Wpisy 1 151 695 – 1 151 794
6 października 2012 18:34 → 6 października 2012 19:01, 100 wpisów
czerwona będzie idealna, gorset i pończochy obowiązkowo
drapek, dlatego wlasnie uwazam, ze nie ma sensu przejmowac sie tym, co powiedzial pan z ts... nie czytalem tej wypowiedzi, ale moze on probowal nas lapac na slowka, np. "zaden pracownik ts" nie wie, bo te wygrane wprowadza firma zewnetrzna i one sa w systemie... i choc oficjalnie tej informacji miec nie mozna, to nieoficjalnie jest dostepna... ale to tylko spekulacje... musialbym przeczytac jego odpowiedzi, a szczerze mowiac nie chce mi sie, bo czuje, ze to bedzie strata czasu
mała ja manhattan
hartge na golaska będziesz?
unhapyy
jak kupisz całą paczkę losów od nr. 001 do 100/zodiak/ na pewno odzyskasz min. 90-100zł; a jak kupujesz z paczki napoczętej na 100szt /jest ok.23-25 pełnych/-- teoretycznie klienci przed tobą mogli wykupić te pełne
jak kupisz całą paczkę losów od nr. 001 do 100/zodiak/ na pewno odzyskasz min. 90-100zł; a jak kupujesz z paczki napoczętej na 100szt /jest ok.23-25 pełnych/-- teoretycznie klienci przed tobą mogli wykupić te pełne
mała to ja może już sobie wypiję jednego, przy sobocie to nawet wskazane
borata
hartge załóż czarne bokserki
hartge
drapek, wiem, co chcesz powiedziec... i zakladam, ze to wynika wlasnie z twoich doswiadczen... co wiecej, po czesci wynika z rozkladu prawdopodobienstwa... ale moim zdaniem NIE MA takiej zasady, ze np. 21 zdrapek w danej paczce to 2 zl, 2 to 10 zl itd... naturalnie wiec pojawia sie watpliwosc, czy jesli takiej zasady NIE MA, to czy moze zdarzyc sie tak, ze jakas paczka bedzie calkowicie pusta... byc moze sa to czysto teoretyczne rozwazania, ale mnie to zastanawia po doswiadczeniach z zodiakiem... ja nie biore po jednej zdrapce... z reguly kupuje tych tanszych po 5-10 sztuk... malo wiec prawdopodobne, bym za kazdym razem wybieral puste...
ale drapek, zostawmy juz ten temat... nic nie wymyslimy, jak widze...
ale drapek, zostawmy juz ten temat... nic nie wymyslimy, jak widze...
borata a nie brata
mała to zdrowie przystojniaków, może jacyś się pojawią
unhappy szykujemy się że tak napiszę za przeproszeniem, na dymanko
unhappy
kończąc temat, pewna pula drapek wygranych w każdej paczce jest zagwarantowana na 100%
kończąc temat, pewna pula drapek wygranych w każdej paczce jest zagwarantowana na 100%
mała to brudzia musimy teraz
Drapek dopiero jak zdrapka zostaje wklepana na lottomat to centrala wie gdzie padła wygrana
drapek, koczac temat: jest to tylko twoja opinia wynikajaca z doswiadczenia... gwarancji/papieru na to nie mamy, jak rozumiem... jak to jeden filozof powiedzial, czy z faktu, ze zawsze widzisz biale labedzie wynika, ze nie istnieja czarne?
unhappy bo ts nas dyma dwa razy dziennie
Panowie bez paniki, nie jesteście obyci w temacie, cofnijcie się do losowania o 14stej
o właśnie
hartge, to byloby wbrew logice... skoro w lottomacie sa wklepane wszystkie zdrapki i przypisane im wygrane, skoro przedstawiciel wie, gdzie zawiozl jaki numer paczki, to niemozliwe jest, by nie moc wczesniej zidentyfikowac paczki, ktora ma np. wygrana I st.
zaraz będą tańce i swawole
drapek, tzn. co maja w tym papierze? ile jest wygranych w paczce? czy papier, ktory potwierdza, ze jakis tam odsetek zawsze wygrywa?
sławek hej
Oni wszystko wiedzą lepiej niż w W11 chodzi o Ts, mają wszystko w systemie
hartge a co mamy zrobić teraz?
unhappy
ja raz w taki papier zaświrowałem, więc jest tam na pewno podana wartość wygranych gwarantowanych w paczce,
ja raz w taki papier zaświrowałem, więc jest tam na pewno podana wartość wygranych gwarantowanych w paczce,
hartge a może napijesz się z nami?
sylwia
to potwierdź że jest taki papier tylko dla kolektora i napisz co on zawiera
to potwierdź że jest taki papier tylko dla kolektora i napisz co on zawiera
mała
Grześ nie ma takiego papieru, który wprost mówi o ilości wygranych w danej paczce.
hartge proszę to dla ciebietylko uwaga mocny
Jest tylko regulamin, który mówi o procentowej ilosci wygranych w całej serii danej zdrapki
mala, no wlasnie... moim zdaniem - ale przyznam, ze nigdy nie widzialem papieru, o ktorym mowi drapek, wiec moge nie miec racji - nie ma zadnej pewnosci, co bedzie w paczce... jesli w serii drukuja ich np. 50 tys., to trafienie tej potencjalnie pustej to jak trafienie 5/6 w lotto na dodatek nikt z nas moze takiej pustej nigdy na oczy nie zobaczyc, bo po prostu do nas nigdy taka nie trafi
Drapek w czwartek było 2 mln w Konstancinie Jeziornej centralnie
sylwia
teraz jest taki papier co przychodzi jak wchodzi nowy los do sprzedaźy tylko jolka nie może mi go pokazać do przeczytania, a regulamin jest dla każdego dostępny
teraz jest taki papier co przychodzi jak wchodzi nowy los do sprzedaźy tylko jolka nie może mi go pokazać do przeczytania, a regulamin jest dla każdego dostępny
drapek, ja gram tak od 5 do 10... i bez plusa plus tylko przy wyzszych kumulacjach, gdy zachce mi sie zagrac
kurcze, muszę wyjśćpiesio chce do toaletyno w taki deszcz wygania mnie
nie pijcie beze mnie
hartge, pol roku temu cos, a wczesniej kolejne pol roku znow cos... poza tym