Wpisy 114 814 – 114 913
28 maja 2010 22:10 → 29 maja 2010 16:58, 100 wpisów
Monet - Z tym wężem to jakaś lipa - podobno nawet ten z Raju jednym końcem przytwierdzony był do Adama ;)
Przynajmniej kobiety będą chodzić przyzwoicie ubrane,bo inaczej dopadnie ich stado olbrzymich komarów.Hi,hi.
Hipciu>>> A czy Ty lubisz takie poubierane kobiety od stóp do głowy?? :)))))
Hosiu zgadza się :))) I Sławka nie trafiła dzisiaj nic :(((
Hosia> jak komary większe od wróbli nie były, to żadna rewelacja.;)
Tutaj niebawem karaluch(już nieboszczyk) wielkości jamnika był opisywany.;)
Jeśli z wężem mi się rozjaśniło,to "przyjaciółek" nadal nie czaję.
Tutaj niebawem karaluch(już nieboszczyk) wielkości jamnika był opisywany.;)
Jeśli z wężem mi się rozjaśniło,to "przyjaciółek" nadal nie czaję.
Pech nadszedł.Godzina nadania kuponów:19.29.0z7i 0z3.A w typowaniach pewniak trafiony i 2z2.
Monti - A kto czai o co w ogóle biega ?
Obiecałam nie drążyć tematu więc spadam. Buziole ;)
Obiecałam nie drążyć tematu więc spadam. Buziole ;)
Już teraz nic nie rozumiem.Czy Hosia bierze prysznic,czy kąpie się w wannie?
LILA na Mazurach...nie wiem o co chodzi ,ale w mini nie miałem już chyba z 2 msc. nawet trójki,a Joker chociaż się zwrócił i to nie pierwszy już raz.
pzdr.
pzdr.
Zaskoczyło mnie Lila,że poszedł Twój pewniak z typowań,tylko że połączyli go z innymi dziwnymi liczbami.
Liluś jesteś ?
Daj znać oki?
Daj znać oki?
Rafał kobiety muszą się szanować.Przykładem tego jest,że nikt nie biega nago po ulicy.A normalny człowiek ma poczucie wstydu.
Co znaczy wstyd i normalne kobiety Hipo?
Kupony wygrane.Warunki:to całkiem niezłe miała kolektorka przyjmująca kupon ;) Miejsce nadania: tam gdzie kupony przyjmują.Koszta:znikome.Przyjmujący zakład:kobieta w mini z tapetą na twarzy. Obsługa: zadawalająca mimo latających komarów wielkości gołębia . Pamiętajcie żeby prać maskotki (doradców) w pralce z dużą ilością detergrntu w 90 stopniach i nie karmić ich po losowaniu. A Hosia bierze przysznic w wannie i ktoś ją podgląda z sufitu , hihi i nazywa się karaczan ;p
Gratuluję Marco 8z10.Szkoda,że mój doradca nie potrafi jeszcze dorównać temu wynikowi.Pozdrawiam.
Fanie Hosi,maskotki trzeba dokarmiać słodyczami,a w pralce można prać jak są pobrudzone.
A czemu zniknęła Lila,czy może dosypuje pieniążki do skarbonki po losowaniu?
Trójkę na którą grałem wziąłem z liczb z lottocentrum i mi nie wyszło.Może lepiej było wybrać myśląc samemu.
Fanie Hosi,mój doradca właśnie kończy jeść opakowanie gumożelków,a widzę,że nie poprzestanie na tym ale doda jeszcze gąbki,kaczki.
Hipo się pojawił BRAWO!!!!
Jak tam maskotki?
Komunię bierzesz?
Czy za INvitro jesteś?
Jak tam maskotki?
Komunię bierzesz?
Czy za INvitro jesteś?
