Wpisy 115 373 – 115 472
31 maja 2010 13:04 → 31 maja 2010 20:15, 100 wpisów
Tym , którzy z racji wieku nie wiedzą czym był PRL:
http://www.youtube.com/watch?v=N5cNjrM0R7s&feature=related
sfilmowana autentyczna historia , choć oczywiście nie oddaje to wszystkich aspektów życia w Polsce przed 1989 rokiem.
http://www.youtube.com/watch?v=N5cNjrM0R7s&feature=related
sfilmowana autentyczna historia , choć oczywiście nie oddaje to wszystkich aspektów życia w Polsce przed 1989 rokiem.
Kathy- wydaje mi się , że to jest " wersja próbna potopu". Właściwy potop może być w lipcu.
Witam Wszystkich:): pogoda co prawda nie butelkowa,ale wszystko ku temu zmierza:(:Witam bardzo serdecznie Kogucika, który w końcu raczył wrócić z obserwacji żabek skaczących z spławika:):)
vento>> "Chłopcze" Ty masz jakieś zwidy??najpierw wszędzie widziałeś Lilkę, teraz klaraK? utożsamiasz, ją z mag..!!!zejdź z obłoków na ziemię i zacznij po niej "pewnym" krokiem stąpać.Wyjdzie Ci to tylko na dobre-rada:))))
W.n.>>> o jakim tekście piszesz???? Pozdr. Wszystkich.Trafnych typowań wygranej.
KOCIO>> tak ta mała śliczna"8"
vento>> "Chłopcze" Ty masz jakieś zwidy??najpierw wszędzie widziałeś Lilkę, teraz klaraK? utożsamiasz, ją z mag..!!!zejdź z obłoków na ziemię i zacznij po niej "pewnym" krokiem stąpać.Wyjdzie Ci to tylko na dobre-rada:))))
W.n.>>> o jakim tekście piszesz???? Pozdr. Wszystkich.Trafnych typowań wygranej.
KOCIO>> tak ta mała śliczna"8"
Czuję mocno 13 i 14 w Multi o 14. Może też pójść 70 albo 50
ale czasu mało do kolektury
ale czasu mało do kolektury
Wędrowco netowy ...u mnie wersja próbna trwa. na razie ulica pod moim blokiem przejezdna czyli nie jest źle
Jeszcze zdążyłem zapodać w kolekturze chybika z plusem 20,35,37,43,66 ciekawe czy zmoknięcie zostanie wynagrodzone...
Witam.
Janosik,,,Szpicbródka.
Byłem w Play-u > Wymienili oprogramowanie w modemie.
Teraz mam czekać do 10-czerwca [bo podobno w 13 dni wykorzystałem 5-Gb]Zobaczymy czy po 10-czerwca net ruszy z miejsca.
Pozdrawiam
Janosik,,,Szpicbródka.
Byłem w Play-u > Wymienili oprogramowanie w modemie.
Teraz mam czekać do 10-czerwca [bo podobno w 13 dni wykorzystałem 5-Gb]Zobaczymy czy po 10-czerwca net ruszy z miejsca.
Pozdrawiam
ricardos...jak tam w nowym domku? rozumiem, że blisko pracy teraz masz
Kathy- na stronie pogodynki możesz sprawdzić gdzie pada i ile pada. Szczegóły znajdziesz na mapie radarowej opadów.
Niedawno odkryłem, że mam daleką rodzinę w Gdyni. Może ich odwiedzę w wakację.
Pozdrawiam.. .
Niedawno odkryłem, że mam daleką rodzinę w Gdyni. Może ich odwiedzę w wakację.
Pozdrawiam.. .
ricardos...to Cię wywiało :-)))
Wędrowco netowy ...jak moja ulica przejezdna to jest ok, nie musze więcej sprawdzać, jak nieprzejezdna to znaczy, że powódź
Wędrowco netowy ...jak moja ulica przejezdna to jest ok, nie musze więcej sprawdzać, jak nieprzejezdna to znaczy, że powódź
kathy ja do Gdańska też...:) a tymczasem miłego popołudnia, czas zrobić obiados.
ricardos....smacznegosss.....
a poza tym obietnica, to obietnica...trafie bonusa i kawa murowana...
a poza tym obietnica, to obietnica...trafie bonusa i kawa murowana...
