Wpisy 11 479 – 11 578
24 stycznia 2008 19:46 → 25 stycznia 2008 23:57, 100 wpisów
gdymym napisał o co chodzi 80 % graczy jednym chórem by krzyknęła o takim systemie myślałem tylko brakło kasy na zagranie nim
mam system 30 liczb na 10 skreslen 30 zakladow co 2 3 4 losowanie wchodzi 8 9 10 i wiecej z tej 30ki liczby pamietam ale kuponow nie sprawdzam nara
perzestancie z systemami na 30 liczb a jaka gwarancja?taka sama jak na chybil,jutro dam wam rospiske na 15 liczb z poszczegolnymi gwarancjami,moze byc na wiecej liczb tylko powiedzcie na ile liczb od 2-10 i za jaka minimalna kase ktos z was chce grac to zrobie wam,czekam na propozycje
Może następujące liczby w DL w końcu przyniosą mi szczęście:
2,13,15,23,40,48
4,9,16,17,30,32
7,12,14,16,25,46
7,31,36,37,43,47
14,19,20,31,35,40
2,13,15,23,40,48
4,9,16,17,30,32
7,12,14,16,25,46
7,31,36,37,43,47
14,19,20,31,35,40
pierdol sie rysiu!!!
nie wiem o co chodzi,oni chyba na prawdę przeglądają chat w multipasko...plus mnie troszkę dziś uratował,nie ma dużej biedy.strach coś podawać...pozdrawiam wszystkich,pomyślę
mam pytanie...czy strona bedzie dzisiaj odswiezona czy u mnie cos jest nie tak?
Na losowanko ML 25.01.08 może coś wpadnie z takich oto typów - 5-ka (z powtórek): 10,17,72,78,80 lub inna 5-ka: 25,35,63,64,73; 10-ka: 11,14,17,24,30,42,53,66,71,79 ;) Na losowanko DL 26.01.08 mam takich kilka 6-ek: 15,28,36,37,44,47 lub 1,9,10,12,25,45 lub 3,11,18,19,30,34 :)
wlasnie wpadlam na strone gram raz kiedys niebawie sie w jakie systemy kilka razy mi sie udalo jak zagralam 3 miechy temu sama niewiezylam jak rano sprawdzilam i mialam 7 na 7 kumpela wysylala i przy okazji wzielam na chybil i trafilam ale wkurzylam sie jak zapytuje o liczby i nikt nieodp.wy tak zawsze olal!!!!!!!
witam mam na dzisiaj fajna piotke grajcie i wygrajcie pewny jestem na 90%to:12,31,44,75,29jak nic nie przestawja w maszynie
Po ostatniej kumulacji Totalizator tak się wzbogacił, że aż postanowił sobie kupić 1000 nowych monitorów LCD :)
http://serwis.lotto.pl/183-45efdac118327-2280.htm
http://serwis.lotto.pl/183-45efdac118327-2280.htm
mam nato sposob szczescie mi sprzyja pomyslalem ze inni moga tez z tego skorzystac moze kiedys pokaze jeszcze pare piatek
OPA gdzie jestes ,podaj jakieś typy bo chyba sobie dziś zagram ,Matycz w kanałach na pierścionek zbiera ,nie gada obraził się .Pozdrawiam grajacych.
