Wpisy 115 444 – 115 543
31 maja 2010 19:16 → 31 maja 2010 23:57, 100 wpisów
Magdaleno mam rozumieć,że zadałaś się z kimś innym?
A co z naszą miłością?
A co z naszą miłością?
madzia77 > zaskakujesz mnie jak zwykle ...lubisz lilusia?
Ja tam do niego nic nie mam tylko niech się podaje za tego kim jest
a ty przecież prawdę głosisz i lubisz prawda?
Ja tam do niego nic nie mam tylko niech się podaje za tego kim jest
a ty przecież prawdę głosisz i lubisz prawda?
HYDE PARK strona 55 odpowiedź Lilii dla M.Morii- czytaj i odpowiedz jak to rozumiesz?
Witam wszystkich graczy,życzę dobrych typowań i wysokich wygranych.
simad >>> generalnie miałam coś innego na myśli,no ale OK niech zostanie jak piszesz
lila
Data rejestracji: 2009-10-05
Ilość postów: 2639
M.Morii>>Gdybym był kobietą,zapewne też byłbym szczęśliwy.
Niestety jestem facetem i mogę tylko Ciebie pozdrowić
i już wszystko jasne!!!!! wpis lili ze strony 55 tak szybko zniknął wraz z innymi jak błyskawica ale Ja byłem szybszy
Data rejestracji: 2009-10-05
Ilość postów: 2639
M.Morii>>Gdybym był kobietą,zapewne też byłbym szczęśliwy.
Niestety jestem facetem i mogę tylko Ciebie pozdrowić
i już wszystko jasne!!!!! wpis lili ze strony 55 tak szybko zniknął wraz z innymi jak błyskawica ale Ja byłem szybszy
Siema Simad
madzia77>>>do pały i wal się!!!
madzia77>>>do pały i wal się!!!
To pisał o ile dobrze pamiętam mąż lili Jarek.
sorry wpis nadal jest HYDE PARK strona 55 wpis z godz 23.02 z dnia 30.04.2010
szpicbródka >>> a skąd Ty znasz imię męża lili - mojego męża imię też znasz?
madzia77...jak to,nie wiesz? Przecież ty wszystkie znane tobie imiona wymieniłaś na tym czacie i nazwiska więc nie rozumiem skąd twoje wielkie zdziwienie.
OK OK dobrze że moja żona za mnie wpisów nie robi buuuuhahahahaha!!! Dobry manewr nigdy nie jest zły
idę spać,dobranoc.
Pojawienie się Drag Queen na tym chacie trochę mnie zszokowało.
Zagadka matematyczna dla kulkowiczów. Na Multipasko.pl pisały nicki: szpicbródka, vento, dzikus, KOMBO. Ile osób pisało? :-)
Simad>>>zaglądam tu nawet często ale wkur#wiła mnie ta menda madzia77 tym że znowu zniechęciła danteV'a do typowania. Zamiast siedzieć na podzamczu i napieprzać z klientami to tutaj truła aż zatruła klimat.
lila>>>>witaj
dowcip>>> zadaj też następną zagadkę: ile nicków ma wielonickowa "madzia77"....
herbie1976 >>> to masz dwa a nawet trzy wyjścia :
1) Nauczyć się samemu typować,żeby kasę wyciągać
2)Znaleźć sobie "nowego" typera
3)Prosić tego pana o typy na maila - jak zrobili to inni.
Ale rozumiem,że po za epitetami nic innego nie jesteś w stanie wydedukować ze swoich szarych komórek.
ps. jeżeli myślisz sobie,że ktoś taki jak Ty jest mnie w jakikolwiek sposób obrazić,to jesteś w błędzie.
1) Nauczyć się samemu typować,żeby kasę wyciągać
2)Znaleźć sobie "nowego" typera
3)Prosić tego pana o typy na maila - jak zrobili to inni.