Cio to.O 1400 poszły cztery liczby z moich pięciu wczoraj wysłanych.Dlaczego tak się stało?
Witam.MAG.serdecznie dziękuje za pozdrowienia w imieniu własnym jak i ocalonych żabek.Moje propozycja na drugie losowanie MM jest taka:79,57,69,13,14,37,8,53,54,46.Z wytypowanych liczb na zmiane "A" tylko 2 trafione.Wszystkim tym co mają do czynienia z zagrożeniem powodziowym głęboko współczuje bo na żywioł który przychodzi nagle nie ma ratunku,tylko patrzysz jak twój dorobek odpływa niestety.Ten ko tego nie przeżył na własnej skórze nie jest w stanie zrozumieć tego bólu.Serdecznie pozdrawiam i może los w grze będzie szczęśliwy dla wszystkich zagrożonych.Mogę przyjąć dzieci z rodzicami(rodzine) z terenu zalanego dam mieszkanie i wyżywienie,oraz opiekę w Miarę możliwości,ale tylko na miesiąc czerwiec .Jestem otwarty na inne propozycje.Pozdrawiam
hipcio...ja mam zasadę, że jak wytworzę jakiś nowy kuponik to wysyłam go minimum przez trzy losowania
Witaj Kathy.Zauważyłem,że jakiś rus czy prus,prawdopodobnie karaluch,nie lubi hipcia i zapesza mu grę.
Kathy moja skarbonka by tego nie wytrzymała,dlatego zmieniam liczby co losowanie.
HIPOPOTAN Tobie również dziękuje i serdecznie pozdrawiam,życząc Ci wysokich wygranych bo jednak masz troche na swoim utrzymaniu,a to bardzo wymagający współtowarzysze z którymi jak wiem dzielisz sie wszystkim co masz a nawet odejmujesz sobie łakocie od ust byle zaspokoić potrzeby doradcy,i bociana któremu składam życzenia i przesyłam grillowaną w panierce dużą Żabę.Miłego dnia wysokiej wygranej.
hipcio...obwiąż doradcę wielką czerwoną kokardką, to żaden urok go nie chwyci i będzie Ci dobrze doradzał
kogucik19...pozdrawiam i witam
kogucik19...pozdrawiam i witam
Na wieczór wyślę jeden zakład na siedem skreśleń,jak pomyślę,że mogę stracić te 2,5 zeta to pocą mi się ręce.
Jak myślę,rus po jego wpisach jest złośliwcem,prawdopodobnie teraz zielenieje.A,że złość psuje urodę,jego wygląd musi być odstraszający.Podejrzewam,że to klon.
Kathy wysyłam dzisiaj kupon z przewagą liczb parzystych.Tylko,żeby nie padało,bo ciągle mówią o deszczach.
Jest prosta zasada,ze jak ktoś nie potrafi przebaczać,to staje się niewolnikiem osoby na którą się złości.Skacze mu ciśnienie,zalewa go żółć,psuje mu się zdrowie.Dlatego rus,to przykry osobnik.
witam ma ktoś jakiś fajny systemik rozpiswy na 10 skreśleń z 20 liczb?wchodzi od 7 do 10 liczb:)
Mam wybór,albo wysłać kupon w żabkojadzie albo w kolekturze.Skłaniam się raczej ku tej drugiej opcji.
Kathy- jaka jest u Ciebie pogoda? Z mapy radarowej wynika, że mocno pada. Możesz to potwierdzić?
sam9 witam :)
Czy mógłbyś raz jeszcze swojego maila podać ?
pozdrawiam
Czy mógłbyś raz jeszcze swojego maila podać ?
pozdrawiam
Madzia77 - wpis 115 173.
:)
Ja na pewniaka na 22;15 obstawiam 79,a jako wysyp(grupa liczb najliczniej wypadająca) typuje siódemki (tzn.te które się kończą siódemką 7,17...aż do 77)!
