Wpisy 11 536 – 11 635
25 stycznia 2008 18:47 → 26 stycznia 2008 16:21, 100 wpisów
droga nowinko ja wiem co jest po lewej stronie!!!! spadaj!wredoto!!!!!niebadz taka madra!!!nowineczko!!!!
Madziaro, u nAs w pseEdskolu mówi sIem tak: Kto koGo psezYwa, ten sam sIem tak naZywa!
Witam kto wykreslil taka piatke dzis wygrywa 12,31,44,75,29,stawkax10 i mamy 13tys,wysylajcie poki otwarte Pozdrawiam
rys co to za kosmiczna liczba chyba miedzy galaktyczna zejdz na ziemie niebawem ci udowodnie ze moj system sie sprawdza wczoraj bylo 8 z tych 30 zycze powodzenia nara
wojt ja dam ci osiem etatow to pokazesz kim jestes heh dajta ludziska sobie spokoj z tym chlamem 65 latek i emeryturka skapnie jak u dziadow hehehee MADE IN POLAND
Kaczor, Opa, Spit, Multicorka, Grawer, Bzyk, Obserwator oraz typ "spod ciemnej gwiazdy" DEPESZ. Wystarczy Wojcie?:)
ogolnie witam powodzenia w grze ale caloksztalt zygac sie chce DOBRANOC ALE NADZIEJA TO MAGICZNE SLOWO HEH KOMBINUJTA
...ogólnie witasz i od razu Dobranoc, jakoś to nie wygląda mi Depesz na Made in Poland:) Powodzenia:)
...coś przeczuwam, że to przepisałeś z puszki Tatry:) Made in Poland:)
Witam MATYCZ lubie cie za dusze tego czata bo ty masz wrodzona inteligencje co zauwazylem dzialaj bracie ja tylko wpadlem bo jade do norwegi na dwa dni pozdrawiam
HAHAH Matycz moj nick depesz bo kiedys bylem i nadal jestem fanem DEPECHE MODE
...eee wyrodkiem jestem, a inteligencję odziedziczyłem po dziadku, który służył w Wehrmachcie -dlatego czasem strzelam z grubej rury, ale często chybiam niestety:) Powodzenia sympatyczny młody siwawy kolego, może to i lepiej, że nie Finlandia:)
11 20 29 31 39 40 43 44 53 75
http://japoniec.wrzuta.pl/audio/8bv2K6vP3F/depeche_mode_
-_master_and_servant
...ten kawałek bardzo lubiłem kiedyś, teraz typować jedynie:)
-_master_and_servant
...ten kawałek bardzo lubiłem kiedyś, teraz typować jedynie:)
...później zauroczyłem się Master of Puppets Metallici, a niedawno Alicją i kremówkami:)
...bo z samych typowań wyżyć jeszcze nie potrafię niestety, ale ćwiczę, czwiczę -jak Zuzia napisała:)
bzyk ok 8 z 30 i ile wygrales?to nie kosmos ja ci podalem ile musisz wyslac zajkladow ze jak trafisz 5 z 10 to masz 100%gwarancji,w twojej "magicznej" 30- mozesz codziennie wchodzic w 10 tylko ile z tego wyciagniesz to tak samo jak chybil-trafil,pozdrowienia
Dzięki Matycz ja też Ciebie kocham chyba ,ale kremówki bardziej.Pozdrawiam
Dzięki Matycz ja Ciebie też kocham chyba ,ale bardziej kremówki.Pozdrawiam
Powie mi ktoś co się dzieje z tą maszyną, że takie cuda losuje? ;d
paramultimilioner@gmail.com
Tu napisz Alicjo, żeby nikt nie zazdrościł nam miłości:), bo typowań nie może:) Dziś znów bryndza-nyndza:) Gratuluję wygranym, m.in. pani Zuzi D(raculi:) Powodzenia, jutro też można wygrać:)
Tu napisz Alicjo, żeby nikt nie zazdrościł nam miłości:), bo typowań nie może:) Dziś znów bryndza-nyndza:) Gratuluję wygranym, m.in. pani Zuzi D(raculi:) Powodzenia, jutro też można wygrać:)
Ja mam pisać do Ciebie listy Matycz ,jak będą kremówki to czemu nie
Masz kremówki ode mnie:)
http://www.youtube.com/watch?v=llD3Q5OhMJk
http://www.youtube.com/watch?v=llD3Q5OhMJk
co to za liczby były?a 50 jak nie było tak nie ma;tracę wiarę że pojawi się do końca tygodnia.
