Wpisy 115 344 – 115 443
31 maja 2010 09:43 → 31 maja 2010 19:13, 100 wpisów
simad jaki mój hipcio ??? nie wiesz o czym piszesz...coś ci się człowieku pomyliło , nie mam z nim nic wspólnego !
brazil.na chwasty
polecam chwastox.działa szybko i
skutecznie.tylko nie przedawkój :)
polecam chwastox.działa szybko i
skutecznie.tylko nie przedawkój :)
oj masz i to nawet sama o tym nie wiesz.nie pamietasz juz.simad ma racje.dwulicowa jestes.
pani Renato,winny sie tłumaczy
szkoda nerwów
celnych typowań na dziś i nie dziś
życze :)
szkoda nerwów
celnych typowań na dziś i nie dziś
życze :)
Ja rus wiem ,że kawał buca i ***a jest ze mnie ale tu pełno kutasów jest i to do kwadratu !!!
xelom chyba się zagalopowałeś......uważaj co piszesz
115345. brazil 2010-05-31 (09:51)
trzeba tepic chwasty.
>>>>>>>>>>>>>>>>>
I słusznie,trzeba tępć!Tylko że, w tym przypadku to wygląda jak prośba o eutanazję.
trzeba tepic chwasty.
>>>>>>>>>>>>>>>>>
I słusznie,trzeba tępć!Tylko że, w tym przypadku to wygląda jak prośba o eutanazję.
mysia nie jestem w temacie
i mnie to nie obchodzi
ale przeważnie winny sie tłumaczy
takie powiedzonko jest
i mnie to nie obchodzi
ale przeważnie winny sie tłumaczy
takie powiedzonko jest
Wiem , że mam słabą pamięć , w takim razie proszę mi przypomnieć gesty "przyjaźni" wobec "hipcia" , bo jakoś nie pamiętam a poza tym ja się nie tłumaczę , dziwię sie tylko , że odpowiadają Ci wpisy "rusa".
rus przestań ćpać i idź na odwyk , a jak już będziesz umiał zachowywać się jak człowiek to możesz zacząć tutaj pisać !
Takich jak ty tutaj nie potrzebujemy ! Jak nie masz pojęcia o czym piszesz to nie pisz wcale !
Takich jak ty tutaj nie potrzebujemy ! Jak nie masz pojęcia o czym piszesz to nie pisz wcale !
robię sobie zastrzyk "złoty strzał"jak muszę to ruse o już białe mysie widzę
Oświadczam.rus to nick i hasło też rus -ktoś do tego doszedł i pisze takie bzdety .Ja w swoim imieniu PRZEPRASZAM i proszę o blokadę . Jest mi przykro.
Pseuolatinos>
Ciebie też,nie pyta nikt o nic a ,ty namiętnie wstawiasz te swoje smętne monotematyczne ***oły.
A gamoń jetem,tylko dlatego,że jeszcze mi się chce takiemu w czubek dziobanemu (stąd ta awersja do kogutów?) wyjaśniać.
Zapamętaj-na każdą akcje jest reakcja.
Ciebie też,nie pyta nikt o nic a ,ty namiętnie wstawiasz te swoje smętne monotematyczne ***oły.
A gamoń jetem,tylko dlatego,że jeszcze mi się chce takiemu w czubek dziobanemu (stąd ta awersja do kogutów?) wyjaśniać.
Zapamętaj-na każdą akcje jest reakcja.
Witam Wszystkich.
Podaje lotto -test. Wersja próbna- do analizy własnej, nie kopiować.
01, 05, 06, 09. 10, 12, 17, 18, 21, 30, 31, 32, 34, 39, 44, 45 i 46.
Mag.uś . Nie znam włoskiego. Możesz napisać to samo po angielsku???
Pozdrawiam i miłego dnia życzę.. .
Podaje lotto -test. Wersja próbna- do analizy własnej, nie kopiować.
01, 05, 06, 09. 10, 12, 17, 18, 21, 30, 31, 32, 34, 39, 44, 45 i 46.
Mag.uś . Nie znam włoskiego. Możesz napisać to samo po angielsku???
Pozdrawiam i miłego dnia życzę.. .