Ale rozumiem,że po za epitetami nic innego nie jesteś w stanie wydedukować ze swoich szarych komórek.
ps. jeżeli myślisz sobie,że ktoś taki jak Ty jest mnie w jakikolwiek sposób obrazić,to jesteś w błędzie.
liluś>no cóż sprawdzić tego nie możemy , czy masz męża czy nie..- również , i wiele wiele innych rzeczy , ale skoro mąż czy nie mąż chce brać udział w dyskusji , to mógłby się zarejestrować i pisać pod własnym nickiem np. zdzicha33
a tak Ja to traktuję jako chwyt poniżej pasa na który nie dałem się nabrać , a ciebie w pewien sposób dyskwalifikuje u mnie, czy nie tylko u mnie, to już i tak bez znaczenia. Tak wyszło...
I chociaż Cię to zdziwi i pewnie nie tylko ciebie ,to wolę madzię77 bo wiem / chociaż też nie do końca/ kto siedzi po drugiej stronie , a Ja lubię wiedzieć tylko tyle czy to facet czy kobieta bo orientacja seksualna po prostu takiej osoby mnie nie interesuje i albo mi to pasuje albo nie. Wymówka że spod twojego nicku pisał twój mąż jest dla mnie nad wyraz śmieszna :)
a tak Ja to traktuję jako chwyt poniżej pasa na który nie dałem się nabrać , a ciebie w pewien sposób dyskwalifikuje u mnie, czy nie tylko u mnie, to już i tak bez znaczenia. Tak wyszło...
I chociaż Cię to zdziwi i pewnie nie tylko ciebie ,to wolę madzię77 bo wiem / chociaż też nie do końca/ kto siedzi po drugiej stronie , a Ja lubię wiedzieć tylko tyle czy to facet czy kobieta bo orientacja seksualna po prostu takiej osoby mnie nie interesuje i albo mi to pasuje albo nie. Wymówka że spod twojego nicku pisał twój mąż jest dla mnie nad wyraz śmieszna :)
edi8>>>Bardzo trudne wyliczenia i zwykły komputer sobie nie poradzi.
herbii > Jak kobieta kocha to i strasznie nienawidzi , tak już jest , myślę że danteV strasznie wpadł madzi77 w oko a później poszło coś nie tak i ....masz babo placek
bo skąd madzia77 miała jego numer telefonu ? No pomyśl?
bo skąd madzia77 miała jego numer telefonu ? No pomyśl?
madzia77>>>je cię nie obrażam - to jest prawda co napisałem i ciężko się za to obrażać.
A co do typowania to nie ważne czy ja umiem typować czy też nie. Ważne jest to że na typach danteV'a czy też edi'ego można zarobić i skoro udostępniają je gratis to każda normalna osoba będzie się z tego cieszyła tylko taki debil jak ty będzie kombinował jak ich wykurzyć z tego forum.
A co do typowania to nie ważne czy ja umiem typować czy też nie. Ważne jest to że na typach danteV'a czy też edi'ego można zarobić i skoro udostępniają je gratis to każda normalna osoba będzie się z tego cieszyła tylko taki debil jak ty będzie kombinował jak ich wykurzyć z tego forum.
simad>>>może tak może nie ale pomyśl jaką to trzeba być kur#wą żeby upubliczniać czyjś nr tel.
Poza tym danteV ma rodzinę więc kur#wy go raczej nie interesują więc gdyby to coś miało mózg to by w ogóle do niego nie startowało.
Poza tym danteV ma rodzinę więc kur#wy go raczej nie interesują więc gdyby to coś miało mózg to by w ogóle do niego nie startowało.
simad >>> BINGO :)
Normalnie nie myślałam,że ktoś mnie tak rozpracuje!!!zakochałam się jeszcze w paru innych "nickach" (ostatnio w KOMBO) ale on był ten jedyny i niepowtarzalny :(:(:(
ps. mam jeszcze kilka numerów do innych panów z tego forum,ale czy to miłość?
No nie wiem czas pokaże :)
Normalnie nie myślałam,że ktoś mnie tak rozpracuje!!!zakochałam się jeszcze w paru innych "nickach" (ostatnio w KOMBO) ale on był ten jedyny i niepowtarzalny :(:(:(
ps. mam jeszcze kilka numerów do innych panów z tego forum,ale czy to miłość?
No nie wiem czas pokaże :)
I gówno zostało ruszone i będzie już śmierdziało do wieczora.
