Wpisy 1 147 941 – 1 148 040
4 października 2012 21:40 → 4 października 2012 21:51, 100 wpisów
13max...Ty będziesz się wgryzał w kisiel czy ja bo już się karwa pogubiłam
torsan...moje miastko koachne taka cisza była a tu samoloty latają tramwaje hałasują
no wesoło to tu jestfakt
lila mam juz waszystkie skladniki na chili-czekoladę, a o maści zapomniałem
lila...
dziś pierwszy raz puściłam się na miasto, kupiłam kojec dla córki i dzwonie do teścia żeby mi pomógl zanieść na mieszkanie a teściowa już się śmiała że się zgubiłam
dziś pierwszy raz puściłam się na miasto, kupiłam kojec dla córki i dzwonie do teścia żeby mi pomógl zanieść na mieszkanie a teściowa już się śmiała że się zgubiłam
Max... czy ubijasz ten kisiel?czy ,że tak sie wyraże mięszasz?
kondi1
Masaż jeszcze nikomu nie zaszkodził nawet jeśli robiony jest wałkiem
Masaż jeszcze nikomu nie zaszkodził nawet jeśli robiony jest wałkiem
Lila ..no jak mam zrobić kisiel bez pączka trzeba jeszcze nektar zebrać
nicolla...a teściowa pewnie: a i tu cię kuźwa synowo mam,zgubiłas się
13maxa..
nikola..
nikola..
max,sory z tymi 13-kami,aczkolwiek chodzą mi po łepetynie same 3-ki,chyba je wyśle dodatkowo na jednym pukonie
cholera, same zle życzenia
lila, kupiłem nóżki na zupę, więc się pookładam na noc zdechłym kurczakiem
lila, kupiłem nóżki na zupę, więc się pookładam na noc zdechłym kurczakiem
kondi..
sam ...a ja dzisiaj myslałem nad 1.2.3 i co nie wysłałem zapomniałem że pomyśłem
13max33 to niezły gagatek
nicolla..ja tam walę na miasto i jak coś nie wiem to potrafię do katedry wejść i ksiądz mnie prowadzi
sambiana
w małych miejscowościach lottomat jest zawsze przy okazji sklepu, lub innego biznesu, ludzie grają ale dochody z tego chyba nie były duże
w małych miejscowościach lottomat jest zawsze przy okazji sklepu, lub innego biznesu, ludzie grają ale dochody z tego chyba nie były duże
lila, przynajmniej będę mial wymówkę przed żoną, że na nic nie mogęprzytaknąć, bo mnie szyja napitala
lilcia,sambiana,medea76,nicolla15,hipcio,13max33,kondi1,green heart,sam9,senna,MrPaweł,panoramix,torsan
33,36,39,63,66,69
33,36,39,63,66,69
panoramix
Jak masz dobrze umocowany drążek do prysznica to nawet zrobię ci dodatkowo na rozluźnienie przed wałkowaniem tajski masaż stopami.... chociaż może raczej nie bo skąd wezmę o tej porze OC od nieszczęśliwych wypadków o tej porze
Jak masz dobrze umocowany drążek do prysznica to nawet zrobię ci dodatkowo na rozluźnienie przed wałkowaniem tajski masaż stopami.... chociaż może raczej nie bo skąd wezmę o tej porze OC od nieszczęśliwych wypadków o tej porze
medsea76w srodę na oba losowania przegrałem,za to dzisiaj,jest super i to czwartek jest moim dniem
13max33 a skąd niby?
niki ...kiedy tylko chcesz ..ale nie wiem czy dasz rade ogladac
aaaa już pamiętam i kolega krzysiu
lila...zela robiła kisiel i dała 13maxa uczy tylko lizania w kuchni