Wpisy 1 155 426 – 1 155 525
8 października 2012 08:57 → 8 października 2012 11:58, 100 wpisów
zerkne czy cos znajde...
bronson
Ja jestem na ziemi tylko to taka fajna rozrywka intelektualna na długie samotne wieczory jesienne
Ja jestem na ziemi tylko to taka fajna rozrywka intelektualna na długie samotne wieczory jesienne
I dom - Ascendent (AS) 28° Wagi 32'
Bronsn i zalezy gdzie sie urodziłes, w jakiej rodzinie i jaki masz start...
Bronson kuzyn mieszka w łodzi ma firme budowlana, i rodzina meza w Piotrkowie Tryb. czy Jordanowie jakos tak...chyba...
nigdy nie byłam wiec nie kuamm dobrze i nie znam ich a tym bardziej miejscowosci...
Bronson a ty jeszcze kawaler???
Bronson tak trzymaj... ja bym chętnie cofnęła czas...
islandorka
V dom masz pusty więc tak jak ja urodzonym szczęściarzem nie jesteś. Za to masz całkiem dobrze umieszczonego Saturna przynoszącego pecha bo w IV domu czyli takim co to z grami nie ma nic wspólnego. Jowisz w XI domu razem z Plutonem i Uranem to też dobry znak . Szczegóły podam jak się do podręcznika dorwę
V dom masz pusty więc tak jak ja urodzonym szczęściarzem nie jesteś. Za to masz całkiem dobrze umieszczonego Saturna przynoszącego pecha bo w IV domu czyli takim co to z grami nie ma nic wspólnego. Jowisz w XI domu razem z Plutonem i Uranem to też dobry znak . Szczegóły podam jak się do podręcznika dorwę
Bronson
Z uwagi na moje gabaryty to byłoby fizycznie awykonalne chyba, że masz posturę pana Majewskiego
Z uwagi na moje gabaryty to byłoby fizycznie awykonalne chyba, że masz posturę pana Majewskiego
medea
dzieki nie spodziewałam sie rewelacji patrzac na moje zycie...
dzieki nie spodziewałam sie rewelacji patrzac na moje zycie...
medea
o którym Majewskim mowa???
o którym Majewskim mowa???
oj tak tak tak...czekałam i jestem madei bardzo wdzięczna i za jej poświęcony czas
medea76 a dla mnie horoskop ja urodzony i to jest pytanie kiedy ? nie mogę zdradzić wieku a jestem lwem
Dziękuję za gratulacje
W sobotę będę w Poznaniu to zobaczę bratanka
Bronson moje maleństwo sobie oglada telewizor i nie ma ochoty na mleko
W sobotę będę w Poznaniu to zobaczę bratanka
Bronson moje maleństwo sobie oglada telewizor i nie ma ochoty na mleko
Dzien dobry
Medea znasz taką sztuczkę w astrologii ze. np aby poprawic swoj horoskop mozesz narysowac kosmogram i wpisac w niego same pozytywne ukłądy planet, i uznac go za swoj
Medea znasz taką sztuczkę w astrologii ze. np aby poprawic swoj horoskop mozesz narysowac kosmogram i wpisac w niego same pozytywne ukłądy planet, i uznac go za swoj
Bronson znam fajnych...i co z tego..wszedzie dobrze gdzie nas nie ma...
zerkne pozniej co medea wymysliła...
zerkne pozniej co medea wymysliła...
medea
jak bedziesz cos miała to daj na mój profil bo tu w gąszczu nie znajde pozniej...
jak bedziesz cos miała to daj na mój profil bo tu w gąszczu nie znajde pozniej...
.
Wstrząsająca relacja z Moskwy. "Stos ciał, dławiący smród"
http://wiadomosci.onet.pl/katastrofa-smolenska,5270681,temat.html
.
Wstrząsająca relacja z Moskwy. "Stos ciał, dławiący smród"
http://wiadomosci.onet.pl/katastrofa-smolenska,5270681,temat.html
.
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 286 000
I to nie tylko ruskich wina.
Rudy ze swoją ekipę mordę bał się otworzyć żeby Putnia nie rozgniewać.