Sukces J
...odbyło się 21 losowań, w których suma wygranych przekroczyła łącznie 2 miliony złotych...
czyli, że co ? Przepraszam, że jak ? - średnio 100 tys z losowania ? No tak, to z**y sukces
...odbyło się 21 losowań, w których suma wygranych przekroczyła łącznie 2 miliony złotych...
czyli, że co ? Przepraszam, że jak ? - średnio 100 tys z losowania ? No tak, to z**y sukces
Robal-------sukces jest TS!!!!
witam.
annamaria, cytat dnia dla ciebie
W życiu nie zdołasz zerwać z hazardem!
- A założysz się?
pozdr wysokich....
annamaria, cytat dnia dla ciebie
W życiu nie zdołasz zerwać z hazardem!
- A założysz się?
pozdr wysokich....
annamaria > Co ty tu za ferment siejesz .
Witaj sąsiadko .Zadko Cię widuje .Net o kant h........ potłuc.
Krew mnie zalewa .Jeden wyłączał nie podając przyczyny drugi każe wymieniać karty sim.A co netu nie ma ,to nie ma .
Ale obaj chcą kasę [tylko za co].
idę na wojnę ,,,,pozdrawiam
Krew mnie zalewa .Jeden wyłączał nie podając przyczyny drugi każe wymieniać karty sim.A co netu nie ma ,to nie ma .
Ale obaj chcą kasę [tylko za co].
idę na wojnę ,,,,pozdrawiam
Jasiu,ja Cie doskonale rozumiem,tez mialam ten problem ale odkad zmienilam dostawce jest ok.Natomiast rzadko sie udzielam bo...sam dobrze wiesz dlaczego:)Pozdrawiam Cie.
Gała... nie będę Cię chwalić, żebyś w piórka nie obrósł...ale jedynie na podanych przez Ciebie cyferkach 4/8
jokeros - lipos....a tak myślałam o tej cholipnej 7
jokeros - lipos....a tak myślałam o tej cholipnej 7
kathy>tak tak lepiej nie chwal, a za jokera przepraszam.Na 14 mm coś takiego puszcze:5,23,45,50,51,79,80.Szkoda że nie weszło ci 8/8 to już bym jechał na kawe i kolacje ze śniadaniem :-)
Gała... głodnemu chleb na myśli... ale, że to nie portal towarzyski, przyjmuję Twoje "niemoralne propozycje" jako żart...
kathy>bo ja taki zartowniś jestem,a co sądzisz o tej mojej 7 na godz.14 i jakie ty masz typy?
Gała...ja zawsze gram stałymi liczbami, które możesz sprawdzić w typowaniach... Twoja dzisiejsza 7 bardzo ładna, tylko niechby ta cholipna maszyna chciała ją wylosować...
teraz na spacerek...
teraz na spacerek...
Tczew 1958>> próbowałeś użyć telefonu na kartę jako modemu do internetu? /można użyć Nokii z serii np. E + kabel + program Nokia PC Suite/.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Kathy> ok dzięki,miłego spacerku,a ja po 14 się udam na spacer do lasu.3maj się ciepło.
Janosik 2009 > Nokie mam ale N-70.Nie znam się na tym.To jest chyba rozwiązanie tymczasowe.Miałem z kablówki teraz z Playa.
[Właściwie mam niby nadal].Play w umowie oferuje prędkość 1 Mbit/s.a jest od 20-30 kb/s.pzdr
[Właściwie mam niby nadal].Play w umowie oferuje prędkość 1 Mbit/s.a jest od 20-30 kb/s.pzdr
Tczew- użycie komórki pozwala na uzyskanie do 1Mb/s.
Janosik 2009 > To jak......w miejsce tego czegoś z Playa podłączyć Nokie ?? Jeżeli tak ,,,,to co dalej ??
Tczew1958 - napiszę później, bo muszę teraz wyjść.
Janosik > Spoko szerokiej ,,,walczę już trzy tygodnie ,,to dzień dłużej nie zrobi żadnej różnicy.