Pozdro:)
Pozdro:)
b52>>> przy podanej przez Ciebie skuteczności 10 trafień w zbiorze 20 liczb i w rozpisie po 10 skreśleń , mam takie systemy gwarancyjne:
a/ gw. 7 przy 10z20 na 30 zakładów
b/ gw. 8 przy 10z20 na 206 zakładów
c/ gw. 9 przy 10z20 na 3122 zakładów
Gdy będziesz nimi zainteresowany , to wejdź na forum do wątku z moim nickiem w tytule - dość szybko realizuję tam złożone zamówienia , a ceny już od wielu lat są niezmienne , to znaczy wciąż trwa promocja :)
Pzdr.
edi8
Gdy będziesz nimi zainteresowany , to wejdź na forum do wątku z moim nickiem w tytule - dość szybko realizuję tam złożone zamówienia , a ceny już od wielu lat są niezmienne , to znaczy wciąż trwa promocja :)
Pzdr.
edi8
TOTALIZATOR SPORTOWY OSTRZEGA – NIE DAJMY SIĘ NABRAĆ NA „CUDOWNE SYSTEMY” I „PEWNIAKI”!
Wszystkim naszym Klientom przypominamy, że gry liczbowe i loterie Totalizatora Sportowego są do kupienia wyłącznie w sieci kolektur opatrzonych logo LOTTO! Nasza firma nie prowadzi sprzedaży internetowej tych produktów, nie sprzedaje ich też poprzez sms czy za pośrednictwem poczty. Nigdy też nie pobieraliśmy i nie będziemy pobierać od osób, które chcą zagrać, danych osobowych czy numerów kart kredytowych.
Ostatnio dociera do nas coraz więcej sygnałów o stronach internetowych, które wykorzystując bez pozwolenia logo LOTTO usiłują sprzedawać „cudowne systemy” mające pomóc naszym Klientom w zdobyciu najwyższych wygranych. Zapewniamy Państwa, że te działania nie mają nic wspólnego z Totalizatorem Sportowym."
Wszystkim naszym Klientom przypominamy, że gry liczbowe i loterie Totalizatora Sportowego są do kupienia wyłącznie w sieci kolektur opatrzonych logo LOTTO! Nasza firma nie prowadzi sprzedaży internetowej tych produktów, nie sprzedaje ich też poprzez sms czy za pośrednictwem poczty. Nigdy też nie pobieraliśmy i nie będziemy pobierać od osób, które chcą zagrać, danych osobowych czy numerów kart kredytowych.
Ostatnio dociera do nas coraz więcej sygnałów o stronach internetowych, które wykorzystując bez pozwolenia logo LOTTO usiłują sprzedawać „cudowne systemy” mające pomóc naszym Klientom w zdobyciu najwyższych wygranych. Zapewniamy Państwa, że te działania nie mają nic wspólnego z Totalizatorem Sportowym."
Kathy- to tylko mała przerwa w opadach. Jeszcze dziś będzie padać... padać... padać... .
b52>>> przy podanej przez Ciebie skuteczności 10 trafień w zbiorze 20 liczb i w rozpisie po 10 skreśleń , mam takie systemy gwarancyjne:
to są rewelacyjne wprost metody na przegranie wielu tysięcy złotych; ponieważ nadanie kosztuje odpowiednio
a/ 75 zł
b/515 zł
c/7805 zł
punkt b/ nawet w przypadku trafienia 8 liczb generuje straty
pozostałe minimalny zysk (niewarty włożonego ryzyka)
Poza tym nigdzie nie jest powiedziane, że trafisz za pierwszym razem!!!!!
Jednak nie krytykuję i życzę powodzenia......może Tobie się uda???/ Ciekawe czy autor gra tym sposobem?
to są rewelacyjne wprost metody na przegranie wielu tysięcy złotych; ponieważ nadanie kosztuje odpowiednio
a/ 75 zł
b/515 zł
c/7805 zł
punkt b/ nawet w przypadku trafienia 8 liczb generuje straty
pozostałe minimalny zysk (niewarty włożonego ryzyka)
Poza tym nigdzie nie jest powiedziane, że trafisz za pierwszym razem!!!!!