Rudy ze swoją ekipę mordę bał się otworzyć żeby Putnia nie rozgniewać.
medea
powróciłam, posprzatane, ciasto wstawione moge posiedziec
powróciłam, posprzatane, ciasto wstawione moge posiedziec
medea ja poczekam na twoja interpretacje dla mnie...ale mysle sobie ze meielm podrzuce ci horoskop mojego syna bo znam jego godzine urodzenia moze on powinien grac w totka i kiedy...masz za to wielka kawe u mnie i winko...jak lubisz...
kondi łakomczuch sie odezwał... na razie biszkopt ogromniasty bo u mnie tez same łakomczuchy a potem czyms przełoze...
starocie powróci z pracy to wezme auto i smigne po cos do przełozenia..albo masa budyniowa wałsnej roboty ... pomysle...
spadam na 5 minut wkleic horoskop syna do medey na meila...
kondi jaja zawsze mam i cukier zwykle tez 2 szkl. maki najtansze ciasto lub babka..lub jabłecznik na ciescie babkowym jabłka w ogrodzie tez sa...
może się wreszcie karta odwróciła- dziś bitwa morska 30zł i 2x2zł na 2szt s7, wczoraj w mm 4/8 i 3/5
to u mnie drapek podobnie musze zerkać, co kreślisz, jak mi też zaczyna iść
medea
wkleiłam ci horoskop syna w twoim profilu bo nie chciało mi sie przeniesc do meila...w wolnej chwili zerknij...
wkleiłam ci horoskop syna w twoim profilu bo nie chciało mi sie przeniesc do meila...w wolnej chwili zerknij...
drapcio moze i do mnie sie usmiechnie...
kondi
od środy do wczoraj miałem posuchę- max. wygrana jaką miałem to 5zł, reszta to 2 i 4zł
od środy do wczoraj miałem posuchę- max. wygrana jaką miałem to 5zł, reszta to 2 i 4zł
kondi a co masz dla kolezanki???
drapciu bitwa m.znów 011 ???
islandorka dałbym do powtórki parę 70tek, ale nie wiem które
bitwa 036, ale w zeszłym tyg. kupiłem z 8szt i tylko 3 były pełne
bitwa 036, ale w zeszłym tyg. kupiłem z 8szt i tylko 3 były pełne
no i suma wschód i zachód Słońca dl am.W-wy daje 29=11, co jest bardzo skuteczne
11 to mój pewniak na gł. koncie gg36, a 60 może wreszcie zacznie chodzić jak 44
drapek, a co powiesz na sklad rezerwowy, jakieś jokery? 1,9,10,33,49,71,72
kondi
ja taką juz mam wysłaną 5/5 1,11,21,56,60; choć do 1 nie mam przeknania,chcę wysłać jeszcze 9/9+ myślę o 78,79,80, może jeszcze 74,72, 29 i 33 i coś jeszcze
ja taką juz mam wysłaną 5/5 1,11,21,56,60; choć do 1 nie mam przeknania,chcę wysłać jeszcze 9/9+ myślę o 78,79,80, może jeszcze 74,72, 29 i 33 i coś jeszcze
drapek, kurde, to 56 bym wywalił, chociaż....kto wie, ale ja dałbym 57 jeśli juz. Pewniak to 14
islandorka i bronson jeśli jeszcze jesteście
Bardzo przepraszam za nagłe zniknięcie, ale miałam klientów.
Wszystkich pozostałych witam serdecznie i na chwilę znikam bo znowu klient
Bardzo przepraszam za nagłe zniknięcie, ale miałam klientów.
Wszystkich pozostałych witam serdecznie i na chwilę znikam bo znowu klient
na kondi44 idzie mi coraz lepiej(długie włosy lepiej przciągają ilczby)
pukon z 56 już mam nadany, a taki wyślę z +4,10,11,29,30,33,72,78,79,80
medea wiem ze musisz znikac...
drapciu drapnij za mnie jak co sie podzielimy...
lila, wczoraj podawałem 15,60 na JUTRO, czyli na dzisiaj, pisałem to dużymi literami i oijedynczo. Czekolada z chilli
lila, szału(czyt.seksu) nie było, ale muszę powiedzieć, że do delektacji badzo dobrei odnalazłem wreszcie lecznicze właściwości chilli.
kondi
Lila
No wreszcie koniec przyjęć więc będę z Wami przez dłuższą chwilę, bo muszę się odstresować
Lila
No wreszcie koniec przyjęć więc będę z Wami przez dłuższą chwilę, bo muszę się odstresować
lila, ogólnie lepiej się czuję, choć ta moja szczypta była nieco większa i jęzor palił jak cholera