys lub cos mniejszego niz4
Wczoraj na wieczór wysłałem 8 liczb z przedziału 70-80 i tylko 4/8 wpadło
medea, sprawdzam kiedy ostanio księżyc był między tymi planetami i co wtedy wpadło
oczywiście do rozpoznania, który konkretnie dzień wybrać (bo przebywa on tam dłużej niż 1 dzień) stosuję podany Ci kiedyś INSTRUMENT
kondi1
Instrument w trakcie rozpracowania, bo czytać czytałam, ale dopiero po twoim e-mailu postanowiłam poznac bardziej
Instrument w trakcie rozpracowania, bo czytać czytałam, ale dopiero po twoim e-mailu postanowiłam poznac bardziej
medea, mnie wydawało się, że juz wszystko sprawdziłem, a jedna zmiana powoduje powstanie powstanie kolejnych możliwości i tak w nieskońconość, więc do odkrycia jest jeszcze bardzoooo duuuużo
medea, ja już kilka lat gopoznaję i co jakis cza dzisie się to, co wpis wcześniej
ulala, lepiej cosik na 22:15, ale odkąd gram Twoimi pewniakami grupowymi to mi nie wpadają
kondi1
To tak jak u mnie gdy jestem już na 99,9 % pewna, że skuteczność mi rośnie wtedy gdy jest przeniesienie się księzyca z znaku przyjaznej Bliźniętom Wagi do Skorpiona czyli mojego księżycowego znaku z horoskopu urodzeniowego. Taki czas w okolicach 14-16 czyli zrobimy ćwiczenia praktyczne
To tak jak u mnie gdy jestem już na 99,9 % pewna, że skuteczność mi rośnie wtedy gdy jest przeniesienie się księzyca z znaku przyjaznej Bliźniętom Wagi do Skorpiona czyli mojego księżycowego znaku z horoskopu urodzeniowego. Taki czas w okolicach 14-16 czyli zrobimy ćwiczenia praktyczne
lottomat..o to musisz zatrudnić jeszcze kilka,wtedy nic nie będziesz musiał robić.Będziesz leżał do góry palnikiem i spawał
kondi czasem tak bywa
ale zauważyłam pare razy trafiam bezbłędnie
potem nul jest
ale zauważyłam pare razy trafiam bezbłędnie
potem nul jest
a propos palnika, to słyszałem dzisiaj niesłyszane określenie na ten członek: pohaniec
kondi1
No to ktoś miał fantazję nie powiem ... Turka z częścią ciała skojarzyć. Wiem Sienkiewicza się naczytał
No to ktoś miał fantazję nie powiem ... Turka z częścią ciała skojarzyć. Wiem Sienkiewicza się naczytał
spi taka zuzanna a ty idzie rak nieborak jak ujebie bedzie znak
kondziu..ok wpadnij to cię trochę podszczypiemy.Idziesz na to albo poczujesz przemarsz wojsk na własnej dupie
pierożki zrobione...można sie częstować
i mus jabłkowy w słoikach już tez się waży
i mus jabłkowy w słoikach już tez się waży