Wpisy 1 147 841 – 1 147 940
4 października 2012 21:28 → 4 października 2012 21:40, 100 wpisów
sambiana
aaa teraz moze siada parka 42 i 5 ..opowiadaj cyca
i ja znikam..
i ja znikam..
a ja w małej miejcowości mieszkam z 1 punktem lotto, który zamkneli kilka dni temu i nie wiadomo czy otworzą, granie mi to kompikuje
Paweł...nie,ja patrzę do 20 liczba po liczbie i nawet jak np 33 wchodziła pod rząd 4 razy a mi wychodzi że wejdzie to ją kreślę.Nie obstawiam tych co rzadko wchodziły chociaż czasami też biorę je pod uwagę
krzysio
panoramix
panoramix
13max33
13maxa...lila wziąła jedna 33..druga wypluwał 13 czyli została w plecyk kasa
lila....lepiej nie bierz 5 ..albo albo albo C#### jestem leniem nie mam siły szukam 1/1...i dobra teraz tam ide
hipopotan
Lila czyli wysyłasz liczby które w 20 ostatnich losowaniach wypadały najczęściej? Bo już nie rozumiem.
sambiana
chyba tak zrobię, ale nie wiem czy w ogóle otworzą bo właściciel w wypadku zginął
chyba tak zrobię, ale nie wiem czy w ogóle otworzą bo właściciel w wypadku zginął
Paweł..nie,ja mam mapki 20 licz i do każdej 40 i patrzę liczba po liczbie bo jakbym miała do 80 to nie wiem czy dnia by mi starczyłomusiałbyś zobaczyć bo do napisania to raczej trudne
sambiana
a nastepna kolektura około 4 kilometry dalej i nie moge puścic po drodze z pracy
a nastepna kolektura około 4 kilometry dalej i nie moge puścic po drodze z pracy
torsan...już mi trochę tęskno szczególnie za tym spokojem bo tu wieczny ruch i szum
lila a nic, chyba źle zrozumiałam