Dzień dobry>>
Odradzam
BALDACHIM,OGNIWO,STRZEGOM
-------------------------
Gdzie tkwi błąd ?
Prawdopodobieństwo J +4/4 wynosi 1:8 290 800
powyższa wartość podzielona przez 36 daje
230 300 i tyle wynosi prawdopodobieństwo trafienia 4/4 przy 50 liczbach , czy tak ?
Jednak na stronie ts-a, podane jest - nietrafienie J + 4/4 jako 1:236 880 ?
----------------
OPA>>
myślałem, że to Twój punkt ;)
-----------------------------
Nie gram na najdłużej nieprzychodzące...
ale dziś "coś" będzie ;)
------------------------
Powodzenia
Odradzam
BALDACHIM,OGNIWO,STRZEGOM
-------------------------
Gdzie tkwi błąd ?
Prawdopodobieństwo J +4/4 wynosi 1:8 290 800
powyższa wartość podzielona przez 36 daje
230 300 i tyle wynosi prawdopodobieństwo trafienia 4/4 przy 50 liczbach , czy tak ?
Jednak na stronie ts-a, podane jest - nietrafienie J + 4/4 jako 1:236 880 ?
----------------
OPA>>
myślałem, że to Twój punkt ;)
-----------------------------
Nie gram na najdłużej nieprzychodzące...
ale dziś "coś" będzie ;)
------------------------
Powodzenia
Witam.
OPA....ja nie wróciłam z Mazur tylko nasza hosia:)Pozdrawiam.
OPA....ja nie wróciłam z Mazur tylko nasza hosia:)Pozdrawiam.
Witam wszystkich graczy
tczew 1958 mieszkasz w centrum Tczewa ?
Gała...nie ołówek, tylko jakieś atrybuty magiczne bierz w łapki i czaruj....
kathy>nie ma co czrować,bo i tak wszystko jest tam gdzieś zapisane.Jak mam wygrać to wygram tak jak dziś w keno całe 5 zł,pozdrawiam.
szpicbródka>Zależy gdzie jest to centrum Tczewa.
Stare miasto.Nad samą Wisłą.
Stare miasto.Nad samą Wisłą.
Jeśli szczęście dopisze to prawdopodobieństwo nic tu nie znaczy...przepadła mi już w numerka 4 liczby bez numerka,ale na swoje typy,a tu jest na chybił... ale zobaczymy,na razie idzie w jokera najlepiej,bo "coś" tam czasem "wejdzie"...
Witam cieplutko;)
Takie mnie jeszcze myśli przed losowaniem opadły
5,8,15,27,49,54,78,80
Życzę wszystkim trafionych kuponików ;)
Takie mnie jeszcze myśli przed losowaniem opadły
5,8,15,27,49,54,78,80
Życzę wszystkim trafionych kuponików ;)
witam po ....
panie WIELEBA dziękujemy
za wykład o kakao
z kakaem można jeszcze co innego robić np ?????????? :)
panie WIELEBA dziękujemy
za wykład o kakao
z kakaem można jeszcze co innego robić np ?????????? :)
nadajniki playa w Tczewie najbliżej Wisły ul.Gdańska 33 i Kardynała Wyszyńskiego 6 tam powinieneś skierować to coś co ci dali w playu czyli modem
Tczew1958- już jestem.
1). Uwaga- telefon może być w dowolnej sieci, ale najtańszy internet jest w Heyah a i w Erze.
2). Uwaga- kabel zapewnia najszybszą transmisję między telefonem a komputerem.
1). Uwaga- telefon może być w dowolnej sieci, ale najtańszy internet jest w Heyah a i w Erze.
2). Uwaga- kabel zapewnia najszybszą transmisję między telefonem a komputerem.
