Wpisy 1 155 626 – 1 155 725
8 października 2012 12:35 → 8 października 2012 13:04, 100 wpisów
no chyba, że jestem po serii 10 zastrzyków, to wtedy juz mi wszystko jedno
ulala
Pierożki.... prawdziwe domowe nie z mrożonki no nie może być bym się skusiła. My z mamusią chutney gruszkowy i śliwkowy w sobotę uskuteczniałyśmy a jabłka czekają w kolejce do przerobu na półprodukt do szarlotki
amour
Pierożki.... prawdziwe domowe nie z mrożonki no nie może być bym się skusiła. My z mamusią chutney gruszkowy i śliwkowy w sobotę uskuteczniałyśmy a jabłka czekają w kolejce do przerobu na półprodukt do szarlotki
amour
amour
Ja mawia mój tatuś ukochany bo jedyny stara bida a nowa całe szczęście nie chce przyjść
Najgorsze co może się zdarzyć członkowi mpusiowej ferajny czyli jedyne losowania, w których trafiam to te prowadzone przez Moreno. Zgroza
Ja mawia mój tatuś ukochany bo jedyny stara bida a nowa całe szczęście nie chce przyjść
Najgorsze co może się zdarzyć członkowi mpusiowej ferajny czyli jedyne losowania, w których trafiam to te prowadzone przez Moreno. Zgroza
czesc LILA ULALA AMOUR KONDI LOTTOMAT ...
Witajcie
Witajcie
lottomat.....ni ok mam ręce u góry no i co Ty mi teraz możesz zrobić
medea, mnie i ruda ostatnio polubiła, więc chyba miała cięższy okres
czesc medea
ulala no to palce lizać mniam
kondi1 my dopiero się wprawiamy ponownie w przetwórstwo, bo staruszkowie dopiero w tym roku postanowili zostać działkowcami. A z pomidorów wychodowanych na balkonie to nawet ketchupu nie dało się zrobić w takim tempie znikały z krzaczka
kondi1 my dopiero się wprawiamy ponownie w przetwórstwo, bo staruszkowie dopiero w tym roku postanowili zostać działkowcami. A z pomidorów wychodowanych na balkonie to nawet ketchupu nie dało się zrobić w takim tempie znikały z krzaczka
medea hehe wszystko zależy raczej od antycypacji a nie od prowadzącego
lila , zajęty jestem, a 74 jak narazie wchodzi, a nie wiem co stawiać
lila , zajęty jestem, a 74 jak narazie wchodzi, a nie wiem co stawiać
franek
kondi1
No ja mogłam przewidzieć, że ciężkie czasy idą jak w losowaniu prowadzonym przez p. Laskowskiego trafiłam ostatnie 6/10 w ostatnim czasie
kondi1
No ja mogłam przewidzieć, że ciężkie czasy idą jak w losowaniu prowadzonym przez p. Laskowskiego trafiłam ostatnie 6/10 w ostatnim czasie
lottomat jak sa kfiatki to jaka lufke pasuje lo jee
mnie udało się trafić 6/10 w ostatnich losowaniach, ale wcale sie nie chwalę (bo to odrwraca dobrą kartę)
a przy kondi44 mam nawet 3 takie przypadki (ale tez sie nie chwale)
.a tak ogulnie jakie typy ? Pewniaki ?
.
.
. 18
.69 z czyms kojarzy mi sie
.mnie z japonskim mistrzem karate pynk trynk
. A daj spokoj raz slonce swieci a zaraz pada zarabiscie
.
.
kondziu...za zabicie jest paragrafszkoda by i było życia zmarnowanego za kratkami
. Czesc maks
lottomat...jak się nie podoba to wiruj stądza dużo mącisz dlatego słońca nie ma
lottomat: http://www.youtube.com/watch?v=mzQI6UZnHa4
od razu będzie ci cieplej
od razu będzie ci cieplej
kondziu to muszę cię zmartwić.1,4,5,8,11,12,14,17,18,20,23,26,33,36,38,39 to na nie