Jednak nie krytykuję i życzę powodzenia......może Tobie się uda???/ Ciekawe czy autor gra tym sposobem?
Witajcie! w Gdansku z małymi przerwami lało.Teraz mży.
Strach pomysleć ze tak przez tydzień ma padać.
Hipcio!!!! czemu się nie udzielasz, lubię Cię czytać co u bałwanka?
Strach pomysleć ze tak przez tydzień ma padać.
Hipcio!!!! czemu się nie udzielasz, lubię Cię czytać co u bałwanka?
hipcio zapewne powędrował do kolektury, tez się wybieram, ale nie moge się zebrać :-)))
ja juz w totku bylam a lało jak z cebra.Moje Olszynki rozmiękły na 14 trafiłam 4/10.Marnośc nad marnosciami
rico>>> zawsze byłeś inteligentny inaczej i widzę , że ten stan w odniesieniu do Ciebie jest stały...
Podane przeze mnie - a w odpowiedzi na zapytanie "b52" - ilości zakładów , to są najmniejsze wynikające z zasad matematyki możliwe ich ilości , dające gwarancję określonych wygranych:7/10 ; 8/10 i 9/10 , przy trafieniu 10z20 liczb.
Ty jesteś takim samym znawcą systemów skróconych i tak się na nich znasz , jak Burek na gwiazdach...
Nie zabieraj więc głosu na tematy , o których masz blade pojęcie a raczej skup się na tym , abyś ponownie nie skompromitował się w swojej publicznie prowadzonej krucjacie przeciw hazardowi - gdy w realnym życiu znowu zobaczysz na własne oczy , jak w kolekturze sprzedawane się zdrapki małym dzieciom i nie zareagujesz , tak jak to miało już miejsce z Twoim udziałem , panie moralisto - teoretyku!
Podane przeze mnie - a w odpowiedzi na zapytanie "b52" - ilości zakładów , to są najmniejsze wynikające z zasad matematyki możliwe ich ilości , dające gwarancję określonych wygranych:7/10 ; 8/10 i 9/10 , przy trafieniu 10z20 liczb.
Ty jesteś takim samym znawcą systemów skróconych i tak się na nich znasz , jak Burek na gwiazdach...
Nie zabieraj więc głosu na tematy , o których masz blade pojęcie a raczej skup się na tym , abyś ponownie nie skompromitował się w swojej publicznie prowadzonej krucjacie przeciw hazardowi - gdy w realnym życiu znowu zobaczysz na własne oczy , jak w kolekturze sprzedawane się zdrapki małym dzieciom i nie zareagujesz , tak jak to miało już miejsce z Twoim udziałem , panie moralisto - teoretyku!
edward a ty co takie poematy piszesz.nie wystarczy w jednym zdaniu ty wszechwiedząca małpo?znalazl sie znawca hazardu i co sie patrzysz jak szpak w d..
nie pisałem do Ciebie "doktorku", a jedynie do użytkownika o nicku b52.
Nawet nie śmiał bym pisać do wielce szanownego Pana Doktora nauk mi nie znanych, więc proszę sobie darować obrażanie mnie maluczkiego człowieczka i nie odnosić się do moich wpisów!
Com napisał....napisałem! i BASTA.
Nawet nie śmiał bym pisać do wielce szanownego Pana Doktora nauk mi nie znanych, więc proszę sobie darować obrażanie mnie maluczkiego człowieczka i nie odnosić się do moich wpisów!
Com napisał....napisałem! i BASTA.
rico >>> wkleiłeś na żywca mój wpis , ściśle personalnie skierowany do innego użytkownika - i nie będąc stroną - ośmielasz się do tej nie do Ciebie kierowanej korespondencji się odnosić...
Tak więc to Ty się do moich wpisów odnosisz , a nie ja do Twoich!