Pasko. Ja myślę, że Rysio wolałby, żeby firma zamówiła mu 1000 działek LSD, a nie 1000 LCD. :)
witaj,bzyk-10skreslen na 30 liczb to masz gwarancje trafienia 10 jesli wyslesz
1.646.492.110.120zakladow-
dobre co?ale jak chcecie wygrac kase to zagrajcie na 5 skreslen z 10 liczb tj.252zaklady i np.wchodzicie w 10 to gwarantowane 126x5,i126x4
a przy traf.4 to6x4 i 60x3,przy trojce tylko 21
trojek tj.minimalna gwarancja
1.646.492.110.120zakladow-
dobre co?ale jak chcecie wygrac kase to zagrajcie na 5 skreslen z 10 liczb tj.252zaklady i np.wchodzicie w 10 to gwarantowane 126x5,i126x4
a przy traf.4 to6x4 i 60x3,przy trojce tylko 21
trojek tj.minimalna gwarancja
dalej przy trafieniu 5nr gwarantowana 1x5,25x4 i 100x3,jak ktos chce ten system lub inny podam z gwarancja,poowodzenia
Drogi panie Rychferze -do wpisu 11426, myślę, że nie zabraknie nam czasu -"bo nigdy nie jest za późno zacząć tak grać, (i wygrywać:), jakbyśmy chcieli grać":) Życzę panu, żeby to nastąpiło prędko. Dobrze, że zawęża pan "pole wyboru liczb" i oraz swoje wydatki na stadiony:)Tak trzymać, a sukces przyjdzie sam. Kiedyś, pamiętam napisał pan, że teoretycznie na kule losowane może mieć nawet wpływ Księżyc i jego fazy. Zgadzam się. Oby nasze portfele zawsze były "w pełni", bo mój np.przechodzi ostatnio lekkie "zaćmienie":) Pozdrawiam, powodzenia 10/10 życzę:)
Potrójna kumulacja w brytyjskiej loterii Lotto.Tym razem do wygrania 18 milionów funtów szterlingów,czyli na nasze:90 milionów złotych.Powodzenia.
opa czy mozesz jakas trojke mi podac na dzis bo tak to chyba oprocz ciebie nikt nieodpowie!!!z gory dzieki!!
Pasko,uważam,że mini-czat powoli wygasa,czego dowodem jest to że aktywnie uczestniczy na forum coraz mniej uczestników,a ci którzy tu sie wpisują,reprezentują niski poziom patrz:11488,lub też namawiają do gry naiwnych.Pora spojrzeć prawdzie w oczy i zamkną dyskusje na mini-czcie,Pozdrowienia.
Tutaj na stronce po lewej stronie masz dział TYPOWANIA. Jest tam typów "do wyboru do koloru".:)Możesz wybrać , przebrać i dopasować sobie , która trójeczka Ci najbardziej pasuje, "maadziara".
witam, poszukiwaczy trójek zapraszam do mojego typowania, jak na razie mam niezłą skuteczność, szkoda że grałem na minimalne stawki ;(
Radek,co ty możesz wiedziec na temat typowania,jak typujesz dopiero 3 dni.Na początku dla podpuchy,każdy głupi ma szczęście.Potypujesz z rok to porozmawiamy.Na razie nie namawiaj dzieci do gry,bo na przekładzie Lenia można się przekonać jak szybko dobra passa się kończy.To na tyle.
do wpisu 11520, tak tak masz racje, od 3 dni gram w ML, faktycznie przepraszam i dziękuję że w Twoim poście obyło się bez wulgaryzmów.
Myśle że RYS to nowa ksywka JOJO nasz gramatyk chatowy W ramach przeprosin drogi RYS-czy RYŚ? poślij moja pewną 7/4,13,64,68,70,73,77 i 10/4,13,17,21,26,29,33,63,73,78 pozdrawiam RYŚIU!!!
LUI czat nie spada na psy tylko wymieniamy się poglądami piszemy szybko i czasami zrobimy byki to nie szkoła i dyktando a czat spada na psy przez stałych Chatowników i pseudo graczy którzy podejrzewam nawet nie posyłąja liczb co zatypują ktorzy zmieniaja często niki żeby dopiec komuś nie na tym to polega i czasami trzeba dopiec komus wulgarnie żeby do jego pustego łba dotarlo i się odczepił Osobiście sledze stronke około 3 lat i typuje z początku nawet niezle mi szło były 5/5 3 razy ale podchodziłęm do tego poważnie teraz się troche bawie z przyzwyczajenia ale nei rywalizuje bo mi nic to nie da ważne są efekty po losowaniu jeśli się wyśle bo ja wysyąm zawsze i nie tylko to co za typuje ale i to co nie podaje PASCO JA STAŁY WIELBICIEL I NAŁOGOWIEC TWOJEJ STRONY PRZEPRASZAM ŻE CZASAMI ŻUCE MIĘSEM ORAZ ZA BYKI BYKI TO WOLNY KRAJ I JEST WOLNOŚC SŁOWA I WYZNANIA !!!