Madzia 77 tu też jest BINGO ale prawdziwe i za darmo możesz raz dziennie zagrać itp.
http://www.kasa.websole.net/
http://www.kasa.websole.net/
madzia77> to była taka przenośnia.. może lubisz romansować z facetami przez neta , twoja sprawa , nic mi do tego , skoro masz aż tyle telefonów jak piszesz to coś w tym musi być , tez nic mi do tego ale sianie fermentu tak naprawdę do niczego nie prowadzi jak sama wiesz , bo forum zostało na razie dla ciebie zamknięte i po co to było ?
Tak trudno zauważyć że normalnych ludzi na tym forum jest coraz mniej , i proces ten ma tendencję zwyżkową
Tak trudno zauważyć że normalnych ludzi na tym forum jest coraz mniej , i proces ten ma tendencję zwyżkową
Strogonow - przechwyciłem Twoją żabę , nawet mnie nie napastowała , niestety , mało sosu z niej wydusiłem , choć od kolan w górę dobrze wróżyło . Przepraszam , że tym kanałem ..... tera , nara , zara , pozdro . Może jakoś tu przemknę . Aha , Twoje mirabelki będą jutro na koncie.
simad >>> kontakty prywatne mam (z tej stronki) i służą one raczej do szybszej komunikacji i tyle.
Jak pisałeś każdy ma "swoją" prawdę,ale ja jej wywlekać tutaj nie mam zamiaru,bo i po co?
Romansować można na necie i służą do tego odpowiednie stronki.
Mam nadzieję,że zrozumiesz.
pozdrawiam
Jak pisałeś każdy ma "swoją" prawdę,ale ja jej wywlekać tutaj nie mam zamiaru,bo i po co?
Romansować można na necie i służą do tego odpowiednie stronki.
Mam nadzieję,że zrozumiesz.
pozdrawiam
No to skoro je masz /kontakty/ to dlaczego je upubliczniasz?
Miej je dla siebie a nie w przypływie złości podajesz je na forum... bo przecież o to jesteś tutaj oskarżana
Miej je dla siebie a nie w przypływie złości podajesz je na forum... bo przecież o to jesteś tutaj oskarżana
simad to coś tego nie zrozumie.
simad >>> trochę obiektywizmu,zobacz sobie dwa trzy wpisy wyżej "jak zasady są łamane" koncentrujesz się na mnie tylko,nie patrząc jak inni to robią.
Nie chcę tutaj bawić się w jakieś rozważania bo nie widzę sensu.
Nie chcę tutaj bawić się w jakieś rozważania bo nie widzę sensu.
herbii1976> mam nadzieję że może będzie inaczej, ale jestem tylko człowiekiem i mogę się mylić
Dlaczego nie ma w archiwum na stronie Lotto losowania z 30 maja z godziny 22:15?
madzia77>>> ty piszesz o zasadach??? Przecież ty nie przestrzegasz żadnych zasad i jesteś zdziwiona że jesteś tępiona. Myśl - to nie boli!!!
No i oczywiście: wal się!!!
No i oczywiście: wal się!!!
madzia77> nie odbiegaj od tematu są zasady mniej ważne i najważniejsze mam na myśli te NO PUBLIC!!
Jeżeli chodzi ci o inwektywy to sprawa kultury osobistej i poszanowania dla drugiej osoby , ta granica jest jak guma do żucia ciągnie się i każdy interpretuje ją na własny sposób
Dla jednego h#j jest czymś powszednim dla innego czymś odrażającym , temat jak morze
Jeżeli chodzi ci o inwektywy to sprawa kultury osobistej i poszanowania dla drugiej osoby , ta granica jest jak guma do żucia ciągnie się i każdy interpretuje ją na własny sposób
Dla jednego h#j jest czymś powszednim dla innego czymś odrażającym , temat jak morze
simad >>> tak jak sam napisałeś NO PUBLIC!! dlatego tez tego tematu nie chcę drążyć.
Plusem jest,że z tego co zrozumiałam chciałbyś dobrze.
pozdrawiam
Plusem jest,że z tego co zrozumiałam chciałbyś dobrze.
pozdrawiam
madzia77>>>zaraz się świętą ogłosisz.
Witam wszystkich z deszczowego i zimnego Śląska.