Tak więc to Ty się do moich wpisów odnosisz , a nie ja do Twoich!
jandzia...totek zaliczony...warunki pogodowe znośne (deszcz umiarkowany) :-)))
Pozdrawiam wszystkich (wbrew pogodzie) z dużym optymizmem
BEZ dymka.
* proszę nie mylić mnie z ...........(wg uznania)
Jak zwykle wysokich.....
BEZ dymka.
* proszę nie mylić mnie z ...........(wg uznania)
Jak zwykle wysokich.....
liluś ...kochany a co ty tutaj robisz? Witaj!!
Jako przystojny facet szukasz tu swoich?
Jako przystojny facet szukasz tu swoich?
simad >>> a co Ty tak z grubej rury?
Nie demaskuj mi tutaj przyjaciela,który wyraził chęć pogłębiania ze mną "przyjaźni internetowej" na łamach stronki multipasko no!
Gdzie ja teraz "takiego" znajdę :(
Dobry przyjaciel to jak w totka wygrać przecież.
Nie demaskuj mi tutaj przyjaciela,który wyraził chęć pogłębiania ze mną "przyjaźni internetowej" na łamach stronki multipasko no!
Gdzie ja teraz "takiego" znajdę :(
Dobry przyjaciel to jak w totka wygrać przecież.
Magdaleno mam rozumieć,że zadałaś się z kimś innym?
A co z naszą miłością?
A co z naszą miłością?
madzia77 > zaskakujesz mnie jak zwykle ...lubisz lilusia?
Ja tam do niego nic nie mam tylko niech się podaje za tego kim jest
a ty przecież prawdę głosisz i lubisz prawda?
Ja tam do niego nic nie mam tylko niech się podaje za tego kim jest
a ty przecież prawdę głosisz i lubisz prawda?
HYDE PARK strona 55 odpowiedź Lilii dla M.Morii- czytaj i odpowiedz jak to rozumiesz?
Witam wszystkich graczy,życzę dobrych typowań i wysokich wygranych.
simad >>> generalnie miałam coś innego na myśli,no ale OK niech zostanie jak piszesz
lila
Data rejestracji: 2009-10-05
Ilość postów: 2639
M.Morii>>Gdybym był kobietą,zapewne też byłbym szczęśliwy.
Niestety jestem facetem i mogę tylko Ciebie pozdrowić
i już wszystko jasne!!!!! wpis lili ze strony 55 tak szybko zniknął wraz z innymi jak błyskawica ale Ja byłem szybszy
Data rejestracji: 2009-10-05
Ilość postów: 2639
M.Morii>>Gdybym był kobietą,zapewne też byłbym szczęśliwy.
Niestety jestem facetem i mogę tylko Ciebie pozdrowić
i już wszystko jasne!!!!! wpis lili ze strony 55 tak szybko zniknął wraz z innymi jak błyskawica ale Ja byłem szybszy
Siema Simad
madzia77>>>do pały i wal się!!!
madzia77>>>do pały i wal się!!!
To pisał o ile dobrze pamiętam mąż lili Jarek.
sorry wpis nadal jest HYDE PARK strona 55 wpis z godz 23.02 z dnia 30.04.2010
szpicbródka >>> a skąd Ty znasz imię męża lili - mojego męża imię też znasz?
madzia77...jak to,nie wiesz? Przecież ty wszystkie znane tobie imiona wymieniłaś na tym czacie i nazwiska więc nie rozumiem skąd twoje wielkie zdziwienie.
OK OK dobrze że moja żona za mnie wpisów nie robi buuuuhahahahaha!!! Dobry manewr nigdy nie jest zły
idę spać,dobranoc.
Pojawienie się Drag Queen na tym chacie trochę mnie zszokowało.
