Wpisy 1 147 682 – 1 147 781
4 października 2012 19:47 → 4 października 2012 21:18, 100 wpisów
u mnie padal wczesniej... ale ogolnie juz sama ta szarowka jakos nie nastraja do zwiekszonego wysilku umyslowego
tez lubie jesien, ale na razie nie ma ona nic wspolnego z tzw. zlota polska... od paru dni pada z krotkimi przerwami
5 to moze za malo, ale jesienne wedrowki w gorach tez uwielbiam... niestety w tym roku musialem sobie odpuscic
unhappy ale wiesz, dasz sobie spokój a tu nagle twoje stałe liczby wpadną i pech na całego
a widzisz green, i tu wlasnie problemu nie ma... bo nie wysylam stalych zestawow
unhappy no chyba że tak
moim skromnym zdaniem tak jest lepiej... dobierac w mm zestawy swiadomie, ale nie zawsze te same
ja też nie mam takiego zestawu no ale chyba czas taki utworzyć
chciałabym taką fajną 7mkę skręcić
jakieś pomysły co do czego pasuje?
tylko siedemdziesiatki cos nie chca ostatnio padac... skleily sie, czy co?
unhappy bardzo ładna
haha może tak
jutro wyślę tą 7mkę na 14 bo dzisiaj już mi się nie chce wychodzić bo zimno
gdybym miała pieska to musiałabym wyjść i przy okazji puściłabym los
trzymam po dzisiejszym losowaniu moge ci podeslac jeszcze jakas a teraz ide sobie troche poczytac i
unhappy proszę bardzo, wszelkie pomysły pozpatrzę pozytywnie
unhappy
Koszmar,koszmar przegrałem trzy zdrapki szczęśliwe drzewko,jestem załamany tą tragedia:
Lila przechodzac obok sklepu warzywnego zobaczyłem kucającą kobietę,sprzedawczynię miała spodnie biodrówki i troszkę widać było pupę,dwie połówki a w środku przedziałek:
Potem kupowałem pitę z warzywami,cebulą i tuńczykiem,obsługa:dwie kobitki:czarne podkoszulki,czarne biustonosze na ramiaczkach i dekolty,ale piersi niewielkich rozmiarów:
hipcio..nie masz na co patrzeć? Na pitę trzeba było patrzeć a nie na koszulki czy staniki
Anzhi Young Boys 2 - 0
Kazan Partizan 2 - 0
Neftci Baku Inter 1 - 3
Sparta Praga Ath. Bilbao 3 - 1
Videoton Sporting 3 - 0
Metalist Kharkiv Rapid Vienna 2 - 0
Lazio Maribor 1 - 0
Basel Genk 2 - 2
Helsingborg Twente 2 - 2
Hannover Levante 2 - 1
Panathinaikos Tottenham 1 - 1
Rosenborg Leverkusen 0 - 1
Shmona Lyon 3 - 4
Kazan Partizan 2 - 0
Neftci Baku Inter 1 - 3
Sparta Praga Ath. Bilbao 3 - 1
Videoton Sporting 3 - 0
Metalist Kharkiv Rapid Vienna 2 - 0
Lazio Maribor 1 - 0
Basel Genk 2 - 2
Helsingborg Twente 2 - 2
Hannover Levante 2 - 1
Panathinaikos Tottenham 1 - 1
Rosenborg Leverkusen 0 - 1
Shmona Lyon 3 - 4
senna a ja jestem od 29,08,2009 i diament mam od około 3 tygodni chyba, może miesiąca
Lila wiadomo, ale jeśli wychodzisz na zero, albo jeszcze na plus to jest dobrze nawet bardzo
Lila to szkoda, ale może będzie lepiej. A próbowałas pogadac coś z medeą?
Paweł..kiedyś podawała mi liczby ale jakoś nic z nich nie siadało(bez urazy),umiem liczyć więc liczę sama na siebie