Witam wszystkich w ten zimny,pochmurny,kijowaty dzień :)
Widzę,że mnie nie ma i zadymy też są,a myślałam że tylko ja jestem konfliktowa.
pozdrawiam
brazil >>> jakiś Ty kontaktowy dzisiaj ;)
Widzę,że mnie nie ma i zadymy też są,a myślałam że tylko ja jestem konfliktowa.
pozdrawiam
brazil >>> jakiś Ty kontaktowy dzisiaj ;)
kathy >>> coś dla Ciebie uśmiechnij się :)
http://www.youtube.com/watch?v=Rr4AwLSFI1E
http://www.youtube.com/watch?v=Rr4AwLSFI1E
Dzisiaj u mnie było tak; deszczyk, później był deszcz, który zmienił się w ulewę a teraz mam Potop!!! Noe Przybywaj!!! RATUJ!!! Czyżby nadchodził KONIEC śWIATA???
madzia...dzięki
Wędrowco netowy ...wolnymi kroczkami nadchodzi losowanie, wygrasz, kupisz sobie jacht albo coś innego pływającego i nie straszny Ci będzie potop :-)))
Wędrowco netowy ...wolnymi kroczkami nadchodzi losowanie, wygrasz, kupisz sobie jacht albo coś innego pływającego i nie straszny Ci będzie potop :-)))
Tym , którzy z racji wieku nie wiedzą czym był PRL:
http://www.youtube.com/watch?v=N5cNjrM0R7s&feature=related
sfilmowana autentyczna historia , choć oczywiście nie oddaje to wszystkich aspektów życia w Polsce przed 1989 rokiem.
http://www.youtube.com/watch?v=N5cNjrM0R7s&feature=related
sfilmowana autentyczna historia , choć oczywiście nie oddaje to wszystkich aspektów życia w Polsce przed 1989 rokiem.
Kathy- wydaje mi się , że to jest " wersja próbna potopu". Właściwy potop może być w lipcu.
Witam Wszystkich:): pogoda co prawda nie butelkowa,ale wszystko ku temu zmierza:(:Witam bardzo serdecznie Kogucika, który w końcu raczył wrócić z obserwacji żabek skaczących z spławika:):)
vento>> "Chłopcze" Ty masz jakieś zwidy??najpierw wszędzie widziałeś Lilkę, teraz klaraK? utożsamiasz, ją z mag..!!!zejdź z obłoków na ziemię i zacznij po niej "pewnym" krokiem stąpać.Wyjdzie Ci to tylko na dobre-rada:))))
W.n.>>> o jakim tekście piszesz???? Pozdr. Wszystkich.Trafnych typowań wygranej.
KOCIO>> tak ta mała śliczna"8"
vento>> "Chłopcze" Ty masz jakieś zwidy??najpierw wszędzie widziałeś Lilkę, teraz klaraK? utożsamiasz, ją z mag..!!!zejdź z obłoków na ziemię i zacznij po niej "pewnym" krokiem stąpać.Wyjdzie Ci to tylko na dobre-rada:))))
W.n.>>> o jakim tekście piszesz???? Pozdr. Wszystkich.Trafnych typowań wygranej.
KOCIO>> tak ta mała śliczna"8"
Czuję mocno 13 i 14 w Multi o 14. Może też pójść 70 albo 50
ale czasu mało do kolektury
ale czasu mało do kolektury
Wędrowco netowy ...u mnie wersja próbna trwa. na razie ulica pod moim blokiem przejezdna czyli nie jest źle
Jeszcze zdążyłem zapodać w kolekturze chybika z plusem 20,35,37,43,66 ciekawe czy zmoknięcie zostanie wynagrodzone...
Witam.
Janosik,,,Szpicbródka.
Byłem w Play-u > Wymienili oprogramowanie w modemie.
Teraz mam czekać do 10-czerwca [bo podobno w 13 dni wykorzystałem 5-Gb]Zobaczymy czy po 10-czerwca net ruszy z miejsca.
Pozdrawiam
Janosik,,,Szpicbródka.
Byłem w Play-u > Wymienili oprogramowanie w modemie.
Teraz mam czekać do 10-czerwca [bo podobno w 13 dni wykorzystałem 5-Gb]Zobaczymy czy po 10-czerwca net ruszy z miejsca.
Pozdrawiam
ricardos...jak tam w nowym domku? rozumiem, że blisko pracy teraz masz
Kathy- na stronie pogodynki możesz sprawdzić gdzie pada i ile pada. Szczegóły znajdziesz na mapie radarowej opadów.
Niedawno odkryłem, że mam daleką rodzinę w Gdyni. Może ich odwiedzę w wakację.
Pozdrawiam.. .