Zagadka matematyczna dla kulkowiczów. Na Multipasko.pl pisały nicki: szpicbródka, vento, dzikus, KOMBO. Ile osób pisało? :-)
Simad>>>zaglądam tu nawet często ale wkur#wiła mnie ta menda madzia77 tym że znowu zniechęciła danteV'a do typowania. Zamiast siedzieć na podzamczu i napieprzać z klientami to tutaj truła aż zatruła klimat.
lila>>>>witaj
dowcip>>> zadaj też następną zagadkę: ile nicków ma wielonickowa "madzia77"....
herbie1976 >>> to masz dwa a nawet trzy wyjścia :
1) Nauczyć się samemu typować,żeby kasę wyciągać
2)Znaleźć sobie "nowego" typera
3)Prosić tego pana o typy na maila - jak zrobili to inni.
Ale rozumiem,że po za epitetami nic innego nie jesteś w stanie wydedukować ze swoich szarych komórek.
ps. jeżeli myślisz sobie,że ktoś taki jak Ty jest mnie w jakikolwiek sposób obrazić,to jesteś w błędzie.
1) Nauczyć się samemu typować,żeby kasę wyciągać
2)Znaleźć sobie "nowego" typera
3)Prosić tego pana o typy na maila - jak zrobili to inni.
Ale rozumiem,że po za epitetami nic innego nie jesteś w stanie wydedukować ze swoich szarych komórek.
ps. jeżeli myślisz sobie,że ktoś taki jak Ty jest mnie w jakikolwiek sposób obrazić,to jesteś w błędzie.
liluś>no cóż sprawdzić tego nie możemy , czy masz męża czy nie..- również , i wiele wiele innych rzeczy , ale skoro mąż czy nie mąż chce brać udział w dyskusji , to mógłby się zarejestrować i pisać pod własnym nickiem np. zdzicha33
a tak Ja to traktuję jako chwyt poniżej pasa na który nie dałem się nabrać , a ciebie w pewien sposób dyskwalifikuje u mnie, czy nie tylko u mnie, to już i tak bez znaczenia. Tak wyszło...
I chociaż Cię to zdziwi i pewnie nie tylko ciebie ,to wolę madzię77 bo wiem / chociaż też nie do końca/ kto siedzi po drugiej stronie , a Ja lubię wiedzieć tylko tyle czy to facet czy kobieta bo orientacja seksualna po prostu takiej osoby mnie nie interesuje i albo mi to pasuje albo nie. Wymówka że spod twojego nicku pisał twój mąż jest dla mnie nad wyraz śmieszna :)
a tak Ja to traktuję jako chwyt poniżej pasa na który nie dałem się nabrać , a ciebie w pewien sposób dyskwalifikuje u mnie, czy nie tylko u mnie, to już i tak bez znaczenia. Tak wyszło...
I chociaż Cię to zdziwi i pewnie nie tylko ciebie ,to wolę madzię77 bo wiem / chociaż też nie do końca/ kto siedzi po drugiej stronie , a Ja lubię wiedzieć tylko tyle czy to facet czy kobieta bo orientacja seksualna po prostu takiej osoby mnie nie interesuje i albo mi to pasuje albo nie. Wymówka że spod twojego nicku pisał twój mąż jest dla mnie nad wyraz śmieszna :)
edi8>>>Bardzo trudne wyliczenia i zwykły komputer sobie nie poradzi.
herbii > Jak kobieta kocha to i strasznie nienawidzi , tak już jest , myślę że danteV strasznie wpadł madzi77 w oko a później poszło coś nie tak i ....masz babo placek
bo skąd madzia77 miała jego numer telefonu ? No pomyśl?
bo skąd madzia77 miała jego numer telefonu ? No pomyśl?
madzia77>>>je cię nie obrażam - to jest prawda co napisałem i ciężko się za to obrażać.
A co do typowania to nie ważne czy ja umiem typować czy też nie. Ważne jest to że na typach danteV'a czy też edi'ego można zarobić i skoro udostępniają je gratis to każda normalna osoba będzie się z tego cieszyła tylko taki debil jak ty będzie kombinował jak ich wykurzyć z tego forum.
A co do typowania to nie ważne czy ja umiem typować czy też nie. Ważne jest to że na typach danteV'a czy też edi'ego można zarobić i skoro udostępniają je gratis to każda normalna osoba będzie się z tego cieszyła tylko taki debil jak ty będzie kombinował jak ich wykurzyć z tego forum.