Zgadzam się z Tobą Mario. Myślę np. że piszesz PASCO, bo pewnie często za wygrane robisz zakupy w TESCO:) Pewnie -najważniejsze to stawiać jak najmniej byków w typowaniach. Aha -ja wysyłam notorycznie Mario, dziś 2,17,19,23,32,40,44,50,60,61.
Powodzenia, pozdrawiam także Pasko, Twój i strony wielbiciel-
Powodzenia, pozdrawiam także Pasko, Twój i strony wielbiciel-
...Mario porywalizuj- rankingi są dodatkową mobilizacją do dobrych typowań w realu. Same jednak nic nie dają, oprócz czasem satysfakcji, a czasem nerwów niepotrzebnych:)hahah Prywatnie jednak nie uczestniczę w "pogoni szczurów", wielkiego znaczenia duże pieniądze mieć dla mnie raczej nie będą -a czasem mam ochotę zamieszkać gdzieś w Afryce, w jakimś dzikim plemieniu -gdzie cywilizacja jeszcze nie dotarła:)a ludzie i tak są szczęśliwi...:) Jednak chyba brakowałoby mi netu i Multipasko.pl. Cóż, niestety przyzwyczajenie jest drugą naturą człowieka...:) Pozdrawiam
...oczywiście żartowałem -jestem chytry na piniondze jak s........n:):) hahahah
Taka kumulacja zdarza się po raz czwarty w 13-letniej historii Lotto. Jeśli i tym razem nie padnie szóstka, pula zostanie podzielona między tych, którzy trafnie wytypują piątkę.
odnosnie 90 mln zł w Wielkiej Brytani
odnosnie 90 mln zł w Wielkiej Brytani
Tak jak pisała kiedyś Zuzia D. : każde dobre słowo i każdy dobry czyn powróci kiedyś do nadawcy (złe życzenia też wracają). Z tego wniosek, że jeśli coś życzymy innym, to jest tak, jakbyśmy samemu sobie tego życzyli. A ja Wam wszystkim niezmiennie życzę wysokich wygranych i szacunku do innych!:)
(matycz polemizuje, sam się krytykuje, nie używa wulgaryzmów, a i tak do każdego dociera, to co chce przekazać):)).
(matycz polemizuje, sam się krytykuje, nie używa wulgaryzmów, a i tak do każdego dociera, to co chce przekazać):)).
Droga Nowinko -dziękuję Ci za miłe słowa:)
Kocham Cię mój Ty Drogi Totalizatorze Sportowy i życzę Ci jak największych zysków.
(ciekawe czy mi się odwzajemni i powróci jakaś większa wygrana:) Pozdrawiam Nowinko, powodzenia:)
Kocham Cię mój Ty Drogi Totalizatorze Sportowy i życzę Ci jak największych zysków.
(ciekawe czy mi się odwzajemni i powróci jakaś większa wygrana:) Pozdrawiam Nowinko, powodzenia:)
droga nowinko ja wiem co jest po lewej stronie!!!! spadaj!wredoto!!!!!niebadz taka madra!!!nowineczko!!!!
Madziaro, u nAs w pseEdskolu mówi sIem tak: Kto koGo psezYwa, ten sam sIem tak naZywa!