Niedawno odkryłem, że mam daleką rodzinę w Gdyni. Może ich odwiedzę w wakację.
Pozdrawiam.. .
ricardos...to Cię wywiało :-)))
Wędrowco netowy ...jak moja ulica przejezdna to jest ok, nie musze więcej sprawdzać, jak nieprzejezdna to znaczy, że powódź
Wędrowco netowy ...jak moja ulica przejezdna to jest ok, nie musze więcej sprawdzać, jak nieprzejezdna to znaczy, że powódź
kathy ja do Gdańska też...:) a tymczasem miłego popołudnia, czas zrobić obiados.
ricardos....smacznegosss.....
a poza tym obietnica, to obietnica...trafie bonusa i kawa murowana...
a poza tym obietnica, to obietnica...trafie bonusa i kawa murowana...
Cio to.O 1400 poszły cztery liczby z moich pięciu wczoraj wysłanych.Dlaczego tak się stało?
Witam.MAG.serdecznie dziękuje za pozdrowienia w imieniu własnym jak i ocalonych żabek.Moje propozycja na drugie losowanie MM jest taka:79,57,69,13,14,37,8,53,54,46.Z wytypowanych liczb na zmiane "A" tylko 2 trafione.Wszystkim tym co mają do czynienia z zagrożeniem powodziowym głęboko współczuje bo na żywioł który przychodzi nagle nie ma ratunku,tylko patrzysz jak twój dorobek odpływa niestety.Ten ko tego nie przeżył na własnej skórze nie jest w stanie zrozumieć tego bólu.Serdecznie pozdrawiam i może los w grze będzie szczęśliwy dla wszystkich zagrożonych.Mogę przyjąć dzieci z rodzicami(rodzine) z terenu zalanego dam mieszkanie i wyżywienie,oraz opiekę w Miarę możliwości,ale tylko na miesiąc czerwiec .Jestem otwarty na inne propozycje.Pozdrawiam
hipcio...ja mam zasadę, że jak wytworzę jakiś nowy kuponik to wysyłam go minimum przez trzy losowania
Witaj Kathy.Zauważyłem,że jakiś rus czy prus,prawdopodobnie karaluch,nie lubi hipcia i zapesza mu grę.
Kathy moja skarbonka by tego nie wytrzymała,dlatego zmieniam liczby co losowanie.
HIPOPOTAN Tobie również dziękuje i serdecznie pozdrawiam,życząc Ci wysokich wygranych bo jednak masz troche na swoim utrzymaniu,a to bardzo wymagający współtowarzysze z którymi jak wiem dzielisz sie wszystkim co masz a nawet odejmujesz sobie łakocie od ust byle zaspokoić potrzeby doradcy,i bociana któremu składam życzenia i przesyłam grillowaną w panierce dużą Żabę.Miłego dnia wysokiej wygranej.
hipcio...obwiąż doradcę wielką czerwoną kokardką, to żaden urok go nie chwyci i będzie Ci dobrze doradzał
kogucik19...pozdrawiam i witam
kogucik19...pozdrawiam i witam
Na wieczór wyślę jeden zakład na siedem skreśleń,jak pomyślę,że mogę stracić te 2,5 zeta to pocą mi się ręce.
Jak myślę,rus po jego wpisach jest złośliwcem,prawdopodobnie teraz zielenieje.A,że złość psuje urodę,jego wygląd musi być odstraszający.Podejrzewam,że to klon.
Kathy wysyłam dzisiaj kupon z przewagą liczb parzystych.Tylko,żeby nie padało,bo ciągle mówią o deszczach.
Jest prosta zasada,ze jak ktoś nie potrafi przebaczać,to staje się niewolnikiem osoby na którą się złości.Skacze mu ciśnienie,zalewa go żółć,psuje mu się zdrowie.Dlatego rus,to przykry osobnik.
witam ma ktoś jakiś fajny systemik rozpiswy na 10 skreśleń z 20 liczb?wchodzi od 7 do 10 liczb:)
Mam wybór,albo wysłać kupon w żabkojadzie albo w kolekturze.Skłaniam się raczej ku tej drugiej opcji.
Kathy- jaka jest u Ciebie pogoda? Z mapy radarowej wynika, że mocno pada. Możesz to potwierdzić?
sam9 witam :)
Czy mógłbyś raz jeszcze swojego maila podać ?
pozdrawiam
Czy mógłbyś raz jeszcze swojego maila podać ?
pozdrawiam
Madzia77 - wpis 115 173.