Pewniak na wieczór >>>21<<<
Pewniak na wieczór >>>21<<<
simad >>> jak czytasz sprawa znajdzie "pomyślny finał" na policji i uważam temat za zamknięty.
pozdrawiam
pozdrawiam
dowcip,myślę,że pod tymi czterema nickami,które podałeś piszą trzy różne osoby,ale możliwe,że tylko dwie.
Na pewno nie powinieneś łączyć nicku vento i szpicbródka,ponieważ kolega vento ma zbyt ciężkie podejście do życia,żeby mój nowy nick łączyć z jego starym nickiem.
Nie powinieneś również łączyć nicku szpicbródka z nickiem kombo ponieważ szpicbródki nie stać na takie majtki i to wszystko w tym temacie.Pozdrawiam.
Na pewno nie powinieneś łączyć nicku vento i szpicbródka,ponieważ kolega vento ma zbyt ciężkie podejście do życia,żeby mój nowy nick łączyć z jego starym nickiem.
Nie powinieneś również łączyć nicku szpicbródka z nickiem kombo ponieważ szpicbródki nie stać na takie majtki i to wszystko w tym temacie.Pozdrawiam.
Wkrótce chyba nie tylko temat będzie zamknięty... bo opis sytuacji ewidentnie wskazuje na to , że ktoś pójdzie siedzieć za to co zrobił!
madzia77>BINGO!!!! jak ty to piszesz, ale nie wiem czy to jest możliwe
dzisiaj dzień bez papierosa więc idę sobie zapalić :)
Herbii1976> daj już spokój , nie męczy Cię to .. Ja już skupiam się nad czarnymi rumakami tych mistrzostw
dzisiaj dzień bez papierosa więc idę sobie zapalić :)
Herbii1976> daj już spokój , nie męczy Cię to .. Ja już skupiam się nad czarnymi rumakami tych mistrzostw
tak edi8 co niektórzy będą ***zieć w pasiak
Panowie !!! za bardzo wierzycie w nasz wymiar sprawiedliwości
Ja do prokuratury przyprowadziłem przestępcę który podrabiał podpisy na dokumentach finansowych i Jak myślicie co było dalej ??????? Nic!!!! osoba ta odmówiła wzoru swojego pisma bo przysługuje mu takie prawo!!! ażeby samemu się nie obciążać i dzisiaj się śmieje mi prosto w ryj
Podrobiła bilanse firmy, były dwa różne i podpisała się za mnie , biegły niestety na podstawie dokumentów przez nią wypełnionych nie mógł stwierdzić czy to jej pismo czy nie
Na samą myśl śmieję się że aż mnie jaja bolą , jak mogłem być tak głupi
Ja do prokuratury przyprowadziłem przestępcę który podrabiał podpisy na dokumentach finansowych i Jak myślicie co było dalej ??????? Nic!!!! osoba ta odmówiła wzoru swojego pisma bo przysługuje mu takie prawo!!! ażeby samemu się nie obciążać i dzisiaj się śmieje mi prosto w ryj
Podrobiła bilanse firmy, były dwa różne i podpisała się za mnie , biegły niestety na podstawie dokumentów przez nią wypełnionych nie mógł stwierdzić czy to jej pismo czy nie
Na samą myśl śmieję się że aż mnie jaja bolą , jak mogłem być tak głupi
teraz to już tylko pozostanie mi "zdawać relację" z poczynań w pierwszym rzędzie dochodzeniowych,następnie prokuratorskich.
Oczywiście osobą zainteresowanym z tej stronki :)
Kto wie - może powołana zostanie specjalna komisja do zbadania sprawy....!
Trzeba zacząć typować żeby na adwokata uzbierać :)
Oczywiście osobą zainteresowanym z tej stronki :)
Kto wie - może powołana zostanie specjalna komisja do zbadania sprawy....!
Trzeba zacząć typować żeby na adwokata uzbierać :)
trudno wyczuć co z tego będzie ale na pewno nic dobrego jeśli to prawda to.... tylko typować
Przecież Magdalena pisała już tutaj o sobie,że osoby chore psychicznie nie są karane w Polsce,coś mniej więcej takiego pisała więc ona panowie nie pójdzie p*erdieć w pasiak,proponuję zastosować zwykłą wyliczankę,na kogo wypadnie na tego bęc.
simad > mnie, ani moją firmę wymiar sprawiedliwości nie interesuje. My nikogo nie oskarżamy. Nie mam czasu latać po sądach. Karta sim została oddana na policję w momencie kiedy po opublikowaniu numeru telefonu na tej stronie, przychodziły smsy z groźbami. No chyba ktoś w jakimś celu ten numer tutaj opublikował. A ktoś inny, czy inni to wykorzystali. Chyba logiczne. Kto wysyłał te sms-y? Nie wiem i mnie to nie interesuje.