Witam kto wykreslil taka piatke dzis wygrywa 12,31,44,75,29,stawkax10 i mamy 13tys,wysylajcie poki otwarte Pozdrawiam
rys co to za kosmiczna liczba chyba miedzy galaktyczna zejdz na ziemie niebawem ci udowodnie ze moj system sie sprawdza wczoraj bylo 8 z tych 30 zycze powodzenia nara
wojt ja dam ci osiem etatow to pokazesz kim jestes heh dajta ludziska sobie spokoj z tym chlamem 65 latek i emeryturka skapnie jak u dziadow hehehee MADE IN POLAND
Kaczor, Opa, Spit, Multicorka, Grawer, Bzyk, Obserwator oraz typ "spod ciemnej gwiazdy" DEPESZ. Wystarczy Wojcie?:)
ogolnie witam powodzenia w grze ale caloksztalt zygac sie chce DOBRANOC ALE NADZIEJA TO MAGICZNE SLOWO HEH KOMBINUJTA
...ogólnie witasz i od razu Dobranoc, jakoś to nie wygląda mi Depesz na Made in Poland:) Powodzenia:)
...coś przeczuwam, że to przepisałeś z puszki Tatry:) Made in Poland:)
Witam MATYCZ lubie cie za dusze tego czata bo ty masz wrodzona inteligencje co zauwazylem dzialaj bracie ja tylko wpadlem bo jade do norwegi na dwa dni pozdrawiam
HAHAH Matycz moj nick depesz bo kiedys bylem i nadal jestem fanem DEPECHE MODE
...eee wyrodkiem jestem, a inteligencję odziedziczyłem po dziadku, który służył w Wehrmachcie -dlatego czasem strzelam z grubej rury, ale często chybiam niestety:) Powodzenia sympatyczny młody siwawy kolego, może to i lepiej, że nie Finlandia:)
11 20 29 31 39 40 43 44 53 75
http://japoniec.wrzuta.pl/audio/8bv2K6vP3F/depeche_mode_
-_master_and_servant
...ten kawałek bardzo lubiłem kiedyś, teraz typować jedynie:)
-_master_and_servant
...ten kawałek bardzo lubiłem kiedyś, teraz typować jedynie:)
...później zauroczyłem się Master of Puppets Metallici, a niedawno Alicją i kremówkami:)
...bo z samych typowań wyżyć jeszcze nie potrafię niestety, ale ćwiczę, czwiczę -jak Zuzia napisała:)
bzyk ok 8 z 30 i ile wygrales?to nie kosmos ja ci podalem ile musisz wyslac zajkladow ze jak trafisz 5 z 10 to masz 100%gwarancji,w twojej "magicznej" 30- mozesz codziennie wchodzic w 10 tylko ile z tego wyciagniesz to tak samo jak chybil-trafil,pozdrowienia
Dzięki Matycz ja też Ciebie kocham chyba ,ale kremówki bardziej.Pozdrawiam
Dzięki Matycz ja Ciebie też kocham chyba ,ale bardziej kremówki.Pozdrawiam
Powie mi ktoś co się dzieje z tą maszyną, że takie cuda losuje? ;d
paramultimilioner@gmail.com
Tu napisz Alicjo, żeby nikt nie zazdrościł nam miłości:), bo typowań nie może:) Dziś znów bryndza-nyndza:) Gratuluję wygranym, m.in. pani Zuzi D(raculi:) Powodzenia, jutro też można wygrać:)
Tu napisz Alicjo, żeby nikt nie zazdrościł nam miłości:), bo typowań nie może:) Dziś znów bryndza-nyndza:) Gratuluję wygranym, m.in. pani Zuzi D(raculi:) Powodzenia, jutro też można wygrać:)
Ja mam pisać do Ciebie listy Matycz ,jak będą kremówki to czemu nie
Masz kremówki ode mnie:)
http://www.youtube.com/watch?v=llD3Q5OhMJk
http://www.youtube.com/watch?v=llD3Q5OhMJk
co to za liczby były?a 50 jak nie było tak nie ma;tracę wiarę że pojawi się do końca tygodnia.
Na losowanko ML 26.01.08 mam takie oto typy - 6-ka (z powtórek): 8,17,37,48,62,72; inne 2-ie 6=ki: 31,45,49,54,72,76 lub 21,25,35,63,64,73; 4-y pewniaki z +-em: 2+ lub 46+ lub 50+ lub 70+ :)
...bo Bella mia:) nie należy raczej grać na długo oczekiwane, bardziej należy zwracać uwagę na powtórki i częściej losowane. Capisco?:) Pozdrawiam
tak,tak...życzę wszystkim proroczych snów z cyferkami na jutrzejszy DL.