:)
Ja na pewniaka na 22;15 obstawiam 79,a jako wysyp(grupa liczb najliczniej wypadająca) typuje siódemki (tzn.te które się kończą siódemką 7,17...aż do 77)!
Pozdro:)
Pozdro:)
b52>>> przy podanej przez Ciebie skuteczności 10 trafień w zbiorze 20 liczb i w rozpisie po 10 skreśleń , mam takie systemy gwarancyjne:
a/ gw. 7 przy 10z20 na 30 zakładów
b/ gw. 8 przy 10z20 na 206 zakładów
c/ gw. 9 przy 10z20 na 3122 zakładów
Gdy będziesz nimi zainteresowany , to wejdź na forum do wątku z moim nickiem w tytule - dość szybko realizuję tam złożone zamówienia , a ceny już od wielu lat są niezmienne , to znaczy wciąż trwa promocja :)
Pzdr.
edi8
Gdy będziesz nimi zainteresowany , to wejdź na forum do wątku z moim nickiem w tytule - dość szybko realizuję tam złożone zamówienia , a ceny już od wielu lat są niezmienne , to znaczy wciąż trwa promocja :)
Pzdr.
edi8
TOTALIZATOR SPORTOWY OSTRZEGA – NIE DAJMY SIĘ NABRAĆ NA „CUDOWNE SYSTEMY” I „PEWNIAKI”!
Wszystkim naszym Klientom przypominamy, że gry liczbowe i loterie Totalizatora Sportowego są do kupienia wyłącznie w sieci kolektur opatrzonych logo LOTTO! Nasza firma nie prowadzi sprzedaży internetowej tych produktów, nie sprzedaje ich też poprzez sms czy za pośrednictwem poczty. Nigdy też nie pobieraliśmy i nie będziemy pobierać od osób, które chcą zagrać, danych osobowych czy numerów kart kredytowych.
Ostatnio dociera do nas coraz więcej sygnałów o stronach internetowych, które wykorzystując bez pozwolenia logo LOTTO usiłują sprzedawać „cudowne systemy” mające pomóc naszym Klientom w zdobyciu najwyższych wygranych. Zapewniamy Państwa, że te działania nie mają nic wspólnego z Totalizatorem Sportowym."
Wszystkim naszym Klientom przypominamy, że gry liczbowe i loterie Totalizatora Sportowego są do kupienia wyłącznie w sieci kolektur opatrzonych logo LOTTO! Nasza firma nie prowadzi sprzedaży internetowej tych produktów, nie sprzedaje ich też poprzez sms czy za pośrednictwem poczty. Nigdy też nie pobieraliśmy i nie będziemy pobierać od osób, które chcą zagrać, danych osobowych czy numerów kart kredytowych.
Ostatnio dociera do nas coraz więcej sygnałów o stronach internetowych, które wykorzystując bez pozwolenia logo LOTTO usiłują sprzedawać „cudowne systemy” mające pomóc naszym Klientom w zdobyciu najwyższych wygranych. Zapewniamy Państwa, że te działania nie mają nic wspólnego z Totalizatorem Sportowym."
Kathy- to tylko mała przerwa w opadach. Jeszcze dziś będzie padać... padać... padać... .
b52>>> przy podanej przez Ciebie skuteczności 10 trafień w zbiorze 20 liczb i w rozpisie po 10 skreśleń , mam takie systemy gwarancyjne:
to są rewelacyjne wprost metody na przegranie wielu tysięcy złotych; ponieważ nadanie kosztuje odpowiednio
a/ 75 zł
b/515 zł
c/7805 zł
punkt b/ nawet w przypadku trafienia 8 liczb generuje straty
pozostałe minimalny zysk (niewarty włożonego ryzyka)
Poza tym nigdzie nie jest powiedziane, że trafisz za pierwszym razem!!!!!
Jednak nie krytykuję i życzę powodzenia......może Tobie się uda???/ Ciekawe czy autor gra tym sposobem?
to są rewelacyjne wprost metody na przegranie wielu tysięcy złotych; ponieważ nadanie kosztuje odpowiednio
a/ 75 zł
b/515 zł
c/7805 zł
punkt b/ nawet w przypadku trafienia 8 liczb generuje straty
pozostałe minimalny zysk (niewarty włożonego ryzyka)
Poza tym nigdzie nie jest powiedziane, że trafisz za pierwszym razem!!!!!