Jeżeli mieszkasz w dobrze ocieplonym domu,bloku lub w starej kamienicy możesz mieć problem z prędkością(zasięgiem sieci)w takim przypadku przydała by się antenka do modemu albo długi kabel usb do którego podłączasz modem i wystawiasz go blisko okna
Panowie
cyferki proszę, a nie kakao, antenki, kable i wystawianie
pliiiisssssssssssssssssss
kathy>>
u mnie też Multibryndza, ale dla pocieszenia Ci powiem, że teraz wylosowane - 80,78,18,38,68 oraz 26 i 17 są znakiem, że wieczorem będzie ...
Lottosukcesos
cyferki proszę, a nie kakao, antenki, kable i wystawianie
pliiiisssssssssssssssssss
kathy>>
u mnie też Multibryndza, ale dla pocieszenia Ci powiem, że teraz wylosowane - 80,78,18,38,68 oraz 26 i 17 są znakiem, że wieczorem będzie ...
Lottosukcesos
1. Ustawienie telefonu.
>>podłączamy kabel do telefonu i komputera, w telefonie wchodzimy w ustawienia>łączność>kabel USB danych>tryb Nokia.
2)w komputerze instalujemy program Nokia PC Suite. I na tym koniec przygotowań.
3). Rzecz najważniejsza- w telefonie muszą być ustawione DANE Pakietowe. Bez tego nie będzie INTERNETU!!!.
To wszystko. Powodzenia.
>>podłączamy kabel do telefonu i komputera, w telefonie wchodzimy w ustawienia>łączność>kabel USB danych>tryb Nokia.
2)w komputerze instalujemy program Nokia PC Suite. I na tym koniec przygotowań.
3). Rzecz najważniejsza- w telefonie muszą być ustawione DANE Pakietowe. Bez tego nie będzie INTERNETU!!!.
To wszystko. Powodzenia.
Cyferki nie są najważniejsze w życiu,trzeba reagować kiedy człowiek potrzebuje pomocy :)
kathy ok zrozumiałem,co do cyferek to nie grałem dzisiaj w multi,może na wieczór puszczę kilka liczb
Janosik > Dzieki ,,,,spróbuje to zgrać po kolei.
Telefon zgrany z kompem.
szpicpródka> Kamienica ,,poniżej reszty miasta.[z cegły nie docieplana.
Telefon zgrany z kompem.
szpicpródka> Kamienica ,,poniżej reszty miasta.[z cegły nie docieplana.
te nadajniki które Ci podałem obsługują UMTS czyli 1Mb powinien Ci śmigać ten play
Mieszkam kawałeczek od Wyszyńskiego[dawna 1-maja]rzut beretem .Nad samą Wisłą.Tylko sporo niżej.
Janosik,,,Szpicbródka ,,,Jeszcze raz dziękuje.
Pozdrawiam
Janosik,,,Szpicbródka ,,,Jeszcze raz dziękuje.
Pozdrawiam
Witam. Jeśli ktoś ma ochotę, to zachęcam do oddania próbnego typowania betgun w dziale "Typowania". Trwa wprowadzenie nowej funkcjonalności, która wystartuje 1 czerwca. Pozdrawiam
Tczew- używałem 2 telefonów jako modemów- Nokia 3110c i Nokia 6233 z UMTS.
Janosik,,,Szpicbródka
Musze poczekać na kolegę bo ja raczej jestem zielony.
Wystawiłem modem najwyżej i najbliżej jak to możliwe okna[ale muli nadal.Troszkę jak by zasięg się poprawił do 30kbs/s.
Jak mogli byście jeszcze raz opisać to u mnie na forum w temacie.Byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam Jasiu
Musze poczekać na kolegę bo ja raczej jestem zielony.
Wystawiłem modem najwyżej i najbliżej jak to możliwe okna[ale muli nadal.Troszkę jak by zasięg się poprawił do 30kbs/s.
Jak mogli byście jeszcze raz opisać to u mnie na forum w temacie.Byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam Jasiu