Wpisy 1 151 595 – 1 151 694
6 października 2012 17:46 → 6 października 2012 18:33, 100 wpisów
wystarczy skaner z dobrym odzwierciedleniem kolorow, a przejscie z jednej barwy w druga byloby rozpoznawane - skaner tez niezle podswietla
pisac mozna, tak samo jak np mowic ze ma sie pewny system do mm
drapek no a jak inaczej mielibysmy pogadac, jakbym mial sie za cos takiego wziac to na pewno bym o tym nie pisal publicznie
swoją drogą, tak dużo kasy byś nie zarobił, przeca najwięcej wygranych w losach jest takich ile cena losu więc teoretycznie jak wydrapiesz wszystkie losy z wygraną pow. ceny losu to zysk z paczki byłby w granicach 30-50zł
nie ma pewnych systemów do żadnych gier, zaś wygrane w losach są...pewne
no ale co najwazniejsze nie uszkodzisz innych losow, jakbys mial np z 5 kolektur wszystkie losy wygrane a rodzajow losow jest duzo to bys zarobil z 10.000
pewne wygrane są w losach, a w grach wszystko zależy od losowania
jak kupisz paczkę losów/200szt/ na pewno 45-50losów będzie pełnych, a możesz wysłać 200 zakładów mm- nawet grając na jedną liczbę i odejdziesz z kwitkiem
jak kupisz paczkę losów/200szt/ na pewno 45-50losów będzie pełnych, a możesz wysłać 200 zakładów mm- nawet grając na jedną liczbę i odejdziesz z kwitkiem
drapek w losach to tak jak w kaskadzie wszystko zalezy od szczescia, a w MM mozna probowac roznych metod
w MM mozna nawet probowac progresji zwiekszajac stawke dla uzyskania 100% lub wiecej ale nie polecam
kaskada też jest losem, ale nie na paczki, więc teoretycznie kupując 200kaskad wszystkie mogą być puste
witam
za oknem pada deszcz i zimno, normalnie jesień na całego
za oknem pada deszcz i zimno, normalnie jesień na całego
angierski
ale gwarancji w mm nigdy nie masz, no chyba że grasz na 1 liczbe i skreślisz 80 pukonów z każdą niepowtarzająćą się , i nawet + trafisz
ale gwarancji w mm nigdy nie masz, no chyba że grasz na 1 liczbe i skreślisz 80 pukonów z każdą niepowtarzająćą się , i nawet + trafisz
drapek no to masz lepiej ode mnie
no u mnie pada od wczorajszego wieczora, dodatkowo w nocy był silny wiatr
drapek no i oczywiscie sa systemy gwarancyjne 100%, ktore daja pewna wygrana bo na 80 liczb da sie wygenerowac taki system wygrywajac 1x10, albo 2x10
heh u mnie to było może +10
sam jestem w stanie taki system wygenerowac - tylko troche dlugo trwa, lepiej by bylo ilosc liczb ograniczyc do 40 ale juz pewnosci nie ma
witajcie
drapek, ja wlasnie nie rozumiem tych zalozen co do rozkladu wygranych w zdrapkach... skad wiesz, ze w paczkach zawsze masz jakies gwarantowane wygrane? czy nie moze sie zdarzyc tak, ze w paczce masz np. jedna wygrana II lub I stopnia i zadnej innej?
drapek, ja wlasnie nie rozumiem tych zalozen co do rozkladu wygranych w zdrapkach... skad wiesz, ze w paczkach zawsze masz jakies gwarantowane wygrane? czy nie moze sie zdarzyc tak, ze w paczce masz np. jedna wygrana II lub I stopnia i zadnej innej?
unhappy
unhappy zapytaj p. maćka z ts, czy są takie paczki losów gdzie 198 szt jest pustych i 2 pełne z I i II stopniem
unhappy dziękuję za 7mki
drapek, bo wlasnie mnie to tez zastanawia, ale nigdzie nie znalazlem oficjalnej informacji, ktora moglaby to potwierdzic... pan z ts odpowie pewnie, ze rozklad jest losowy
chyba ze ktos trafi 25 mln i zacznie sie moda na puszczanie max stawki co w to nie wierze
unhappy
pewna pula jest w każdej paczce gwarantowana- więc nie ma paczek gdzie na 200szt losów wszystkie są puste
pewna pula jest w każdej paczce gwarantowana- więc nie ma paczek gdzie na 200szt losów wszystkie są puste
pewnie sa losowo rozmieszczane maszyna losuje nr zdrapki i ja rysuje potem pakuje
hartge hej
mała
drapek, z calym szacunkiem, ale chcialbym miec na to jakis obiektywny dowod/argument... moim zdaniem nie ma wcale zadnej gwarancji, a fakt, ze znajdujesz w paczce sporo wygranych nizszego stopnia wynika po prostu z tego, ze ich szanse na pojawienie sa duze... ale nie jest raczej tak, ze w kazdej paczce jest to ten sam odsetek...
mała i jak tam? gotowa na wieczór?
angierski, numery zdrapek nadawane sa prawdopodobnie w zupelnie innym procesie niz proces ich produkcji... prawdopodobnie tez inna technologia... wystarczy dobrze przyjrzec sie kodowi paskowemu
unhappy
taki dokument dostają kolektorzy, ale nikt ci go nie pokaże- nawet jolka
taki dokument dostają kolektorzy, ale nikt ci go nie pokaże- nawet jolka
Karolinko ot tak, kupony wysłane i w razie potrzeby wazelinka i drinki gotowe
inna czcionka, inny kolor, inne tlo... jakby naklejane metoda termiczna albo cos kolo tego... te kody paskowe znaczy sie
mała ja jeszcze sexi bieliznę przygotowałam
kod paskowy to chyba numer seryjny zdrapki, ale w procesie produkcji juz naznaczone wygrane
kod paskowy zawiera numer serii zdrapek-numer paczki-numer zdrapki w paczce-jakis dodatkowy numer (spisane z zodiaka, ktorego mam pod reka)
no tak czyli pewnie juz wiadomo w ktorej paczce jest wygrana po produkcji
zodiak oczywiscie pusty... jeszcze nigdy nic nie trafilem w zodiaku, choc kupuje go tylko w 2 kolekturach... nawet glupich 2 zl... stad to moje pytanie, drapek
angierski, moim zdaniem wlasnie wiadomo, choc gosc z ts-a twierdzi, ze nie... ale zostawmy juz ten temat
mała tak koronki będą dobre, tylko jaki kolor ts´owi może się spodobać
*ts-owi
drapek, no wlasnie w to watpie... nie ma szans, bym na tyle zdrapek (bylo juz ich troche) dobieranych losowo w dwoch kolekturach nie trafilo sie nawet glupie 2 zl, ktorego powinienem miec juz hohoho
mała może czerwień?
pewna czesc damskiej bielizny w kolorze czerwonym (moze byc koronkowa), wiecie, na co pomaga?
właśnie gość z ts twierdzi że nikt z ts nie wie gdzie są gł. wygrane w drapkach, ale przecież lottomat zna nr, wygranej zdrapki, nr. kontrolny drapki- no chyba ktoś to musiał mu to zapodać?
mała a drinka jakiego szykujesz
Damian niebieska bielizna ładnie wygląda, ale sądze, że Ts poleci na czerwoną
hartge a ty jaką szykujesz bieliznę na wieczór?