Wpisy 1 147 782 – 1 147 881
4 października 2012 21:18 → 4 października 2012 21:33, 100 wpisów
Lila niby się zgadza, ale jak się nie wie i nie umie typowac (mówię o sobie) to lepiej skorzystać z jakiegoś sposobu innych.
witam
jak już wcześniej pisałam obstawiam 13 21 28 stawka razy 2
jak już wcześniej pisałam obstawiam 13 21 28 stawka razy 2
Lila a Ty jak typujesz? Bo widzę, że na stronie idzie Ci nieźle.
senna
Paweł..mam swoje mapki i na nich polegam w te na MP w ogóle nie zaglądam
senna..obiecałam i tego się trzymajmyu mnie słowo droższe od pieniędzy
mr paweł
lila jak to nie siada?
lila jak to nie siada?
nicolla...bo jak zaczynałam wchodzić na wysokie tony to się zakrztusiłam i dupa z tego wyszła
Lila a grasz na gorące czy zimne? Czy jeszcze jakoś inaczej wykorzystujesz mapki?
Lila
Nicolla15
Zanim mi się zakaz umieszczania emotikonek wyświetli wszystkich pozostałych Mr Paweł, Senna
Nicolla15
Zanim mi się zakaz umieszczania emotikonek wyświetli wszystkich pozostałych Mr Paweł, Senna
medea
lila obyś się myliła
lila obyś się myliła
senna..ja mam zajebistą pamięć a obiecane musi być dotrzymane,przynajmniej u mnie tak jest
Lila na te które mają ostatnio przerwę lub na te które ostatnio często wypadają. To w jaki sposób je wykorzystujesz?
sambiana
aaa teraz moze siada parka 42 i 5 ..opowiadaj cyca
i ja znikam..
i ja znikam..
a ja w małej miejcowości mieszkam z 1 punktem lotto, który zamkneli kilka dni temu i nie wiadomo czy otworzą, granie mi to kompikuje
Paweł...nie,ja patrzę do 20 liczba po liczbie i nawet jak np 33 wchodziła pod rząd 4 razy a mi wychodzi że wejdzie to ją kreślę.Nie obstawiam tych co rzadko wchodziły chociaż czasami też biorę je pod uwagę
krzysio
panoramix
panoramix
13max33
13maxa...lila wziąła jedna 33..druga wypluwał 13 czyli została w plecyk kasa