Dziś w wieczornym losowaniu padną liczby z 9-kami
Jeszcze bym obstawił:
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 oraz 40,41,42,43,44,45,46,47,48,49
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 oraz 40,41,42,43,44,45,46,47,48,49
dobra!! dobrej nocy wszystkim , mam dość tych dysput , jestem zmęczony a jutro work!!!,don`t worry be happy, dzisiaj miałem trochę luzu pogadałem z wami , może jutro też tak będzie w co wątpię
MM - 22.15
8,27,72 / 9,69,78 / 10,35,67 / 14,34,43 /
8,27,72 / 9,69,78 / 10,35,67 / 14,34,43 /
Też w to wątpię simad,wiele osób z tego czatu jutro będzie na dołku,pozdrawiam.
i 3-ki:
9,14,69 / 5,8,9 / 9,69,79
9,14,69 / 5,8,9 / 9,69,79
simad >>> bardzo dobra myśl,trzeba się wyspać żeby być przytomnym w razie wizyty Pana Policjanta.
Może Pan Policjant z gumową pałka przyjdzie i....!
dobranoc
Może Pan Policjant z gumową pałka przyjdzie i....!
dobranoc
DanteV> zgadzam się z tobą.. Ja latałem i to bardzo po komisariatach i prokuraturze i nie myśl że Ty nie będziesz latał czy ktoś kto się zajmuje tą sprawą ...zresztą sam zobaczysz , oczywiście co nie oznacza że popieram działania przestępców ale droga jest długa i cholernie żmudna a człowiek dochodzi po tym do wniosku po h#ja mi to było , bo i tak nic z tego nie wyjdzie , a jak wyjdzie to będę w szoku
Kurde!!!!
Ale człowiek jest czasami głupi.
Wystuka sobie coś na LIVE i NIE ZAGRA.
O 21.15 zaczęły się 3 mecze ligi Islandii.
1) Hafnarfjordur - Grindavik
2)Keflavik - Selfoss
3)Stjarnan - Haukar
Typki LIVE (były)
1 - HT over 1,5 - 2.20
2 - HT over 1,5 - 1.90
3 - BTS - 1.50
AKO 6.30
Wyniki HT to:
2:1
1:1
a więc wszystko weszło w 100%:)
I w ten oto sposób "pierniczy" się okazje na zarobienie trochę grosza.
Ale człowiek jest czasami głupi.
Wystuka sobie coś na LIVE i NIE ZAGRA.
O 21.15 zaczęły się 3 mecze ligi Islandii.
1) Hafnarfjordur - Grindavik
2)Keflavik - Selfoss
3)Stjarnan - Haukar
Typki LIVE (były)
1 - HT over 1,5 - 2.20
2 - HT over 1,5 - 1.90
3 - BTS - 1.50
AKO 6.30
Wyniki HT to:
2:1
a więc wszystko weszło w 100%:)
I w ten oto sposób "pierniczy" się okazje na zarobienie trochę grosza.
Magdaleno,nie powinnaś o tej porze myśleć tylko o mojej pałce.
Twój ulubiony Pan Policjant.
Pozdrawiam.
Twój ulubiony Pan Policjant.