Na losowanko ML 26.01.08 mam takie oto typy - 6-ka (z powtórek): 8,17,37,48,62,72; inne 2-ie 6=ki: 31,45,49,54,72,76 lub 21,25,35,63,64,73; 4-y pewniaki z +-em: 2+ lub 46+ lub 50+ lub 70+ :)
...bo Bella mia:) nie należy raczej grać na długo oczekiwane, bardziej należy zwracać uwagę na powtórki i częściej losowane. Capisco?:) Pozdrawiam
tak,tak...życzę wszystkim proroczych snów z cyferkami na jutrzejszy DL.
Typ na 26 stycznia 7 10 53 54 65 79 16 47 21 73 Pozdrawiam :))) Nobody is perfect ;)
Matycz masz wiadomość.Witaj OPA jak tam typy
czesc wszystkim na najblizsze 3 dni-- 28,39,50.Pozdrawiam wszystkich którym dała popalic 50tka ;))
hej!czy uwas też tak okropnie wieje?[6]1621,50,65,73,79;[5]2,6,18,49,61 jeśli dziś nie padnie 50to już nigdy jej nie skreślę!!pozdrawiam ciepło.
hej bella u mnie nie wieje ale mrozi strasznie ;) wiesz co "oni" własnie na to liczą ze sie zniechęcimy i odpuscicmy te 50 ;)
witam.
jest jeszcze 79 innych liczb oprócz 50.nieregularnie pada,patrząc w mapę.mi nie dała popalić bo nie grałem ostatnio ;-)
pozdrawiam graczy.
jest jeszcze 79 innych liczb oprócz 50.nieregularnie pada,patrząc w mapę.mi nie dała popalić bo nie grałem ostatnio ;-)
pozdrawiam graczy.
Masz rację River -skoro np.50-tka nie wykluwa się tzn. że ma pewnie w farbie więcej ołowiu od innych kul i pozostaje w dole bębna maszyny losującej, nie wychodząc na powierzchnię -tak jak ja często w kanałach zostaję:) Ale coś mi się wydaje, że dziś w końcu ujrzy "światło dzienne":) Pozdrawiam, powodzenia:)
HEj,na razie jak zaklęte,cieno,ale to normalne,bo stracę cierpliwość i liczby wejdą...zawsze tak jest
dziś się skuszę na multi.DL porzuciłem na stałe.Prawdopodobieństwo trafienia 7/7 jest większe niż 5 w DL.A wygrana w ML stała i prawie zawsze większa niż za "5".
No więc typy:
--> 6-13-15-23-26-34-46-59-79 <--
No więc typy:
--> 6-13-15-23-26-34-46-59-79 <--
nie wiem czy 44 się powtórzy to można dać tak
2,6,26,32,40,44
40 też była ale ...
2,6,26,32,40,44
40 też była ale ...
i NP - nieparzysta 9-tka
5,25,29,31,39,45,49,61,67
5 i 67 były to zastąpić 6 i 68
5,25,29,31,39,45,49,61,67
5 i 67 były to zastąpić 6 i 68
Ostatnio stosuję też taką taktykę-przeglądam mapę i patrzę poszczególnymi przedziałami- szukam liczb-parek które ze sobą dawno nie wystąpiły(ale mają tendencję do "losowania się" razem)oraz odstępów między wypadnięciami danej liczby(pomiędzy wypadnięciami liczby np. 34), którego też nie było. Dzięki Matycz! Ja również życzę wysokich wygranych!
OPA a co wejdzie z tych typowań bo nie wszystko ,tak myślę
"Witaj OPA jak tam typy" -czy to była ta wiadomość Alicjo?:) OPA -nie zapomnij podać liczb w typowaniach -może być nawet 11 różnych, najbardziej prawdopodobnych według Ciebie. Drogi Pasko obiecał, że będziemy kiedyś mogli typować dziesiątki w Typowaniach, na pewno kilku multidziesiątkowiczom to by bardzo odpowiadało:) Pozdrawiam
RIVER- stosuje ta metodę od 3 lat o kturej mówisz!nie stety nie kożystam z map PASCO bo sa do bani kożystam od początku 2005 z własnych map w office i również z stronki byc moż ety i chatomnicy również http://lotto-centrum.com/lc/!statystyki.php Jak przyjżysz się mojej 7/{4,22,64,70,77,80} to nic innego jak parki i liczby chodzace od 10-14 losowań -POZDRAWIAM !