Jednak nie krytykuję i życzę powodzenia......może Tobie się uda???/ Ciekawe czy autor gra tym sposobem?
Witajcie! w Gdansku z małymi przerwami lało.Teraz mży.
Strach pomysleć ze tak przez tydzień ma padać.
Hipcio!!!! czemu się nie udzielasz, lubię Cię czytać co u bałwanka?
Strach pomysleć ze tak przez tydzień ma padać.
Hipcio!!!! czemu się nie udzielasz, lubię Cię czytać co u bałwanka?
hipcio zapewne powędrował do kolektury, tez się wybieram, ale nie moge się zebrać :-)))
ja juz w totku bylam a lało jak z cebra.Moje Olszynki rozmiękły na 14 trafiłam 4/10.Marnośc nad marnosciami
rico>>> zawsze byłeś inteligentny inaczej i widzę , że ten stan w odniesieniu do Ciebie jest stały...
Podane przeze mnie - a w odpowiedzi na zapytanie "b52" - ilości zakładów , to są najmniejsze wynikające z zasad matematyki możliwe ich ilości , dające gwarancję określonych wygranych:7/10 ; 8/10 i 9/10 , przy trafieniu 10z20 liczb.
Ty jesteś takim samym znawcą systemów skróconych i tak się na nich znasz , jak Burek na gwiazdach...
Nie zabieraj więc głosu na tematy , o których masz blade pojęcie a raczej skup się na tym , abyś ponownie nie skompromitował się w swojej publicznie prowadzonej krucjacie przeciw hazardowi - gdy w realnym życiu znowu zobaczysz na własne oczy , jak w kolekturze sprzedawane się zdrapki małym dzieciom i nie zareagujesz , tak jak to miało już miejsce z Twoim udziałem , panie moralisto - teoretyku!
Podane przeze mnie - a w odpowiedzi na zapytanie "b52" - ilości zakładów , to są najmniejsze wynikające z zasad matematyki możliwe ich ilości , dające gwarancję określonych wygranych:7/10 ; 8/10 i 9/10 , przy trafieniu 10z20 liczb.
Ty jesteś takim samym znawcą systemów skróconych i tak się na nich znasz , jak Burek na gwiazdach...
Nie zabieraj więc głosu na tematy , o których masz blade pojęcie a raczej skup się na tym , abyś ponownie nie skompromitował się w swojej publicznie prowadzonej krucjacie przeciw hazardowi - gdy w realnym życiu znowu zobaczysz na własne oczy , jak w kolekturze sprzedawane się zdrapki małym dzieciom i nie zareagujesz , tak jak to miało już miejsce z Twoim udziałem , panie moralisto - teoretyku!
edward a ty co takie poematy piszesz.nie wystarczy w jednym zdaniu ty wszechwiedząca małpo?znalazl sie znawca hazardu i co sie patrzysz jak szpak w d..
nie pisałem do Ciebie "doktorku", a jedynie do użytkownika o nicku b52.
Nawet nie śmiał bym pisać do wielce szanownego Pana Doktora nauk mi nie znanych, więc proszę sobie darować obrażanie mnie maluczkiego człowieczka i nie odnosić się do moich wpisów!
Com napisał....napisałem! i BASTA.
Nawet nie śmiał bym pisać do wielce szanownego Pana Doktora nauk mi nie znanych, więc proszę sobie darować obrażanie mnie maluczkiego człowieczka i nie odnosić się do moich wpisów!
Com napisał....napisałem! i BASTA.
rico >>> wkleiłeś na żywca mój wpis , ściśle personalnie skierowany do innego użytkownika - i nie będąc stroną - ośmielasz się do tej nie do Ciebie kierowanej korespondencji się odnosić...
Tak więc to Ty się do moich wpisów odnosisz , a nie ja do Twoich!
Tak więc to Ty się do moich wpisów odnosisz , a nie ja do Twoich!
jandzia...totek zaliczony...warunki pogodowe znośne (deszcz umiarkowany) :-)))
Pozdrawiam wszystkich (wbrew pogodzie) z dużym optymizmem
BEZ dymka.
* proszę nie mylić mnie z ...........(wg uznania)
Jak zwykle wysokich.....
BEZ dymka.
* proszę nie mylić mnie z ...........(wg uznania)
Jak zwykle wysokich.....
liluś ...kochany a co ty tutaj robisz? Witaj!!
Jako przystojny facet szukasz tu swoich?
Jako przystojny facet szukasz tu swoich?