Pozdrawiam.
czy ta młoda musi zawsze ubierać takie krótkie sukienki? nie mozna sie na losowaniu skupić
51 Hafnarfjordur 2 - 1 Grindavik -- typ FT - over 4,5
56 Keflavik 1 - 1 Selfoss -- typ FT - over 3,5
56 Stjarnan 1 - 1 Haukar -- typ FT - over 3,5
25 Valur 1 - 0 Fylkir -- typ HT - over 1,5
AKO (live) - 10.23 :)
Ciekawe czy takie coś wejdzie:)
56 Keflavik 1 - 1 Selfoss -- typ FT - over 3,5
56 Stjarnan 1 - 1 Haukar -- typ FT - over 3,5
25 Valur 1 - 0 Fylkir -- typ HT - over 1,5
AKO (live) - 10.23 :)
Ciekawe czy takie coś wejdzie:)
Jutro też jest dzień ;)
-----------------------
dzikie,zwierzęce
myśli przychodzą o tej porze do
głowy
-----------------------
dzikie,zwierzęce
myśli przychodzą o tej porze do
głowy
Pech.Na siedem skreśleń trafiona tylko jedna liczba.Godzina nadania:16.42.Osoba przyjmująca zakład:kobieta.Warunki:poniżej średniej.Liczby:10,26,34,36,55,60,66.
Po długiej wędrówce do sklepu,okazało się,że jakieś łasuchy wykupiły moje ulubione gumożelki.Tak,że bałwan został pozbawiony słodyczy.
hosia to pięknie,gratulacje.
Hosiu szkoda,że bałwan nie odpisał Twoich liczb,bo bym coś trafił.A tak koszmar.Stracone 2,5zeta i blisko zawału.
Witaj hipogrzmot,my starzy cwaniacy powinniśmy trzymać się razem.Pozdrawiam.
Jedno mnie dziwi,w hiperkupermarkecie jest przynajmniej 20 rodzai cukierków,a musieli już dwukrotnie wykupić akurat takie jakie podaję bałwanowi.Czy to nie złośliwość losu.
W kilku ostatnich słowach przed snem chciałbym przede wszystkim przeprosić administratora,że biorąc przykład z innych złych osób zacząłem do niego gadać w moich wpisach po nazwisku.
chciałbym również przeprosić gracza edi8,którego wczoraj próbowałem wyprowadzić z równowagi,jednak gracz edi8 okazał się być twardym mężczyzną i nie dał się ponieść złym emocją,
gratuluję i pozdrawiam.
gratuluję i pozdrawiam.
Wieczorna klęska finansowa,powoduje,że jutro zagram może na trzy skreślenia,a może na dziesięć.A przysłowie chińskie mówi:lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu.
Kathy nie zrobiłem tego bo to chyba jakiś przesąd:kolor czerwony.
Witam i pozdrawiam kolegę romanax,
cześć kolego.
cześć kolego.
Ojciec Pio,był w niektórych sprawach surowy,bo kobiety noszące spódniczki mini nie mogły przystępować u niego do spowiedzi.Podkreślał,że czystość to wielka cnota.
hipcio...a jakże, najprzesądniejszy przesąd... czerwona po to by odganiać złe uroki
Wkradł się jeden błąd.Kobieta przyjmująca kupon:warunki średnie,w okularach.
Kathy jak niedawno pisałem,doświadczyłem złośliwego uroku,siedząc przed komputerem nagle mnie całkiem wygięło.Prawdopodobnie ktoś zapeszał.
Może tak być,że jak coś piszę,osoby nielubiące pluszaków dostają histerii i zle życzą hipciowi.
Hipciu a co ma czystość do długości spódniczki ? To chyba od ilości mydła zależy ;)))
Dobranoc Wszystkim ;)
Witaj i żegnaj Kathy ;)))
Dobranoc Wszystkim ;)
Witaj i żegnaj Kathy ;)))
hipcio...zrobisz jak uważasz, ale ja Ci dobrze życzę... sama myślę o takiej kokardce :-)))
dobranoc
kolorowych snów (kulek) wszystkim
dobranoc
kolorowych snów (kulek) wszystkim
Może się komuś to nie podobać,że wspominam czasem o Pio,ale jest to jedna z najbardziej znanych osób na świecie.
hipopotan>>Witaj. Tak obserwuje twoje wpisy to widze wielka wiare a piszesz o takim czy innym swietym widac duch wiary w tobie musi byc wielki... Ciesze sie ze nie kryjesz sie z tym bo co nie ktorzy woleliby o tym nic nie pisac aby sie nie przyznac czy wierza... Ja akurat pracuje w takiej instytucji wiec dla mnie to szczegolnie wazne - ale nie jestem kaplanem hehe choc kiedys byly przymiarki... Pozdrawiam