Wpisy 1 148 041 – 1 148 140
4 października 2012 21:51 → 4 października 2012 22:02, 100 wpisów
sam9
Bo najlepiej grac w środku cyklu Ksieżyca w przyjaznym znaku nie na początku oraz nie na końcu
tadzia
Bo najlepiej grac w środku cyklu Ksieżyca w przyjaznym znaku nie na początku oraz nie na końcu
tadzia
krzysio ...umiesz robic kisiel czy jedziesz do mnie na szkolenie
kondi1
A ty co jasnowidz jesteś, ze ktoś tu wałek przystosowuje do akupunktury przy pomocy gwoździ
A ty co jasnowidz jesteś, ze ktoś tu wałek przystosowuje do akupunktury przy pomocy gwoździ
13max33 dobrze że chociaż adidas zapamiętałeś
medea, juz pisalem, że wałek jest pod kuratelą ukochanej córusi tatusia
lila
Mr Paweł
Teoretycznie, ale tylko teoretycznie od jutra do niedzieli możemy grac, bo ksieżyc jest w naszym znaku czyli farta ma cała nasza rodzinka ksieżycowa, ale doświadczenie pokazuje, że liderem będzie gdy ksieżyc w bliźniętach jednak Waga lub Wodnik
Teoretycznie, ale tylko teoretycznie od jutra do niedzieli możemy grac, bo ksieżyc jest w naszym znaku czyli farta ma cała nasza rodzinka ksieżycowa, ale doświadczenie pokazuje, że liderem będzie gdy ksieżyc w bliźniętach jednak Waga lub Wodnik
Medusia...w środku cyklu to tak po połowie na dziewczynkę lub chłopczyka
13max33 nie było czasu na odwiedzanie mp
13max..wiem wiem,wszystko wiema w pintol też ode mnie dostaniesz że nawet nie zadzwonisz
lila
mieszka się super wszystko się układa
a TY jak się czujesz kochana
mieszka się super wszystko się układa
a TY jak się czujesz kochana
13maxa...
13max33 arabelka
panoramix
Ja się bawię w wykorzystanie metod nieracjonalnych do gier liczbowych a nie prowadzę zakamuflowaną poradnię leczenia niepłodnosci
Ja się bawię w wykorzystanie metod nieracjonalnych do gier liczbowych a nie prowadzę zakamuflowaną poradnię leczenia niepłodnosci
13maxa..bardzo dobre na lodziki xxx z śmietaną
------
http://ilonkowo.blox.pl/resource/warstwowy_deser_z_kisielu_i_budyniu.jpg
-----
------
http://ilonkowo.blox.pl/resource/warstwowy_deser_z_kisielu_i_budyniu.jpg
-----
nicolla...to sie cieszęczuję się dobrze ale w krzyżu mi łupie i głowa mnie boli coś dzisiaja jak mnie głowa boli to zaraz mam ***icę
kondziu..niewszyscy się śmieją że,mnie boli głowa a ja nie chcę wziąć tabletki.No sorka karwa ale ja nie zażywam tabletek
Lila ...nie mam Twojego no kurka wodna kurka siwa no tak to bym zadzwonił tak
Mr Paweł
Najbliższe terminy : 14-15 października; zaraz jeszcze ci sprawdzę w jakim znaku ksieżyc był w dniu urodzenia u Ciebie. Wtedy też możesz spróbowac
Najbliższe terminy : 14-15 października; zaraz jeszcze ci sprawdzę w jakim znaku ksieżyc był w dniu urodzenia u Ciebie. Wtedy też możesz spróbowac
kuźwa wieje we Wrocku że ja ***ziu...może przez ten wiatr maszyny tsa sypną wygranymi
byłem w ligocia ...ale jak mnie poczestowali kawą to do wawy myślałem że nie dojade taka mocna była
13max33 chyba coś pokręciłeś raczej pierwsza to K
rustu...w Gnieźnie też wieje i tak się zastanawiam co za c*** sie powiesił bo mało łba nie urwie
Lila na ból głowy chyba sie masuje w akupresurze palec wielki u nogi:
moja żona jak zauwazy, ze zaczynam krecić się w koło jak elektron to od razu łapie sie za czaszkę
nawigacja...
13max33 co takiego?