Swego czasu grałem tylko na powtórki zawsze z poprzedniego losowania właśnie moje 3 piątki na rózne niki które padły na pasco to powtórki z poprzednich losowań i powiem że nie zle wychodziałem na powtórkach do momentu jak wprowadzili nowe maszyny losójące kiedyś powtażało się 7-11 liczb po wprowadzeniu max 5 czasem więcej ale żadko i zmieniłem metodę ale najlepiej wychodzięłm na powtórkach
wiadomość na poczcie Matycz
NP. dziś myśle że padna z wczoraj liczby 5/5,17,44,56,72
MARIO skąd wiesz o nowych maszynach,ja coś slyszalem ze co jakis czas zmieniają
Kiedyś mieli 1 maszynę losującą teraz mają 3 które zmieniaja czasami :)
Eza Ala????:) Nic nie ma na poczcie, chyba wolna sobota -może Ty podaj maila Alicjo? Prześlę Ci po znajomości 10 liczb ML, które dziś lub w przyszłości padną:) Pozdrawiam
Matycz to nie ta wiadomość, poczta
Dlatego się wkużacie jak łądnie idzie a tu raptownie kosmos po losowaniu inna maszyna inne kulki ;)
alicja3939@wp.pl
a kiedy maszynę zmienili,bo wczoraj wszystko mi poszło z dołu(większość)a musi iść część z góry.matycz wie o co chodzi-pozdrawiam
OPA nie stety tylko wie to REMBISZEWSKI he he
OPA ,ale u mnie wieje,a jak tam na mazurach,Matycz gdzie ta wspaniała 10 w ML
zagrałem.tylko lizak.troche zaskoczony poacztkiem moje liczby ze tak powiem;) brakło tylko 2 i prawie komplet by byl:)
a teraz w kanały:)
a teraz w kanały:)
Jak tam w Anglii,czy ktoś wygrał tą marną kumulację 90 mln zł w LOTTO?
matycz i teraz wszyscy wyslą 10 ,którą podałes a miało być na poczte wpis 11604
Wszyscy trafią,Lotto zbankrutuje,a my będziemy grać chyba w Porto Rico.
Myślę Alicjo, że tu jest wielu rozsądnych ludzi i jej nie poślą, bo nie posiadam patentu na wygrywanie:) Natomiast Tobie wysłałem tą właściwą:):) hahahah
a 10 proszę x 2
14,16,34,36,25,29,31,39,45,61
46,54,66,68,25,29,31,39,45,61
dobra i trzecia
23,41,51,55,25,29,31,39,45,61
14,16,34,36,25,29,31,39,45,61
46,54,66,68,25,29,31,39,45,61
dobra i trzecia
23,41,51,55,25,29,31,39,45,61
powiem tak dzis szkoda kaski na multi lotka jest kumulacjia w dużego 7 miln lepiej uderzyć w dużego szansa na wygranie 6/6 jest taka sama jak 10/10 przynajmniej za 3/6 jest 16 zł i powiem tak jak wysąłc 10 w multi to tylko z plusem dlatego że trafic 10/10 to sukces a nóż i plus wejdzie w tej 10
Matycz gdzie te numery ,chyba poczta dzis nawala,no coż sama sobię skreślę moze cos tafie hihihihihihihi.
...no serio wysłałem na tego maila, chyba nawala poczta:) Ja dziś do kanałów schodzę:) Pozdrawiam i życzę Wszystkim, żeby 50-tka dziś padła oraz pozostałe 19 liczb zawarte w naszych typowaniach, jeśli chodzi o ML. W DL 50-tka raczej chyba nie padnie:) Powodzenia, pa
Nie wiem ja jakoś nie mam szczęścia w DL. miałem w X 2006 czwórkę,a tak to cienko,nie dawno szły w DL dawno nie padające,a teraz non stop powtórki,nie wiem co oni kombinują
OPA ja tez od jakiegos czasu niemiałem nic w DL az w końcu trafiłem 5
Mam takie pytanie , do pracownika kolektury czy to że w waszej kolekturze padła np 5 czy 6 czy macie z tego jakis profity
Czy ta 50 wejdzie dzisiaj juz 5 losowanie czekam na nia 350zl juz poszlo
według mnie ten co wygra powinień odpalić jakąś premie tam gdzie wysłał-ja bynajmniej bym tak zrobił[niekoniecznie osobiśćie]
a co różnica kiedy wejdzie...trzeba pamiętać,że 1 liczb nie było nawet 30-50 losowań,sam bym grał,żeby nie to
jeśli jeszcze takiemu SW się pomogło,z dobrej ręki się wysłało i od serca,a on wygrał-co nie ???